Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

Troba les respostes a 9 de les preguntes més freqüents sobre l'assecat i el curat del cànnabis.


Ai, l'època de la collita... Després de veure a les teves senyoretes créixer i florir, per fi és el moment de recollir els cabdells que tant t'ha costat conrear. Però abans que puguis gaudir d'una mica de Kush de collita pròpia, hauràs d'assecar i curar l'herba recentment collida. A continuació, compartirem les nostres respostes a algunes de les preguntes més freqüents sobre el procés d'assecat i curat, perquè puguis maximitzar el sabor i la potència de la teva collita.

Quina és la diferència entre assecar i curar?

L'assecat, com el seu nom indica, consisteix a assecar els cabdells frescos perquè continguin menys humitat i puguin fumar-se o vaporitzar-se adequadament. El curat, d'altra banda, implica l'emmagatzematge dels cabdells en contenidors tancats durant un període d'almenys dues setmanes. Això ajuda a desenvolupar el sabor i l'aroma dels teus cabdells a mesura que maduren.

Per què és necessari assecar i curar el meu cànnabis?

Assecar les teves flors de marihuana compleix diverses funcions importants que a la llarga augmentaran la qualitat i el temps de conservació del producte final.

Els cabdells de marihuana recentment conreats contenen una quantitat important d'humitat, que necessita tractar-se abans de fumar. Per què? Primer, perquè fumar cabdells frescos genera calades desagradables sense tot just sabor, si és que fos possible cremar els cabdells en primer lloc. Eliminar la humitat ajuda a reduir l'aspror i permet que el perfil de terpens destaqui. Segon, perquè els fongs es desenvolupen en condicions d'humitat i foscor. En assecar les teves flors correctament, estaràs reduint dràsticament les probabilitats que la floridura afecti la teva collita.

Col·locant els cabdells individualment en una reixeta d'assecat (o penjant branques senceres en un quart d'assecat), aconseguiràs reduir el contingut d'aigua dels teus cabdells un 10-15%. Aquest procés elimina humitat de les capes exteriors de les flors, però hauràs de curar els teus cabdells per a reduir la humitat de l'interior.

El curat és molt important perquè ajuda a conservar la teva marihuana perquè es pugui emmagatzemar durant un temps, mantenint a més el seu sabor únic i maximitzant la seva potència. Quan collites els teus cabdells, contenen un excés de sucres i midons que a la llarga són atacats pels bacteris i enzims transportats per l'aire. En curar els teus cabdells, en realitat afavoreixes la degradació d'aquests fertilitzants, la qual cosa fa que el fum final sigui més suau i tingui millor sabor.

Video id: 706464699

Quina és la millor manera de manicurar la meva herba?

Hi ha dos mètodes principals per a manicurar els cabdells quan arriba la collita. El manicurado en fresc consisteix a podar els cabdells immediatament després de la collita. El manicurado en sec, d'altra banda, consisteix a retallar els cabdells després de l'assecat i abans del curat. L'ideal és que el tall es realitzi amb els cabdells encara humits, ja que és més fàcil i precís, i no es corre el risc de perdre resina per agitació com quan es manipulen els cabdells secs. Dit això, el manicurado en sec pot fer que un producte excepcionalment cuidat sigui mereixedor d'un lloc en primera línia del taulell només pel seu aspecte.

Després de collir i manicurar, quina és la millor manera d'assecar els meus cabdells?

Perquè els teus cabdells s'assequin de manera uniforme, has d'assegurar-te que l'aire pugui moure's lliurement, entrant en contacte amb ells per tots costats. La millor manera de fer això és penjar les branques tallades i manicuradas, o usar reixetes de filferro si estàs treballant amb cabdells solts o branques petites. Si decideixes usar les reixetes, tingues en compte que hauràs de girar els cabdells sovint per a assegurar-te que no s'aixafin d'una banda.

Quin nivell d'humitat has d'intentar aconseguir en assecar marihuana?

Per a aconseguir els millors resultats, hauries de penjar o col·locar els teus cabdells retallats en una habitació fosca amb bona circulació d'aire i una humitat relativa d'al voltant del 45-55%.

Idees per a l'assecat de marihuana: com assecar els cabdells

Una de les opcions més senzilles és assecar l'herba en caixes de cartó. Simplement posa els teus cabdells manicurats dins de caixes de cartó, i col·loca-les en un armari de cultiu buit o una sala d'assecat. Fica un higròmetre en cada caixa perquè puguis controlar la temperatura i la humitat.

Penjar els cabdells en un armari rober o de cultiu és un mètode d'assecat molt econòmic. Curta branques senceres de les teves plantes, retalla les fulles de sucre, i penja-les boca avall. Si tens espai, utilitza un ventilador per a mantenir un corrent d'aire constant.

Les reixetes d'assecat també funcionen molt bé per a assecar grans quantitats de cabdells. Manicura bé els teus cabdells, estén-los uniformement, i col·loca un higròmetre en cada nivell.

La malla d'assecat RQS és molt útil a l'hora d'assecar herba. Simplement penja-la, i estén bé sobre ella els cabdells manicurats. Pots col·locar-la a la teva sala d'assecat o en un altre espai adequat.

Quant temps es triga a assecar correctament el cànnabis?

Hi ha molts factors que afecten al mateix temps que triga el cànnabis a assecar-se.

La grandària dels cabdells afectarà òbviament el temps d'assecat, ja que els cabdells més grans i densos trigaran més temps a assecar-se que els més petits. La forma en què decideixis tallar les teves plantes també entrarà en joc. Recorda que les branques de les teves plantes són les que més aigua contenen, així que si penges branques grans, trigaran més temps a assecar-se que les branques més petites o cabdells per separat. Finalment, la temperatura, la humitat i el flux d'aire en el teu espai d'assecat també tindran un gran impacte en el temps que trigarà la teva herba a assecar-se.

En general, la fase d'assecat dura uns 7-12 dies, depenent dels factors anteriors. Durant aquest temps, els teus cabdells perdran molta aigua, cosa que significa que disminuiran de grandària i també perdran molt pes.

Video id: 484380359

Quan sé que els meus cabdells estan ben secs i llestos per a curar?

Hi ha una prova senzilla per a saber si els teus cabdells estan secs: simplement intenta doblegar una petita branca. Si es trenca, els teus cabdells estan secs i estàs llest per a passar al procés de curat. Si es doblega, els teus cabdells necessiten una mica més de temps per a assecar-se.

Com puc curar els meus cabdells?

Si has manicurado els teus cabdells en fresc, estaràs llest per a passar a la fase de curat quan els teus cabdells s'hagin assecat. D'altra banda, si decideixes manicurar en sec, hauràs de fer-ho abans de passar al curat.

Una vegada que els teus cabdells estiguin secs i manicurados, col·loca'ls en flascons grans i de boca ampla (els pots de melmelada funcionen a la perfecció). Omple els flascons fins a tres quartes parts, de manera que hi hagi espai per a aire addicional i així reduir el risc que la floridura arruïni la teva collita. Una vegada que hagis omplert els teus flascons, guarda'ls en un ambient sec i fosc (com un armari de cuina) i revisa els teus cabdells almenys una vegada al dia durant dues setmanes.

Consells per a assecar i curar amb èxit els teus cabdells de marihuana

Durant aquesta revisió, mantingues els flascons oberts per a permetre l'intercanvi d'aire, i inspecciona cada cabdell individualment per a veure si hi ha signes de floridura. Si trobes un cabdell infectat, assegura't de treure'l immediatament del seu pot per a evitar que el fong s'estengui.

Aquest procés de control constant dels cabdells traurà l'excés d'humitat dels flascons i permetrà que l'aire fresc arribi als cabdells. Després d'unes dues setmanes, pots començar a gaudir de la teva herba collida, però com més temps esperis, millor.

Quin és el millor nivell d'humitat per a curar marihuana?

En curar els teus cabdells, hauries d'intentar aconseguir un nivell d'humitat del 62% aproximadament. Aquest augment en el contingut d'humitat rehidratarà lleugerament els cabdells, millorant el seu sabor i suavitat alhora que evita la formació de floridura.

Video id: 509743497

Quant temps dura el procés de curat?

La majoria dels conreadors curaran la seva herba durant aproximadament un mes; no obstant això, un curat de 4-8 setmanes realment aconseguirà el màxim sabor i aroma dels teus cabdells.

Quina és la millor manera d'emmagatzemar els meus cabdells una vegada secs i curats?

Una vegada que hagis acabat el curat, pots guardar els teus cabdells en els mateixos flascons, en un lloc fresc, fosc i sec. Ja no és necessari que comprovis els teus cabdells amb tanta freqüència, així que assegura't de mantenir els pots ben segellats per a evitar que les flors s'assequin massa. Si tens molta herba, planteja't la possibilitat de comprar bosses d'humitat o una cosa similar per a mantenir les teves flors fresques durant llargs períodes de temps.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37822 valoracions