Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

Anàlisi de cultiu de la Sweet Skunk Automatic

Análisis de cultivo de la Sweet Skunk Automatic


T'has fixat en la Sweet Skunk Automatic? A continuació descobriràs com he aconseguit una collita excel·lent d'aquesta herba. En aquesta anàlisi explico els passos que he dut a terme, setmana a setmana, durant tot el cicle de cultiu per a aconseguir una planta sana i productiva.

Informe de cultiu de la Sweet Skunk Automatic: Materials

 • Caixa: Secret Jardin DS120W 120×60×178cm
 • Llums: MIGRO 200+
 • Extractor: TT Silent-M100
 • Filtre: Prima Klima PK 100/125
 • Ventilador: Coala oscil·lant
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Sustato: Biobizz Light Mix
 • Test: Air-Pot d'11 litres
 • Llavor: Royal Queen Seeds
 • Fertilitzants: Nutrició Orgànica RQS

Diari de cultiu de la Sweet Skunk Automatic: Fase de plántula (Setmana 1)

Benvingut/a a el començament de la fase de plántula! Com és natural, un cultiu d'èxit sempre comença amb una bona germinació. Durant aquesta etapa tan important, vaig crear un substrat de qualitat, vaig germinar la llavor i vaig preparar les llums i l'entorn de cultiu.

 • Germinació: en lloc de sembrar la llavor directament en el substrat, vaig optar per germinar-la en un tac Soil Plug de RQS. Els micronutrients i productes biològics actius del jiffy augmenten les probabilitats d'aconseguir una germinació reeixida i una plántula sana. Vaig humitejar el Soil Plug amb un polvoritzador, vaig col·locar la llavor en el forat, i la vaig mantenir humida (però no xopada) fins que va començar a brollar.
 • Medi de cultiu: mentre esperava que germinés la llavor, vaig crear un medi de cultiu a base de substàncies biològiques i nutrients ecològics. Per a començar, vaig posar 5l de Biobizz Light Mix en el test de 11l, després del que vaig afegir i vaig barrejar bé els següents ingredients:

A continuació, vaig afegir uns altres 5l de Biobizz Light Mix i vaig barrejar tot bé amb les mans. Vaig trasplantar el Soil Plug en el Air-Pot de 11l després que les primeres arrels comencessin a sobresortir del tac.

 • Il·luminació: vaig instal·lar els dos llums MIGRO 200+ en la part superior de la caixa de cultiu, amb les corretges incloses. Vaig col·locar una en posició horitzontal, 35cm per sobre de la línia mitjana de la caixa, per a garantir una distribució uniforme, i l'altra en posició vertical a 35cm de la vora del test, per a assegurar un creixement òptim. Quan el plançó va començar a brollar del Soil Plug, vaig deixar les llums enceses les 24 hores del dia.
 • Estat de la planta: al final de la fase de plántula, el brot tenia una altura d'uns 4cm i havia desenvolupat el seu primer parell de fulles veritables.
Análisis de cultivo de la Sweet Skunk Automatic

Diari de cultiu de la Sweet Skunk Automatic: Fase vegetativa (Setmanes 2 a 4)

Adeu fase de plántula, hola etapa vegetativa. La planta va créixer molt durant aquest període i va desenvolupar un munt de panells solars naturals (fulles de ventall). Llegeix el que vaig fer durant les primeres setmanes per a afavorir la salut i el desenvolupament de la planta.

Setmana 2

La meva planta va augmentar de grandària durant la primera setmana de la fase vegetativa. Atès que el medi de cultiu ja contenia nutrients naturals, vaig decidir no abonar-lo; a excepció d'una mica d'ajuda per al sistema radicular.

 • Il·luminació: vaig continuar amb les llums enceses les 24 hores del dia, i les vaig ajustar perquè estiguessin a 35cm de la part superior de la planta.
 • Fertilitzants: el dia 1, vaig regar amb 1,5l d'aigua amb un pH regulat de 6,2. El dia 6, vaig adobar la planta amb 6ml de l'àcid húmic i una mescla d'algues marines barrejades en 1,5l d'aigua amb pH regulat.
 • Ambient: vaig mantenir una temperatura mitjana de 24 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: al final de la setmana 2, la meva planta mostrava un aspecte turgente, verd fosc i molt sa en general.
Análisis de cultivo de la Sweet Skunk Automatic

Setmanes 3 i 4

Si durant la setmana 2 la planta no va créixer massa, en la setmana 3 el seu desenvolupament es va disparar seriosament. Durant les dues setmanes restants, vaig començar a fertilitzar-la amb nutrients de RQS per a l'etapa vegetativa, amb la finalitat de suplementar el medi de cultiu amb nitrogen i altres minerals clau.

 • Il·luminació: vaig mantenir els llums funcionant 24 hores al dia, amb una distància de 35cm per sobre del punt més alt de la planta.
 • Fertilitzants: vaig afegir mitja pastilla del potenciador de creixement RQS Easy Grow a 1,5l d'aigua amb pH regulat, i vaig regar amb ella el dia 3 de les setmanes 3 i 4. També vaig regar amb 1,5l d'aigua amb pH regulat el dia 6 de totes dues setmanes.
 • Ambient: vaig mantenir una temperatura mitjana de 24 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: al final de la fase vegetativa, la meva planta havia aconseguit una altura de 30cm i havia desenvolupat una copa gran i densa. Les preflors van començar a formar-se en els nusos.
Análisis de cultivo de la Sweet Skunk Automatic

Diari de cultiu de la Sweet Skunk Automatic: Fase de floració (setmanes 5 a 10)

Durant l'etapa de floració, vaig fer diversos canvis importants, com incloure una rutina de fertilització diferent per a afavorir la floració, i una lleugera defoliació per a millorar la salut de la planta. Vaig notar alguns símptomes de deficiència/malaltia; no obstant això, la planta es va recuperar ràpidament i va acabar proporcionant una collita excel·lent.

Setmana 5

Al començament de la fase de floració, vaig canviar la rutina de fertilització. Vaig reduir el nivell de nitrogen i vaig augmentar els de potassi i fòsfor per a impulsar el desenvolupament dels cabdells.

 • Il·luminació: vaig continuar deixant els llums encesos les 24 hores del dia, a una distància de 35cm per sobre del dosser.
 • Fertilitzants: el meu objectiu no era solament aconseguir uns cabdells decents, sinó curulls de resina i replets de cannabinoides. Per a això, vaig afegir unes pastilles de l'estimulant de floració RQS Easy Bloom a la meva rutina de fertilització, per a proporcionar a la planta uns nivells més alts de fòsfor i potassi. També vaig incloure micronutrients RQS Easy Plus per a esmenar qualsevol escletxa de manca. Aquest producte conté bor, ferro, manganès, zinc, molibdè, calci, magnesi i vitamina B per a afavorir les funcions fisiològiques clau.

El dia 1 d'aquesta setmana, vaig barrejar un terç d'una pastilla Easy Bloom amb 1,5l d'aigua amb pH regulat, i vaig adobar amb ella la planta. El dia 5, vaig afegir un terç d'una pastilla de micronutrients Easy Plus a 1,5l d'aigua amb pH regulat, i vaig tornar a regar la planta.

 • Ambient: vaig mantenir una temperatura mitjana de 24 °C i una humitat relativa del 42%.
 • Estat de la planta: durant aquesta setmana, defolié el dosser, eliminant la majoria de les fulles de ventall i les que bloquejaven la llum dels cabdells en desenvolupament. Això no sols va millorar la penetració de la llum, sinó que també va ajudar a augmentar la ventilació i a reduir les probabilitats que es formés floridura més endavant. Al final de la setmana 5, la planta havia aconseguit una altura de 47cm.
Análisis de cultivo de la Sweet Skunk Automatic

Setmanes 6 i 7

Durant les dues següents setmanes es van produir alts i baixos. Els cabdells van començar a desenvolupar-se ràpidament i es van cobrir de tricomas i pistils. No obstant això, vaig observar un senyal de deficiència, malaltia o mal tissular que em va preocupar el principi. Afortunadament, vaig aconseguir extirpar el teixit afectat i tot va tornar a la normalitat.

 • luminación: vaig reduir el cicle d'il·luminació a 20 hores de llum i 4 de foscor, però vaig mantenir els llums a una distància de 35cm  per sobre de la planta.
 • Fertilitzants: el dia 2 de totes dues setmanes, vaig adobar la planta amb un terç d'una pastilla de micronutrients Easy Plus en 1,5l d'aigua amb pH regulat. El dia 6 de totes dues setmanes, vaig tornar a fertilitzar la meva planta amb un terç d'una pastilla de Easy Bloom en 1,5l d'aigua amb pH regulat.
 • Ambient: vaig mantenir una temperatura mitjana de 24 °C i una humitat relativa del 40%.
 • Estat de la planta: al final de la setmana 7, la planta havia aconseguit una altura final de 49cm. Durant aquesta setmana, vaig notar cert amarilleamiento en les puntes de diverses fulles, juntament amb unes taques negres. Tenint en compte que hi havia adobant la planta de manera abundant, ho vaig atribuir a alguna mena de patogen. Vaig podar tot el fullatge afectat i el problema no va reaparèixer.
Anàlisi de cultiu de la Sweet Skunk Automatic

Setmana 8

La setmana 8 va marcar el final de la fertilització. El dosser va començar a espessir-se durant aquesta etapa. Els cabdells van començar a inflar-se seriosament, i l'aire es va impregnar de la forta olor dels terpens.

 • Il·luminació: vaig continuar deixant els llums encesos 20 hores al dia, a una distància de 35cm per sobre del dosser.
 • Fertilitzants: atès que la planta tenia un aspecte bastant sa i ben desenvolupat, no li vaig proporcionar micronutrients, però vaig aplicar una última dosi d'abonament per a la floració. Vaig afegir un terç d'una pastilla de Easy Bloom a 1,5l d'aigua amb pH regulat, i la vaig administrar el dia 2 de la setmana. El dia 6, no vaig utilitzar cap fertilitzant i en el seu lloc vaig regar la planta amb 1,5l d'aigua amb pH regulat.
 • Ambient: vaig mantenir una temperatura mitjana de 24 °C i una humitat relativa del 40%.
 • Estat de la planta: la planta tenia un aspecte excel·lent! Els cabdells desprenien una aroma increïble i alguns dels estigmes van començar a tornar-se taronges (un senyal de maduresa).
Análisis de cultivo de la Sweet Skunk Automatic

Setmanes 9 i 10 (Rentada d'arrels)

A partir d'aquest moment, no vaig tornar a adobar la planta i vaig realitzar una rentada d'arrels per a millorar la suavitat i el sabor de l'herba.

 • Il·luminació: les llums van romandre enceses durant 20 hores al dia, a una distància de 35cm del dosser.
 • Fertilitzants: el dia 2 de cada setmana, vaig regar amb 1,5l d'aigua amb pH regulat.
 • Ambient: vaig mantenir una temperatura mitjana de 24 °C i una humitat relativa del 38%.
 • Estat de la planta: l'olor dels cabdells era cada vegada més fort, els tricomas es van tornar més lletosos, i els estigmes estaven cada vegada més taronges. Tots aquests senyals em van indicar que havia arribat del moment de collir la meva planta.
Análisis de cultivo de la Sweet Skunk Automatic

Diari de cultiu de la Sweet Skunk Automatic: Collita (Setmana 11)

Per fi va arribar el dia de la collita! El moment cim de tot cultiu. Vaig tallar la planta per la base i la vaig penjar boca avall de la part superior de l'armari de cultiu. Vaig apagar les llums, vaig deixar el ventilador funcionant, i vaig esperar que la planta s'assequés durant 10 dies. Després, vaig utilitzar unes tisores de podar corbades per a manicurar en verd els cabdells, després de la qual cosa els vaig ficar en flascons al costat dels packs de control d'humitat Moisture Fighters, i els vaig deixar curar durant 6 setmanes. En total, vaig aconseguir una producció en sec de 80g.

Análisis de cultivo de la Sweet Skunk Automatic

Trets genètics de la Sweet Skunk Automatic

La Sweet Skunk Automatic és una varietat saborosa i edificant que és ideal per a la majoria de fumetas. L'enginyós equip de criadors de Royal Queen Seeds va crear aquest polihíbrido mitjançant l'encreuament de la Early Skunk, la Critical i un exemplar ruderalis d'alt rendiment. A l'ésser una descendent directa de la Skunk #1, la Early Skunk aporta un perfil genètic índica dominant i una forta aroma a skunk. D'altra banda, la Critical proporciona una aroma cereal i floral juntament amb un colocón molt agradable. I l'aportació de ruderalis posa la guinda: gens autoflorecientes. En resum, la Sweet Skunk Automatic és 60% índica, 30% ruderalis i 10% sativa.

Sweet Skunk Auto
Early Skunk x Critical x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
60 - 110 gr/plant
60 - 100 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Estimulant, Lluït

Comprar Sweet Skunk Auto

Característiques de creixement de la Sweet Skunk Automatic

Ràpida. Petita. Discreta. Aquests tres adjectius resum a la perfecció la Sweet Skunk Automatic, i la fan ideal per a cultivadors amb poc espai o que viuen en zones amb lleis estrictes. En interior, aquesta varietat aconsegueix una altura de només 40-80cm, i la seva grandària es pot controlar fins i tot més usant tests petits i aplicant tècniques d'entrenament. Malgrat la seva curta alçada, la seva genètica de qualitat li permet produir fins a 450g/m² amb unes llums adequades. A l'aire lliure, aquesta varietat mesura uns 60-100cm i genera 60-110g per planta. Independentment d'on la cultivis, anirà des de la sembra fins a la collita en només 11 setmanes.

Efecte i sabor de la Sweet Skunk Automatic

El seu nom ho diu tot. Els cabdells densos i gebrats d'aquesta varietat produeixen un encantador perfil de terpens dominat per uns matisos dolços, terrosos i a Skunk. Pel que fa al seu efecte, la Sweet Skunk Automatic ofereix un contingut de THC del 15%, la qual cosa es tradueix en un colocón summament agradable que no atabala. Aquesta herba es pot fumar en qualsevol moment del dia, des de molt aviat al matí amb un cafè, fins a ben entrada la tarda al costat d'una cervesa freda.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Cercador de temes de la Guia de cultiu

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37758 valoracions