• Easy Start
 • Easy Start

Easy Start

Encara que no et taquis els dits de verd ; aconseguiràs uns resultats excel·lents en la germinació si segueixes aquestes instruccions pas a pas: buida el paquet de Bacto, inclòs a la part posterior de l’etiqueta, en un litre d’aigua. Quan estigui totalment dissolt, aboca’l als testos.
 4.5/5 (312) Escriu una opinió
€ 6.95 No stock
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

EASY START: Una germinació orgànica infal·Lible

Encara que no et taquis els dits de verd; aconseguiràs uns resultats excel·lents en la germinació si segueixes aquestes instruccions pas a pas: buida el paquet de Bacto, inclòs a la part posterior de l’etiqueta, en un litre d’aigua. Quan estigui totalment dissolt, aboca’l als testos..

Deixa drenar qualsevol excés de solució; a continuació, col·loca una llavor a cada un dels forats que has fet prèviament i prem-la suaument cap avall amb un llapis o alguna cosa punxeguda fins que la llavor estigui entre 5 i 10 mm de profunditat. En aquest moment, podries resar una oració en veu baixa, però no et caldrà.

La llavor comença a germinar en els 5 dies següents, després dels quals, ja podràs plantar els nous brots en el medi de cultiu que escullis.

El millor inici amb els testos Easy Start

Què necessites?

 1. Llavors de cànnabis
 2. Aigua i vas mesurador
 3. Una mica de perlita
 4. Un propagador
 5. Un tornavís o alguna cosa per a foradar
 6. Fixador, cinta adhesiva o cinta aïllant
Mètode
 1. En primer lloc, prepara un litre d’aigua tèbia (uns 25 graus) i dissol el contingut del paquet de Bacto (activador de bacteris) que s’inclou amb el kit Easy Start. Empolvora una capa de perlita al propagador i col·loca els testos. Humiteja – no amaris – la perlita i els testos amb la barreja de Bacto que acabes de preparar. El Bacto activa la vida microbiana del test, importantíssima per a la germinació.
 2. Comprova que la capa de perlita només conserva una petita reserva d’aigua per sota de la superfície de perlita. Si mantenim el nivell d’humitat correcte, els testos també estaran humits ja que, absorbiran aigua de la perlita. Un excés d’aigua podria embassar els testos i ser perjudicial per als brots. La humitat del propagador també es manté elevada, un aspecte important que cal tenir en compte. Durant el procés de germinació, comprova els testos, com a mínim una vegada al dia, per assegurar-te que el nivell d’humitat de la perlita és correcte: ni massa sec ni massa humit.
 3. Cada test ja ve amb un forat fet que s’ha d’engrandir entre 5 i 10 mm de profunditat. Això es pot fer fàcilment marcant aquesta distància amb un tornavís o amb un tros de cinta adhesiva o cinta aïllant. Tot seguit, simplement cal posar el tornavís al test fins que la marca estigui a nivell amb la superfície del test. Llestos! Ara cada forat té la profunditat correcta.
 4. En l’últim pas, col·loca una llavor de cànnabis al forat de cada test i, si és necessari, prem-la suaument amb el tornavís fins que estigui en la profunditat correcta. Tant es val si l’extrem de la llavor mira cap amunt o cap avall; el brot anirà de forma natural cap a la superfície del test mentre que les arrels creixeran en direcció oposada. El procés real de germinació és força enigmàtic però la majoria de llavors de cànnabis tarden entre 1 i 6 dies. És molt important tenir paciència en aquest període i evitar la temptació d’obrir el test per a comprovar l’interior. Al cap d’uns dies, o d’una setmana, les arrels s’allargaran i, llavors, el brot sortirà del compost, sovint amb una beina com si fos un barret a sobre de les dues petites fulles de la llavor. No la treguis; caurà per sí sola. Si intentes desenganxar-la, corres el risc de danyar les fulles fràgils del brot, vitals per a iniciar el subministrament d’aliments a la planta jove.
 5. Un cop els brots hagin aconseguit una alçada de 2-3 cm, aparta la safata dels testos del propagador i separa’ls individualment amb unes tisores. Aquests brots individuals ara ja es poden trasplantar als recipients on vols que creixin les teves plantes. Simplement col·loca tot el conjunt en el medi de cultiu que facis servir: terra, hidro o boles de fang.

Ara ja només et queda seure i gaudir del miracle natural de la vida! Això i la cura en l’alimentació, el rec, etc.; però aquest tema ja és una altra història.


  By T. A. on 30/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Utile
  Comment : Ottimo aiuto per iniziare

  By J. F. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : TOP PRODUCT
  Comment : VERY HAPPY WITH THIS PRODUCT

  By T. H. on 30/Mar/2020 :
  (4)

  Title : It can be there more Option.
  Comment : The Produkt is perfekt. But I think, it can be there more options to buy, as 8-16-24 soil. I needed it for 4 plants. The Rest of the soil without the Bacto are not really useful. Unnecessary for the mass of Plastic and soil

  By V. K. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Very good
  Comment : Excelent product. Recomended

  By G. L. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Perfetto
  Comment : Germogliano al 100%

  By M. B. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Best germination
  Comment : The best there is

  By E. S. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Magnifique
  Comment : Très pratique à l’utilisation je vais re passer une commande

  By F. G. on 12/Mar/2020 :
  (4)

  Title : bien
  Comment : 4 jours et les semis montrent le bout de leurs nez

  By F. P. on 12/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Indispensable pour assurer une bonne germination
  Comment : L'achat de ce kit et le respect des instructions garantissent le succès

  By P. H. on 06/Mar/2020 :
  (5)

  Title : genial
  Comment : livraison rapide et germination au top

  By R. P. on 06/Mar/2020 :
  (5)

  Title : recommendation
  Comment : Easy to use. Super results.

  By M. G. on 24/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Great option
  Comment : Works great, hands free trustworthy germination. Perfect.

  By E. T. on 06/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Werkt goed
  Comment : Werkt goed de bakjes maar zal meer zaden bestellen want sommige zaden overleven het niet helemaal. Voor de rest tevreden.

  By B. B. on 16/Jan/2020 :
  (5)

  Title : easy start
  Comment : works wonders

  By A. M. on 16/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Sprouting Guaranteed
  Comment : 30ºC, 200cc lukewarm water mixed with 1gram of michorryza, keep the soil wet, wait 3 days.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.