Informe de cultiu de la Cookies Gelato Automatic


Estàs pensant a conrear la Cookies Gelato Automatic? Tenint en compte que és una de les autoflorecientes més potents i saboroses del món, no m'estranya! Per a ajudar-te a aconseguir bons resultats, a continuació t'explico el que vaig fer per a conrear una planta sana i aconseguir una bona collita.

Cookies Gelato Automatic Grow Report

Informe de cultiu de la Cookies Gelato Automatic: material

  • Armari de cultiu: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
  • Llums: MIGRO 200+
  • Ventilació: TT Silent-M100
  • Filtre: Prima Klima PK 100/125
  • Ventilador: 2 ventiladors oscil·lants Coala
  • Humidificador: Beurer LB 45
  • Terra: Biobizz Light Mix
  • Test: air-pot d'11 litres
  • Llavors: Royal Queen Seeds
  • Fertilitzants: RQS Nutrició orgànica

Informe de cultiu de la Cookies Gelato Automatic: fase de plántula (setmana 1)

L'èxit del cultiu comença amb una bona germinació. Aquí tens com vaig començar el meu cultiu.

  • Substrat: per a preparar el substrat, vaig posar 9 litres de Biobizz Light Mix en el meu test air-pot d'11 litres i vaig afegir els següents productes:

Aquesta mescla servirà per a satisfer gran part de les necessitats nutricionals de la planta durant el cicle de cultiu, i les rizobacterias ajudaran a millorar l'absorció de nutrients i oferiran protecció contra els patògens de les arrels. Ho vaig barrejar tot bé, abans d'afegir altres 2l de Biobizz Light Mix per damunt per a omplir el test. A continuació, vaig regar el substrat fins a saturar-lo.

  • Il·luminació: vaig penjar els meus llums MIGRO 200+ usant els penjadors inclosos. Vaig col·locar tots dos llums a una distància de 35cm verticalment des de la vora del test i a 30cm horitzontalment des del centre de l'armari, per a aconseguir una distribució uniforme de la llum. Quan la plántula va brollar de la terra, vaig programar les llums perquè estiguessin enceses les 24 hores del dia.
  • Germinació: vaig fer un forat en el centre del substrat d'aproximadament 1cm de profunditat. Vaig posar aquí la llavor, la vaig cobrir lleugerament amb terra i vaig ruixar la zona amb aigua usant un polvoritzador per a hidratar la llavor.
  • Factors ambientals: durant la primera setmana, vaig mantenir una temperatura mitjana de 27 °C i una humitat relativa del 59%.
  • Estat de la planta: al final de la primera setmana, la plántula semblava sana i mesurava uns 3cm d'altura.
Cookies Gelato Automatic Grow Report

Informe de cultiu de la Cookies Gelato Automatic: fase vegetativa (setmanes 2-4)

Benvinguts a la fase vegetativa del meu informe de cultiu de la Cookies Gelato Automatic, setmana a setmana. Aquesta etapa va ser molt bé en general. La planta va augmentar molt de grandària i no va mostrar cap indici de malalties o deficiències nutricionals. Descobreix què vaig fer per a aconseguir-ho.

Setmana 2

Durant la segona setmana, la meva planta va augmentar de grandària i va produir diversos parells de fulles de ventall saludables.

  • Il·luminació: vaig continuar deixant les llums enceses les 24 hores del dia i les vaig recol·locar perquè pengessin a 35cm de la part superior de la planta.
  • Fertilització: el segon dia de la setmana vaig aplicar 1l d'aigua (amb un pH ajustat a 6,1). El cinquè dia, vaig barrejar 1ml de Bigger Flowers del pack Bio potenciador de floració RQS amb 1l d'aigua i vaig aplicar aquesta mescla en el substrat.
  • Factors ambientals: vaig mantenir una temperatura mitjana de 29 °C i una humitat relativa del 56%.
  • Estat de la planta: al final de la setmana, la meva planta semblava sana i fort, i havia aconseguit una altura de 9cm.
Cookies Gelato Automatic Grow Report

Setmana 3

En aquells dies, la planta havia desenvolupat una tija gruixuda i robusta, i un munt de fulles de ventall grans. De moment, no havia detectat cap símptoma de deficiències nutricionals, cosa que significava que la mescla que havia preparat inicialment com a substrat, juntament amb les aportacions biològiques, havien funcionat a la perfecció.

  • Il·luminació: vaig tornar a recol·locar els llums perquè quedessin a 35cm de la part superior de la planta, i vaig continuar deixant-les enceses les 24 hores del dia.
  • Fertilització: vaig preparar 1l d'aigua (ajustant-li el pH) i vaig regar la planta el primer dia de la setmana. El quart dia, vaig afegir 1ml de Bigger Flowers a 1l d'aigua amb pH ajustat i vaig aplicar aquesta mescla en la terra.
  • Factors ambientals: la temperatura es va mantenir entorn dels 29 °C i la humitat al voltant del 50%.
  • Estat de la planta: al final de la tercera setmana, la meva planta tenia un aspecte magnífic. Aquesta veloç varietat va començar a desenvolupar els primers signes de pistils
  • al final d'aquest període; un clar senyal que la floració estava en caure.
Cookies Gelato Automatic Grow Report

Setmana 4

Durant aquesta setmana es van començar a formar moltes més preflors, i la planta va guanyar més altura. En aquesta època em vaig anar de vacances així que li vaig demanar a un amic, aficionat al cultiu, que es fes càrrec de la planta. Per sort, ho va fer de meravella!

  • Il·luminació: els llums van seguir enceses les 24 hores i el meu amic les va elevar lleugerament perquè estiguessin a 35cm de la copa de la planta.
  • Fertilització: vaig demanar al meu col·lega que fertilitzés la planta amb 1ml de Bigger Flowers barrejat en 1l d'aigua amb pH ajustat. El quart dia, li vaig demanar que apliqués solament 1l d'aigua.
  • Factors ambientals: la temperatura rondava els 29 °C i la humitat el 50%.
  • Estat de la planta: després de tornar de les vacances, em vaig sentir alleujat en veure que la meva planta tenia un aspecte saludable. Mesurava 41cm d'alt i ja havia començat a desenvolupar moltes més preflors. La cua principal semblava més gruixuda i havia produït més pistils. Sens dubte li devia al meu amic uns quants cabdells per la seva gran feina!
Cookies Gelato Automatic Grow Report

Informe de cultiu de la Cookies Gelato Automatic: fase de floració (setmanes 5-11)

En la cinquena setmana va començar la fase de floració. Durant aquest període, la planta va començar a produir ràpidament cabdells compactes, i van aparèixer pistils en molts nusos de la canopia. Gràcies a un acurat pla de fertilització i a la inoculació microbiana, la meva planta no va mostrar cap signe de deficiències o malalties.

Setmana 5

Al principi de la floració, la planta va començar a estirar-se. Per a afavorir aquest últim creixement vertical i la formació de cabdells, vaig començar a utilitzar altres flascons del pack Bio potenciador de floració per a proporcionar una major gamma de nutrients.

  • Il·luminació: vaig reduir la il·luminació a 18 hores de llums enceses i 6 hores de llums apagades. Una vegada més, vaig reposicionar els llums perquè pengessin a 35cm de la part superior de la planta.
  • Fertilització: vaig barrejar els següents productes en 2l d'aigua i vaig aplicar aquesta mescla el primer i el tercer dia de la setmana:
  • 2ml de Thicker Flowers
  • 2ml de Bigger Flowers
  • El setè dia, vaig aplicar 1,5l d'aigua amb pH ajustat.
  • Factors ambientals: vaig mantenir una temperatura mitjana de 29 °C i una humitat del 48%.
  • Estat de la planta: al final de la setmana, la meva planta havia aconseguit una altura de 62cm. Vaig llevar algunes fulles de ventall de la part inferior de la planta per a millorar la ventilació en la canopia.
Cookies Gelato Automatic Grow Report

Setmanes 6 i 7

La meva planta va continuar florint estupendament durant les dues setmanes següents. Vaig afegir el tercer component del pack Bio potenciador de floració per a potenciar al màxim el desenvolupament dels cabdells, abans de fer el lavado d'arrels.

  • Il·luminació: vaig seguir amb els llums encesos 18 hores al dia.
  • Fertilització: vaig barrejar el següent en 2l d'aigua i ho vaig aplicar el primer i el tercer dia de la setmana:
  • 1,8ml de Thicker Flowers
  • 2ml de Bigger Flowers
  • 0,8ml de Sweeter Flowers
  • Factors ambientals: la temperatura es va mantenir entorn dels 29 °C i la humitat al voltant del 45%.
  • Estat de la planta: al final d'aquesta setmana, la planta mesurava 67cm. Els cabdells ja eren més densos i allargats, i havien començat a desenvolupar una gran quantitat de pistils blancs i brillants.
Cookies Gelato Automatic Grow Report

Setmana 8

L'última setmana abans de fer la rentada d'arrels! Vaig continuar vigilant la meva planta per a detectar qualsevol signe de plagues o malalties, però per sort tot semblava estar sa. Vaig continuar amb un pla de fertilització similar al de la setmana anterior.

  • Il·luminació: vaig seguir amb les llums enceses 18 hores al dia.
  • Fertilització: el primer dia i el tercer dia de la setmana, vaig aplicar el següent barrejat en 2 litres d'aigua:
  • 1ml de Thicker Flowers
  • 2ml de Bigger Flowers
  • 1ml de Sweeter Flowers
  • El setè dia, vaig escampar sobre la terra 100g de guano de ratpenat, i vaig regar amb aigua temperada.
  • Factors ambientals: vaig reduir la temperatura lleugerament a 28 °C i vaig augmentar la humitat al 55%.
  • Estat de la planta: el número de tricomas continuava augmentant i la planta va començar a emetre una potent aroma. Els pistils van començar a passar de color blanc a taronja.
Cookies Gelato Automatic Grow Report

Setmanes 9, 10 i 11

Que comenci la rentada d'arrels! Durant aquest temps, vaig deixar d'aplicar fertilitzant per a fer que la planta aprofités els seus recursos interns.

  • Il·luminació: vaig continuar encenent les llums 18 hores al dia.
  • Fertilització: solament vaig aplicar 2l d'aigua amb pH regulat el primer i el tercer dia de les setmanes restants.
  • Factors ambientals: la temperatura mitjana era de 27 °C i la humitat del 50%.
  • Estat de la planta: després de finalitzar la rentada d'arrels, els cabdells semblaven grans, gruixuts i resinosos. Les fulles de ventall estaven una mica groguenques i marcides, la qual cosa indicava que la rentada d'arrels havia servit perquè la planta aprofités els nutrients que quedaven en el seu interior.
Cookies Gelato Automatic Grow Report

Collita (setmana 12)

Vaig tallar la meva planta per la base i la vaig penjar boca avall en l'armari de cultiu. Vaig mantenir els ventiladors encesos i vaig deixar que la planta s'assequés en la foscor durant els següents 10 dies. Després de llevar els cabdells de les branques i manicurarlos en sec, vaig pesar la collita, obtenint un total de 110g. Vaig posar els cabdells en pots de vidre perquè es curessin durant les següents 6 setmanes, abans de poder gaudir dels fruits del meu treball.

Característiques genètiques de la Cookies Gelato Automatic

Què fa tan especial a la Cookies Gelato Automatic? Per a començar, descendeix de dues varietats mítiques. La majoria dels seus trets els hereta de la Cookies Gelato, un híbrid de gran potència que produeix fins a un 28% de THC. Per a reduir el temps de cultiu d'aquesta potent planta, els nostres hàbils criadors la van creuar amb la Big Skunk Acte. Aquesta varietat va afegir el gen autofloreciente a la mescla i va aportar unes aromes més marcades i d'estil Skunk. En general, la Cookies Gelato Acte és una varietat de dominància índica, amb una genètica 75% índica, 20% sativa i 5% ruderalis.

Característiques de cultiu de la Cookies Gelato Automatic

La Cookies Gelato Acte aconsegueix una altura petita-mitjana tant en interior com en exterior. Els conreadors tenen ple control sobre com es desenvolupa aquesta planta. Perquè es mantingui petita i sigil·losa, pots conrear-la en un test petit i aplicar-li LST durant la breu fase vegetativa. Si prefereixes una planta més gran, usa un test de major grandària, o conrea-la directament en la terra a l'aire lliure, i deixa que la seva cua central s'elevi sense aplicar-li tècniques d'entrenament. Aquesta planta té morfologia índica, amb fulles de ventall de folíols gruixuts, i a la fi de la floració desenvolupa unes denses cues de color morat.

En interior, pots obtenir cultius de fins a 500g/m² si uses un test gran i llums potents. Si la conrees en exterior, prepara't per a aconseguir entre 90-140g per planta. Independentment d'on la conreïs, aquesta varietat passarà de la sembra al cultiu en tan sols 10 setmanes.

Efectes i sabors de la Cookies Gelato Automatic

Amb un 23% de THC, la Cookies Gelato Automatic és una de les autoflorecientes més potents del mercat. Amb només un parell de calades, sentiràs la seva colocón creatiu, eufòric i corporal. I a mesura que continuïs fumant, sentiràs com et submergeixes cada vegada més en el sofà mentre experimentes una onada de pensaments filosòfics. Els seus saborosos terpens, amb sabors de galetes, terra, fruita i mel, també contribueixen a la relaxant fumada.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.