Varietats de marihuana Cheese

Descobreix les varietats Cheese de RQS, molt apreciades pels qui busquen una experiència calmant i eufòrica. La marihuana Cheese original va sorgir en la dècada dels 80 en circumstàncies enigmàtiques. Prova les millors descendents d'aquesta varietat clàssica del Regne Unit per a gaudir del seu característic sabor i la seva exclusiva aroma especiada.

5  Productes
  • Royal Cheese (Fast Flowering)
  • Blue Cheese
  • Royal Cheese Auto
  • Blue Cheese Auto
  • Fast Eddy Automatic CBD

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Les strains Cheese són unes de les genètiques més benvolgudes del mercat. Tenen el seu humil origen al Regne Unit, una zona amb una prohibició relativament estricta. Malgrat aquest obstacle, els criadors d'aquest país van utilitzar un fenotip de la Skunk #1 per a produir una de les varietats més oloroses que existeixen.

Com hem creat la nostra marihuana Cheese?

Els nostres experts criadors han utilitzat la genètica Cheese per a donar lloc a una nova gamma de llavors Cheese. Amb ajuda d'exemplars com Cheese, Afghani, Old School Skunk i Juanita la Lagrimosa, han creat varietats molt potents i carregades de resina.

Avantatges de les nostres llavors Cheese

Nostres Cheese són per a fumadors que gaudeixen d'efectes físics relaxants. Estan repletes de THC i del terpè mirceno, la qual cosa es tradueix en uns ulls vermells, molts riures i una profunda relaxació. A part dels seus efectes, aquestes varietats conserven una estructura compacta que les fa ideals per a conrear amb discreció en interior.