• Starters Kit Feminized
 • Starters Kit Feminitzades
 • Starters Kit Feminitzades
 • Starters Kit Feminitzades

Starter Kit Feminitzades

I perquè sigui més fàcil, hem creat un kit de llavors feminitzades de cànnabis per a principiants, que garanteix que les llavors tinguin la millor oportunitat de començar bé la seva vida.
 4.5/5 (133) Escriu una opinió
€ 39.95 No stock
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

EL KIT DE LLAVORS FEMINITZADES RQS PARA PRINCIPIANTS, VE AMB TOT EL NECESSARI PERQUÈ LES LLAVORS COMENCIN EL SEU CICLE DE VIDA AMB FORÇA.

Això inclou una safata de testos Easy Start per plantons, un paquet de Bacto - una mescla de bacteris beneficiosos que estimulen el creixement - un Propagador Pro, perlita i llums. I el millor de tot, també porta 3 llavors de cànnabis Critical de RQS, perquè tinguis alguna cosa extra que afegir al teu botí.

EL KIT DE LLAVORS FEMINITZADES PER A PRINCIPIANTS DE RQS ES MOLT FÀCIL DE FER SERVIR, NOMÉS HAS DE SEGUIR AQUESTES PASSES
 1. Retira les llavors de l'embalatge. No empentis les llavors des de la part posterior, ja que podries danyar-les. Retira amb cura el segell del blíster i col·loca'l en un recipient petit pel seu ús posterior.
 2. Retira el kit d'inici fàcil del seu embolcall. Asseguri's prendre la bossa de Bacto des de sota l'etiqueta.
 3. Barreja un litre d'aigua tèbia (22ºC-25ºC), en un recipient, amb el contingut del sobre de Bacto. Això activarà la vida microbiana del Bacto, que farà que les plantones creixin amb una arrel forta.
 4. Col·loca els testos del kit d'inici en l'aigua i deixa que l´'absorbeixin.
 5. Mentre esperes que els testos absorbeixin la mescla d'aigua i Bacto, posa una capa de perlita al propagador.
 6. Posa els tests en el propagador sobre la perlita, permetent que una part de l'aigua dels tests humitegi la perlita una mica. Vés amb compte – només ha d'estar una mica humida però no xopa. L'estancament pot causar que les plàntules es podreixin.
 7. Amplia els forats en els testos a uns 5-10 mil·límetres de profunditat. Un tornavís és la millor eina per a això. Pot ser fins i tot més fàcil mitjançant l'ús d'un tros de cinta per a marcar la profunditat correcta al tornavís i després simplement inserir-lo en el test fins a arribar a aquesta marca.
 8. Posa cada llavor dins d'un forat. No importa quin extrem de cap amunt, però empeny-les per a baix cap al forat de manera que puguin expandir les seves arrels de forma efectiva.
 9. Posa la tapa al propagador. A partir d'aquest punt, les plantes trigaran entre 1 i 6 dies en germinar. Facis el que facis, no obris la tapa! Si ho fas, interrompràs els nivells d'humitat i temperatura que les plàntules necessiten per a créixer bé.
 10. Una vegada que els plançons han arribat a una altura de 2-3 cm, ja pots tallar els testos en quadrats individuals, llestos per a ser trasplantats al medi de cultiu triat.

Per a més informació, dóna un cop d'ull al nostre pràctic tutorial en vídeo més avall.


  By P. R. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : N1
  Comment : Nice

  By J. M. on 27/Mar/2020 :
  (3)

  Title : over priced crap
  Comment : your seeds will crack if you get them wet, having a light makes no differenc, the light is so weak, you will have the same/ better result with cotton/tissue paper and your window sil

  By S. S. on 19/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Service rapide et soigné
  Comment : Petit kit non indispensable mais amusant ... Et les 3 graines appréciées

  By M. V. on 05/Mar/2020 :
  (5)

  Title : JUST PERFECT
  Comment : Add this in ur command ! Great product

  By M. J. on 12/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Super easy way to germinate your seeds!
  Comment : This product is so easy to use and works just perfect. Germinated 8 out of 8 seeds for me and they are now nice looking plants. I will use this everytime for germination.

  By F. S. on 10/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Very good product - all you need to get started
  Comment : I highly recommend this kit as it contains all the needed basic tools to get you started. Out of the three seeds i got three little (for now) plants. Look forward to grow them nice and healthy

  By L. B. on 31/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Bon produit , efficace
  Comment : Le kit et très facile à monter , seul bémol il ce démonté trop facilement, j'ai mis des bout de scotch pour maintenir le couvercle avec la vitre. A part ça c'est nickel, fonctionne parfaitement. J'aimerais savoir où trouver des sachets de bactéries pour les futures plantations ? Peut être pourriez vous en inclure 2 ou 3 sachets dans le kit , .

  By R. P. on 30/Jan/2020 :
  (5)

  Title : 100%
  Comment : entrega rápida, 6/6 germinaram otimo mesmo

  By T. H. on 20/Jan/2020 :
  (5)

  Title : an absolute must for any unsure starter
  Comment : until i bought this i always struggled and failed to grow from seeds. BEST buy ever! really easy to follow instructions and great results fast!!!!

  By C. P. on 16/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Starter Kit
  Comment : Total simpel aber effektiv. Nur ist es für mich um 2 Plätze zu klein

  By C. D. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Kleiner Kasten aber...
  Comment : .... er macht genau das was er auch soll! Ich bin vollstens zufrieden! Keimrate bisher 100%, wenn man auch auf die anderen Umweltfaktoren achtet auf die dieser "Kasten" sonst keinen Einfluss hat. Deswegen würde ich diese kleine Wunderkiste nochmal kaufen :)

  By P. I. on 02/Jan/2020 :
  (5)

  Title : WOW
  Comment : Wow!!

  By M. M. on 27/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Wow
  Comment : Pünktlich angekommen und super aufgegangen

  By H. M. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Starter Kit
  Comment : Schnelle diskrete Lieferung, top Produkt. Ich finde die Idee geil, auch schon in der Aufzuchtbox LEDs einzubauen. Eigentlich nur cool ;-)

  By C. F. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Perfetta
  Comment : La mini sera è uno spettacolo!falice da usare seguendo le semplici istruzioni ed i risultati ci sono!!!consigliatissima!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.