1/7

Cercador de llavors de marihuana

1/7


 • Preferèixo cultivar...

  Sisplau, escull una de les opcions següents

  • Les plantes floreixen automàticament a causa de la seva genètica
   Plantes auto-florescents
   Les plantes floreixen automàticament a causa de la seva genètica
  • Les plantes depenen d'un cicle de llum adequat per a iniciar la floració
   Plantes fotoperiòdiques
   Les plantes depenen d'un cicle de llum adequat per a iniciar la floració

El cercador de llavors de RQS t'ajudarà a identificar les millors varietats per a satisfer les teves preferències personals. Tant si busques plantes autoflorescents de creixement ràpid, varietats fotoperiòdiques altament productives o simplement la marihuana més saborosa que puguis aconseguir, el nostre cercador de llavors localitzarà aquestes característiques en pocs segons.

A través d'aquesta pràctica eina pots seleccionar les característiques exactes que estàs buscant. Filtra la teva cerca sobre la base del tipus d'efectes que vulguis experimentar i al tipus de terpens que vulguis assaborir. El catàleg de varietats de RQS ofereix una àmplia gamma de sabors, des d'afruitats i ensucrats fins a terrosos i florals. També trobaràs tot tipus d'efectes imaginables, inclosos "highs" energètics, efectes corporals profunds i experiències lúcides amb CBD.

Una vegada completats els camps, apareixerà una llista amb els ceps més adequats per a tu, en funció del tipus de cultivador/a i fumador/a que siguis. Estalvia temps navegant pel nostre catàleg i troba de manera instantània les millors varietats per a tu, amb el cercador de llavors de RQS!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.