Varietats de marihuana Thai

Totes les nostres varietats Thai descendeixen de landraces satives energètiques, originàries de diferents regions humides, càlides i tropicals. Aquestes descendents de la marihuana Thai animen, estimulen la creativitat i et fan somriure.

5  Productes
  • Chocolate Haze
  • Royal AK
  • OG Kush
  • Northern Light
  • Blue Mystic

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

L'origen de les nostres llavors Thai es pot rastrejar fins a les seves antecessores andraces pures. Després dels seus viatges, els caçadors de varietats van introduir aquestes genètiques als Estats Units en la dècada dels 70. Des de llavors, els criadors les han utilitzat per a crear moltes de les varietats estimulants disponibles en l'actualitat.

Com hem creat la nostra marihuana Thai?

Per a crear la nostra gamma de llavors Thai, hem utilitzat genètiques Thai originals i les hem creuat amb nombroses varietats índiques per a crear plantes més compactes i equilibrades. En general, els nostres projectes de cria inclouen varietats Thai, Cannalope Haze, Afghan, Mexican, Pakistani Kush, Oregon Blueberry, Northern Light i Lemon Thai.

Avantatges de nostres strains Thai

Sembra les llavors de les nostres varietats Thai per a aconseguir efectes productius i vigoritzants. Aquestes plantes tenen una grandària mitjana i produeixen grans quantitats de cues enormes. Quan les curis, posa-les en una cassoleta d'un bong o en un porro per a gaudir d'un efecte matiner perfecte.