Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

Com escollir llavors per a exterior segons el teu clima

Juanita la Lagrimosa

El tipus de cànnabis que escullis conrear, i on sembris les llavors, determinaran el rendiment del teu cultiu a l'aire lliure. La nostra anàlisi de les varietats perfectes per a cada zona climàtica t'ajudarà a conrear marihuana realment potent durant primavera, estiu i tardor.

LA GENÈTICA: EL FACTOR CLAU Nº1 EN EL CULTIU DE CÀNNABIS

Cannabis Genetics
Cannabis Genetics

La genètica és la clau del potencial de les llavors de cànnabis, això és un fet. És igual que aplicacions fertilitzants amb fórmules màgiques o que cuidis el teu cultiu a la perfecció, els resultats estaran determinats per la genètica. Si arrenques amb llavors de mala qualitat, no esperis collites d'alta categoria. El conreador de cànnabis solament pot evitar les limitacions de la dolenta genètica seleccionant acuradament llavors feminitzades de gran qualitat. El cultiu de marihuana en exterior requereix un procés de selecció encara més rigorós.

Avui dia, la gran majoria de varietats de cànnabis al mercat han estat desenvolupades i adaptades específicament per al cultiu en interior. Per descomptat, en teoria qualsevol planta de cànnabis pot desenvolupar-se en qualsevol costat. Però, en la pràctica, això no s'aplica a totes les varietats. La majoria creixeran bé en un clima càlid i assolellat. Però existeixen moltes varietats resistents i de gran qualitat que poden conrear-se en latituds més nòrdiques i fredes.

Ha arribat el moment d'embrutar-se les mans conreant marihuana a l'aire lliure, a l'estil de la vella escola. Escull la varietat adequada per al teu clima local i ja hauràs donat el primer pas cap a una collita reeixida en exterior.

REGIONS CLIMÀTIQUES: QUANT SOL REP EL CULTIU?

Climate zones
Climate zones

La primera tasca és determinar quantes hores de llum solar diàries podran rebre les teves plantes durant el període de creixement. Una vegada coneixes això, pots començar a decidir què varietat s'adaptarà millor. Fa un cop d'ull a les previsions meteorològiques locals i investiga una mica per internet. Busca dades exactes sobre les hores de llum diàries, l'hora de la sortida i la posta del sol, la temperatura durant el dia i la nit, els vents predominants i la freqüència de les precipitacions.

Tal vegada vives en algun lloc al voltant del Mediterrani. Si és així, tens el luxe de poder conrear *sativas de floració tardana en exterior, des d'abril fins a octubre. O tal vegada vives en el nord d'Europa i solament tinguis un breu període de primavera/estiu de 8-10 setmanes per poder apurar unes resistents ruderalis. O pot ser que estiguis en una zona intermèdia, amb el que per a un cultiu estiuenc necessitaràs híbrids versàtils.

REGIONS SEPTENTRIONALS FREDES

Cold temperature colored cannabis
Cold temperature colored cannabis

Els conreadors del nord d'Europa, des de la costa oest d'Irlanda fins a l'est de Polònia, han d'optar per varietats que puguin sobreviure en condicions poc ideals. Les varietats fotodependientes i les autoflorecientes desenvolupades per créixer en climes freds poden produir collites d'alta qualitat, si planeges el cultiu correctament. Cap marihuana és invencible.

Recorda consultar dades històriques sobre el clima abans d'escollir les teves llavors. Si el període total de cultiu es limita a 3 mesos, realment només tens temps per una Quick One o una Easy Bud, en algun moment de la primavera/estiu. Plantant en test tens l'opció de ficar les teves plantes dins, en cas que el temps empitjorés. En aquestes zones, les pluges poden ser freqüents i durant tot l'any.

QUICK ONE

La Quick One és una de les primeres varietats de cànnabis autoflorecientes llistes per al mercat, i va haver-hi un moment en el qual va ser la varietat més ràpida que es podia conrear. Continua sent increïblement ràpida, ja que només empra 8-9 setmanes des de la llavor fins a la collita, la qual cosa la converteix en una opció excel·lent per a zones d'estius curts. És una planta compacta, i no superarà els 50-60cm d'alçada, però et recompensarà amb collites bastant decents de fins a 150g/planta. Pot ser que no sigui una marihuana massa potent, però la seva 13% de THC continua produint un efecte de colocón molt relaxant. Té una aroma fresca, cereal i cítric, i un sabor suau molt agradable.

Quick One

Quick One Royal Queen Seeds

Genetic background Strong Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 6 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Quick One

EASY BUD

Una altra gran opció si necessites un cep autofloreciente súper ràpida per a vèncer el mal temps és la Easy Bud. Aquesta nena s'assembla a la Royal Dwarf, però té algunes diferències genètiques, i brilla per les seves bones collites i el seu nivell moderat de THC. Planta les llavors, i els seus cabdells madurs i sucosos estaran llestos per a tu molt aviat, en tan sols 8-9 setmanes a partir de la germinació. Amb un 12% de THC, la Easy Bud és la varietat perfecta si t'agrada aquest tipus d'efecte de subidón suau que no arriba a deixar-te inconscient. Aquest cep manté una grandària compacta, amb una alçada d'entre 60-100cm, i pot produir fins a 80g de cabdells per planta, amb sabor de cítrics.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Easy Bud

CLIMA SEC I CÀLID CONTINENTAL

Small, private grow in California
Small, private grow in California

Els conreadors del sud d'Europa tenen un avantatge respecte els de el nord. L'abundància de sol facilita una llarga temporada de cultiu, que pot durar des de març fins a novembre. Les possibilitats són infinites. Realment, tot es redueix a les teves preferències quant a tipus de marihuana.

Els conreadors principiants poden agafar experiència amb algunes varietats automàtiques premium per a climes càlids. De fet, els híbrids de nova generació de Royal Queen Seeds també són una gran opció per als conreadors més experimentats que busquin una collita doble en una sola temporada. La Royal Haze Automatic i la Northern Light Automatic destaquen en climes càlids. Simplement has de decidir si prefereixes una collita índica o sativa.

Seria una llàstima no aventurar-se amb algunes varietats fotodepenents de climes càlids. Conreades orgànicament en terra, la OG Kush o la Sour Diesel ompliran de sabor la teva plantació de marihuana. Per descomptat, uns arbres de marihuana gegantes de més de 2m seran productius, així que per què no escollir el bo i millor? És possible que sigui necessari una mica d'ombra, en lloc de protecció enfront de la pluja. Assegura't de consultar les previsions meteorològiques de la teva zona. Atent a ones de calor.

ROYAL HAZE AUTO

La nostra Royal Haze Auto aporta simplicitat a la família Haze! Sent una autofloreciente, elimina el gran inconvenient del cultiu d'una Haze fotoperiódica: el seu temps de floració prologat. En el seu lloc, la Royal Haze Auto passa de la llavor a la collita en tan sols 10-12 setmanes. També és una opció excel·lent si vols aconseguir diverses collites de Haze en un sol estiu, alguna cosa que no pots aconseguir amb els ceps fotoperiódicas. Prepara't per a una herba de primera, amb sabors cítrics i cereals i un subidón cerebral i estimulant propi d'una Haze.

Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
Yield indoor 300 - 350 g/m2
Height indoor 65 - 85 cm
Flowering time 6 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 20% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 130 - 180 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time 10-12 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Royal Haze Automatic

NORTHERN LIGHT AUTO

La Northern Light va ser creada a partir de la genètica Afghani en algun moment de la dècada de 1970, i s'ha convertit en una de les varietats més populars entre els apassionats cannábicos. La nostra versió autofloreciente d'aquest híbrid índica tan popular no és solament un cep estupend per a interior, sinó que també és formidable per al cultiu d'exterior. No significa que la versió fotoperiódica ja no sigui increïble (que ho és!), sinó que hi ha conreadors que agraeixen el cicle de vida de 9-10 setmanes que ofereix la versió auto. I, siguem honestos, a qui li agrada haver d'esperar per a tenir una herba increïble? Fumar la Northern Light Auto et provoca un colocón físic molt relaxant, amb la quantitat justa d'estímul edificant.

Northern Light Automatic

Northern Light Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Northern Light x Ruderalis
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 0% Sativa, 80% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 170 - 220 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 160 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Northern Light Automatic

OG KUSH

La OG Kush no necessita molta presentació, és una de les varietats de cànnabis més emblemàtiques de tots els temps. Aquest espècimen d'una qualitat de primera, amb un 75% de genètica índica, és simplement ideal per a conrear-lo en exterior sota el sol. En aquest entorn, una única planta pot produir 500 grams en tan sols 8 setmanes de floració. Quan arribi el moment anhelat de poder fumar-te els seus cabdells, gaudiràs d'uns sabors deliciosos, de cítrics, pi i fruites. El seu efecte índica extremadament relaxant converteix a la OG Kush en un cep nocturn perfecte per a desconnectar i veure una peli.

OG Kush

OG Kush

Genetic background Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour

Buy OG Kush

SOUR DIESEL

La Sour Diesel és una altra llegenda entre les varietats de cànnabis, que tot conreador "seriós" hauria de conrear. Prové de Califòrnia, per la qual cosa s'adapta bé a climes secs i assolellats. En aquesta mena de zones la planta pot aconseguir el seu màxim potencial. Aquesta sativa al 70% pot arribar a mesurar fins a 2m, i floreix durant 10-11 setmanes. Malgrat tenir un període de floració lleugerament llarg, pot produir collites èpiques de fins a 600g/planta. Entre les seves qualitats més destacades es troben la seva aroma i el seu sabor de combustible tan característics, una cosa molt sol·licitada pels apassionats cannábicos. Provoca un efecte relaxant però lúcid.

Sour Diesel

Sour Diesel

Genetic background Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
Yield indoor 2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Sour Diesel

CLIMA CÀLID I HUMIT COSTANER

Warm climate cannabis
Warm climate cannabis

Sol, mar, i marihuana d'exterior excepcional. Si vius prop del Mediterrani, tens la gran sort de poder escollir entre moltes opcions. Però és recomanable seleccionar varietats de cànnabis resistents a la floridura, especialment si ets novençà. Per desgràcia, els cabdells gruixuts i densos no es porten bé amb l'excés d'humitat.

Es recomana que hi hagi una mica de presència sativa, o Hazes d'alt calibre com l'Amnèsia Haze o la Shining Silver Haze. Els híbrids sativa o les automàtiques de dominancia sativa són l'opció perfecta per al conreador costaner gràcies a la seva formació de flors lleugerament solta, i a la seva alta tolerància a la humitat. Per descomptat, la genètica sativa afegirà unes setmanes al temps de floració. Fins i tot per als híbrids automàtiques. Però tens des d'abril fins a octubre; així que aprofita aquest termini per conrear la millor collita.

Però la genètica sativa no sempre és massa tolerant, ja que també pot sucumbir davant la floridura i els fongs. Roman atent a les previsions del temps, i prepara't per a la collita des de setembre d'ara endavant, per si les pluges arribessin abans del previst.

AMNESIA HAZE

La Amnesia Haze de RQS prové de les llavors Haze de la vella escola i és considerada una de les millors versions, per la qual cosa és una gran opció per a conrear sota les condicions dels climes càlids i humits. Aquesta sativa al 70% pot aconseguir una alçada de 210cm i presenta un risc baix de floridura, gràcies a la seva ràtio fulla/flor tan airejat. Però has de saber que conrear l'Amnèsia Haze no és per a impacients. Estem parlant d'uns quatre mesos de cicle total de cultiu més altres dues setmanes d'assecat i curat, abans que per fi puguis gaudir d'aquesta varietat sorprenent. D'altra banda, una collita de 700g/planta, sota condicions adequades, i un efecte cerebral espectacular carregat per un 22% de THC, faran que t'oblidis de la llarga espera. Bé, el seu nom ho diu tot... obvi!

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Genetic background Original Amnesia Haze
Yield indoor 600 - 650 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Amnesia Haze

SHINING SILVER HAZE

La Shining Silver Haze és una altra Haze formidable de la qual Royal Queen Seeds està orgullós de tenir en el seu catàleg. Està basada en una de les primeres clàssiques de la genètica Haze, el cep llegendari Super Silver Haze, i RQS va aconseguir millorar encara més la sativa per a complaure fins i tot als cannábicos més exigents. Compta amb un ràtio fulla/flor folgat que garanteix una bona circulació d'aire, per la qual cosa redueix en gran manera el risc de floridura i és molt adequada per a ambients humits d'exterior. Aquesta planta arriba a aconseguir una alçada de 220cm, floreix durant 9-11 setmanes i pot produir fins a 650g/planta. Quan es fuma, indueix un subidón mental instantani que arriba directament al cervell, gràcies al seu 21% de THC. A més, ens delecta amb sabors dolços, cítrics i terrosos.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Shining Silver Haze

Utilitza el nostre Seedfinder per a trobar les millors llavors de marihuana exterior

Si has donat un cop d'ull al mercat, segurament t'has adonat l'enorme quantitat de llavors d'exterior que existeixen. Així que si has experimentat un cas de "paràlisi per anàlisi", necessites usar el RQS Seedfinder. Aquesta eina senzilla però eficaç t'ajuda a descartar les varietats que no et convenen i et mostra les millors llavors de marihuana exterior per al teu clima i situació. Segueix el procés lineal i selecciona les teves preferències a mesura que avances, com l'altura de la planta, ceps fotoperiodiques o autoflorescents, perfil aromàtic, efectes, etc. Al final et mostrarem les llavors de marihuana exterior que creixeran millor al teu jardí o hivernacle.

Video id: 706484416

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Cercador de temes de la Guia de cultiu

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37803 valoracions