Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter

Informe de cultiu de la Medusa F1

Video id: 779306591

Acompanya'm en aquesta anàlisi detallada de la meva experiència conreant la Medusa F1, un dels primers híbrids autèntics de marihuana F1. Si tens curiositat per com es conrea aquesta varietat o simplement vols saber com funcionen els híbrids F1, a continuació t'ho explico tot setmana a setmana, des de les rutines de fertilització fins a la il·luminació i el reg.


Informe de cultiu de la Medusa F1: material

 • Caixa: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Llums: MIGRO 200+
 • Extractor: TT Silent-M100
 • Filtre: Prima Klima PK 100/125
 • Ventilador: Coala oscil·lant (×2)
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Substrat: Biobizz Light Mix
 • Test: Aire-Pot d'11 litres
 • Llavor: Royal Queen Seeds
 • Fertilitzant: RQS Nutrició Orgànica

Informe de cultiu de la Medusa F1: fase de plántula (setmana 1)

Week 1

Per a conrear la Medusa F1, vaig començar amb la germinació. Vaig preparar una mescla nutritiva de substrat abans de sembrar directament la llavor en la seva primera i últim test.

 • Medi de cultiu: vaig posar 5 litres de Biobizz Light Mix en el Air-Pot d'11 litres, i a continuació, vaig afegir els següents ingredients:

50g de RQS Easy Boost Nutrició Orgànica
10g de RQS Easy Roots Rhizobacter
5g de RQS Mescla de micorrizes

Després de barrejar tot bé, vaig afegir altres 5 litres de Light Mix al Air-Pot i vaig tornar a combinar-ho tot. Després, vaig xopar el medi de cultiu amb 2 litres d'aigua.

 • Germinació: després de preparar el medi de cultiu, vaig fer un petit forat de 1cm de profunditat a la meitat del substrat. Vaig decidir sembrar la llavor directament en el medi de cultiu per a evitar l'estrès del trasplantament i aprofitar l'alta resistència a les malalties de la Medusa F1. Vaig cobrir la llavor amb una fina capa de terra i la vaig ruixar lleugerament amb aigua.
 • Il·luminació: amb les corretges de trinquet proveïdes, vaig penjar els llums MIGRO 200+ de les barres de suport de la caixa de cultiu Secret Jardin. Per a aconseguir una distribució òptima de la llum, vaig col·locar tots dos llums en posició horitzontal, a 35cm per sobre de la línia central de la caixa, una a cada costat. I vaig ajustar les corretges perquè pengessin a 35cm sobre la vora del Air-Pot. Tan aviat com la llavor va brollar del sòl, vaig programar els llums perquè estiguessin enceses durant 20 hores al dia.
 • Estat de la planta: al final de la primera setmana, ja tenia una plántula sana que mesurava diversos centímetres d'altura i presentava una tija curta i gruix (senyal d'una bona exposició a la llum). La plántula també havia començat a desenvolupar les seves primeres fulles veritables, la qual cosa marca el començament de la fase vegetativa.

Informe de cultiu de la Medusa F1: fase vegetativa (setmanes 2-4)

Comença l'etapa vegetativa! Durant aquesta fase, vaig prendre les mesures necessàries per a facilitar el creixement de les fulles. Vaig comprovar la posició dels llums i vaig proporcionar a la planta enzims i estimulants del creixement dissenyats per a impulsar el desenvolupament de nous teixits. Descobreix el que vaig fer exactament per a aconseguir una planta sana en fase vegetativa.

Setmana 2

Week 2

Amb el seu vigor híbrid en ple apogeu, la meva planta Medusa F1 va augmentar de grandària durant la segona setmana. No vaig trobar cap símptoma de malalties ni deficiències, i la planta presentava un aspecte radiant en general.

 • Il·luminació: vaig continuar amb el cicle d'il·luminació de 20 hores de llum i 4 de foscor. Vaig modificar l'altura dels llums perquè continuessin penjant a 35cm per sobre de la part superior de la planta.
 • Fertilitzants: en aquest moment, la planta continuava nodrint-se amb els fertilitzants del medi de cultiu que vaig preparar la setmana anterior. El primer dia, la vaig regar amb 1 litre d'aigua amb un pH de 6,0.
 • Ambient: amb els ventiladors i el deshumidificador encesos, la caixa de cultiu tenia un nivell d'humitat del 65% i una temperatura de 22 °C.
 • Estat de la planta: al final de la segona setmana, la tija de la planta s'havia eixamplat de manera considerable. La planta mesurava 8,5cm d'altura i havia desenvolupat diversos conjunts nous de fulles veritables de color verd fosc.

Setmana 3

Week 3

Entrem en la tercera setmana de l'anàlisi de cultiu de la Medusa F1! La planta va continuar creixent i va adquirir una gran grandària durant aquest període. També vaig notar l'aparició de preflors al final de la setmana.

 • Il·luminació: vaig continuar deixant les llums enceses durant 20 hores al dia i les vaig recol·locar a 35cm per sobre de la part superior del dosser.
 • Fertilitzants: vaig decidir començar a adobar la meva planta durant la tercera setmana per a accelerar el seu creixement ràpid. Vaig afegir 1,2ml de Bigger Flowers a 1,5 litres d'aigua, i vaig aplicar la mescla el segon dia de la setmana. Aquesta fórmula és ideal per a la fase vegetativa, ja que conté diversos enzims, vitamines i potenciadors del creixement que promouen un desenvolupament òptim.
 • Ambient: vaig mantenir una humitat d'al voltant del 65% i una temperatura mitjana de 22 °C.
 • Estat de la planta: la planta va adquirir més volum i per al final de la setmana ja mesurava 19cm d'altura. Havia desenvolupat diversos conjunts nous de fulles de ventall, algunes preflors i uns quants nus. En general, presentava un aspecte saludable sense senyals de deficiències nutricionals ni estrès.

Setmana 4

Week 4

Amb la quarta setmana va arribar el final de la fase vegetativa i la planta va iniciar la fase de floració. Va créixer uns altres 10cm i les preflors van començar a convertir-se en cabdells més madurs.

 • Il·luminació: vaig continuar amb una il·luminació de 20 hores al dia i vaig modificar la posició dels llums perquè continuessin estant a una distància de 35cm del dosser.
 • Fertilitzants: vaig decidir adobar la planta el segon dia de la setmana. Vaig posar 2 litres d'aigua en una regadora, i vaig afegir 1ml de Bigger Flowers. També vaig afegir 0,2ml de Thicker Flowers, una fórmula de potassi i fòsfor dissenyada per a ajudar al desenvolupament dels cabdells.
 • Ambient: vaig mantenir una humitat d'al voltant del 60% i una temperatura mitjana de 22 °C.
 • Estat de la planta: la meva planta va començar a produir molts cabdells petits de color verd clar, amb un munt d'estigmes d'un to blanc intens. Vaig començar a notar una lleugera olor de terpens en l'aire durant els controls rutinaris de la caixa de cultiu. Al final d'aquesta setmana, la planta havia aconseguit una altura de 32cm.

Informe de cultiu de la Medusa F1: fase de floració (setmanes 5-9)

La meva planta comença a florir! Les coses van començar a posar-se interessants durant aquesta etapa. L'augment de l'aroma em va proporcionar una bona idea del sabor que anava a tenir la Medusa F1. La planta va continuar fent-se més frondosa i es va estirar lleugerament durant la floració.

Setmanes 5 i 6

Week 5

La planta de la Medusa F1 va començar a emetre una fragància més forta, i les seves cues es van tornar molt més denses i es van cobrir d'una gruixuda capa de tricomas.

 • Il·luminació: vaig mantenir el mateix cicle de llum durant les següents dues setmanes: 20 hores de llum i 4 de foscor. També vaig conservar la distància de 35cm entre els llums i la part superior del dosser.
 • Fertilitzants: el segon dia de les dues setmanes vaig regar la planta amb 3 litres d'aigua amb un pH regulat. I el sisè dia de totes dues setmanes, vaig barrejar 1ml de Bigger Flowers i 0,2ml de Thicker Flowers amb 2 litres d'aigua amb el pH regulat, i vaig adobar la meva planta.
 • Ambient: vaig retirar l'humidificador del quart de cultiu per a reduir les probabilitats que la planta desenvolupés floridura. Durant les dues primeres setmanes de floració, vaig mantenir una humitat mitjana del 45% i una temperatura constant de 25 °C.
 • Estat de la planta: la meva planta tenia un aspecte molt saludable i vigorós. Els cabdells van començar a inflar-se ràpidament (un senyal que la planta va apreciar el fòsfor i el potassi addicionals de l'abonament). Vaig seguir sense trobar símptomes de plagues, malalties o deficiències.

Setmana 7

Week 7

Durant la setena setmana, va ser evident que la planta s'estava acostant a la línia de meta. No em vaig voler emocionar molt per si de cas, però el vigor híbrid de la Medusa F1 em va donar confiança. Això és el que va tenir lloc durant la setmana 7 d'aquest diari de cultiu.

 • Il·luminació: vaig mantenir els llums encesos durant 20 hores al dia i a una distància de 35cm per sobre del dosser.
 • Fertilitzants: atès que la planta tenia un aspecte saludable i totes les seves necessitats cobertes, vaig reduir la quantitat d'abonament, aplicant-li 3 litres d'aigua amb el pH regulat solament en el segon i el sisè dia de la setmana. En tots dos casos, vaig deixar reposar l'aigua durant 24 hores abans de cada reg perquè s'evaporés el clor.
 • Ambient: vaig reduir la humitat fins a un 40% i vaig mantenir una temperatura constant de 25 °C.
 • Estat de la planta: la meva planta va començar a fer olor molt forta. Els cabdells van continuar augmentant de volum i alguns dels estigmes van començar a tornar-se taronges (un senyal de maduresa).

Setmana 8

Week 8

Arribat a aquest punt, ja era clar que el cultiu de la meva planta Medusa F1 anava a ser tot un èxit. El moment de la collita estava molt a prop, però primer vaig haver de fer una rentada d'arrels per a millorar el sabor i la suavitat dels cabdells.

 • Il·luminació: vaig mantenir els llums encesos durant 20 hores al dia i a una altura de 35cm sobre la part superior de la planta.
 • Fertilitzants: a partir d'aquest moment, vaig regar la planta solament amb 3 litres d'aigua amb el pH regulat, el segon i cinquè dia de la setmana.
 • Ambient: vaig mantenir una humitat i temperatura del 40% i 25 °C, respectivament.
 • Estat de la planta: la planta ja havia deixat de créixer i presentava una altura de 50cm. Vaig inspeccionar tant els tricomas com els estigmes amb un microscopi de mà. Una major quantitat de tricomas tenien un aspecte lletós i opac en lloc de translúcid, un senyal que els meus cabdells estaven gairebé llestos.

Setmana 9

Week 9

Última setmana de floració! Durant aquesta setmana les coses a penes van canviar. Hi havia més estigmes de color taronja i més tricomas lletosos. A part d'això, vaig repetir pràcticament el mateix procés de la setmana anterior.

 • Il·luminació: la vaig mantenir igual que durant tot el cultiu.
 • Fertilitzants: els dies 2 i 5 de la setmana vaig regar la planta amb 3 litres d'aigua amb el pH regulat.
 • Ambient: vaig augmentar la potència dels ventiladors per a reduir la humitat a un 35%. La temperatura va pujar lleugerament a 26 °C.
 • Estat de la planta: la planta presentava unes fulles grogues i arrugades, dos senyals típics de la rentada d'arrels; però els cabdells tenien un aspecte gruixut i resinós, i s'havien allargat una mica.

Diari de cultiu de la Medusa F1: collita

Week 10

Ho aconseguim! El vigor de la Medusa F1 va fer possible que es desenvolupés sense problemes durant tot el cicle de cultiu. Vaig tallar la planta per la base i la vaig penjar boca avall en la caixa de cultiu, sense llum i amb els ventiladors encesos. Quan es va assecar del tot, vaig manicurar els cabdells i els vaig ficar en flascons de curat. En total, vaig collir 58g d'aquesta planta petita i discreta.


Característiques genètiques de la Medusa F1

La Medusa F1 ostenta el prestigiós títol de ser un dels primers híbrids F1 de marihuana autèntics. És el resultat d'un llarg projecte de cria que va incloure el desenvolupament de dues línies genètiques pures diferents. Finalment, els criadors van travessar aquestes línies parentals, donant lloc a un híbrid F1 que supera amb escreix a les varietats tradicionals pel que fa a producció, concentració de cannabinoides, resistència a les malalties i homogeneïtat.

Característiques de creixement de la Medusa F1

La Medusa F1 té una altura petita que rares vegades supera els 90cm, fins i tot si es conrea en tests grans o directament en el sòl. La seva alta resistència a les plagues i malalties significa que és capaç de desenvolupar-se amb una intervenció mínima. Creix pràcticament en qualsevol clima, des de secs i càlids fins a humits i plujosos. És capaç de produir collites abundants i satisfactòries sense ocupar molt d'espai.

Efecte, aroma i sabor de la Medusa F1

La Medusa F1 produeix alts nivells de farneseno, mirceno i ocimeno. Junts, aquests terpens donen lloc a un sabor de nabius, combustible, fruita, menta i pebre. El seu alt contingut de THC s'uneix a aquestes saboroses molècules per a proporcionar un efecte equilibrat, creatiu i relaxant a nivell físic. Ofereix una excel·lent fumada diürna que aporta motivació, i és ideal per a relaxar-se a les tardes-nits.

Medusa F1
Sugar Magnolia x American Beauty
40 - 45 dies
THC: Molt alt
Creatiu, Equilibrat, Relaxació corporal, Somnolent
70 - 75 dies després de germinar

Comprar Medusa F1

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37832 valoracions