SCROGGING

Fa anys que el Sea of Green (SOG) és popular, i el mètode SCROG es basa en les mateixes característiques però els cultivadors, a més, hi afegeixen un filat que maximitza l'exposició de la llum. Els filats poden ser tan senzills com una malla de galliner o una xarxa de niló que us permeti frenar el creixement de la part superior de la planta. Idealment, les pantalles han de tenir uns forats de 5 cm de diàmetre.

Cultivant cannabis amb el mètodo SCROG (Screen of Green)
Cultivant cannabis amb el  mètodo SCROG (Screen of Green) Segunda Fase
Cultivant cannabis amb el mètode SCROG (Screen of Green) Tercera Fase

Penjar el filat

Els filats s'han d'instal•lar el més a prop possible de les bombetes; podeu entutorar la part superior de les plantes perquè augmentin el nombre de buds de cànnabis que poden accedir a la llum. Els filats es col•loquen entre el medi de cultiu i les plantes. Normalment, els productors de cànnabis distribueixen una planta per cada 30 centímetres quadrats de filat. Si no n'esteu segurs, és millor que utilitzeu menys plantes. Podeu cultivar totes les nostres varietats de cànnabis amb el mètode SCROG i funciona tan bé amb les Índiques com amb les Satives. Com que les Satives tenen tendència a estirar-se durant les primeres setmanes de floració, són una opció ideal; a més, podeu utilitzar el filat per mantenir l'alçada del vostre cultiu interior, assegurant-vos que els buds no es cremen amb la llum intensa de les bombetes d'interior.

Creixement vegetatiu del cànnabis amb SCROG

Conèixer la manera com creixen les plantes de cànnabis és crucial per obtenir uns rendiments òptims amb el mètode SCROG. Si esteu cultivant una de les nostres excel•lents varietats Sativa, com per exemple la nostra Sour Diesel, potser us interessa mantenir les plantes en l'etapa vegetativa durant unes quantes setmanes. Com que les varietats Índiques, com la nostra Special Kush, no s'estiren massa durant la floració, les podeu deixar més temps en l'etapa vegetativa. 

Scrog Mètode Cultiu Cannabis

Modelar les plantes de cànnabis

El principal concepte que hi ha darrere del mètode SCROG és que en comptes de cultivar un sol bud a la part superior, obtindrem múltiples ramificacions sota la llum. A mesura que les plantes creixin pel filat, simplement anirem entrellaçant i lligant les branques al filat. D'aquesta manera, podran créixer més buds i podrem treure el màxim profit de la nostra collita. Les plantes es poden lligar amb brides de plàstic i podeu anar guiant les branques cap als forats buits del filat. A mesura que creixin, es ramificaran i aconseguireu una collita d'enormes buds que han pogut accedir a la llum i han pogut desenvolupar-se. Tingueu en compte que probablement naixeran més branques quan configureu les bombetes a 12 hores de foscor i comenci el període de floració.

Poda de les fulles

L'objectiu del mètode SCROG és crear més buds; per tant, l'eliminació de les fulles permet que els buds obtinguin més energia i que els pugueu collir densos i coberts de tricomes. És important tenir en compte que les plantes depenen de les fulles que reben el sol per a obtenir energia; per tant, procureu no eliminar les fulles més grans. 

Circulació d'aire adequada

Durant el cultiu del cànnabis amb el mètode SCROG, obtindreu un fullatge més dens i, per tant, és important que hi hagi una circulació d'aire òptima. També podeu provar algunes de les nostres varietats resistents al florit per tal que no us hàgiu de preocupar per una humitat elevada. Si no cultiveu el cànnabis interior en una carpa, la instal•lació d'una làmpada refrigerada per aire és la millor manera de conservar les temperatures i la humitat en els intervals adequats.

VARIETATS ADEQUADES PER Al SCROG

GREEN GELATO

La Green Gelatoés una d'aquestes varietats molt desitjada entre cultivadors i experts en cànnabis. Els cultivadors gaudeixen de la seva facilitat de manteniment, i de l'emoció d'observar com es formen els gruixuts cabdells mentre avança la fase 12-12. La planta desenvolupa tons porpres i malves, a mesura que les seves inconfusibles fragàncies a Kush, galeta mentolada i postres afruitades aconsegueixen el seu punt culminant. La Green Gelato sens dubte és la forma més deliciosa d'aportar uns nivells al·lucinants de THC, superiors al 25%, al teu cos. En combinació amb un perfil de terpens únic, aquest cep batrà el teu cervell i farà que els teus músculs semblin gelatina.

La lleugera dominància índica de la Green Gelato li aporta una sèrie de característiques adequades per al ScrOG. Una proporció de flor respecte a fulla elevada significa que els cabdells reben més llum, ja que al no haver-hi una producció excessiva de fulles es redueixen les ombres. La producció mínima de fulles també significa que disminueix la necessitat de l'enutjós procés de tallar les fulles inferiors. En cada nus es formen grups compactes de cabdells, en lloc de desenvolupar llargues cues, la qual cosa crea una canopia de cabdells homogenis, uniformement exposats a la llum. Les flors de les zones inferiors, que en una planta sense entrenar serien més petites, tenen l'oportunitat de créixer al màxim.

Green Gelato

Green Gelato

Green Gelato

Genetic background Sunset Sherbet x Thin Mint Girl Scout Cookies
Yield indoor 500 - 700 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 10 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 45% Sativa, 55% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 750 - 800 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Early October
Effect Physical, clear high

Buy Green Gelato

OG KUSH

Quan la OG Kush es va introduir als EUA, ràpidament es va convertir en un cep cobejat. I no va trigar molt a rebre la mateixa estima per part de l'escena cannàbica mundial. La fragància, l'aspecte, la potència i el sabor d'aquesta planta continuen fascinant als amants del cànnabis en tots els continents. Uns impressionants tocs cítrics predominen sobre uns suaus matisos àcids i dolços, amb un regust agradable que roman un temps després d'acabar un porro. Al seu torn, els extractes són una autèntica sensació de sabor. Produeix eufòria i claredat mental, amb un profund efecte físic, convertint-la en una favorita tant per a finalitats recreatives com terapèutiques.

Donat el seu important estirament internodal, la OG Kush és una candidata adequada per al mètode ScrOG. Podant apicalment diverses vegades, i canviant la dominància apical per una major superfície, s'aconsegueix que els cabdells puguin assolir el seu ple potencial, creant una catifa Kush amb suficient distància entre cabdells per a evitar les ombres i permetre la circulació d'aire. El cànnabis, en general, respon vigorosament a les tècniques d'entrenament, i la OG Kush no és cap excepció, produint flors amb una grandària i densitat homogenis al llarg de tota la canopia. La OG Kush ofereix grans collites tenint en compte que és una planta amb un cultiu poc exigent.

OG Kush

OG Kush

OG Kush

Genetic background Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour

Buy OG Kush

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.