Royal AK

La Royal AK és una planta senzilla de cultivar, una característica excepcional que l'ha convertit en la planta més popular. També coneguda com a AK 47, és una soca que les altres empreses de llavors han imitat o utilitzat per als seus encreuaments una vegada i una altra. La Kalashnikova és un encreuament de marihuana entre l'AK i la White Widow.
 4.5/5 (62) Write a review
nombre de llavors:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 amb IVA In stock
Add to Saved Items

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (62)

Aroma potent i afruitada

Proporciona una pujada increïblement pura al mateix temps que ofereix uns resultats Indica perdurables i fervents.

Aquesta planta, cèlebre pel seu fort aroma i per la seva fortalesa, té una alçada mitjana ideal per a plantacions interiors petites, sempre que pugueu controlar la seva irresistible i potent olor, una barreja de baies, gas del tub d'escapament i petroli. És una planta notablement constant, amb uns resultats fiables en totes i cada una de les seves collites. Els cultivadors han de tenir especial cura en el control de l'aroma quan la plantació està a prop d'altres persones. La Royal AK creix bé tant en interiors com en exteriors.

Té un sabor estrany i característic; ensucrat i ranci a la vegada i amb tocs de pi. Ocupa un lloc a la llista de les soques més modernes i destacades del món. Malgrat que es considera una híbrida amb Sativa dominant, té també unes característiques Indica considerables, que proporcionen una pujada corporal i mental raonable.

L'AK 47 no es va lliurar a qualsevol indicació de vehemència, si no a la connotació relacionada "l'èxit efímer" que desprèn el fum. Després del seu llançament, els visitants dels coffee shops d'Àmsterdam sovint queien adormits després de fumar aquesta soca tan particular. El valor sense compromís fa que sigui una planta adequada per als cultivadors lucratius i per als cultivadors domèstics. Gràcies a l'encreuament Sativa, aquestes plantes tenen un període molt breu per brotar. Produeixen uns cabdells sòlids amb poques fulles que brillen gràcies a una capa de cristalls de resina.

Una varietat amb un gran palmarés de premis

Les flors són de color de jade groguenc fosc. Tenen pocs pèls i els que es veuen són d'un vermell fosc alleonat que només es fan evidents quan els cabdells se separen. Aquesta varietat ha aconseguit 16 premis en diversos concursos de cànnabis, demostrant que és una planta molt estimada tant per cultivar com per consumir. Proporciona una pujada agradable, duradora i excepcionalment forta. A la Cannabis Cup del 1999, la inspecció d'un laboratori autoregulador va verificar que la marihuana AK tenia la millor proporció de THC de totes les varietats que es van presentar aquell any. El 2003 també va aconseguir el premi High Times a la Varietat Indica de l'Any. L'últim premi aconseguit per l'AK 47 va ser un tercer lloc en la categoria "Híbrides" a la High Times Cannabis Cup del 2011a Àmsterdam.

Genètica mexicana, colombiana, tailandesa i afgana. Tot en una?

Té una proporció de THC del 19%. El seu origen genètic és colombià, mexicà, tailandès i afganès. L'equilibri genètic és d'un 60% Sativa i un 40% Indica. En cultius interiors dóna un rendiment de 525 a 575 grams i en cultius exteriors de 600 a 650 grams per planta seca. Per a brotar, necessita un període d'entre vuit i nou setmanes.

En interiors, aquesta varietat pot assolir una alçada d'entre 80 cm i 140 cm mentre que a l'exterior pot arribar a créixer una mica més, entre 130 cm i 170 cm. El millor moment per fer la collita en exterior és a principis d'octubre. El resultat d'aquesta varietat és una impecable combinació de eufòria i benestar.

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 525 - 575 gr/m2
 • Yield Outdoor: 600 - 650 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 130 - 170 cm
 • Temps de Floració: 8 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Principis d‘ octubre
 • Genètica: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Tipus: Sativa 60% Indica 40%
 • Efecte: Relaxant + euphoria
 • Aroma: Terròs, Pi, Dolç
 • Clima: Mild
   

  By C. L. on 30/Oct/2018 :
  (5)

  Title : parfait
  Comment : 10/10 good genetic + good production + good savour = buy it

  By R. G. on 09/Oct/2018 :
  (5)

  Title : royal ak
  Comment : Bonnes graines,5 acheter + 1 offerte toutes sont sortie,a recommander,MERCI

  By B. J. on 24/Sep/2018 :
  (4)

  Title : Haven't sampled yet, but big strong healthy plant and lots of bud
  Comment : Got this seed free after buying 3 x each of Haze and Kush - both were epic fails, disasters tbh, but the Royal AK is great - big, strong, healthy and lots of bud. Would recommend.

  By D. V. on 13/Aug/2018 :
  (4)

  Title : royal ak...
  Comment : 40gr en intérieur..à recommander!!!

  By A. B. on 30/Jul/2018 :
  (5)

  Title : big Ak
  Comment : la mia royal ak outdoor a fine luglio ha raggiunto un’altezza di 240 cm ed è ancora in fase di allungamento! straordinaria !

  By F. M. on 16/Jul/2018 :
  (4)

  Title : Trop de la balle
  Comment : Si la police Française n'avait pas fait de descente. J'aurai eu le temps d'apprécier ma récolte. D'une variété que je sais mythique.

  By M. K. on 09/May/2018 :
  (5)

  Title : Shoutout!
  Comment : I want to shout out this strain great fucking taste! Really nice and chill high. I will without doubt buy this again! I recommend this for others for sure! Cheers

  By S. C. on 23/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Royal AK
  Comment : Excellent taste and great high

  By J. F. on 20/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Royal AK
  Comment : Excellente variété, avec un super goût et un effet magique je la recommande au débutant comme au experts, merci RQS.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.