• Starters Kit Feminized
 • Starters Kit Feminitzades
 • Starters Kit Feminitzades
 • Starters Kit Feminitzades

Starter Kit Feminitzades

I perquè sigui més fàcil, hem creat un kit de llavors feminitzades de cànnabis per a principiants, que garanteix que les llavors tinguin la millor oportunitat de començar bé la seva vida.
 4.5/5 (161) Escriu una opinió
€ 39.95
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

EL KIT DE LLAVORS FEMINITZADES RQS PARA PRINCIPIANTS, VE AMB TOT EL NECESSARI PERQUÈ LES LLAVORS COMENCIN EL SEU CICLE DE VIDA AMB FORÇA.

Això inclou una safata de testos Easy Start per plantons, un paquet de Bacto - una mescla de bacteris beneficiosos que estimulen el creixement - un Propagador Pro, perlita i llums. I el millor de tot, també porta 3 llavors de cànnabis Critical de RQS, perquè tinguis alguna cosa extra que afegir al teu botí.

EL KIT DE LLAVORS FEMINITZADES PER A PRINCIPIANTS DE RQS ES MOLT FÀCIL DE FER SERVIR, NOMÉS HAS DE SEGUIR AQUESTES PASSES
 1. Retira les llavors de l'embalatge. No empentis les llavors des de la part posterior, ja que podries danyar-les. Retira amb cura el segell del blíster i col·loca'l en un recipient petit pel seu ús posterior.
 2. Retira el kit d'inici fàcil del seu embolcall. Asseguri's prendre la bossa de Bacto des de sota l'etiqueta.
 3. Barreja un litre d'aigua tèbia (22ºC-25ºC), en un recipient, amb el contingut del sobre de Bacto. Això activarà la vida microbiana del Bacto, que farà que les plantones creixin amb una arrel forta.
 4. Col·loca els testos del kit d'inici en l'aigua i deixa que l´'absorbeixin.
 5. Mentre esperes que els testos absorbeixin la mescla d'aigua i Bacto, posa una capa de perlita al propagador.
 6. Posa els tests en el propagador sobre la perlita, permetent que una part de l'aigua dels tests humitegi la perlita una mica. Vés amb compte – només ha d'estar una mica humida però no xopa. L'estancament pot causar que les plàntules es podreixin.
 7. Amplia els forats en els testos a uns 5-10 mil·límetres de profunditat. Un tornavís és la millor eina per a això. Pot ser fins i tot més fàcil mitjançant l'ús d'un tros de cinta per a marcar la profunditat correcta al tornavís i després simplement inserir-lo en el test fins a arribar a aquesta marca.
 8. Posa cada llavor dins d'un forat. No importa quin extrem de cap amunt, però empeny-les per a baix cap al forat de manera que puguin expandir les seves arrels de forma efectiva.
 9. Posa la tapa al propagador. A partir d'aquest punt, les plantes trigaran entre 1 i 6 dies en germinar. Facis el que facis, no obris la tapa! Si ho fas, interrompràs els nivells d'humitat i temperatura que les plàntules necessiten per a créixer bé.
 10. Una vegada que els plançons han arribat a una altura de 2-3 cm, ja pots tallar els testos en quadrats individuals, llestos per a ser trasplantats al medi de cultiu triat.

Per a més informació, dóna un cop d'ull al nostre pràctic tutorial en vídeo més avall.


  By J. L. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Feminized Starter Kit
  Comment : This is a fantastic product, easy to assemble and a great value for money for the avid collector and amateur botanists alike. Fantastic first class customer service. A well laid out and easy to navigate website. Thank you RQS, we shall be ordering again soon.

  By J. G. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Love it 😍
  Comment : Cracking piece of kit well worth ur money 💰

  By A. B. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Starter kit feminisees
  Comment : Très bon produit, livraison rapide même avec la crise sanitaire. Merci très content

  By J. G. on 02/Jun/2020 :
  (2)

  Title : Pas au point
  Comment : J' ai mis 4 graine a germer dont les 3 critical 2 ont germer et 1 seul des 3 critical

  By S. E. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Starter kit
  Comment : Livraison rapide et montage facile. 3 graines sur 3 on germés Merci Rqs

  By Y. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : efficace, facile
  Comment : Utilisation très facile. 9 graines mises à germer , 9 ont germées. Plus efficace que la serviette papier ou les galets de tourbe que j'utilise habituellement.Content des petits plus gratuit, dont 3 graines de critical...

  By S. B. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Critical
  Comment : Quality for sprouting

  By K. B. on 29/May/2020 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Pas d'instructions en français, mais très facile de montage. Très satisfait, livraison très rapide même en période de crise sanitaire. Royal queen seeds, bien joué.

  By M. V. on 28/May/2020 :
  (4)

  Title : Muito bom
  Comment : A estufa funcionou bem infelizmente tivemos algumas sementes que não germinaram mas tivemos uma solução satisfatória.

  By C. S. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : Very easy and fast.

  By B. P. on 26/May/2020 :
  (4)

  Title : Critical
  Comment : Tenho uma Critical fantástica com a ajuda do kit ela desenvolveu muito logo apos a germinação,processo limpo gostei e eficaz

  By J. O. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Recommend!
  Comment : It is smaller then I thought But every seed I put in it came out. Total shock! I am used to growing my own vegetables and know that not every seed comes through.

  By B. L. on 25/May/2020 :
  (2)

  Title : Flimsy
  Comment : Please don't bother. I like the free seeds, tiny tray and soil mix but my plants have started off just fine out in the open in the garden. The kit is cheaply made for what they charge and fiddly to put together. Regret my decision.

  By J. O. on 21/May/2020 :
  (5)

  Title : muito bom, 5*
  Comment : muito rápida e discreta a entrega da encomenda, recomendo imenso. De certeza que voltarei a comprar!!!

  By A. K. on 21/May/2020 :
  (4)

  Title : Nice little box
  Comment : Worked well but be careful not to leave it for too long as the light is quite weak so you will get stretchy plants.. I would ask the makers to improve the light


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.