La varietat autoflorescent difereix de les altres dues en que floreix per sí mateixa al cap de dues o quatre setmanes i és de creixement molt ràpid. Sabreu més coses mentre descobriu quines són les 10 millors varietats de cànnabis autoflorescents.

Sweet Skunk Autoflowering Cannabis

Sweet Skunk Automatic

Aquesta varietat és un encreuament de floració ràpida entre la Green Poison i la Big Devil #2. En tan sols vuit setmanes des que es planta la llavor fins el moment de la collita, és una planta de creixement molt ràpid. Podeu obtenir rendiments de 40 a 50 grams per planta en funció de l'entorn. Pot créixer en zones petites com jardins o balcons. És coneguda pel seu gust i aroma molt potents i promet regalar-vos una experiència suau i relaxant.

Compra Sweet Skunk Automatic

 

Cheese cannabis autoflowering

Royal Cheese Automatic

Aquesta és pels amants del formatge. Coneguda pel seu aroma únic i potent i pel seu gust de formatge, des del moment de plantar la llavor fins a la collita només passen 10 setmanes. En condicions de cultiu òptimes, podríeu obtenir un rendiment de 135 grams per planta amb una mitjana de 40 grams. Promet un efecte relaxant, físic i potent.

Compra Royal Cheese Automatic

 

Autoflowering critical cannabis seeds

Royal Critical Automatic

Aquest encreuament entre soques Ruderalis, Indica i Sativa és molt popular pel seu fort creixement i els seus enormes rendiments. A punt per collir-la en tan sols nou setmanes des de la plantació, obtindreu una planta molt potent amb uns buds enormes i densos. Proporciona uns rendiments de 70 a 80 grams per planta.

Compra Royal Critical Automatic

 

White Widow Autoflowering cannabis seeds

White Widow Automatic

Amb només 75 dies per créixer de llavor a bud, aquesta varietat desprèn un aroma i un gust cítric i agredolç. En funció de les condicions mediambientals, podeu aconseguir un rendiment  de 40 a 160 grams per planta.

Compra White Widow Automatic

 

Jack herrer Autoflowering cannabis

Royal Jack Automatic 

A punt per collir en només 10 setmanes, podeu aconseguir rendiments de 40 a 70 grams per planta. No creix massa en alçada, la qual cosa fa que sigui ideal per a espais més petits. És una soca molt potent i promet un efecte relaxant, tot i que estimulant i creatiu. El gust és fresc i suau amb un subtil toc d'espècies.

Compra Royal Jack Automatic

 

Cream caramel autoflowering cannabis

Royal Creamatic

Per aquells a qui us agrada la dolçor, aquesta varietat és coneguda pel seu intens gust i olor de caramel i pels seus efectes potents però físicament relaxants. Ideal per plantar en petits cultius d'interior, al cap de vuit setmanes, podeu collir la planta i obtenir un rendiment de 80 a 110 grams per cada una.

Compra Royal Creamatic

 

Autoflowering Haze seeds

Royal Haze Automatic 

Deixa un gust fresc i un efecte estimulant. Com que és una planta baixa, es pot cultivar en llocs on altres no poden. Podeu obtenir un rendiment de 80 a 100 grams per planta en bones condiciones mediambientals i la collita es pot fer un només 10 o 12 setmanes.

Compra Royal Haze Automatic

 

AK 47 Automatic cannabis autoflowering AK

Royal AK Automatic

Aquesta potent híbrida de soques de cànnabis Colombiana, Mexicana, Tailandesa i Afgana creix fàcilment en gairebé qualsevol lloc. Pot oferir un rendiment de 70 a 120 grams per planta en funció de les condicions mediambientals i estarà a punt per a collir en 9 o 10 setmanes. Amb un gust potent i suau i un aroma d'encens dolç i almescat, promet una sensació de felicitat i d'activitat.

Compra Royal AK Automatic

 

Royal Dwarf cannabis autoflowering

Royal Dwarf

És una de les plantes més compactes que existeix. Això, juntament amb els seus buds densos, fa que sigui perfecta per els espais més petits, tant per a cultius interiors com exteriors. Si no teniu massa lloc, aquesta és la vostra planta. És possible aconseguir un rendiment de fins a 60 grams per planta i el temps de collita serà de vuit a nou setmanes. Aquesta planta té una aroma molt potent i proporciona uns efectes suaus i relaxants.

Compra Royal Dwarf

 

Northern Light Autoflowering

Northern Light Automatic

Aquesta planta comença a produir flors gairebé immediatament i està a punt per collir en nou o deu setmanes. Creix perfectament bé en interiors però també pot créixer a l'exterior en climes càlids. Possiblement és una de les plantes que existeixen amb un rendiment més elevat. Alguns cultivadors espanyols han arribat a obtenir un rendiment de 200 grams per planta. Aquells que es decanten pel cultiu interior obtenen un rendiment mitjà de 90 grams per planta. Deixa un gust dolç i un efecte físic agradable. A més, aquesta planta també és ideal pels consumidors de cànnabis medicinal.

Compra Northern Light Automatic

 

La majoria de cultivadors obtenen les seves llavors de cànnabis, també conegudes com a llavors de marihuana, d'un banc de llavors. Aquells que compren llavors de cànnabis en un banc de llavors normalment volen aconseguir les millors per obtenir els millors resultats. Sens dubte, quedareu satisfets amb els resultats del vostre cultiu si treballeu amb alguna d'aquestes 10 principals varietats! Sigui quina sigui la vostra elecció, totes tenen alguna cosa especial.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.