Varietat llegenària originària del Regne Unit
La varietat Cheese és una planta de cànnabis llegendària, amb els seus orígens al Regne Unit. Aquesta soca de marihuana és hereva d’una Skunk#1 original que un grup de cultivadors de cànnabis de Londres van tornar a descobrir i van millorar. Finalment, va néixer una Skunk tan pudent que no podia merèixer cap altre nom que no fos Cheese.
Des de llavors, la genètica de la Cheese s’ha escampat per tot el món, ha guanyat una Cannabis Cup i gairebé ha assolit l’estat de varietat llegendària davant dels ulls dels fumadors. La vam aconseguir, la vam feminitzar i, ara, estem encantats de presentar les llavors feminitzades Royal Cheese.
Un aroma fort d'una planta que beu molta aigua
La Cheese feminitzada creix fins a una alçària d'1 metre en interiors, però pot superar els 2 metres en exteriors, al sol. A aquesta varietat de marihuana li encanta beure i, com a resultat, creixerà gran i forta. El principal problema del cultiu de la Royal Cheese feminitzada es l’olor. Aquesta planta de cànnabis fa tanta pudor que gairebé és imprescindible un filtre de carboni per a interiors, ja que qualsevol que estigui en un radi immediat en sentirà l’olor des de l’exterior.
Si es cultiva en interiors, la Royal Cheese produeix una mitjana de 60 grams per planta, o entre 450 i 500 grams per metre quadrat sota una llum de 600 watts. En exteriors, aquesta planta destaca per la seva alçària i, en climes adequats (Espanya, Itàlia i Califòrnia) pot arribar a oferir un rendiment superior als 600 grams. Al nord d’Europa, també es pot cultivar a l’exterior; així i tot, produirà cabdells de qualitat inferior als de les plantes cultivades en interiors.
La nostra Royal Cheese feminitzada es pot collir al cap de 7-8 setmanes de floració per tal d’aconseguir un sabor més fort. Si esperes 2 setmanes més, un total de 10 setmanes, obtindràs un sabor menys intens però el viatge serà excel·lent amb cada una de les calades o pipades que facis. Cada cultivador gaudeix de manera diferent de cada un dels efectes, així que tu decideixes quan és el moment més adequat. Tanmateix, com a norma general, la Cheese es pot collir a les 7-8 setmanes.
Una fumada equilibrada fantàstica!
La fumada de Cheese és simplement fantàstica. L’aroma pungent i fort que acompanya al sabor és perfecte. Però allò que converteix aquesta soca de marihuana en una varietat súper agradable és el viatge de campionat que aconsegueixes amb cada una de les calades o pipades. Aquesta combinació d’olor pudent i de viatge de campionat garanteix que la Cheese estigui amb nosaltres durant molt de temps més.
Ara, amb un temps de floració més ràpid que abans!