Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

Informe de cultiu de la HulkBerry Automatic

Informe de cultiu de la HulkBerry Automatic

Rapidesa. Potència. Sabor. La HulkBerry Automatic compleix tots aquests requisits, així que et mostraré una de les moltes maneres de cultivarla. Llegeix aquest informe de cultiu per a veure una anàlisi, setmana a setmana, de com vaig aconseguir una gran collita, incloent aspectes com la fertilització, el reg, la il·luminació i molt més.

Informe de cultiu de la HulkBerry Automatic: material

Vaig decidir fer un cultiu interior discret en un armari de cultiu tancat. Perquè la planta tingués el millor començament possible, vaig utilitzar el següent material:

 • Armari de cultiu: Jardi DS120W 120 × 60 × 178cm
 • Llum: Migro 200+
 • Ventilació: Blauberg Turbo E 100
 • Ventilador: ventilador oscil·lant Coala
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Terra: mescla de terra per a tests, lleugera i ecològic
 • Test: test de tela geotèxtil RQS d'11 litres
 • Abonament: nutrició orgànica de RQS, BioBizz, extracte d'àloe vera, fórmula d'aminoàcids, extracte d'algues, extracte de peix
Video id: 492424769

Informe de cultiu de la HulkBerry Automatic: fase de plàntula (setmana 1)

Mitjà de cultiu: per a començar, vaig barrejar el següent en una galleda gran, abans d'afegir-lo al test de tela: 10l de mescla de terra lleugera i ecològica per a autoflorescents; 50g de Easy Boost Nutrició Orgànica de RQS; 5g de Easy Roots Mescla de Micorrizes.

Germinació: per a iniciar la germinació, vaig fer un forat de 3cm de profunditat en el centre del substrat. Vaig afegir 1g de micorrizes en el forat, seguit de la llavor, i després vaig cobrir el forat lleugerament amb el substrat. Després de regar la terra fins al punt de saturació, la llavor va brollar quatre dies després.

Il·luminació: després de sembrar la llavor, vaig instal·lar un parell de llums MIGRO 200+ en el meu l'armari de cultiu. Aquests llums emeten una llum blanca càlida que ofereix un espectre complet de color, promovent un creixement sa i exuberant. Vaig encendre les llums quan va germinar la llavor, col·locant-les a 35cm de la part superior de la plàntula, i les vaig mantenir enceses 24 hores al dia durant la fase de plàntula.

Fertilitzant: al principi, les plantules utilitzen les reserves de nutrients que conté la pròpia llavor. Després d'això, el mitjà de cultiu que havia preparat conté tot el que la plàntula necessitava durant la seva primera setmana de vida. El setè dia després de la germinació, vaig decidir donar-li un còctel de nutrients per a ajudar a mantenir un creixement saludable. Vaig barrejar les següents quantitats en 1 litre d'aigua:

 • 4ml d'extracte d'algues
 • 2ml de fórmula d'aminoàcids
 • 2ml d'extracte d'àloe vera

També vaig ajustar el pH de la solució a 6,5 utilitzant un mesurador de pH i un regulador de pH ecològic.

Entorn: per a optimitzar la germinació, vaig mantenir una temperatura de 26 °C i una humitat del 60-65% dins de l'armari de cultiu.

Estat de la planta: 7 dies després de la germinació, la meva HulkBerry Automatic va aconseguir una altura de 10cm i va desenvolupar tres parells de fulles veritables de color verd vibrant.

Fase de plàntula (setmana 1)
Fase de plàntula (setmana 1)

Informe de cultiu de la HulkBerry Automatic: fase vegetativa (setmana 2-3)

Una setmana després de la germinació, la meva planta va superar la fase de plàntula i va entrar en l'etapa vegetativa. Durant aquest període, va començar a guanyar grandària i a formar fulles de ventall per a poder absorbir tota la llum.

Setmana 2

La planta va duplicar la seva grandària durant la primera setmana de la fase vegetativa, gràcies a una il·luminació suficient, una fertilització adequada i un substrat ben preparat.

Il·luminació: vaig deixar les llums enceses les 24 hores del dia, mantenint una distància de 35cm entre el llum i la part superior de la planta, ajustant el llum a mesura que creixia la planta.

Fertilitzant: vaig decidir fertilitzar la planta el tercer i el setè dia de la setmana. Vaig augmentar la quantitat de nutrients per a satisfer les necessitats de la planta en creixement:

 • 2ml de fórmula d'aminoàcids
 • 2ml d'extracte d'àloe vera
 • 2ml d'extracte de peix

De nou, vaig ajustar el pH a 6,5 i vaig regar el substrat fins al punt de saturació. També vaig administrar 0,5l d'aigua cada 24 hores per a mantenir la planta hidratada i turgente.

Entorn: vaig mantenir una temperatura de 27 °C i una humitat relativa del 60% dins de l'armari de cultiu, perquè la planta continués creixent òptimament.

Estat de la planta: Al final de la setmana, la meva HulkBerry Automatic havia aconseguit 20cm d'altura, i tenia una canòpia densa de fulles de ventall completament formades i exuberants.

Fase vegetativa (setmana 2)
Fase vegetativa (setmana 2)

Setmana 3

En arribar la tercera setmana, les coses van començar a accelerar-se considerablement. La meva planta va augmentar la seva altura a més del doble, va produir moltes branques i fulles noves, i va començar a desenvolupar signes de preflors.

Il·luminació: Vaig mantenir les llums enceses les 24 hores del dia per a maximitzar la fotosíntesi. Això va ajudar al fet que la planta augmentés de grandària en un període curt. Vaig continuar mantenint una distància de 35cm entre el llum i la part superior de la planta, a mesura que aquesta creixia.

Fertilitzant: el meu pla de fertilització va ser similar al de la setmana 2, i vaig continuar ajustant el pH de l'aigua de la mateixa manera. No obstant això, vaig deixar de regar cada 24 hores, i només ho vaig fer quan la capa superior del substrat (els primers 5cm) estava seca. També vaig afegir 1,5ml de calci i magnesi a cada litre, com a mesura preventiva per a evitar possibles deficiències.

Entorn: vaig mantenir una temperatura de 27 °C en l'armari de cultiu, però vaig reduir la humitat al 55% a mesura que s'acostava la fase de floració.

Estat de la planta: al final de la fase vegetativa, la meva planta havia crescut fins als 45cm d'altura i havia començat a formar preflors en molts nusos. La planta tenia un aspecte saludable i continuava desenvolupant una canòpia frondosa, llista per a començar a albergar cabdells.

Fase vegetativa (setmana 3)
Fase vegetativa (setmana 3)

Informe de cultiu de la HulkBerry Automatic: fase de floració (setmana 4-9)

Aquí és on la cosa comença a posar-se emocionant! Contemplar com creixen ràpidament les preflors em va recordar el molt que han avançat les autoflorescents en els últims anys.

Setmana 4 i 5

Per a adaptar-me a la fase de floració de la meva planta, vaig canviar la meva estratègia. Bàsicament, vaig reduir les hores d'il·luminació i vaig canviar l'abonament per a fomentar una bona floració.

Il·luminació: Vaig canviar el cicle d'il·luminació a 20 hores de llums enceses i 4 hores apagades. Això va proporcionar suficient llum a la planta per a mantenir una fotosíntesi òptima i començar a produir cabdells. Les 4 hores sense llum li van oferir un petit marge per a dirigir l'energia acumulada cap al creixement i el desenvolupament de les flors. Vaig continuar mantenint una distància de 35cm entre el llum i la part superior de la planta.

Fertilitzant: Vaig canviar la fertilització, afegint més fòsfor i potassi a la mescla. Les plantes de cànnabis necessiten majors nivells d'aquests macronutrients per a formar cabdells grans i sans. Vaig afegir el següent en 1 litre d'aigua:

 • 1,5ml de fórmula de calci/magnesi
 • 2ml de fórmula d'aminoàcids
 • 2ml d'extracte d'àloe vera
 • 2ml d'extracte de remolatxa sucrera
 • 2ml de mescla de nutrients per a la floració
 • 2ml d'extracte d'algues

Vaig aplicar aquesta mescla una vegada al principi de la quarta setmana, i una altra vegada al principi de la cinquena. Entre totes dues fertilitzacions, vaig saturar el substrat amb aigua pura, únicament quan els primers 5cm de la terra estaven completament secs per a evitar l'excés de reg.

Entorn: durant les setmanes 4 i 5, l'armari de cultiu va mantenir una temperatura constant de 27-28 °C. Això s'acosta a l'extrem més alt del que pot tolerar el cànnabis, però cultivar durant l'estiu significa que aquestes temperatures són probables. El meu ventilador va ajudar a evitar que les temperatures pugessin més. També vaig mantenir una humitat del 55% usant l'humidificador.

Estat de la planta: En aquesta etapa, la meva HulkBerry Acte va començar a desenvolupar una lleugera olor de terpens, per la qual cosa obrir l'armari de cultiu era summament agradable. Al principi de la cinquena setmana vaig defoliar la planta, eliminant algunes fulles seleccionades per la part superior de la canòpia per a augmentar la penetració de la llum. Al final de la setmana 5, la planta mesurava 100cm d'altura.

Fase de floració (setmana 8)
Fase de floració (setmana 8)
Fase de floració (setmana 9)
Fase de floració (setmana 9)

Setmana 6 i 7

Durant les setmanes 6 i 7, la meva HulkBerry Auto va començar a estirar-se i adquirir major grandària. Per a ajudar al fet que la canòpia s'omplís de cabdells, vaig augmentar la potència de la fórmula nutricional.

Il·luminació: Vaig mantenir un cicle de llum de 20 hores de llums enceses i 4 hores apagades. Usar un temporitzador va simplificar molt aquest procés.

Fertilitzant: Vaig usar els mateixos productes que abans, però vaig augmentar les quantitats a mesura que els cabdells adquirien grandària. També vaig afegir àcid húmic i fúlvic en líquid, per a impulsar més la floració. La meva fórmula va ser la següent:

 • 1,5ml de fórmula de calci/magnesi
 • 4ml de fórmula d'aminoàcids
 • 4ml d'extracte d'àloe vera
 • 3ml d'extracte de remolatxa sucrera
 • 3ml de mescla de nutrients per a la floració
 • 3ml d'extracte d'algues
 • 1ml d'àcid húmic i fúlvic líquid

El primer dia de la setmana 6, vaig regar la planta amb la fórmula de calci/magnesi i vaig tornar a ajustar el pH a 6,5. La resta de nutrients els vaig aplicar el cinquè dia de la setmana 6, i vaig repetir el mateix pla de fertilització durant la setmana 7.

Entorn: durant l'època àlgida de l'estiu, la calor va continuar sent un repte. Vaig posar el ventilador i l'extractor al màxim, però la temperatura continuava sent de 29°. No obstant això, la planta va continuar creixent sense problemes. La humitat també va representar un petit problema, ja que em va costar aconseguir que fos inferior al 60%. Em vaig plantejar instal·lar un deshumidificador per a reduir el risc que els cabdells desenvolupessin floridura.

Estat de la planta: la meva planta mesurava 117cm al final de la sisena setmana. Els cabdells començaven a inflar-se i l'aroma era cada vegada més potent.

Fase de floració (setmana 6)
Fase de floració (setmana 6)
Fase de floració (setmana 7)
Fase de floració (setmana 7)

Setmana 8

Il·luminació: vaig mantenir les mateixes condicions d'il·luminació durant la vuitena setmana, mantenint el llum a 35cm per sobre de la canòpia. En aquells dies, la planta bàsicament havia deixat de créixer, per la qual cosa no vaig haver de reposicionar la llum constantment.

Fertilització: vaig deixar d'aplicar abonament durant la setmana 8 per a començar el procés de rentada d'arrels. Limitar els nutrients obliga la planta a utilitzar les seves reserves, la qual cosa, segons algunes persones, dona lloc a un fum/vapor més suau i saborós.

Entorn: els problemes de temperatura i humitat van continuar. No obstant això, la meva planta va continuar creixent amb una temperatura de 28 °C i una humitat del 60%, sense signes de floridura (vaig decidir no usar un deshumidificador).

Estat de la planta: la HulkBerry Acte va aconseguir una altura de 117cm. Vaig defoliar les fulles groguenques de la part inferior de la planta, i també vaig eliminar una bona quantitat de fulles de la part superior per a exposar els cabdells a més llum. Els cabdells havien engreixat bastant, i l'aroma era molt intens en obrir l'armari de cultiu.

Fase de floració (setmana 8)
Fase de floració (setmana 8)

Setmana 9

L'última setmana! Durant aquest temps, vaig seguir amb la rentada d'arrels. I més enllà d'això, vaig deixar la planta al seu aire.

Il·luminació: exactament la mateixa que abans, amb 20 hores de llum i 4 hores de foscor.

Fertilitzant: cap. Només els vaig donar aigua amb pH ajustat, quan s'assecava el substrat.

Entorn: la temperatura es va mantenir en 28 °C. La humitat finalment va baixar a un nivell acceptable del 50%, la qual cosa va ajudar a protegir la planta de la floridura.

Estat de la planta: la HulkBerry Automatic va aconseguir una altura màxima de 117cm. Els cabdells eren extremadament resinosos, amb els tricomes tornant-se de color lletós i els pistils canviant de blanc a taronja (dos senyals fonamentals que indiquen que és hora de collir).

Fase de floració (setmana 9)
Fase de floració (setmana 9)

Informe de cultiu de la HulkBerry Automatic: collita (final de la setmana 9)

La HulkBerry Automatic va superar totes les meves expectatives! Aquesta varietat va proporcionar una bona collita, tan sols 64 dies després de la germinació. No vaig detectar cap signe de malalties, i molt pocs signes d'estrès, malgrat les fluctuacions de temperatura i humitat. Al final de la novena setmana, vaig tallar les branques i vaig manicurar cada cabdell individualment abans de posar-los en una malla d'assecat. Quan van estar secs, els vaig posar en flascons per a cabdells on es van curar durant quatre setmanes, amb la finalitat de millorar el seu sabor i suavitat. En total, vaig aconseguir 60g de cabdells (en pes sec) d'una sola planta de HulkBerry Acte.

Collita (final de la setmana 9)
Collita (final de la setmana 9)

Coneix la HulkBerry Automatic

Sents curiositat per la HulkBerry Automatic després de llegir aquest informe de cultiu? Et recomano enormement que la provis, sobretot si tens un espai de cultiu interior petit. Aquest híbrid de creixement ràpid et donarà una bona collita en poc temps.

 • Genètica de la HulkBerry Automatic

La HulkBerry Automatic procedeix d'un encreuament entre la HulkBerry i la Dièsel Acte. El resultat d'aquesta combinació va ser una varietat amb una genètica 65% sativa, 30% índica i 5% ruderalis. Els seus ceps ascendents també li van aportar gens que donen lloc a nivells elevats de THC i un període de creixement ràpid.

 • Característiques de cultiu de la HulkBerry Automatic

Aquesta és una varietat compacta, que atreu als qui busquen un cultiu discret. Pots plantar-la en interior en armaris petits o fins i tot en galledes transformades per al cultiu. Així mateix, també és una gran candidata per als cultius de guerrilla a l'aire lliure. Les plantes d'interior creixen a una altura de 80-120cm i produeixen una collita fantàstica de fins a 500g/m². En exterior, la HulkBerry Automatic aconsegueix la mateixa altura i produeix fins a 150g per planta. I el millor de tot? Després de sembrar les llavors, només hauràs d'esperar unes 8-9 setmanes per a collir uns cabdells enganxosos.

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 Setmanes
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
de 8 a 9 setmanes després de brotar
Estimulant, Lluït

Comprar HulkBerry Auto

 • Sabors i efectes de la HulkBerry Automatic

Per a ser una varietat autoflorescent, la HulkBerry Acte produeix enormes quantitats de THC, arribant a un 21%. La seva genètica de dominància sativa i els seus refrescants terpens contribueixen a un col·locó estimulant, perfecte per a fumar durant el dia. Quan sents que comença a fer efecte, el seu deliciós sabor de cítrics, dièsel i fruites delectarà les teves papil·les gustatives.

HulkBerry Automatic: una varietat per a tothom

La HulkBerry Automatic és un gran cep per a iniciar-se en el món del cultiu de marihuana. És resistent a les plagues i malalties, proporciona una collita en qüestió de setmanes, i no requereix massa complicacions. A més, els seus nivells de THC rivalitzen amb els de molts ceps fotoperiòdiques, i els seus terpens la converteixen en una de les varietats més saboroses. Si busques un cep compacte de creixement ràpid, has de provar-la.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Cercador de temes de la Guia de cultiu

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37803 valoracions