• Easy Start
 • Easy Start

Easy Start

Encara que no et taquis els dits de verd ; aconseguiràs uns resultats excel·lents en la germinació si segueixes aquestes instruccions pas a pas: buida el paquet de Bacto, inclòs a la part posterior de l’etiqueta, en un litre d’aigua. Quan estigui totalment dissolt, aboca’l als testos.
 4.5/5 (473) Escriu una opinió
€ 6.95
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

EASY START: Una germinació orgànica infal·Lible

Encara que no et taquis els dits de verd; aconseguiràs uns resultats excel·lents en la germinació si segueixes aquestes instruccions pas a pas: buida el paquet de Bacto, inclòs a la part posterior de l’etiqueta, en un litre d’aigua. Quan estigui totalment dissolt, aboca’l als testos..

Deixa drenar qualsevol excés de solució; a continuació, col·loca una llavor a cada un dels forats que has fet prèviament i prem-la suaument cap avall amb un llapis o alguna cosa punxeguda fins que la llavor estigui entre 5 i 10 mm de profunditat. En aquest moment, podries resar una oració en veu baixa, però no et caldrà.

La llavor comença a germinar en els 5 dies següents, després dels quals, ja podràs plantar els nous brots en el medi de cultiu que escullis.

El millor inici amb els testos Easy Start

Què necessites?

 1. Llavors de cànnabis
 2. Aigua i vas mesurador
 3. Una mica de perlita
 4. Un propagador
 5. Un tornavís o alguna cosa per a foradar
 6. Fixador, cinta adhesiva o cinta aïllant
Mètode
 1. En primer lloc, prepara un litre d’aigua tèbia (uns 25 graus) i dissol el contingut del paquet de Bacto (activador de bacteris) que s’inclou amb el kit Easy Start. Empolvora una capa de perlita al propagador i col·loca els testos. Humiteja – no amaris – la perlita i els testos amb la barreja de Bacto que acabes de preparar. El Bacto activa la vida microbiana del test, importantíssima per a la germinació.
 2. Comprova que la capa de perlita només conserva una petita reserva d’aigua per sota de la superfície de perlita. Si mantenim el nivell d’humitat correcte, els testos també estaran humits ja que, absorbiran aigua de la perlita. Un excés d’aigua podria embassar els testos i ser perjudicial per als brots. La humitat del propagador també es manté elevada, un aspecte important que cal tenir en compte. Durant el procés de germinació, comprova els testos, com a mínim una vegada al dia, per assegurar-te que el nivell d’humitat de la perlita és correcte: ni massa sec ni massa humit.
 3. Cada test ja ve amb un forat fet que s’ha d’engrandir entre 5 i 10 mm de profunditat. Això es pot fer fàcilment marcant aquesta distància amb un tornavís o amb un tros de cinta adhesiva o cinta aïllant. Tot seguit, simplement cal posar el tornavís al test fins que la marca estigui a nivell amb la superfície del test. Llestos! Ara cada forat té la profunditat correcta.
 4. En l’últim pas, col·loca una llavor de cànnabis al forat de cada test i, si és necessari, prem-la suaument amb el tornavís fins que estigui en la profunditat correcta. Tant es val si l’extrem de la llavor mira cap amunt o cap avall; el brot anirà de forma natural cap a la superfície del test mentre que les arrels creixeran en direcció oposada. El procés real de germinació és força enigmàtic però la majoria de llavors de cànnabis tarden entre 1 i 6 dies. És molt important tenir paciència en aquest període i evitar la temptació d’obrir el test per a comprovar l’interior. Al cap d’uns dies, o d’una setmana, les arrels s’allargaran i, llavors, el brot sortirà del compost, sovint amb una beina com si fos un barret a sobre de les dues petites fulles de la llavor. No la treguis; caurà per sí sola. Si intentes desenganxar-la, corres el risc de danyar les fulles fràgils del brot, vitals per a iniciar el subministrament d’aliments a la planta jove.
 5. Un cop els brots hagin aconseguit una alçada de 2-3 cm, aparta la safata dels testos del propagador i separa’ls individualment amb unes tisores. Aquests brots individuals ara ja es poden trasplantar als recipients on vols que creixin les teves plantes. Simplement col·loca tot el conjunt en el medi de cultiu que facis servir: terra, hidro o boles de fang.

Ara ja només et queda seure i gaudir del miracle natural de la vida! Això i la cura en l’alimentació, el rec, etc.; però aquest tema ja és una altra història.


  By P. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Awesome
  Comment : All germinated quite well, really fast and strong, if you don't watch them bursting in a few days, just wait a little more.

  By D. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Sehr einfach
  Comment : Nach 2 Tagen sah man schon 5 Keimlinge von 6. Am 7 Tag waren alle 6 schon 5 cm groß. Top immer wieder. Sehr schnelle Lieferung.

  By G. P. on 01/Jun/2020 :
  (1)

  Title : Semi non germogliati
  Comment : Ordine N 42311627 vi ho inviato una risposta con le foto dei semi non terminati,attendo risposta.support di 148358

  By F. L. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : easy start
  Comment : simple a utiliser et efficace toutes les graines on germé sans problème en 5 jours . Dès que je recommence a planter je reprend ca !

  By L. R. on 01/Jun/2020 :
  (4)

  Title : Works ok
  Comment : Worked ok took bit of time but recommend use with proper propagator,cheers RQS ✌️

  By S. K. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : TipTop!
  Comment : Funktioniert wunderbar auch wenn 1 von 4 Samen trotz EasyStart nicht aufgegangen ist (der Gratissamen Critical, leider)

  By D. K. on 29/May/2020 :
  (4)

  Title : happy
  Comment : that's pretty good, germination in 24-36 h, however, it is too many if you need just a couple

  By F. F. on 28/May/2020 :
  (4)

  Title : Good
  Comment : 2 Seeds germinated in 2 days! Good!

  By J. R. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Easy start
  Comment : Utilisé sans le kit complet...5 graines sur 5 germées en deux jours !! Impeccable

  By W. C. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : supplémentaire
  Comment : vivement la prochaine tournée avec le starter kit 👍👍👍👍👍👍👍👍

  By J. R. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Muito bom
  Comment : Otimo protudo para começar seu cultivo, facil e pratico

  By A. H. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Super einfach
  Comment : Mit dem Set kann nichts schief gehen. Wer das vergeigt den ist nicht zu helfen 😂

  By M. G. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : EASY
  Comment : super semplice, 1lt di acqua tiepida e mischiate il contenuto della bustina....10 secondi per i germogli e via al buio per almeno 3 giorni...poi mettete nel vaso. EASY

  By G. A. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Consigliato
  Comment : Consigliato a tutti, ma soprattutto a quelli meno esperti come me :)

  By C. B. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Superbe
  Comment : J avais du mal avec certaine graine et la sa pousse direct merci


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.