Biscotti: dolça, ametllada i estimulant
No, no es tracta de les galetes d'ametlla típiques de la Toscana, encara que la varietat Biscotti ofereix els sabors dolços i ametlats associats a aquesta famosa delícia italiana. Gaudeix de grans collites i un efecte estimulant que t'animarà a afrontar el dia.
Biscotti: descendent de la Gelato 25 i la South Florida OG
Aquesta varietat de marihuana dolça és el resultat d'un encreuament molt especial. Per a començar aquest projecte de cria, el nostre equip de criadors va seleccionar la genètica de la llegendària Gelato 25. Aquesta varietat descendeix de la Gelato original, que al seu torn descendeix de la Sunset Sherbet i la Thin Mint Girl Scout Cookies. Després van afegir a la mescla la Florida OG, que és un encreuament de Lemon Thai i Hindu Kush, amb alts nivells de THC. Aquesta combinació de varietats ascendents va donar lloc a una planta amb una genètica 80% índica i 20% sativa.
Sabors i efectes de la Biscotti
El seu nom ho diu tot. Aquest híbrid de dominància índica ofereix el millor quant a aroma i sabor. En el seu sabor predominen els tocs dolços i ametlats, mentre que de fons es perceben uns matisos de pebre, dièsel i fruita. Poc després que aquest gust comencin a dissipar-se, sentiràs un efecte creatiu i estimulant. El seu contingut de THC del 25% garanteix que el subidón duri prou perquè facis bon ús d'ell.
Característiques de creixement de la Biscotti
La nostra varietat Biscotti creix a una altura mitjana i produeix collites molt gratificants. Les plantes tenen la morfologia característica de les índiques, amb una copa frondosa i fulles amb folíols amples. En interior, aconsegueixen una altura màxima de 120cm, però es poden entrenar perquè no superin els 80cm. Després d'una floració de 8 a 10 setmanes, podràs collir fins a 550g/m² amb una bona il·luminació i fertilització. En exterior, la Biscotti es beneficia de disposar de més espai, aconseguint una altura màxima de 180cm i produint una enorme collita de 550-650g per planta, que estarà llesta a l'octubre.