Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

Diari de cultiu: Blue Cheese Auto

Blue Cheese Automatic

La Blue Cheese Automatic produeix una bona quantitat de cabdells relaxants i aromàtics en molt poc temps. Si tens curiositat per conrear aquesta planta, estàs de sort! A continuació, pots veure el meu diari de cultiu de la Blue Cheese Automatic. Et guiaré a través de cada setmana del cicle de cultiu i et mostraré el que vaig fer per a aconseguir uns resultats excel·lents. Descobreix el material, fertilitzants i tipus d'il·luminació que vaig utilitzar per a mantenir la meva planta saludable i vigorosa durant tot el procés.


Llista de materials

• Armari: Secret Jardin DS120W 120×60×178cm

• Llums: MIGRO 200+

• Extractor: TT Silent-M 100

• Filtre: Prima klima PK 100/125

• Ventilador: oscil·lant

• Humidificador: Beurer LB 45

• Substrat: BioBizz Light-Mix

• Test: Air-Pot d'11 litres

• Llavor: Royal Queen Seeds

• Fertilitzants: productes orgànics de RQS

Anàlisi de cultiu de la Blue Cheese Automatic: fase de plántula (setmana 1)

Week 1

Benvingut/a a el principi del meu guia de cultiu de la Blue Cheese Automatic! Això és el que vaig fer durant la primera setmana perquè les plántulas estiguessin el més saludables possibles.

 Germinació 
per a afavorir la germinació, vaig optar per Soil Plugs de RQS, un producte que conté tots els micronutrients i productes biològics que necessita una plántula per a estar saludable. Vaig col·locar el plug en un planter i vaig tirar aigua fins a xopar-lo, amb cura de no passar-me. Després, amb un palito de fusta vaig ficar suaument la meva llavor en el forat.
 Il·luminació 
després de muntar el meu armari de cultiu, vaig col·locar la llum MIGRO 200+ en la part superior, 35cm per sobre del planter. La vaig encendre quan vaig veure sorgir el plançó i la vaig deixar encesa durant 24 hores tots els dies.
 Medi de cultiu 

durant els cinc dies posteriors a la germinació, la meva plántula va créixer bastant. Vaig preparar un medi de cultiu per a un Air-Pot d'11 litres començant amb 10 litres de BioBizz Light-Mix. Després, vaig afegir els següents suplements orgànics per a enriquir la fertilització al llarg del cicle de cultiu:

• 80ml/l de Bat Guano

• 50 ml/l de Easy Boost Nutrició Orgànica

• 5ml/l barreja de micorrizes Easy Roots

• 10ml/l Easy Roots Rhizobacter

Després de barrejar tot bé, vaig omplir el test i la vaig xopar d'aigua. Després, vaig fer un forat de la grandària d'un tap en el centre de la superfície del medi de cultiu, vaig trasplantar el meu plántula i la vaig regar.

 Ambient 
amb un higròmetre, vaig registrar una temperatura de 24 °C i una humitat del 40%. Vaig decidir encendre l'humidificador per a augmentar la humitat al 65-70%.
 Estat de la planta 
al final de la primera fase, la meva plántula va desenvolupar fulles sanes de color verd fosc i un gran vigor.

Anàlisi de cultiu de la Blue Cheese Automatic: fase vegetativa (setmanes 2 a 4)

Després de desenvolupar un parell de conjunts de fulles veritables, la meva planta va acabar la seva fase de plántula i va entrar en la fase vegetativa del cicle de cultiu. Això és el que vaig fer per a mantenir a la meva planta sana i fort durant aquest temps.

Setmana 2

Week 2
 Il·luminació 
en aquesta fase, vaig mantenir un cicle de llum de 24 hores per a impulsar la fotosíntesi i evitar l'estirament durant aquesta etapa tan important del desenvolupament de la planta. Vaig ajustar la llum i la vaig posar 35cm per sobre de la copa en creixement.
 Fertilitzantes 
com el meu medi de cultiu contenia tants nutrients essencials i productes biològics, no vaig voler passar-me i vaig afegir 4ml/l de mescla d'algues marines líquides i àcid húmic en el reg dels dies 1 i 4 de la setmana. També vaig equilibrar el pH de l'aigua amb un regulador abans de regar. Vaig utilitzar 1,5 litres d'aigua els dies 1 i 4 de la setmana.
 Ambient 
vaig mantenir una temperatura constant de 25,1 °C. Gràcies a l'humidificador de la setmana 1 vaig poder augmentar lleugerament la humitat al 50%.
 Estat de la planta 
al final de la setmana, la meva planta ja mesurava 7cm i havia començat a desenvolupar unes boniques fulles de ventall.

Setmana 3

Week 3
 Il·luminació 
vaig mantenir el cicle de llum de 24 hores amb les llums enceses.
 Fertilitzantes 
encara que estava creixent bé, vaig decidir usar pastilles Easy Grow per a potenciar el creixement i facilitar el ràpid creixement de la meva planta Blue Cheese Acte. Vaig preparar 1,5 litres d'aigua, vaig ajustar el pH a 6,2, vaig afegir una pastilla potenciadora Easy Grow i la vaig aplicar el dia 1 de la setmana.
 Ambient 
la temperatura es va mantenir al voltant dels 24 °C amb una humitat que rondava el 45%.
 Estat de la planta 
al final de la setmana tres, la meva planta va aconseguir una altura de 16cm amb una copa densa però petita de fulles de ventall completament formades.

Setmana 4

Week 4
 Il·luminació 
durant l'última setmana de la fase vegetativa, vaig decidir mantenir la llum encesa durant 24 hores tots els dies, ja que la planta estava responent molt bé a aquest programa.
 Fertilitzantes 

vaig aplicar la següent solució els dies 1 i 4 de la setmana 4:

• 5 litres d'aigua

• 1 pastilla potenciadora Easy Grow

• 1m/l de Easy Plus Micronutrients

Vaig regar amb aquesta solució fins a mullar tot el medi de cultiu, sense entollar-lo .

 Ambient 
la situació es va mantenir constant amb una temperatura mitjana de 24 °C i una humitat del 42%.
 Estat de la planta 
durant l'última setmana de la fase vegetativa la meva planta va créixer moltíssim, aconseguint els 31cm d'altura. En aquest moment, tenia una copa de fulles tan densa que vaig decidir defoliar la part inferior de la copa per a dirigir l'energia cap amunt de cara a la floració i per a millorar la circulació de l'aire.

Anàlisi de cultiu de la Blue Cheese Automatic: fase de floració (setmanes 5 a 10)

Benvingut/a a la fase de floració! La meva planta Blue Cheese Automatic va respondre increïblement bé al meu programa d'il·luminació i fertilització durant la fase vegetativa. Aquí tens la continuació de la resta del procés del meu guia de cultiu de la Blue Cheese Automatic.

Setmana 5

Week 5
 Il·luminació 
vaig reduir el cicle d'il·luminació a 20 hores de llum i 4 de foscor. Gràcies a això, la meva planta va tenir suficient exposició a la llum per a realitzar una fotosíntesi adequada alhora que vaig estalviar despeses d'electricitat innecessaris durant la fase de floració.
 Fertilitzantes 

com les plantes requereixen diferents quantitats de macronutrients durant la fase de floració, vaig canviar la fórmula de la següent manera per a afavorir la formació d'uns cabdells saludables:

• 1 pastilla estimulant de floració Easy Bloom

• 1ml/l de Easy Plus Micronutrients

Les pastilles Easy Bloom Booster proporcionen menors quantitats de nitrogen i majors quantitats de potassi i fòsfor, dos nutrients clau per a les plantes de marihuana durant la floració. Vaig afegir aquesta mescla a 5 litres d'aigua i la vaig aplicar els dies 1 i 4 de la setmana 5 fins a xopar el medi de cultiu.

 Ambient 
les temperatures van continuar en 24 °C. Vaig apagar l'humidificador i vaig deixar que l'armari de cultiu s'estabilitzés a una humitat del 40% per a reduir les possibilitats d'una formació de patògens fúngics durant la floració.
 Estat de la planta 
la meva planta es va recuperar ràpidament de l'estrès de la defoliació de la setmana anterior. En aquest moment, havia aconseguit una altura de 41cm i començava a mostrar els primers signes de flors.

Setmana 6

Week 6
 Il·luminació 
vaig ajustar la posició de la llum a 35cm per sobre de la part superior de la copa i la vaig mantenir encesa 20 hores al dia.
 Fertilitzantes 
vaig aplicar la mateixa fórmula de fertilitzants que la setmana anterior els dies 1 i 4 de la setmana 10.
 Ambient 
 la temperatura es va mantenir a 24 °C. La mitjana del nivell d'humitat va caure lleugerament al 38%.
 Estat de la planta 
la meva planta va créixer un total de 4cm durant la setmana 6, aconseguint una altura de 45cm. Els cabdells van començar a inflar-se lleugerament i a desprendre una lleugera aroma a Skunk.

Setmana 7

Week 7
 Il·luminació 
vaig mantenir un cicle de 20 hores de llum i 4 de foscor al dia.
 Fertilitzantes 
vaig eliminar els micronutrients de la mescla a mesura que s'acostava el moment de la rentada d'arrels. En el seu lloc, vaig afegir 1 pastilla potenciadora de floració Easy Bloom en 5 litres d'aigua i vaig regar amb això els dies 1 i 3 de la setmana 8 fins a xopar el medi de cultiu.
 Ambient 
la temperatura es va mantenir constant en 24 °C i la humitat en una mitjana del 40%.
 Estat de la planta 
l'elecció del meu test va permetre que el meu autofloreciente mantingués una altura discreta de 45cm durant la resta del cicle de cultiu. Malgrat aquesta petita grandària, la meva planta va desenvolupar molts punts de floració que van continuar produint cabdells cada vegada més grans. En aquest moment del cicle de cultiu, la meva planta Blue Cheese Automatic va començar a desprendre una olor més forta.

Setmana 8

Week 8
 Il·luminació 
 la vaig mantenir igual que les setmanes anteriors a la fase de floració.
 Fertilitzantes 
durant la setmana 8, vaig administrar els últims fertilitzants abans de començar la rentada d'arrels. Vaig barrejar 1 pastilla potenciadora de floració Easy Bloom en 5 litres d'aigua i vaig regar amb això fins a xopar-ho els dies 1 i 3 de la setmana 8.
 Ambient 
vaig mantenir la temperatura constant a 24 °C. Per sort, la humitat es va reduir al 37%, reduint així les probabilitats de formació de floridura en les flors.
 Estat de la planta 
sense entrenament, la meva planta va desenvolupar una copa relativament uniforme i repleta de cues de la mateixa grandària. Vaig observar de prop els tricomas amb una lupa, i vaig veure que mostraven un aspecte translúcid, senyal que les flors encara no estaven madures.

Setmanes 9 i 10

Week 9
 Il·luminació 
vaig continuar amb un cicle de 20 hores de llum al dia.
 Fertilitzantes 
vaig deixar de fertilitzar per a començar la rentada d'arrels. Aquest procés permet que les plantes esgotin les seves reserves de nutrients, donant com a resultat sabors més purs. Vaig aplicar 2 litres d'aigua amb pH regulat a 6,1 els dies 1 i 3 de les setmanes 9 i 10.
 Ambient 
la temperatura es va mantenir a 24 °C. La humitat va baixar lleugerament a una mitjana del 35%.
 Estat de la planta 
la meva planta va començar a mostrar signes evidents de deficiència, que era el que pretenia de cara a la rentada d'arrels. Les fulles inferiors van començar a esgrogueir i les tiges mostraven un color porpra intens, un signe d'expressió de antocianina. Després del control amb la lupa, vaig notar que els tricomas s'havien tornat més tèrbols cada dia.

Collita (Setmana 10)

Harvest

En aquesta fase, les flors es van inflar, l'olor es va tornar increïblement intens i els tricomas opacs i lletosos. Vaig tallar la planta per la base i la vaig penjar boca avall en l'armari de cultiu perquè s'assequés enfront d'un ventilador abans de tallar els cabdells per al procés d'assecat i curat. En general, vaig obtenir 45g de cabdells secs amb una potent aroma afruitada.

Harvest

Harvest

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Setmanes
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10–11 setmanes despres de germinar
Estimulant, Lluït

Comprar Blue Cheese Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37832 valoracions