Llavors de marihuana Tyson 2.0

Què s'obté quan s'uneixen dos gegants del món del cànnabis? Genètiques excel·lents, per descomptat. Presentem les llavors Tyson 2.0, una línia exclusiva de varietats de marihuana creada en col·laboració amb Iron Mike i Royal Queen Seeds.

6  Productes
  • Gelato 44
  • Dynamite Diesel
  • NYC Sour D Auto
  • GOAT'lato Auto
  • Punch Pie
  • Corkscrew Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Duel de titans: Tyson 2.0 i RQS s'uneixen per a crear varietats úniques

Mike Tyson, Dynamite Mike and Royal Queen Seeds collaboration

Derivades d'unes magnífiques línies genètiques i inspirades en la passió de Mike Tyson pel cànnabis, les llavors Tyson 2.0 ofereixen vigor, collites abundants i efectes potents adequats per a tota mena de consumidors, des d'experts fins amb finalitats holístics. Descobreix una selecció especial de genètiques campiones, dissenyades per a millorar la teva experiència de cultiu casolà, i ideades per un home que estima la marihuana amb el seu cor de ferro, i un equip que coneix la planta a la perfecció.

Llavors Tyson 2.0: El resultat d'un perdurable vincle amb el cànnabis

Mike Tyson, un nom molt conegut tant dins com fora del ring, ha canalitzat la seva afició per la marihuana en la creació de la marca Tyson 2.0. Encara que fa temps que va penjar els guants, Tyson va deixar el quadrilàter no sols com un campió indiscutible, sinó també com un autèntic amant de la marihuana. Amb la seva passió per aquesta antiga planta, impulsada per l'experiència personal amb els seus poders curatius, Tyson i el seu equip han col·laborat amb Royal Queen Seeds per a crear una nova línia de genètiques campiones per al conreador casolà.

Compra llavors Tyson 2.0 només en RQS i conrea varietats campiones

Les varietats de la col·lecció de llavors Tyson 2.0 ho superen tot menys la passió de Iron Mike pel cànnabis. Totes han estat meticulosament creades per a garantir resistència, vigor i unes característiques de cultiu estables, i produeixen cabdells de primer nivell. Dona un cop d'ull a la col·lecció completa de llavors de marihuana Tyson 2.0 a continuació, fes una comanda, i uneix-te a nosaltres en una aventura que prova el fort vincle entre el GOAT, RQS i l'ancestral planta de cànnabis.