SCROGGING

Fa anys que el Sea of Green (SOG) és popular, i el mètode SCROG es basa en les mateixes característiques però els cultivadors, a més, hi afegeixen un filat que maximitza l'exposició de la llum. Els filats poden ser tan senzills com una malla de galliner o una xarxa de niló que us permeti frenar el creixement de la part superior de la planta. Idealment, les pantalles han de tenir uns forats de 5 cm de diàmetre.

Penjar el filat

Els filats s'han d'instal•lar el més a prop possible de les bombetes; podeu entutorar la part superior de les plantes perquè augmentin el nombre de buds de cànnabis que poden accedir a la llum. Els filats es col•loquen entre el medi de cultiu i les plantes. Normalment, els productors de cànnabis distribueixen una planta per cada 30 centímetres quadrats de filat. Si no n'esteu segurs, és millor que utilitzeu menys plantes. Podeu cultivar totes les nostres varietats de cànnabis amb el mètode SCROG i funciona tan bé amb les Índiques com amb les Satives. Com que les Satives tenen tendència a estirar-se durant les primeres setmanes de floració, són una opció ideal; a més, podeu utilitzar el filat per mantenir l'alçada del vostre cultiu interior, assegurant-vos que els buds no es cremen amb la llum intensa de les bombetes d'interior.

ScrOG en etapa de creixement

Creixement vegetatiu del cànnabis amb SCROG

Conèixer la manera com creixen les plantes de cànnabis és crucial per obtenir uns rendiments òptims amb el mètode SCROG. Si esteu cultivant una de les nostres excel•lents varietats Sativa, com per exemple la nostra Sour Diesel, potser us interessa mantenir les plantes en l'etapa vegetativa durant unes quantes setmanes. Com que les varietats Índiques, com la nostra Special Kush, no s'estiren massa durant la floració, les podeu deixar més temps en l'etapa vegetativa. 

Modelar les plantes de cànnabis

El principal concepte que hi ha darrere del mètode SCROG és que en comptes de cultivar un sol bud a la part superior, obtindrem múltiples ramificacions sota la llum. A mesura que les plantes creixin pel filat, simplement anirem entrellaçant i lligant les branques al filat. D'aquesta manera, podran créixer més buds i podrem treure el màxim profit de la nostra collita. Les plantes es poden lligar amb brides de plàstic i podeu anar guiant les branques cap als forats buits del filat. A mesura que creixin, es ramificaran i aconseguireu una collita d'enormes buds que han pogut accedir a la llum i han pogut desenvolupar-se. Tingueu en compte que probablement naixeran més branques quan configureu les bombetes a 12 hores de foscor i comenci el període de floració.

Amnesia Haze crescut amb la pantalla verda Mètode ScrOG

Poda de les fulles

L'objectiu del mètode SCROG és crear més buds; per tant, l'eliminació de les fulles permet que els buds obtinguin més energia i que els pugueu collir densos i coberts de tricomes. És important tenir en compte que les plantes depenen de les fulles que reben el sol per a obtenir energia; per tant, procureu no eliminar les fulles més grans. 

Circulació d'aire adequada

Durant el cultiu del cànnabis amb el mètode SCROG, obtindreu un fullatge més dens i, per tant, és important que hi hagi una circulació d'aire òptima. També podeu provar algunes de les nostres varietats resistents al florit per tal que no us hàgiu de preocupar per una humitat elevada. Si no cultiveu el cànnabis interior en una carpa, la instal•lació d'una làmpada refrigerada per aire és la millor manera de conservar les temperatures i la humitat en els intervals adequats.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.