• Propolix Fungicide

Propolix Fungicide

El fungicida Propolix és un producte ecològic, fet per les abelles i enriquit amb vitamines, que ajuda a controlar els patògens fúngics desagradables com l'oïdi i el Fusarium. Aplica-ho sobre les arrels, o com a esprai foliar.
Oferta! Preu reduït!
€ 10.00

€ 10.00 amb IVA (-0%)

Compra i aconsegueix 10 punts
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Fungicida Propolix: protegeix les teves plantes de manera natural

El fungicida Propolix ofereix als cultivadors una forma totalment natural d’eliminar les espècies de fongs nocius. Encara que els fongs juguen un paper fonamental en la salut del sòl i de les plantes, les espècies patògenes poden causar estralls en les plantes de marihuana, reduint les seves collites. El pròpoli, procedent del món de les abelles, conté substàncies que pareixin els peus a la problemàtica floridura.

Combat els fongs amb el fungicida a base de pròpoli Trabe Propolix

Les abelles mel·líferes elaboren aquesta mescla resinosa a partir d’exsudats que recullen de les plantes. Donada la seva estructura emmotllable i cerosa, les abelles usen el pròpoli com a material de construcció per a reparar el rusc i segellar esquerdes i forats. Però el pròpoli també serveix per a protegir el rusc de possibles amenaces fúngiques.

El pròpoli conté una sèrie de compostos antimicrobians que ajuden a combatre els fongs i bacteris nocius. En cultivar marihuana, diverses espècies de floridura poden atacar els cabdells cap al final de la floració; aquestes estructures, denses i humides, constitueixen el brou de cultiu perfecte per als fongs en climes desfavorables. Altres espècies ataquen el sistema d’arrels, reduint la capacitat de la planta per a absorbir aigua i nutrients.

El fungicida Trabe Propolix ofereix una mescla 100% natural i ecològica de pròpoli i vitamines B, C i E per a defensar a les plantes de patògens com la Alternaria, Botrytis, Fusarium i oïdi.

Com usar el Fungicida Trabe Propolix

Per a usar el Trabe Propolix com a esprai o polvorització foliar, afegeix 2-3ml per cada litre d’aigua. Per a usar la mescla amb el reg, afegeix 1-2ml a 1 litre d’aigua.

Cada pot de Trabe Propolix conté 30ml.

    Nobody has posted a review yet


    No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.