Royal AK

La Royal AK és una planta senzilla de cultivar, una característica excepcional que l'ha convertit en la planta més popular. També coneguda com a AK 47, és una soca que les altres empreses de llavors han imitat o utilitzat per als seus encreuaments una vegada i una altra. La Kalashnikova és un encreuament de marihuana entre l'AK i la White Widow.
 4.5/5 (45) Write a review
€ 21.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (45)
 • Termes i condicions de transport

Proporciona una pujada increïblement pura al mateix temps que ofereix uns resultats Indica perdurables i fervents.

Aquesta planta, cèlebre pel seu fort aroma i per la seva fortalesa, té una alçada mitjana ideal per a plantacions interiors petites, sempre que pugueu controlar la seva irresistible i potent olor, una barreja de baies, gas del tub d'escapament i petroli. És una planta notablement constant, amb uns resultats fiables en totes i cada una de les seves collites. Els cultivadors han de tenir especial cura en el control de l'aroma quan la plantació està a prop d'altres persones. La Royal AK creix bé tant en interiors com en exteriors.

Té un sabor estrany i característic; ensucrat i ranci a la vegada i amb tocs de pi. Ocupa un lloc a la llista de les soques més modernes i destacades del món. Malgrat que es considera una híbrida amb Sativa dominant, té també unes característiques Indica considerables, que proporcionen una pujada corporal i mental raonable.

L'AK 47 no es va lliurar a qualsevol indicació de vehemència, si no a la connotació relacionada "l'èxit efímer" que desprèn el fum. Després del seu llançament, els visitants dels coffee shops d'Àmsterdam sovint queien adormits després de fumar aquesta soca tan particular. El valor sense compromís fa que sigui una planta adequada per als cultivadors lucratius i per als cultivadors domèstics. Gràcies a l'encreuament Sativa, aquestes plantes tenen un període molt breu per brotar. Produeixen uns cabdells sòlids amb poques fulles que brillen gràcies a una capa de cristalls de resina.

Les flors són de color de jade groguenc fosc. Tenen pocs pèls i els que es veuen són d'un vermell fosc alleonat que només es fan evidents quan els cabdells se separen. Aquesta varietat ha aconseguit 16 premis en diversos concursos de cànnabis, demostrant que és una planta molt estimada tant per cultivar com per consumir. Proporciona una pujada agradable, duradora i excepcionalment forta. A la Cannabis Cup del 1999, la inspecció d'un laboratori autoregulador va verificar que la marihuana AK tenia la millor proporció de THC de totes les varietats que es van presentar aquell any. El 2003 també va aconseguir el premi High Times a la Varietat Indica de l'Any. L'últim premi aconseguit per l'AK 47 va ser un tercer lloc en la categoria "Híbrides" a la High Times Cannabis Cup del 2011 a Àmsterdam.

Té una proporció de THC del 19%. El seu origen genètic és colombià, mexicà, tailandès i afganès. L'equilibri genètic és d'un 60% Sativa i un 40% Indica. En cultius interiors dóna un rendiment de 525 a 575 grams i en cultius exteriors de 600 a 650 grams per planta seca. Per a brotar, necessita un període d'entre vuit i nou setmanes.

En interiors, aquesta varietat pot assolir una alçada d'entre 80 cm i 140 cm mentre que a l'exterior pot arribar a créixer una mica més, entre 130 cm i 170 cm. El millor moment per fer la collita en exterior és a principis d'octubre. El resultat d'aquesta varietat és una impecable combinació de eufòria i benestar.

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 525 - 575 gr/m2
 • Yield Outdoor: 600 - 650 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 130 - 170 cm
 • Temps de Floració: 8 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Principis d‘ octubre
 • Genètica: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Tipus: Sa 60% In 40% Ru 0%
 • Efecte: Relaxant + euphoria
 • Aroma: Woody, Spicy, Earthy
 • Clima: Mild
   

  By Y. B. on 15/Mar/2018 :
  (4)

  Title : Belle plante
  Comment : Bonjour. Plante facile à cultiver, odeur classique mais agréable, production moyenne/haute, environ 30/40gr par plantes pour 3 plantes, deux phénos bien distincts avec effets et odeurs différents des autres, à presque croire que ce n'est pas la même souche.. Effet immédiat. Bonne weed. Merci.

  By V. Ö. on 22/Jan/2018 :
  (5)

  Title : ak is so perfect
  Comment : is best plant thanks rqs

  By J. K. on 12/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Royal ak
  Comment : Very good

  By D. C. on 17/Jan/2018 :
  (1)

  Title : Le cadeau genre!!!
  Comment : J'ai reçu un pack de ces graines en cadeau des graines commandées qui n'ont jamais germer... La qualité RQS est à revoir, déplorable!

  By B. L. on 12/Jan/2018 :
  (4)

  Title : AK von RQS
  Comment : Ein hervorragendes Scrog Build: gleichmäßige, lange Sidebranches mit identischen Blüten von Unten bis Oben (!). Top Cola sollte zeitig getoppt werden! 32-38 Tage Vegi und Topping füllt bei 4x4 Plants/m² das Netz sauber und gleichmäßig aus, immer wieder gerne! Geschmack und Wirkung sind halt Standardweed: nicht schlecht aber kein großer Wurf. Tolle Scrog geeignete Kelch Form: 5 Stars+1 Qualität Geschmack/High: 2 Stars Ertrag: Mindestanforderungen erfüllt: 3 Stars Gute, verlässliche Produktion mit freundlichem Wuchs. Anfängerfreundlich in Hunger und Durst, reagiert sehr gut auf LST/Topping/Pruning/Supercrop ohne jede Zwitterei, auch bei kleiner Funzel.

  By T. P. on 15/Jun/2017 :
  (2)

  Title : 2 sur 5
  Comment : le mode de livraison est génial. Par contre, sur 5 graines, 2 ont germé très vite, et 3 ne veulent pas se réveiller. J'attends donc, le réveil de 3 graines sur 5.

  By A. M. on 22/May/2017 :
  (4)

  Title : Ak47
  Comment : Good germination and quality

  By G. K. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : Ak
  Comment : Very good

  By A. N. on 05/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Strong
  Comment : Love the look of this.

  By P. M. on 04/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Strong plant
  Comment : Nice! Very strong plant, with big solid nuggets!

  By B. L. on 14/Feb/2017 :
  (4)

  Title : Good
  Comment : Tres bonne qualité, bien resistante. Du bonheur

  By M. G. on 13/Feb/2017 :
  (5)

  Title : *****
  Comment : Schnelle Lieferung, gute stabile Verpackung, eine Menge Extras. Zwar noch nicht gepflanzt, aber ich bin Sicher, dass die Qualität der Samen top ist.

  By S. T. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Un top
  Comment : Une plante agréable à cultiver Avec une odeur très fort en floraison En bouche elle est très agréable et pose très très vite

  By M. B. on 21/Dec/2016 :
  (5)

  Title : wonderful
  Comment : I buy them twice. Very good!

  By A. M. on 21/Nov/2016 :
  (5)

  Title : GREAT
  Comment : GREAT


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.