Les nostres llavors

Llavors de cànnabis feminitzades

La nostra àmplia selecció de llavors de marihuana feminitzades han estat acuradament desenvolupades per a produir només plantes de cànnabis femenines. Les plantes de marihuana femella garanteixen la producció de flors riques en cannabinoides per als cultivadors.

 • Royal Runtz
  € 25.00 € 25.00
 • Wedding Crasher
  € 32.50 € 32.50
 • Shogun
  Shogun
  € 27.00 € 21.60
 • Triple G
  € 32.50 € 26.00
 • Cookies Gelato
  € 30.50 € 27.45
 • El Patron
  € 32.50 € 22.75
 • Sweet Zkittlez
  € 30.50 € 24.40
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
  € 30.50 € 21.35
 • North Thunderfuck
  € 27.00 € 18.90
 • Green Punch
  € 29.00 € 20.30
 • Sherbet Queen
  € 25.00 € 15.00
 • Wedding Gelato
  € 32.50 € 26.00
 • Legendary Punch
  € 29.00 € 17.40
 • Royal Gorilla
  € 27.00 € 24.30
 • Fat Banana
  € 25.00 € 20.00
 • Purple Queen
  € 20.00 € 16.00
 • Royal Cookies
  € 27.00 € 18.90
 • Kush Banner 3
  € 29.00 € 23.20
 • Green Gelato
  € 32.50 € 26.00
 • Ice
  Ice
  € 20.00 € 14.00
 • White Widow
  € 20.00 € 18.00
 • Fruit Spirit
  € 20.00 € 14.00
 • Power Flower
  € 20.00 € 14.00
 • Shining Silver Haze
  € 23.00 € 16.10

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

QUÈ SÓN LES LLAVORS FEMINITZADES?

Les llavors de marihuana feminitzades es modifiquen genèticament perquè només es converteixin en plantes femenines, i gairebé sempre (99,9%) ho fan.

Les llavors feminitzades solen desenvolupar-se per a produir plantes fotodependents. La marihuana fotodependent floreix depenent de les hores de llum/foscor del dia. En la naturalesa, la marihuana comença a florir al final de l’estiu quan els dies s’escurcen. En interior, la marihuana fotodependent es manté en la fase vegetativa fins que el cultivador està llest per a induir la floració reduint les hores de llum.

LLAVORS DE MARIHUANA FEMINITZADES EN UN COP D’ULL

 • Gran quantitat de cannabinoides en comparació amb el cànnabis masculí. Els ceps se solen desenvolupar per a aconseguir la màxima potència i aroma.
 • Les llavors són feminitzades al 99,9%, per la qual cosa les plantes gairebé sempre es converteixen en femelles.
 • No és necessari comprovar el sexe de les plantes, ni descartar les plantes masculines.
 • Els ceps feminitzats solen ser ceps fotodependents, la qual cosa significa que depenen del cicle de llum.

A Royal Queen Seeds, totes les llavors feminitzades estan identificades i classificades en aquesta categoria, perquè no et confonguis en fer una compra.

Everything You Need To Know About Feminized Cannabis Seeds

QUI UTILITZA LES VARIETATS FEMINITZADES I PER QUÈ?

Els consumidors recreatius gaudeixen de l’efecte de colocón, relaxació, eufòria o subidón induït pels ceps feminitzats. Donada la gran varietat d’opcions que existeixen, els consumidors poden gaudir d’un moment de relax a la nit o d’un efecte energètic durant el dia, depenent del que busquin.

Els qui utilitzen el cànnabis amb finalitats holístics també trien les varietats feminitzades pel seu fort efecte. Poden notar que el THC aixeca el seu estat d’ànim i els ajuda a relaxar-se en situacions de tensió, o simplement alleuja qualsevol símptoma que estiguin sofrint.

CEPS SATIVA, INDICA, HÍBRIDES I RUDERALIS

Hi ha diversos tipus o subespècies diferents de cànnabis.

En el passat es creia que els efectes de la marihuana depenien de la família a la qual pertanyés una varietat.

Es pensava que les índiques produïen una sensació de “colocón” pesat, mentre es deia que les satives produïen un subidón energizante més adequat per al dia. Recentment, no obstant això, s’estan trobant proves que l’efecte d’un determinat cep té més a veure amb el perfil de terpens d’una varietat, que amb la subespècie a la qual pertany.

On hi ha més diferències concretes entre les subespècies, no obstant això, és en el seu creixement i morfologia:

 • Les índiques són baixetes i frondoses, amb fulles amples. Generalment són bastant robustes i creixen en molts entorns.
 • Les satives aconsegueixen més altura, són més primes i tenen fulles fines i allargades.

La majoria de les varietats de cànnabis actuals no són índiques o satives pures. Més aviat són híbrids que combinen característiques tant índica com sativa, i per tant les seves condicions de cultiu varien.

Hi ha una altra subespècie, moltes vegades oblidada, que cal considerar, anomenada Cànnabis ruderalis. Les varietats ruderalis són com una herba i creixen de manera silvestre en regions fredes com Sibèria.

L’interessant, no obstant això, és que el ruderalis és autoflorescents de manera natural. Per tant, els criadors poden usar la genètica ruderalis per a crear varietats autoflorescents de ceps fotodependents clàssiques.

CÀNNABIS DE FLORACIÓ RÀPIDA

Moltes varietats de marihuana necessiten almenys 60-70 dies per a madurar els seus cabdells, i algunes triguen encara més. Per als cultivadors de regions amb estius curts i tardors plujoses, això pot ser problemàtic.

Els ceps de floració ràpida han estat creades per a fer front a aquest problema. Poden estar llestes per a collir després d’unes breus 6-7 setmanes de floració, la qual cosa significa que els cultivadors poden tallar-les a mediats o finals de setembre amb poc risc que la pluja arruïni la seva collita.

COM CULTIVAR LLAVORS FEMINITZADES

Ja hem esmentat que les llavors feminitzades són més fàcils de cultivar que les llavors normals.

INTERIOR VS. EXTERIOR

Growing Indoors vs Outdoors Cannabis Plants

A la cultivar en interior, és necessari ajustar manualment les hores de llum i foscor. Els cultivadors solen fer-ho quan les plantes joves han aconseguit una altura adequada (al voltant de la meitat de l’altura final desitjada). Simplement, això es deu al fet que les plantes solen estirar-se al principi de la seva fase de floració, per la qual cosa necessiten espai per a créixer adequadament.

Per a iniciar la floració del cànnabis feminitzat en interior, el cultivador haurà de canviar les llums a un horari de 12/12. El període fosc més llarg simularà les condicions de la tardor i farà que les plantes comencin a florir.

En exteriors, és fonamental plantar la marihuana feminitzada en un clima òptim i durant la temporada adequada. Per què? Perquè les hores de llum solar canvien depenent de l’estació, i les teves plantes necessiten un horari concret durant el seu desenvolupament. Per a satisfer aquesta necessitat, normalment hauràs de plantar-les a la primavera (quan no hi ha gelades) i collir-les a la tardor.

TEMPERATURA I HUMITAT IDEALS PER Al CULTIU DE MARIHUANA FEMINITZADA

En general, al cànnabis feminitzat li agraden les temperatures moderades (al voltant de 21 °C) per a un creixement saludable. Qualsevol temperatura extrema pot provocar un creixement lent i altres problemes.

El nivell d’humitat òptim per a les teves plantes de cànnabis dependrà de la seva etapa al llarg del cicle de vida. Per regla general, les plantes més joves i les plantes en fase vegetativa prefereixen un ambient més humit. Redueix la humitat relativa al 40-50% quan les plantes estan florint per a reduir el risc de floridura.

QUIN TIPUS DE SÒL HAURIA D’UTILITZAR PER A LES LLAVORS FEMINITZADES?

El cànnabis es desenvolupa millor quan es cultiva en un sòl ric en nutrients, ben airejat i amb bon drenatge. La majoria dels sòls comprats en botigues ja estan optimitzats per al cultiu de marihuana. Si uses sòl natural, pots modificar-ho amb perlita, coco, vermiculita, abonament o cucs perquè s’adapti millor a l’herba.

QUIN TIPUS DE FERTILITZANTS HAURIA D’UTILITZAR PER A LES PLANTES DE CÀNNABIS FEMINITZADES?

Per a començar, necessitarà nitrogen, fòsfor i potassi, els tres “macronutrients” principals. També necessitarà micronutrients com a calci, ferro, magnesi o coure, entre altres.

Els fertilitzants comercials per a cànnabis solen contenir tots els macro i micronutrients necessaris, però assegura’t d’administrar-los en les dosis recomanades (o una mica menys).

Tingues en compte que el cànnabis té diferents necessitats de nutrients durant les etapes vegetativa i de floració. Per això, els fertilitzants de marihuana solen presentar-se en dues varietats: una per a creixement i una altra per a floració.

QUIN TIPUS D’AIGUA NECESSITEN LES PLANTES DE CÀNNABIS FEMINITZADES?

En regar marihuana cultivada en sòl, és important que la teva mescla d’aigua i fertilitzant tingui el nivell de pH ideal entorn de 6-7. En cas contrari, les teves plantes no seran capaces d’absorbir els nutrients, encara que siguin aquí. Per sort, pots ajustar l’aigua de l’aixeta al nivell de pH correcte amb unes quantes gotes de productes per a pujar o baixar el pH.

Llavors de marihuana feminitzades: Preguntes i Respostes

Quant temps necessito per a cultivar cànnabis feminitzat?
Tant si cultives en interior com en exterior, el temps, com sempre, depèn de la varietat. Alguns ceps, com les índiques, creixen relativament ràpid, amb períodes de floració curts de 6-7 setmanes. Altres varietats, com les Haze, triguen el doble de temps a florir.

Si vols collir en el temps més ràpid possible, planta varietats de floració ràpida o autoflorescents feminitzades. Algunes d'elles estan llestes només 60 dies després de la germinació.
Pots cultivar diferents varietats feminitzades en el mateix quart de cultiu?
És possible cultivar diferents varietats en un quart de cultiu, però comporta un procés d'aprenentatge.

Hi ha nombroses raons per a això. Diferents ceps poden aconseguir diferents altures, tenir diferents necessitats de fertilització, i estaran llestes en diferents moments. També és possible que hagis d'utilitzar tècniques d'entrenament de plantes (poda, cultiu, etc.) per a mantenir un dosser uniforme sota el teu llum de cultiu.
Per què el cànnabis produeix terpens?
La marihuana, igual que altres plantes, produeix aquestes substàncies aromàtiques com una defensa natural contra les plagues, i per a atreure als pol·linitzadors. Això també es posa de manifest en la tendència del cànnabis a desenvolupar compostos aromàtics més intensos quan s'enfronta a una infestació.
Què és la sinsemilla?
L'expressió "sinsemilla" té el seu origen en una època en la qual molta herba en el mercat negre era de baixa qualitat i estava plena de llavors.

Ara, gairebé tota la marihuana decent és sinsemilla, per la qual cosa la paraula ha perdut el seu significat original. No obstant això, és bo tenir-ho en compte, ja que a vegades es continua utilitzant per a descriure la marihuana de qualitat.
Què són les hermafrodites?
A part dels dos sexes típics de la planta de cànnabis, la teva planta també podria ser hermafrodita. Si això succeeix, la planta mostrarà característiques tant femenines com masculines. És a dir, a mesura que la planta madura, desenvoluparà tant cabdells com sacs de pol·len.

La raó més habitual per la qual això ocorre és l'estrès de la planta. Pot deure's a una interrupció en el període de foscor durant la floració, la qual cosa desencadena la "revegetació", o pot ser per altres factors d'estrès en l'entorn, com a plagues, temperatures extremes i canvis en la humitat.
Què són les varietats autòctones pures?
Les varietats pures o landrace són ceps de cànnabis que es van desenvolupar en el seu ambient natural. També es podria dir que són varietats de cànnabis pures i originals. Algunes varietats pures es van originar a la regió de l'Hindú Kush de l'Afganistan i el Pakistan, però també es poden trobar a Àfrica, Jamaica, Àsia, Amèrica del Sud i Rússia.

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.

FILTRES
Tipus de cultiu
Rendiment
Altura
Collita
Height
Floració
THC
CBD
Tipus
Clima

Categories

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.