Trustpilot

Les nostres llavors

Llavors de cànnabis feminitzades

Hi han 36 productes.
Les llavors de cànnabis feminitzades es modifiquen genèticament per a produir només plantes femenines. Normalment, una llavor de cànnabis produeix una planta masculina o femenina; el procés complert es determina a partir dels cromosomes X i Y. Una planta amb dos cromosomes X serà femenina en un 99,99% de vegades, mentre que una planta de cànnabis amb cromosomes X i Y gairebé sempre serà una planta masculina.

Royal Queen Seeds ha aconseguit garantir que les seves plantes femenines produeixin flors masculines gràcies a un tractament amb plata col·loïdal, que transforma les plantes femenines en hermafrodites i permet produir llavors només amb cromosomes femenins.
L’avantatge de les llavors feminitzades és que les plantes seran femenines en un 99,99€ de vegades. EL cànnabis de plantes femenines produeix un major contingut de principis actius com el THC, el CBD i el CBN en comparació amb les plantes masculines.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.