• Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush

Critical Kush

Al món del cultiu del cànnabis, els híbrids que posen en evidència les millors qualitats de dos ceps diferents s'han convertit en algunes de les varietats més populars disponibles. La varietat  Critical   Kush  és sol un híbrid de punts.
 4.5/5 (167) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 21.50
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Bones collites per una planta de grandària mitjana

En barrejar Critical Mass amb OG Kush, els productors han creat aquest cep amb THC alts, que incorpora un sabor ric i complet per a fer que l'experiència de fumar sigui superior.

Aquesta mescla Kush és una varietat dominant d'índica, que creix a una altura mitjana, ideal per al cultiu en espais limitats. No obstant això, produeix una excel·lent collita en relació a la seva grandària, donant una mitjana de 500 i 550 grams per metre quadrat. Aquesta collita es deu principalment al seu elevat nombre de flors per planta, que, al seu torn, produeixen un major nombre de cabdells. Amb un temps de floració de 55 i 60 dies, és també un híbrid meravellosament ràpid, permetent obtenir uns ràpids resultats.

Les llavors de marihuana de Critical Kush procedents de Royal Queen Seeds produiran un cànnabis ideal per a fumar relaxadament. El seu alt contingut de THC és excel·lent per a relaxar tant la ment com el cos, així com alleujar l'estrès i el dolor. No obstant això, el cep no és tan fort pel que simplement fa que fumar sigui ineficaç durant un període prolongat de temps. Més aviat, ajudarà a alleujar la tensió i l'estrès, mentre que aportarà vigor a l'usuari per a fer les tasques restants del dia. També és excel·lent abans d'anar-se'n al llit, ja que t'ajudarà al fet que tinguis una nit completa de somni reparador.

La variant Critical Kush ofereix un excel·lent sabor que combina amb aquest efecte tan agradable, però no tan aclaparadorament potent. El fum té una qualitat terrosa diferent, amb un matís aromàtic i picant. Alguns ceps tenen simplement massa almesc per a poder gaudir-les a fons però aquesta és la mescla perfecta de sabor fort i les complexitats més subtils, fent que fumar sigui una experiència agradable..

Una bona fumada, sabrosa i aromàtica

Si estàs interessat en el cultiu i a provar aquest estupend emocionant híbrid, pots comprar les llavors de Critical Kush directament des de Royal Queen Seeds. Aquest híbrid veritablement es distingeix d'altres ceps híbrids de kush. Mentre que produirà un efecte fort de satisfacció, no et deixarà en el sofà durant la resta de la tarda. També produeix un fum ric, saborós i aromàtic que segur complaurà fins a a el més exigent dels paladars amb la seva aroma subtil però forta. Amb la seva grandària mitjana i la seva collita abundant, es presta de manera excel·lent a petits espais o a cultius d'interior si busques treure el major profit d'aquesta operació de cultiu.

Així que si estàs buscant un nou cep més agradable que fumar, un efecte saciant i durador, o simplement augmentar les teves collites, aquest híbrid també pot ser l'adequat per a tu. Royal Queen Seeds ofereix les llavors que necessitis a preus raonables. Comença a tastar aquest excel·lent cep kush avui i obtindràs collites de qualitat, un assecament del cànnabis amb un THC elevat i que podràs fumar en qüestió de setmanes.

 • Tipus de varietat: Feminitzades
 • THC: 20
 • CBD: Mig
 • Collita en interior: 500 - 550 gr/m2
 • Collita en exterior: 500 - 550 gr/plant
 • Alçada en Interior: 60 - 100 cm
 • Alçada en exterior: 100 - 140 cm
 • Temps de Floració: 8 - 10 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Critical x OG Kush
 • Tipus: Sativa 20% Indica 80%
 • Efecte: Benestar de llarga durada i relaxament
 • Clima: Suau
 • Aroma: Terròs, Punçant, Pi

  By F. M. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : kuuuush
  Comment : aroma increíble, me vinieron de regalo, lo único raro es que una se puso a florecer sola, siendo que eran fotodependientes

  By M. M. on 01/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Classique
  Comment : Fruite et bonne def

  By A. M. on 30/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Germination 100%
  Comment : Germination en 2 jours actuellement en C+12 de beaux plants à suivre 🌱👍

  By M. T. on 30/Mar/2020 :
  (3)

  Title : Germogli
  Comment : Ho comprato cinque semi e ne ho ricevuto uno in omaggio. Sono germogliati e li ho travasati in vasi piccoli, al momento ne sono sopravvissuti solo tre. Forse ho sbagliato qualcosa e le ho bagnate troppo.

  By D. P. on 28/Feb/2020 :
  (5)

  Title : R
  Comment : Super

  By M. F. on 25/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Strong & resilient plant
  Comment : Good yields and a complex, woody flavour. The high seems to plateau out a bit but strongly recommended nevertheless.

  By R. H. on 24/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Everything perfect
  Comment : The description is on point, a great strain.

  By D. H. on 24/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Honest Grower
  Comment : One of the most reliable strains. Very easy to grow. Very potent, turns purple at the end, dense nugs, big yield, resistant to stress. Tried the rest only grow the best!

  By P. D. on 27/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Critical kush
  Comment : Recomendo

  By B. J. on 23/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Love everything
  Comment : I love the strain and the fact that you get free shipping, seeds and gifts with every shipment! Would definitely recommend trying these seeds!

  By S. K. on 21/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Critical Kush
  Comment : Due to the high Critical Kush THC combined with the ICE I intend to make Rick Simpson's oil from it. I just don't have time before surgery. Okay, maybe one day ...

  By M. S. on 14/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Hervorragende Qulität
  Comment : Kann ich nur weiter empfehlen !

  By T. G. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Envoi rapide, bien emballé. 5/5 germées en 3J.

  By A. K. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Grow
  Comment : Perfekto

  By P. G. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Reliable, great value, great service
  Comment : Extremely happy with Critical Kush and the service from Royal Queen is always excellent.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.