Llavors de marihuana regulars vs. feminitzades vs. autoflorescents

Llavors de marihuana regulars vs. feminitzades vs. autoflorescents

Pel que fa al cultiu de cànnabis, tot comença amb la llavor. Avui dia, els conreadors compten amb multitud d'opcions quant a la mena de llavors que poden plantar. Les llavors regulars, feminitzades i autoflorescents tenen diferents avantatges i inconvenients. És molt probable que el tipus de llavor que acabis triant depengui de diversos factors, com el teu pressupost, restriccions d'espai, temps disponible i paciència.

QUÈ SÓN LES LLAVORS REGULARS?

Les llavors regulars són les més abundants i fàcils d'aconseguir. A més, solen ser més barates que les feminitzades i autoflorescents.

PER QUÈ TRIAR LLAVORS REGULARS?

Si vols dedicar-te a la cria de cànnabis i a produir noves llavors, necessites llavors regulars. Per a dur a terme creus i crear varietats noves, fan falta plantes mascle i femella.

Conrear amb llavors regulars et donarà una millor idea del cicle natural de la planta. Si vols convertir-te en un conreador expert, no has de "saltar-te passos" i utilitzar llavors feminitzades o autoflorescents. Una vegada que hagis experimentat el cicle de creixement complet, tindràs una millor comprensió del que necessita una planta per a créixer de manera adequada.

El principal desavantatge de les llavors regulars és que poden produir plantes mascle. Aquestes llavors tenen un 55-60% de probabilitats de produir plantes femella. Però això és només una mitjana. És possible que més del 75% de les teves llavors acabin sent mascles. Atès que les plantes femella són les úniques que desenvolupen cabdells, la germinació de llavors mascle acabarà costant-te molt temps i diners. Les plantes mascle han de rebutjar-se immediatament per a evitar que fertilitzin a les femelles del seu voltant i impedeixin que produeixin cabdells. Per aquest motiu, les llavors regulars no solen recomanar-se per a principiants.

QUÈ SÓN LES LLAVORS FEMINITZADES?

Les llavors feminitzades són llavors de cànnabis que garanteixen la producció de plantes de marihuana femella. Sembrar llavors feminitzades evitarà que tinguis plantes mascle. Encara que les llavors feminitzades solen ser més cares que les regulars, t'estalvien molt temps i frustracions a llarg termini en impedir que obtinguis plantes mascle.

PER QUÈ TRIAR LLAVORS FEMINITZADES?

En usar llavors feminitzades, elimines qualsevol conjectura quant a la germinació. D'aquesta forma, no sols evitaràs gastar diners en llavors inservibles, també t'estalviaràs el temps que dedicaries a germinar i a descartar les plantes mascle.

A diferència de les llavors autoflorescents, les feminitzades necessiten un canvi en el cicle de llum per a induir la floració. A més, no hi ha cap diferència entre les plantes femella produïdes a partir de llavors feminitzades i les derivades de llavors regulars. Les llavors feminitzades produeixen plantes aptes per a la cria i per a treure esqueixos amb la mateixa facilitat que les llavors regulars.

PER QUÈ TRIAR LLAVORS FEMINITZADES?

El principal inconvenient de les llavors feminitzades és el seu preu. Tendeixen a ser més cares que les regulars, però si tens en compte que t'eviten gastar diners en llavors mascle, podrien valer la pena.

Les llavors feminitzades són ideals per a conreadors que busquen una experiència de cultiu estable. A més, t'estalvien el temps i la tasca de germinar, identificar i eliminar les plantes mascle. Si tens poc temps (o poca paciència) les llavors feminitzades són una excel·lent opció.

Les llavors feminitzades també són ideals quan no es disposa de molt d'espai. Germinar 10 llavors regulars per a aconseguir, diguem 5 plantes femella, és malgastar espai. Quan utilitzes llavors feminitzades, totes les llavors germinades es converteixen en uns exemplars sinsemilla saludables.

QUÈ SÓN LES LLAVORS AUTOFLORESCENTS?

Les llavors autoflorescents donen lloc a plantes de marihuana que comencen la seva etapa de floració sense necessitat que es produeixi un canvi en el cicle de llum. En canvi, les llavors regulars i feminitzades requereixen d'uns cicles de llum específics per a passar d'una fase a una altra. A diferència d'aquestes llavors, les acte duen a terme aquesta transició sense cap esforç, i de forma molt ràpida. La majoria de plantes autoflorescents triguen aproximadament 10 setmanes a passar de la sembra a la collita.

PER QUÈ TRIAR LLAVORS AUTOFLORESCENTS?

Les llavors autoflorescents brinden als conreadors la màxima comoditat. En florir per si mateixes, aquestes llavors faciliten la labor del conreador. Les plantes autoflorescents no sols canvien de fase per si soles, també són més tolerants amb els errors i els descuits. Això significa que, quant a comoditat i facilitat de cultiu, les plantes autoflorescents són les millors.

Les llavors autoflorescents també són molt pràctiques a causa de la grandària petita de les plantes que produeixen. Les acte solen aconseguir una altura de 30 i 60cm, per la qual cosa són excel·lents per a espais reduïts i compactes. Malgrat els avantatges que ofereix la seva grandària, aquestes plantes produeixen collites inferiors a les de varietats regulars i feminitzades.

Les llavors autoflorescents són més resistents a la floridura, plagues, malalties, gelades, i fluctuacions de temperatura i humitat. Per això, són molt més aptes per a conreadors sense experiència o que desitgen invertir molt poc temps i esforç en la seva plantació (com els conreadors de guerrilla).

Existeix cert debat sobre si les plantes autoflorescents són bones candidates per a les tècniques del topping i entrenament. El principal problema dels mètodes d'entrenament d'alt estrès, com el topping, és que les plantes necessiten un temps per a recuperar-se del procediment. En el cas de plantes fotoperiódiques, això significa deixar-les vegetar durant una o dues setmanes més. Però amb les acte, no hi ha temps.

PER QUÈ TRIAR LLAVORS AUTOFLORESCENTS?

El principal inconvenient de les varietats autoflorescents és que el seu contingut de THC tendeix a ser baix en comparació amb les feminitzades o regulars. Els qui vulguin aconseguir nivells astronòmics de THC, hauran de buscar en un altre lloc. Així i tot, molts ceps automàtics de qualitat ofereixen ara un contingut de THC superior al 20%, la qual cosa no està res malament. A més, les autoflorescents són conegudes per desenvolupar un major nivell de CBD que altres varietats.

Com ja hem esmentat, a causa de la seva curta alçada, les plantes autoflorescents són menys productives. Però, malgrat aquest inconvenient, estan llestes abans, i en alguns casos, molt abans que els seus equivalents. Això et permet recollir diverses collites a l'any si les planeges bé.

Igual que les llavors feminitzades, les autoflorescents solen ser més cares i, a vegades, més difícils de trobar que les llavors regulars. No obstant això, per als qui volen aprofitar els nombrosos avantatges que ofereixen les plantes autoflorescents, aquest cost addicional val la pena. Si vols estalviar-te temps i frustracions durant el procés de cultiu, et recomanem usar llavors autoflorescents. Si creus que la falta de temps podria impedir-te cuidar bé de les teves plantes, aquestes llavors són per a tu.

A causa de la seva comoditat, les acte són una elecció estupenda per als conreadors novençans. Les llavors autoflorescents també són aptes per a conrear fora de temporada, la qual cosa permet adaptar el cultiu al teu calendari.

QUIN HAURIES DE TRIAR?

El tipus de llavor que triïs dependrà de diversos factors. El primer que has d'avaluar és el pressupost del qual disposes i la quantitat de diners que vols gastar-te en llavors. En segon lloc, hauràs de tenir en compte el teu nivell d'experiència i el temps que vols dedicar a conrear. Finalment, hauràs de pensar en la grandària de l'espai de cultiu i les condicions del seu entorn. Després d'avaluar aquests criteris, podràs prendre una decisió informada quant a quina mena de llavor de cànnabis sembraràs i conrear.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.