Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Max Sargent

Posem-nos en la situació que tens plantes de cànnabis prop de la collita i no tens suficients provisions de marihuana per a passar el típic termini de més d'un mes des de la collita fins al producte final curat. Pot ser que fins i tot no tinguis provisions ni tan sols per a passar el període de 1-2 setmanes que solen trigar els cabdells a assecar de manera convencional. O que simplement tinguis curiositat per saber si les teves flors estan realment llestes per a collir. Siguin quals siguin els teus motius, tens moltes opcions per a assecar marihuana ràpidament. El problema és que els mètodes d'assecat ràpid més popularitzats degraden tant els cabdells en el procés, que pràcticament no valen la pena.


Els nostres lectors es mereixen alguna cosa molt millor. No sols t'explicarem formes senzilles d'assecar ràpidament la teva herba sense que es faci malbé. També hem inclòs una sorpresa enganxosa en el text per a amants dels concentrats *cannábicos que busquin extractes més rics, usant material fresc i sense assecar.

Vídeo aneu: 441346585

1. Bosses De Paper De Estraza I Ventiladors D'Ordinador

Les típiques bosses marrons de paper de estraza, com les que se solen usar en el forn, són perfectes per a assecar cabdells. Sobretot per a cabdells esponjosos. Si introdueixes 1-2 grapats de cabdells petits recentment manicurats en la bossa de paper i els deixes assecar durant 2-3 dies, ja tens la meitat del treball fet. L'ideal seria deixar-los 3 dies més perquè s'assequin completament. Però, si tens pressa, salta al següent pas.

A continuació, encén el teu ordinador portàtil i esbrina on està el ventilador. Els portàtils moderns tenen ventiladors que extreuen l'aire calent, perquè l'interior de l'aparell es mantingui fresc. Posa els petits cabdells mig-secs en un paper del cuina sobre el teclat. O posa el paper de cuina amb els cabdells directament enfront dels ventiladors si estan situats en una altra zona del teu ordinador. Gira els cabdells cada 10 minuts, més o menys, fins que estiguin secs al tacte. Això pot trigar una hora o més, però els cabdells continuaran sent potents. No esperis una gamma completa d'aromes o un sabor que et faci la boca aigua, sinó més aviat una fumada acceptable amb un sabor lleugerament aspre.

Bolsas De Papel De Estraza Y Ventiladores De Ordenador

2. Converteix El Quart De La Caldera en Una Zona D'Assecat

La majoria de cases privades tenen un quart de calderes. L'escalfador d'aigua que hi ha dins manté una temperatura bastant agradable en el quart i la humitat relativa és mínima. Aquest és un bon lloc per a assecar marihuana ràpidament. És millor ficar tots els cabdells petits en bosses de paper de estraza, però els més grans poden penjar-se amb cordes com es fa normalment per a assecar-los. La gran diferència respecte a l'assecat corrent és que ara augmentaràs la temperatura en encendre l'escalfador d'aigua. Pots assecar completament grans collites en 3 dies si deixes l'escalfador encès durant la majoria d'aquest temps. Tingues en compte que això segurament augmenta la factura de la llum. Si només uses l'escalfador com faries habitualment, els cabdells petits poden estar prou secs per a fumar en tan sols 3-4 dies, i les cues més grans que estiguin penjades trigaran 6-7 dies. Aquesta tècnica afecta menys a la qualitat que la majoria de mètodes d'assecat, però així i tot els cabdells no tindran un sabor fantàstic.

Convierte El Cuarto De La Caldera En Una Zona De Secado

Alternativa: Resina Viva

La moda del dabbing del 2023 són els concentrats de live resin o resina viva. Fins i tot els extractes més potents, com el wax o shatter, poden millorar-se. Usar flors fresques congelades, en lloc de cabdells acuradament assecats i curats, és el descobriment realitzat pels artistes de l'extracció dels EUA per a produir concentrats premium, amb molts més terpens. Definitivament, amb el mètode d'extracció estàndard BHO es perd alguna cosa pel camí. La live resin compta amb la mateixa potència desorbitada i un perfil de sabor àmpliament millorat. Desafortunadament, aquest nou mètode està fora de l'abast del conreador casolà corrent. La marihuana ha de mantenir-se a temperatures subcrítiques durant tot el procés d'extracció, i per a això sens dubte necessitaràs condicions i material de laboratori. Tanmateix, és una delícia de primera categoria que en el 2018 arribarà als millors clubs cannàbics, coffeeshops i dispensaris. Estigues atent a noms com a “salsa”, “saba” o “xarop” que puguin aparèixer en el menú.

Marihuana Assecada Al Sol

Els conreadors de cànnabis en exterior han assecat la planta directament sota el sol, sobre roques, durant milers d'anys. Per descomptat no és el mètode d'assecat més eficient, però funciona. Tant el sol com la calor reduiran la qualitat. Però si vols assecar cabdells petits ràpidament, i el clima és assolellat i càlid, hi ha opcions fins i tot pitjors que posar un grapat de cabdells poc densos en una bossa de paper de *estraza marró i assecar-los al sol. És millor col·locar una pedra sobre la bossa, perquè no la tiri una ràfega de vent. I després cal esperar. Després de 1-2 dies de clima assolellat, càlid i sec, hauries de tenir uns cabdells cruixents per a fumar. Com hem esmentat, el sabor i la potència s'hauran deteriorat, així que amb aquest mètode no estaràs aprofitant la teva marihuana al màxim.

Mesures Desesperades

Coure els cabdells en el forn és una idea horrible. No ho facis. Realment és malgastar l'herba. Les temperatures del forn són massa, repetim, massa calents per al cànnabis. Fins i tot configurant la temperatura més baixa, continua sent massa calenta. Sens dubte, els cabdells s'assecaran en minuts, però també hauràs cuit la majoria de 

Usar el microones és una altra decepció garantida. Escalfar els cabdells en el microones durant 10 segons és una forma desastrosa d'assecar-los. Probablement l'origen de tots dos mètodes és "el gran llibre de les males idees" i haurien d'evitar-se.

Es pot assecar l'herba en un deshidratador?

Els deshidratadors d'aliments apliquen calor per a assecar la carn, fruita o altres aliments, per a allargar el seu període de conservació. No recomanem usar-los per a assecar els cabdells, ja que la calor del deshidratador degradaria els cannabinoides i terpens de manera similar a un forn, la qual cosa donaria lloc a un fum menys potent i saborós.

Step 1

Assecar els cabdells: la paciència és fonamental

A l'hora d'assecar la marihuana, és fonamental tenir paciència. El procés d'assecat consisteix a activar els cannabinoides i reduir la humitat de les flors, per a aconseguir una fumada més potent i fer que els cabdells es conservin durant més temps. Encara que hi ha moltes formes ràpides d'assecar el cànnabis, no recomanem cap d'elles; malgrat ser més ràpides, aquestes tècniques utilitzen calor, la qual cosa degradaria els cannabinoides i terpens que donen al cànnabis els seus efectes i sabors.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37825 valoracions