• Propolix Fungicide

Propolix Fungicide

El fungicida Propolix és un producte ecològic, fet per les abelles i enriquit amb vitamines, que ajuda a controlar els patògens fúngics desagradables com l'oïdi i el Fusarium. Aplica-ho sobre les arrels, o com a esprai foliar.
(7) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 10.00

€ 10.00 (-0%)

Compra i aconsegueix 10 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (5)

Fungicida Propolix: protegeix les teves plantes de manera natural

El fungicida Propolix ofereix als cultivadors una forma totalment natural d’eliminar les espècies de fongs nocius. Encara que els fongs juguen un paper fonamental en la salut del sòl i de les plantes, les espècies patògenes poden causar estralls en les plantes de marihuana, reduint les seves collites. El pròpoli, procedent del món de les abelles, conté substàncies que pareixin els peus a la problemàtica floridura.

Combat els fongs amb el fungicida a base de pròpoli Trabe Propolix

Les abelles mel·líferes elaboren aquesta mescla resinosa a partir d’exsudats que recullen de les plantes. Donada la seva estructura emmotllable i cerosa, les abelles usen el pròpoli com a material de construcció per a reparar el rusc i segellar esquerdes i forats. Però el pròpoli també serveix per a protegir el rusc de possibles amenaces fúngiques.

El pròpoli conté una sèrie de compostos antimicrobians que ajuden a combatre els fongs i bacteris nocius. En cultivar marihuana, diverses espècies de floridura poden atacar els cabdells cap al final de la floració; aquestes estructures, denses i humides, constitueixen el brou de cultiu perfecte per als fongs en climes desfavorables. Altres espècies ataquen el sistema d’arrels, reduint la capacitat de la planta per a absorbir aigua i nutrients.

El fungicida Trabe Propolix ofereix una mescla 100% natural i ecològica de pròpoli i vitamines B, C i E per a defensar a les plantes de patògens com la Alternaria, Botrytis, Fusarium i oïdi.

Com usar el Fungicida Trabe Propolix

Quan usar el producte: una vegada a la setmana segons sigui necessari.

Per a usar el Trabe Propolix com a esprai o polvorització foliar, afegeix 2-3ml per cada litre d’aigua. Per a usar la mescla amb el reg, afegeix 1-2ml a 1 litre d’aigua.

Usar 10-15ml per a plagues persistents.

Cada pot de Trabe Propolix conté 30ml.


  De P. T. on 25/Oct/2021 :

  Títol : gutes Produkt
  Comentaris : Starker Geruch aber trotzdem Empfehlenswert!

  De B. I. on 15/Sep/2021 :

  Títol : Très bon produit 💪🏻 Et efficace
  Comentaris : Je recommande ce produit pour tous les cultivateurs qui on dés problème avec des parasites ou champignon 🍄 produit qui démontre très vite son efficacité 💪🏻

  De A. R. on 21/Jun/2021 :

  Títol : Rico
  Comentaris : Top sehr zufrieden

  De P. W. on 03/Jun/2021 :

  Títol : Paul
  Comentaris : Very good

  De A. M. on 17/Feb/2021 :

  Títol : Mr.
  Comentaris : I bought one and I used it few weeks ago ! It seems to work well but be careful when you mix it with water because it's really important to respect the dosage. If you put more you'll have a very bad odor in your growing room. I did the mistake ! So respect the dosage and everything is going to be fine :) !


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.