Nuevo buscador de semillas - Descubre tu variedad

 • Skunk XL Regular
 • Skunk XL Regular

Skunk XL Regular

La nostra varietat Skunk regular brolla del substrat en forma de plantes tant femelles com mascles. Les femelles generen uns dossers grans i espessos de cabdells que produeixen un efecte estimulant. També són plantes mare excel·lents que proporcionen esqueixos robustos. Les plantes mascle produeixen grans quantitats d’un pol·len ideal per a la cria de noves varietats riques en genètica Skunk.
(1) Escriu una opinió
nombre de llavors:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
Oferta!
Preu reduït!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Compra i aconsegueix 60 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (1)

Skunk XL Regular: Perfecta per a la cria i la clonació

La Skunk regular ofereix un 50% de probabilitats de convertir-se en una planta mascle o femella. Això fa d’aquesta varietat una opció excel·lent per als criadors que volen usar la genètica Skunk per a crear ceps nous. Aquest exemplar robust ofereix grans collites, esqueixos de qualitat i un efecte equilibrat.

Skunk regular: Origen

Els nostres experts van desenvolupar la Skunk regular mitjançant l’encreuament de la Skunk #1, una varietat que va canviar el món de la marihuana, amb la Afghan, una herba de colocón forta. El resultat ofereix un perfil genètic perfectament equilibrat, amb un 50% sativa i un 50% índica. Per a aconseguir aquest equilibri, va ser necessari dur a terme un procés minuciós de cria, però la qualitat del cep final ho diu tot.

Cultiu de la Skunk regular: Una productora clàssica

La Skunk regular creix excepcionalment bé tant en interior com a l’aire lliure. Encara que tolera bé el fred, prefereix els climes suaus. Les plantes femella formen uns dossers densos amb uns cabdells preciosos amb matisos morats, blaus i verds foscos.

Quan es cultiva en interior, aconsegueix una altura de 60-100cm; fins i tot amb aquesta grandària modesta, produeix 600-650g/m². Les plantes d’exterior arriben als 2m i ofereixen fins a 675g per unitat. Aquestes collites enormes estan llestes després d’un període de floració de 8-9 setmanes.

Aroma, sabor i efecte de la Skunk regular: Inconfusiblement Skunk

La varietat Skunk és famosa per la seva característica aroma forta, que és una mescla de notes terroses, dolces i especiadas. Sens dubte, un cep de qualitat que produeix un fum sumptuós que inunda el nas i el paladar amb cada calada.

Aquesta gegant atemporal ofereix un subidón que calma el cos i estimula la ment. Encara que el seu contingut de THC del 17% podria semblar baix, un nivell alt de terpens profundament relaxants, com el mirceno, formen una relació sinèrgica amb aquest cannabinoide, per a col·locar el cos i millorar l’estat d’ànim.

L’excel·lent genètica Skunk es pot gaudir de diverses formes, com a través de les nostres varietats feminitzadesautoflorescents.

Skunk XL Regular data sheet
Tipus de varietat: Regulars
THC: 17%
CBD: Mig
Collita en interior: 600 - 650 gr/m2
Collita en exterior: 625 - 675 gr/plant
Alçada en Interior: 60 - 100 cm
Alçada en exterior: 160 - 200 cm
Temps de Floració: 8 - 9 Setmanes
Mes de la collita: Octubre
Genètica: Skunk 1 x Afghan
Tipus: Sativa 50% Indica 50%
Efecte: Col·locat, Equilibrat, Lluït
Clima: Estius curts
Aroma: Afruitat, Caramel, Pi, Skunk, Terrós

  De T. V. on 04/Jan/2022 :

  Títol : Mrs
  Comentaris : Hat gut geschmeckt. Gute Qualli. Baba Kush


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: