Trustpilot

Aquells que cultiven cànnabis saben que hi ha moltes varietats diferents per escollir. Es poden cultivar llavors de cànnabis medicinal, llavors de cànnabis feminitzades o llavors de cànnabis autoflorescents. Independentment del que cultivin, tots volen començar amb les millors propostes. La varietat autoflorescent difereix de les altres dues en que floreix per sí mateixa al cap de dues o quatre setmanes i és de creixement molt ràpid. Sabreu més coses mentre descobriu quines són les 10 millors varietats de cànnabis autoflorescents.

Sweet Skunk Autoflowering Cannabis 10. Sweet Skunk Automàtica.
Aquesta varietat és un encreuament de floració ràpida entre la Green Poison i la Big Devil #2. En tan sols vuit setmanes des que es planta la llavor fins el moment de la collita, és una planta de creixement molt ràpid. Podeu obtenir rendiments de 40 a 50 grams per planta en funció de l'entorn. Pot créixer en zones petites com jardins o balcons. És coneguda pel seu gust i aroma molt potents i promet regalar-vos una experiència suau i relaxant.

 

Cheese cannabis autoflowering 9. Royal Critical Automàtica.
Aquesta és pels amants del formatge. Coneguda pel seu aroma únic i potent i pel seu gust de formatge, des del moment de plantar la llavor fins a la collita només passen 10 setmanes. En condicions de cultiu òptimes, podríeu obtenir un rendiment de 135 grams per planta amb una mitjana de 40 grams. Promet un efecte relaxant, físic i potent.

 

 

 

Autoflowering critical cannabis seeds8. Royal Critical Automàtica.
Aquest encreuament entre soques Ruderalis, Indica i Sativa és molt popular pel seu fort creixement i els seus enormes rendiments. A punt per collir-la en tan sols nou setmanes des de la plantació, obtindreu una planta molt potent amb uns buds enormes i densos. Proporciona uns rendiments de 70 a 80 grams per planta.

 

 

 

White Widow Autoflowering cannabis seeds7. White Widow Automàtica.
Amb només 75 dies per créixer de llavor a bud, aquesta varietat desprèn un aroma i un gust cítric i agredolç. En funció de les condicions mediambientals, podeu aconseguir un rendiment  de 40 a 160 grams per planta.

 

 

 

 

 

Jack herrer Autoflowering cannabis6. Royal Jack Automàtica.
A punt per collir en només 10 setmanes, podeu aconseguir rendiments de 40 a 70 grams per planta. No creix massa en alçada, la qual cosa fa que sigui ideal per a espais més petits. És una soca molt potent i promet un efecte relaxant, tot i que estimulant i creatiu. El gust és fresc i suau amb un subtil toc d'espècies.

 

 

 

Cream caramel autoflowering cannabis 5. Royal Creamatic.
Per aquells a qui us agrada la dolçor, aquesta varietat és coneguda pel seu intens gust i olor de caramel i pels seus efectes potents però físicament relaxants. Ideal per plantar en petits cultius d'interior, al cap de vuit setmanes, podeu collir la planta i obtenir un rendiment de 80 a 110 grams per cada una.

 

 

 

Autoflowering Haze seeds4. Royal Haze Automàtica.
Deixa un gust fresc i un efecte estimulant. Com que és una planta baixa, es pot cultivar en llocs on altres no poden. Podeu obtenir un rendiment de 80 a 100 grams per planta en bones condiciones mediambientals i la collita es pot fer un només 10 o 12 setmanes.

 

 

 

 

AK 47 Automatic cannabis autoflowering AK3. Royal AK Automàtica.
Aquesta potent híbrida de soques de cànnabis Colombiana, Mexicana, Tailandesa i Afgana creix fàcilment en gairebé qualsevol lloc. Pot oferir un rendiment de 70 a 120 grams per planta en funció de les condicions mediambientals i estarà a punt per a collir en 9 o 10 setmanes. Amb un gust potent i suau i un aroma d'encens dolç i almescat, promet una sensació de felicitat i d'activitat.

 

 

Royal Dwarf cannabis autoflowering2. Royal Dwarf.
És una de les plantes més compactes que existeix. Això, juntament amb els seus buds densos, fa que sigui perfecta per els espais més petits, tant per a cultius interiors com exteriors. Si no teniu massa lloc, aquesta és la vostra planta. És possible aconseguir un rendiment de fins a 60 grams per planta i el temps de collita serà de vuit a nou setmanes. Aquesta planta té una aroma molt potent i proporciona uns efectes suaus i relaxants.

 

Northern Light Autoflowering1. Northern Light Automàtica.
Aquesta planta comença a produir flors gairebé immediatament i està a punt per collir en nou o deu setmanes. Creix perfectament bé en interiors però també pot créixer a l'exterior en climes càlids. Possiblement és una de les plantes que existeixen amb un rendiment més elevat. Alguns cultivadors espanyols han arribat a obtenir un rendiment de 200 grams per planta. Aquells que es decanten pel cultiu interior obtenen un rendiment mitjà de 90 grams per planta. Deixa un gust dolç i un efecte físic agradable. A més, aquesta planta també és ideal pels consumidors de cànnabis medicinal.

La majoria de cultivadors obtenen les seves llavors de cànnabis, també conegudes com a llavors de marihuana, d'un banc de llavors. Aquells que compren llavors de cànnabis en un banc de llavors normalment volen aconseguir les millors per obtenir els millors resultats. Sens dubte, quedareu satisfets amb els resultats del vostre cultiu si treballeu amb alguna d'aquestes 10 principals varietats! Sigui quina sigui la vostra elecció, totes tenen alguna cosa especial.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar