Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

Com maximitzar les teves collites de marihuana autofloreixent

Maximum Yield With Autoflowering Cannabis


Finalment, els ceps autofloreixents s'han guanyat el respecte que mereixen. I també s'han guanyat un lloc al teu jardí o habitació de cultiu. Amb la nostra guia per a maximitzar la collita, aconseguiràs la millor collita possible amb les teves autofloreixents!

PORTAR Al LÍMIT LA COLLITA DE CÀNNABIS autofloreixent

Els ceps autofloreixents (també dites autos o automàtiques) creixen a gran velocitat i no depenen de les hores de llum diàries per a començar a florir. Atès que simplifiquen i faciliten el cultiu de marihuana, els ceps automàtics s'han tornat molt populars i cada vegada apareixen més varietats d'alta qualitat al mercat.

Els conreadors poden fer diverses coses per a aconseguir la màxima collita de les seves autos.

Video id: 527684146

1. SEMBRA LES AUTOFLOREXENTS EN EL SEU TEST FINAL

La marihuana autofloreixent va de la llavor a la collita en tan sols 60-90 dies. Si les automàtiques s'estressen massa, o el seu creixement s'alenteix, començaran a florir igualment en el mateix moment i les collites es veuran afectades.

Per a maximitzar la teva collita, hauries de sembrar les llavors en el test definitiu. O també pots germinar-les usant el mètode del paper absorbent (o el mètode de germinació que prefereixis) i després posar les llavors directament en tests grans. És important afavorir un sistema d'arrels sa des de les primeres etapes.

2. USA TESTS MÉS GRANS

Com més gran sigui el test, més arrels desenvoluparà la planta i major grandària adquirirà. Si conrees en tests massa petits, es reduirà el desenvolupament i la producció de les plantes. Per a aconseguir resultats màxims, es recomana usar tests de 15-20 litres. Si uses tests massa grans, estaràs malgastant substrat i fertilitzant.

3. TINGUES EN COMPTE EL MATERIAL DEL TEST

Un sistema d'arrels sa i fort significa plantes més grans amb majors collites. Considera usar tests smart-pots, com el test de tela RQS, per a treure avantatge en aquest sentit. Els tests de tela són millors per al desenvolupament de les plantes en general, gràcies a la seva capacitat per a evitar que les arrels creixin embullades.

A més, amb els tests de tela és pràcticament impossible regar en excés les plantes, ja que tenen un drenatge excel·lent.

Germination

4. UTILITZA UN SUBSTRAT AIREJAT

Els ceps automàtics creixen de manera ràpida i vigorosa, i tenen un temps limitat per a això. Per aquest motiu, és important fomentar el seu creixement amb qualsevol mètode possible. Usar un substrat solt i airejat facilita que les teves automàtiques desenvolupin un sistema d'arrels forta.

Si el substrat és massa compacte, pots millorar-lo per a adaptar-lo als teus autofloreixents, afegint una mica de perlita i fibra de coco. 

5. AFEGEIX ESTIMULANT D'ARRELS

Una altra manera de promoure el desenvolupament de les arrels és afegint un estimulant d'arrels. Una bona manera per fer això és introduint fongs beneficiosos en el teu mitjà de cultiu. Les micorrizes augmenten l'absorció d'aigua i nutrients, protegeixen les plantes de malalties, i en general fomenten un ambient de cultiu òptim.

6. MANTINGUES LES PLÀNTULES A L'INTERIOR

Tant si penses conrear en interior com en exterior, al principi has de deixar les plántules en interior.

Com que les autofloreixents van a contrarellotge des del dia 1, voldràs assegurar-te que les teves plàntules arrelin bé. Pots conrear les teves plàntules amb una llum blanca freda CFL, una LED adequada o fins i tot al costat d'una finestra assolellada. I assegura't que el creixement vegetatiu vagi com la seda; les teves automàtiques floriran en el seu termini previst, estiguin llestes o no.

Nutrients

7. ESTRUCTURA DE SUPORT PER A LES PLANTES

Pot ser que sigui necessari col·locar estaques, o algun tipus de suport, per a mantenir les plantes en posició vertical i mantenir els cabdells sans.

Això pot fer-se de diverses maneres. Algunes opcions són usar canyes de bambú i corda, una malla de enreixat, o gàbies de tomàquet, per a ajudar les plantes a sostenir la seva pesada càrrega. Si vols més consells, dóna un cop d'ull a aquest article sobre cinc tipus de suport per a cabdells pesats.

8. PROPORCIONA 18 HORES DE LLUM

Existeixen diverses opinions sobre si mantenir les plantes sota un cicle de llum constant de 24h és beneficiós. El més comú és usar un cicle 18/6 (18h de llum i 6h de foscor), que a més t'estalviarà diners i electricitat.

Certament, també podries conrear les aautomàtiques amb menys hores de llum; però en aquest cas estem buscant la major collita possible, per la qual cosa voldràs proporcionar-lis la major quantitat de lúmens possible. Més llum, més cabdells. Així de simple.

Si conrees en exterior, les teves autofloreixents es desenvoluparan en el bon clima estiuenc. A l'aire lliure, no és essencial que rebin llum solar durant 18h, perquè el llum de cultiu de la Mare Naturalesa és infinitament més potent que qualsevol bombeta artificial.

9. USA AIGUA D'OSMOSI INVERSA

La teva aigua podria estar fluorada o clorada, o podria contenir altres impureses que perjudiquen la vida microbiana saludable del sòl. Bàsicament, si la teva aigua domèstica no és apta per al teu consum, tampoc serà adequada per a les teves plantes de marihuana. Com a solució, pots usar aigua d'osmosi inversa.

En poques paraules, l'osmosi inversa és un procés de filtració que produeix aigua pura i ultrafiltrada. D'aquesta manera, tens el control absolut sobre el contingut mineral de la teva aigua, la qual cosa pot beneficiar el desenvolupament de les teves plantes i les collites.

Osmosis

10. AJUSTA LA FERTILITZACIÓ I EL PH

Les plantes autofloreixents solen ser més petites que les plantes fotoperiòdiques, per la qual cosa mengen i beuen menys. Si uses un fertilitzant corrent per a cànnabis, és bona idea començar aplicant un 50% o fins i tot un 25% de la dosi recomanada.

Si conrees en terra, és recomanable usar una terra lleugerament fertilitzada per a cànnabis autofloreixent. Si la terra està massa abonada, l'excés de nutrients cremarà a les teves nenes. Més enllà de suplements com a enzims, vitamina B i fongs beneficiosos, les automàtiques realment no necessiten grans dosis de nutrients base, durant la seva breu fase vegetativa. Amb terra de bona qualitat, les teves plantes podrien créixer fins a la collita sense necessitat de nutrients addicionals.

Si has d'afegir nutrients en les primeres etapes, fes-ho amb moderació. En general, durant el seu cicle de vida, l'única cosa que necessiten les automàtiques són fertilitzants i estimulants per a la floració. Però fins i tot en la floració, n'hi ha prou amb afegir dosis baixes/mitjanes. Fertilitzar excessivament les plantes autofloreixents és un error habitual, que pot acabar reduint la collita.

Si el pH no és adequat, les plantes no podran absorbir certs nutrients, encara que estiguin presents en el sòl. Al cultivar en terra, l'aigua hauria de tenir un pH entre 6,0 i 7,0. Pots ajustar el nivell de pH adequat de la teva aigua, usant productes per a pujar o baixar el pH.

11. PRIORITZA EL CONTROL DEL CLIMA

Les plántules i les plantes joves prefereixen un ambient més humit, mentre que les plantes en floració requereixen menys humitat, per a evitar la formació de floridura o podridura.

A vegades, l'única cosa que necessites per a crear un ambient de cultiu ideal és un simple ventilador, o deixar una finestra oberta. Si això no és suficient, pots buscar altres solucions, com un calefactor o aire condicionat per al teu espai de cultiu.

12. USA CO₂

Està científicament demostrat que les plantes usen CO₂ com a combustible per a la fotosíntesi. I amb més CO₂ en el teu espai de cultiu, hauria d'haver-hi una diferència notable en el ritme de creixement i la grandària de les teves plantes.

Però la veritat és que proporcionar CO₂ a les teves plantes només té sentit si la resta de condicions de l'espai de cultiu són òptimes. Si hi ha problemes amb la temperatura, humitat, aigua o nutrients, soluciona'ls abans de considerar un sistema de CO₂ més elaborat (i car).

Humidity

13. ENTRENA LES TEVES PLANTES

L'entrenament de baix estrès (LST) és un mètode no destructiu per a entrenar les plantes, que fins i tot poden usar els principiants. Com el seu nom suggereix, és una tècnica mínimament invasiva, que no suposa grans danys a les plantes.

L'única cosa que has de fer és doblegar les branques cap avall i lligar-les, amb molta cura, per a promoure el creixement lateral. D'aquesta manera, quedaran exposades a la llum de cultiu un major nombre de flors, la qual cosa resultarà en cabdells més grossos i collites més abundants.

Si tens més experiència de cultiu i no t'espanta acostar un ganivet a les teves plantes, pots provar el topping (poda apical). Però procura que tota la resta estigui sota control, abans de provar aquesta tècnica d'entrenament més avançada.

14. USA EL MÈTODE SOG

El mètode SOG (Sea Of Green) es basa a conrear moltes plantes petites, molt apinyades entre si, per a maximitzar l'espai i les collites. Aquesta tècnica és especialment eficaç en espais de cultiu petits, i no hi ha millors candidats que els ceps autofloreixents. Bàsicament, la seva alçada compacta i la seva rapidesa de creixement faran tot el treball per tu. A més, no és necessari podar-les o manipular-les excessivament.

15. COLLITA PROGRESSIVAMENT

Sovint, les flors de la part superior de les plantes aconsegueixen la maduresa abans que les flors de la zona inferior. Només has d'anar tallant individualment els cabdells madurs, i esperar que la resta vagi madurant. Espera 1-2 setmanes entre cada collita, i ves fixant-te en les senyals que indiquen que els cabdells estan llestos per a tallar. La majoria de autofloreixents només requereixen dos cicles de collita progressiva, mentre que les plantes més grans podrien necessitar més.

Harvest techniques

16. ANOTA-HO TOT, MILLORA I REPETEIX

Ningú neix sent un mestre del cultiu de marihuana. Per a convertir-te en un expert, has de parar esment i anotar meticulosament tots els mètodes usats en el teu cultiu. Només així sabràs quines tècniques proporcionen els millors resultats.

Al conrear cànnabis, sempre pot sorgir algun problema. La clau per a tenir collites abundants és identificar i solucionar ràpidament els problemes a mesura que apareixen. Si millores el teu procés de cultiu, amb el temps milloraran la salut i les collites de les teves plantes.


LES 5 CEPS AUTOFLORESCENTS MÉS PRODUCTIVES DE RQS PER A 2020

La genètica del cànnabis pot ser que sigui més important que els factors esmentats anteriorment, ja que pot influir enormement en el potencial productiu d'un cep concret. Així que abans de concloure la nostra guia per a maximitzar les teves collites amb plantes autoflorecientes, aquí tens una llista amb les automàtiques més productives de Royal Queen Seeds.

1. NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

La Northern Light és una varietat de marihuana mítica, que deriva de genètica índica afganesa. Desenvolupada originalment als EUA en la dècada dels 70, i introduïda a Europa als anys 80, aquesta índica continua sent una gran favorita entre molts amants del cànnabis. La versió autofloreixent Northern Light Automatic ofereix totes les qualitats interessants de la seva predecessora, sense renunciar a aquest efecte o al sabor. A més, és una de les automàtqiues més productives del mercat, amb collites extraordinàries de 550g/m² en interior. Aquesta herba t'encantarà amb el seu sabor dolç, terrós i apinat, i el seu efecte cerebral, alegre i motivador.

NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Northern Light Auto
Northern Light x Ruderalis
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 8 Setmanes
THC: 14%
Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
170 - 220 gr/plant
130 - 160 cm
de 10 a 12 setmanes després de brotar
Estimulant, Lluït

Comprar Northern Light Auto

2. WHITE WIDOW AUTOMATIC

La White Widow Automatic és una altra magnífica versió autofloreixent d'un cep clàssic: la White Widow. Aquesta varietat deu el seu nom a la seva aparença, ja que la seva abundant producció de tricomes cobreix tota la planta amb una capa gruixuda i blanca de resina. La versió autofloreixent de RQS té una aroma a terra i fusta i un sabor similar al de la versió fotoperiódica feminitzada (encara que menys intens). També produeix un efecte lleugerament més corporal. Aquesta planta compacta genera collites espectaculars, de fins a 450g/m²!

WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
de 10 a 12 setmanes després de brotar
Col·locat, Relaxació corporal

Comprar White Widow Auto

3. ROYAL CHEESE AUTOMATIC

La Royal Cheese Automatic és la versió autofloreixent de la llegendària UK Cheese. Conserva la mateixa aroma icònica del cep original, però ara ofereix tots els avantatges d'una autofloreixent de creixement ràpid. Prepara't per a collir cabdells de primera categoria tan sols 10 setmanes després de sembrar les llavors. La Royal Cheese Automatic delecta als fumadors amb el seu fort sabor de formatge amarg, terra i espècies, i el seu fort efecte corporal amb un toc alegre i eufòric. Per a tractar-se d'una planta que a penes aconsegueix 1m d'altura, produeix collites impressionants de fins a 475g/m².

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Col·locat, Relaxació corporal

Comprar Royal Cheese Auto

4. HULKBERRY AUTOMATIC

La HulkBerry Automatic de RQS és una de les automàtiques més potents que pots trobar. Aquest híbrid de dominancia sativa és un encreuament entre la HulkBerry i la Diesel Auto, i destaca pels seus nivells de THC de fins a un 21%. Gràcies a aquestes concentracions, fins i tot els fumadors més experimentats podran gaudir d'una magnífica col·locada. Amb un efecte que combina tocs eufòrics, motivadors i creatius, és una gran herba per a fumar durant el dia mentre realitzes tot tipus d'activitats. El seu fum ofereix una mescla d'aromes a espècies, terra i maduixes. Arribada la collita, pots recollir fins a 400-500g/m² de cabdells de gran potència.

HULKBERRY AUTOMATIC

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 Setmanes
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
de 8 a 9 setmanes després de brotar
Estimulant, Lluït

Comprar HulkBerry Auto

5. ROYAL AK AUTOMATIC

La Royal AK Automatic és una autofloreixent enigmàtica. Aquesta variant de la famosa AK-47 fusiona genètica colombiana, mexicana, tailandesa i afganesa en un sol cep, que destaca per les seves bones collites i el seu efecte contundent. Aquest híbrid de lleugera dominancia índica (40% índica, 35% sativa i 25% ruderalis) proporciona un efecte alegre i actiu, que converteix a aquesta varietat en una bona opció per a consumir durant el dia. El seu fum combina tocs dolços, especiats i a haixix, que recorden a l'encens. Encara que les plantes no creixen per sobre de 80-100cm, poden produir fins a 475g/m².

ROYAL AK AUTOMATIC

Royal AK Auto
AK 47 x Ruderalis
275 gr - 350 gr
60 - 70 cm
6 - 8 Setmanes
THC: 15%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
110 - 160 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Motivador, Riures

Comprar Royal AK Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Cercador de temes de la Guia de cultiu

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37803 valoracions