Llavors de marihuana: regulars vs feminitzades vs autoflorecientes vs CBD

Cover

Usa la següent guia per a descobrir en què es diferencia cada tipus de cànnabis. En finalitzar-la, sabràs quines flors són més ràpides, quins són els millors esqueixos i quines varietats utilitzar per a la cria.

CÀNNABIS: UNA ESPÈCIE MOLT DIVERSA

Les llavors de cànnabis estan disponibles en quatre categories principals: regulars, feminitzades, autoflorecientes i riques en CBD. Cadascuna ofereix els seus propis avantatges i inconvenients, i atreu a diferents conreadors en funció dels seus objectius.

Si vols iniciar-te en el món de la cria (o busques esqueixos genèticament robustos) hauràs de triar llavors regulars.

Si el teu objectiu és aconseguir un dosser replet de cues, tria llavors feminitzades. Aquestes llavors minimitzen les probabilitats que aparegui una planta mascle a la teva habitació de cultiu.

Molts conreadors valoren la velocitat per sobre de tot. Si t'interessa collir en el menor temps possible, opta per llavors autoflorecientes.

Les varietats de CBD ofereixen una àmplia gamma d'avantatges i proporcionen un efecte lúcid que no col·loca.

Vegem amb més detall aquests quatre tipus de llavors de marihuana. I analitzem els pros i els contres de cada varietat, si són adequades per a tu, i els millors ceps de cada categoria.

REGULAR

Les llavors de cànnabis regular tenen un 50% de probabilitats de convertir-se en plantes mascle o femella, tal com dicta la mare naturalesa.

Atès que donen lloc a exemplars mascle, les llavors regulars són molt populars entre els criadors de varietats noves. Les plantes mascle produeixen pol·len que s'utilitza per a fertilitzar les flors femella, la qual cosa dóna lloc a la següent generació de llavors.

Les llavors regulars estan disponibles en diverses formes. Hi ha varietats índica dominants, sativa dominants, riques en THC, i riques en CBD.

PROS CONTRES
Serveixen per a la cria i per a crear varietats noves Poden ser impredictibles; la germinació d'aquestes llavors és una loteria quant al sexe de les plantes obtingudes
Poden produir plantes mascle i femella per igual Les plantes masculines es poden confondre amb les femenines
Produeixen esqueixos vigorosos i ideals per a obtenir clons sans Les plantes mascle inesperades poden fertilitzar a la resta de les flors del quart de cultiu
Es pot crear un banc de pol·len a base de plantes mascle Cal separar les plantes femella de les mascle en diferents armaris de cultiu o hivernacles
Gran varietat de ceps, amb genètiques clàssiques o modernes -


COM ES CREA LA GENÈTICA REGULAR?

La genètica regular és completament natural. Així és com creix la marihuana en la naturalesa. Sense manipulacions ni retocs.

Les genètiques regulars pures procedeixen d'avantpassats autòctons de tot el món, des de les muntanyes de l'Índia a les platges de Jamaica.

També es poden crear híbrids regulars creuant els gens de dues subespècies diferents. El que es tradueix en encreuaments amb característiques de tots dos pares.

SÓN LES VARIETATS REGULARS ADEQUADES PER A TU?

Si t'agradaria tenir una mescla uniforme de plantes mascle i femella, les llavors regulars són ideals per a tu. Tenir tots dos sexes a la teva disposició et permet crear les teves pròpies varietats.

Podràs triar plantes amb els teus trets favorits i utilitzar-les per a crear les teves pròpies varietats personalitzades. Tot es pot modificar: perfil terpenoide, contingut cannabinoide, productivitat i grandària.

També hauràs de conrear llavors regulars si vols treure esqueixos. La clonació et permet saltar-te la fase de germinació i crear una còpia genètica exacta a la planta triada. Les plantes regulars són les úniques que produeixen esqueixos forts i viables.

Cannabis regular


FEMINITZADES

Les llavors feminitzades van ser creades per a maximitzar les probabilitats d'obtenir plantes femella. Aquesta probabilitat és d'al voltant del 99,9%. Si busques flors en comptes de sacs de pol·len, amb les llavors feminitzades portes totes les de guanyar.

PROS CONTRES
Producció pràcticament garantida de plantes femella No són adequades per a la cria
Eliminen la possibilitat d'obtenir tots dos sexes al 50% Produeixen esqueixos menys viables; en la majoria dels casos s'han de conrear a partir de llavors
Ideals per a conreadors que només busquen cabdells de qualitat

A vegades es converteixen en hermafrodites a causa d'una dolenta genètica o a l'estrès ambiental

Agiliten el creixement i són econòmiques -

COM ES CREA LA GENÈTICA FEMINITZADA?

Les genètiques feminitzades es creen mitjançant el encreuament d'una femella amb una altra planta. Els criadors utilitzen dues tècniques per a obligar les seves plantes femella a produir pol·len. I després fertilitzen una altra planta les flors de la qual produeixen una nova generació de llavors feminitzades.

Sabem el que estàs pensant: com una femella pot desenvolupar "pilotes"?! Hi ha dues maneres d'aconseguir-ho.

Interrompent la producció d'etilè en els teixits de les plantes femella, les hi pot forçar a produir sacs de pol·len. Per a catalitzar aquest procés s'usen diversos agents químics, l'opció més segura és la plata col·loidal.

L'altre mètode consisteix a confiar en el desig natural de procrear. Si les plantes de cànnabis femella no es fertilitzen, elles mateixes passaran a l'acció.

A vegades, canvien de sexe en un intent per fertilitzar-se elles mateixes. Desenvolupen unes estructures de manera estranya que produeixen pol·len i es coneixen com a "bananes".

Els criadors recullen aquest "pol·len femení" i l'utilitzen per a fertilitzar les flors femella i produir llavors feminitzades.

SÓN LES VARIETATS FEMINITZADES ADEQUADES PER A TU?

Si només vols obtenir flors resinoses, les llavors feminitzades són ideals per tu.

Estalviaràs un munt de temps al no haver d'eliminar les plantes mascle del teu espai de cultiu. I tindràs la seguretat que el teu armari de cultiu o jardí estiguin lliures de pol·len.

Feminized

LES TRES MILLORS VARIETATS FEMINITZADES

T'han convençut les varietats feminitzades? Si és així, dóna un cop d'ull a aquests tres ceps.

• La Royal Gorilla ofereix un nivell molt alt de THC.

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Genetic background Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect Cerebral and relaxing

Buy Royal Gorilla

• La Sweet ZZ proporciona collites d'interior molt gratificants.

Sweet ZZ

Sweet ZZ

Genetic background Grape Ape x Grapefruit
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, relaxed

Buy Sweet ZZ

• La Fruit Spirit incendiarà el teu paladar.

Fruit Spirit

Fruit Spirit Royal Queen Seeds

Genetic background Blueberry x White Widow
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 60% Sativa, 40% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 220 cm
Harvest time Early October
Effect High (sweet taste)

Buy Fruit Spirit

AUTOFLORECIENTE

Les varietats autoflorecents es diuen així perquè floreixen sense necessitat que es produeixi un canvi en el cicle de llum. Són fàcils de conrear, floreixen ràpid i tenen una grandària discreta.

PROS CONTRES
No hi ha necessitat de canviar el cicle de llum Menor productivitat
Petites i compactes En general, menys THC; no són tan potents com la majoria de varietats fotoperiódicas
Solen ser més riques en CBD Difícils de clonar
Tenen un període de floració ràpid -
La seva genètica robusta fa que siguin fàcils de conrear i adequades per a novençans -
Son ideals per al cultiu de guerrilla -

COM ES CREA LA GENÈTICA AUTOFLORESCENT?

Les llavors autoflorecientes es creen amb genètica ruderalis, la subespècie que porta la qualitat autofloreciente.

El cànnabis ruderalis està adaptat a les temporades de cultiu breus i els climes freds d'Europa Central i Oriental, Rússia i Àsia Central. Els estius curts d'aquestes zones han fet que aquesta subespècie comenci a florir pel seu compte.

Les plantes ruderalis no perden el temps, ja que han de reproduir-se abans que finalitzi l'estiu i arribin les gèlides temperatures de tardor.

Han desenvolupat la capacitat de florir en funció del temps i de l'edat, en lloc d'un canvi en l'exposició a la llum.

En contraposició, les índiques i satives són varietats fotodependientes que necessiten cicles de llum més curts per a iniciar la floració, un factor ambiental que assenyala la imminència de la tardor amb els seus dies més freds.

Rares vegades es conreen plantes ruderalis pures. Són arbustives, petites, amb poc THC i una producció baixa.

No obstant això, són or per als criadors, que utilitzen aquestes plantes per a dotar a les varietats fotoperiódicas del tret autofloreciente.

SÓN LES VARIETATS AUTOFLORESCENTS ADEQUADES PER A TU?

Si busques collites ràpides, opta per llavors autoflorecientes. Pot ser que vulguis accelerar la teva producció o acabar la teva plantació en un termini de temps reduït.

També són ideals quan es disposa de poc espai. Podràs obtenir bons resultats conreant diverses plantes amb el mètode SOG en un armari de cultiu petit.

Les varietats autoflorecientes són ideals per a conreadors discrets. Aquestes plantes es poden conrear en galledes o caixes modificats i ocultar-se entre cultius associats a l'aire lliure.

Autoflowering

LES TRES MILLORS VARIETATS AUTOFLORESCENTS

Els qui conreen plantes autoflorecients tenen diverses opcions. El catàleg de RQS ofereix diversos sabors, potències i varietats. Aquestes són les tres millors.

• La Green Gelato Automatic té un nivell molt alt de THC.

Green Gelato Automatic

Green Gelato Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Green Gelato x Cookies Auto
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 70 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 24% (aprox.) / CBD: Low
Blend 55% Sativa, 40% Indica, 05% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 175 g/plant (dried)
Height outdoor 100 - 120 cm
Harvest time 9-10 weeks after sprouting
Effect Physical, clear high

Buy Green Gelato Automatic

• La Royal Cheese Automatic desenvolupa un copa molt productiva.

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Automatic

Genetic background Cheese x Royal Critical x Ruderalis
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 30% Sativa, 50% Indica, 20% Ruderalis
Yield outdoor 160 - 210 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 120 cm
Harvest time 9-10 weeks after sprouting
Effect Physically stoned

Buy Royal Cheese Automatic

• La Sweet ZZ Automatic ofereix un deliciós perfil terpenoide.

Sweet ZZ Automatic

Sweet ZZ Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Sweet ZZ x Diesel Auto
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 70 - 120 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 35% Sativa, 60% Indica, 05% Ruderalis
Yield outdoor 90 - 175 g/plant (dried)
Height outdoor 100 - 120 cm
Harvest time 8-9 weeks after sprouting
Effect Stoned

Buy Sweet ZZ Automatic

CBD

Les varietats de CBD ofereixen un alt nivell de cannabidiol, una molècula que indueix un efecte clar i lúcid. El CBD proporciona nombrosos beneficis que ho han fet molt popular entre tota mena de consumidors, amb finalitats tant recreatius com medicinals, gràcies al seu efecte calmant i lúcid.

Algunes varietats de CBD a penes contenen THC, mentre que unes altres ofereixen la mateixa quantitat de THC que de CBD en una proporció de 1:1. I després estan els ceps amb ràtios de CDB:THC de més del 20:1.

Per a saber més sobre el funcionament del CBD, descobreix com interactua amb el sistema endocannabinoide.

PROS CONTRES
Beneficis holístics No són aptes per a consumidors que busquen un nivell alt de THC
Efecte calmant sense subidón No tenen efecte psicoactivo
Es poden consumir durant tot el dia sense que afectin la funcionalitat -
Algunes varietats contenen THC suficient com per a induir un subidón lleu i agradable -

COM ES CREGUI LA GENÈTICA CBD?

Les varietats amb un alt contingut de CBD s'obtenen creuant exemplars rics en CBD, amb la finalitat d'augmentar aquest tret en les següents generacions.

El CBD és el segon cannabinoide més abundant en moltes varietats modernes, sobretot en quantitats petites. Hem de donar les gràcies als científics per iniciar la revolució del CBD.

Investigadors del Regne Unit (al costat de criadors dels Països Baixos) van començar a identificar i aïllar les varietats riques en CBD.

Una tendència que aviat es va estendre per la costa oest dels Estats Units, on van sorgir les varietats amb el nivell més alt de CBD. En l'actualitat, existeixen nombroses varietats riques en CBD per a triar.

SÓN LES VARIETATS AMB CBD ADEQUADES PER A TU?

Les genètiques riques en CBD són ideals per a finalitats terapèutiques o holístiques. Molts consumidors gaudeixen d'uns beneficis estupends amb aquesta mena d'herba, i uns altres prefereixen les varietats que ofereixen THC i CBD en quantitats iguals.

La gent amb una sensibilitat alta al THC també gaudirà conreant i fumant varietats riques en CBD. Fuma-les durant el dia per a tranquil·litzar-te o per a suavitzar l'efecte psicoactivo d'altres flors amb molt THC.

Medical CBD

LES TRES MILLORS VARIETATS AMB CBD

La gamma Royal Queen Seeds ofereix diverses varietats riques en CBD, tant fotoperiódicas com autoflorecientes. Descobreix les tres millors a continuació.

• La Solomatic CBD produeix un nivell altíssim de CBD.

Solomatic CBD

 Solomatic CBD

Genetic background Diesel CBD x Asia CBD Auto
Yield indoor 425 - 475 g/m2
Height indoor 90 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 1% (aprox.) / CBD: 21%
Blend 20% Sativa, 70% Indica, 10% Ruderalis
Yield outdoor 110 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 110 - 150 cm
Harvest Month 9-10 weeks after planting
Effect Soft, Clean and very light

Solomatic CBD

• La Medical Mass proporciona collites abundants tant en interior com a l'aire lliure.

Medical Mass

Medical Mass

Genetic background Critical Mass x CBD dominant plant
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 10% (aprox.) / CBD: High
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time Late September
Effect Relaxing and full of flavour

Buy Medical Mass

• La Tatanka Pure CBD desborda terpens deliciosos.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD Royal Queen Seeds

Genetic background Elixir Vitae x Medical CBD
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 70 - 110 cm
Flowering time 6 - 8 weeks
THC strength THC: 0,15 - 0,25% (aprox.) / CBD: High
Blend 30% Sativa, 70% Indica
Yield outdoor 400 - 450 g/plant (dried)
Height outdoor 100 - 160 cm
Harvest time Early October
Effect Cerebral and relaxing

Buy Tatanka Pure CBD

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.