Varietats de marihuana White Widow

Descobreix el llegat de la genètica White Widow, amb la varietat original i les seves millors creus. Aquestes descendents ofereixen un efecte sociable i motivador, ideal per a dies actius. Descobreix-les a continuació.

5  Productes
  • Royal Moby
  • White Widow
  • White Widow Auto
  • White Widow Regular
  • Fruit Spirit

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Genètica White Widow: D'on procedeix?

La White Widow és una de les varietats de marihuana més conegudes, però d'on ve exactament? La seva història comença amb un grup de prestigiosos criadors i “strain hunters” (caçadors de varietats); Scott Blakey (Shantibaba), Arjan Roskam i Ingemar De Sjamaan van contribuir a l'obtenció de la genètica parental i a la creació de la seva descendència. La White Widow va sorgir de l'encreuament entre una sativa landrace del Brasil i una índica del sud de l'Índia.

Virtuts de les varietats White Widow

La White Widow i les seves nombroses descendents són conegudes pels seus efectes energitzants, creatius i que promouen la conversa. Segons els estàndards moderns, la varietat original ofereix un contingut moderat de THC. No obstant això, la presència de terpens afustats, especiats i cereals intensifica el seu efecte. Si t'agraden les varietats d'efecte cerebral que motiven durant el dia, t'encantarà la genètica White Widow.