Llavors de marihuana regulars

Les llavors de cànnabis regulars compleixen una funció vital pel que fa a la reproducció. S’utilitzen per a criar plantes tant masculines com femenines que permeten desenvolupar les teves pròpies varietats i crear clons resistents per a reduir els terminis de cultiu.

5  Productes
  • Amnesia Haze Regular
  • White Widow Regular
  • Critical Regular
  • Skunk XL Regular
  • Shining Silver Haze Regular

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Què són les llavors de cànnabis regulars?

Les llavors de cànnabis regulars tenen un 50% de possibilitats de convertir-se en mascles o femelles. Encara que molts cultivadors pretenen produir únicament plantes femenines per a aconseguir el major nombre possible de flors, les llavors de cànnabis regulars són fonamentals per als criadors i per als cultivadors que prefereixen obtenir les seves plantes a partir d'esqueixos.

Les llavors de cànnabis regulars són tal com la naturalesa les ha concebut. Igual que les llavors que es troben en la naturalesa, no estan manipulades i ofereixen la possibilitat de tenir mascles productors de pol·len.

Llavors de cànnabis regulars vs. llavors de cànnabis feminitzades

Les llavors de cànnabis regulars es diferencien de les llavors feminitzades pel sexe de les plantes a les quals donen lloc. Com si es llancés una moneda a l'aire, la germinació de les llavors regulars té les mateixes probabilitats de produir una planta mascle o una planta femella.

En canvi, les llavors feminitzades ofereixen un 99% de possibilitats de produir plantes femenines.

Per què cultivar llavors de cànnabis regulars?

Les llavors regulars tenen una genètica més robusta i resistent que els seus equivalents feminitzades, pel que són les millors plantes mare de les quals treure esqueixos. Una vegada arrelades, els cultivadors poden crear clons que es converteixen en rèpliques exactes de les plantes que els agraden.

La capacitat de produir plantes masculines i femenines permet als cultivadors produir tant flors com pol·len. En recol·lectar aquest valuós material genètic dels mascles, tens l'oportunitat de començar a crear les teves pròpies varietats de marihuana basades en les teves característiques favorites.