• Easy Roots Rhyzobacter

Easy Roots Rhizobacter

El Easy Roots Rhizobacter ajuda a les teves plantes a accedir als nutrients, redueix les malalties de les arrels, optimitza les collites i proporciona molts oligoelements necessaris per a les plantes de marihuana.
Quantitat:
50gr
€ 12.95
€ 12.95
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Easy Roots Rhizobacter: fes que la teva terra cobri vida

A més de contenir diverses espècies de bacteris, cada paquet de Easy Root Rhizobacter conté una forma sinèrgica d’algues que els ajuda a proliferar. Aquesta espècie d’alga protegeix als bacteris de les fluctuacions de pH i la irritació causada pels fertilitzants, i també conté 60 oligoelementos necessaris per a les plantes de marihuana.

En afegir Easy Roots Rhizobacter al teu mitjà de cultiu, estaràs afavorint a les teves plantes. La població de microbis formarà una relació simbiòtica amb les plantes de cànnabis, on tots dos sortiran beneficiats.

Ajuda a les teves plantes a accedir als nutrients que necessiten

La matèria orgànica d’alta qualitat contribueix a formar una terra saludable. No obstant això, les plantes no poden absorbir directament els nutrients de la matèria orgànica. Per tant, els microbis continguts en el Easy Roots Rhizobacter actuaran com a intermediaris en la cadena tròfica del sòl.

Les plantes de marihuana alliberen constantment els seus deliciosos sucres per a mantenir a aquests petits éssers al seu voltant. Quan aquests microorganismes moren, es descomponen alliberant encara més nutrients en la rizosfera en una forma assimilable per a les plantes. Les poblacions més grans també mantenen el sistema d’arrels sa i lliure de malalties. Quan hi ha nivells elevats de bacteris bons, aquestes competeixen amb els bacteris dolents, mantenint-les a ratlla.

I això no és tot! Aquests aliats microbians també produeixen hormones, vitamines i bioestimulants que ajudaran a augmentar les collites i produir cabdells densos i resinosos.

Per a portar la salut del teu substrat al pròxim nivell, només has d’afegir 1g de Easy Roots Rhizobacter per cada litre de terra i barrejar-lo tot bé. O també pots posar 1g en cada forat just abans de trasplantar a nous tests. Recàrrega el substrat cada 21 dies, barrejant 1g amb l’aigua i aplicant aquesta mescla directament a les arrels.

    Nobody has posted a review yet


    You cannot post a review because you have not purchased this product

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.