• Bat Guano

Bat Guano

Els fertilitzants ecològics no sols alimenten a les plantes, sinó també als microbis del sòl que permeten un creixement sa. Bat Guano ofereix un ràtio altament nutritiu de NPK, a més de micronutrients i enzims. Usa-ho tant en interior com en exterior, al començament del cicle de cultiu per a donar un impuls a les teves plantes, i més endavant per a potenciar la seva floració.
(4) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 10.90

€ 10.90 (--1%)

Compra i aconsegueix 11 punts
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (2)

Bat Guano: replet de nutrients essencials per a la marihuana

El Bat Guano - Guano de raptenat de Royal Queen Seeds ofereix grans quantitats d’enzims, NPK i micronutrients essencials per al creixement i la producció de les plantes de marihuana. A l’ésser una substància completament natural i ecològica, el guano de ratpenat alimenta primer als microbis del sòl.

Les concentracions de nutrients d’aquest producte natural varien lleugerament, però cada paquet de 500g garanteix un ràtio mínim de NPK d'1.10:1. Junts, aquests macronutrients clau ajuden a la planta de cànnabis augmentant la seva velocitat de creixement, estimulant la producció de cabdells, millorant la qualitat del fullatge, i potenciant la fotosíntesi.

Els micronutrients del guano de ratpenat també ajuden a generar proteïnes, a crear clorofil·la, i a millorar la resistència a les malalties.

El guano de ratpenat és una estupenda font de nutrients tant en interior com en exterior, i no emet olors desagradables. Els cultivadors podran conservar el paquet durant anys sense preocupar-se de la data de caducitat, sempre que l’emmagatzemin en un lloc sec i fosc.

Com utilitzar Bat Guano

En exterior, administra 1kg de Bat Guano per cada 2-5 m² de substrat. Durant la fase de floració, escampa més guano i remou-ho amb un rasclet.

Si cultives en interior en pots, mescla 100g de Bat Guano amb 15 litres de terra per a tests, abans de sembrar les llavors o trasplantar les plantes joves. Més endavant, afegeix més guano de ratpenat en els posts segons sigui necessari, i rega-les bé.

El Bat Guano també es pot utilitzar en cultius amb fibra de coco. Recomanem l’ús de tests tipus "smart pot" amb aquest mètode per a impedir que es filtrin els fertilitzants.

Bat Guano - Guano de raptenat - 500 grams

Bat Guano data sheet
Cultiu: Nutrition

  De J. F. on 22/Jun/2021 :

  Títol : Jerome Famechon
  Comentaris : Parfait pour mes cultures en intérieur. Excellent produit

  De J. C. on 07/Jun/2021 :

  Títol : Best upgrade for your pots
  Comentaris : best upgrade for your earth there is, excellent


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.