• Bio Flowering Booster
 • Bio Flowering Booster

Bio Flowering Booster

Els teus cabdells tenen mal aspecte quan s'acosta el moment de la collita? Esperes collites gegantesques, però sols acabar amb flors petites i sense sabor? El Pack Bio potenciador de floració de RQS solucionarà tots aquests problemes, i molts altres! Utilitza les vitamines, macronutrients i oligoelements d'aquest trio de fórmules per a aconseguir cabdells més grans, saborosos i enganxosos.
(2) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

Compra i aconsegueix 15 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (1)

Bio potenciador de floració: cabdells més grans, saborosos i resinosos

El Pack Bio potenciador de floració portarà els teus cabdells al següent nivell. Prepara't per a aconseguir més resina, collites més grans i un sabor espectacular. Aquest producte totalment vegà conté tres fertilitzants líquids (3×75ml).

Thicker Flowers

Les plantes de marihuana desenvolupen un apetit diferent durant l'etapa de floració, i Thicker Flowers és perfecte per a aquests atacs de fam. Aquesta font de fòsfor i potassi, 100% vegana, estimula la floració i la producció de cannabinoides. El fòsfor millora la salut del sistema radicular i la formació de cabdells, i el potassi proporciona resistència a les malalties i augmenta la grandària de les flors.

S'aplica després de canviar a un cicle de llum 12/12 en interior, o quan comenci la floració en exterior. Cal usar-ho amb cura si s'utilitza al costat del Bat Guano i els comprimits Easy Bloom. Si fas servir els tres, pots provocar problemes de toxicitat. S'administra amb aigua cada dia, començant amb 0,1ml per litre, i augmentant 0,1ml per setmana. Redueix a 0,5ml en la setmana 7, i continua reduint 0.1ml fins a la rentada d'arrels.

Bigger Flowers

Bigger Flowers conté diversos enzims, vitamines i estimulants del creixement que són essencials per a una perfecta formació dels cabdells. En incloure àcid fúlvic i húmic, proporciona oligoelements que impulsen la producció de flors i milloren notablement les collites.

Aquesta fórmula és compatible amb la resta de productes RQS. Cal aplicar-la al llarg de tot el cicle de cultiu. Durant la fase vegetativa, s'utilitzen 0,5ml per litre tots els dies, o 1ml cada dos dies fins a la segona setmana de floració. A partir d'aquest moment, cal aplicar 0,8ml durant la tercera setmana de floració, i 1ml durant la resta de l'etapa de floració fins a la rentada d'arrels.

Sweeter Flowers

Sweeter Flowers ofereix una mescla d'aminoàcids i potassi que potencia la biosíntesi dels terpens. En altres paraules: millora els sabors i aromes dels cabdells!

És compatible amb tots els productes fertilitzants de RQS, i cal aplicar-ho solament durant les últimes quatre setmanes de floració, abans de la rentada d'arrels. S'apliquen 0,4ml per litre d'aigua durant la setmana 5 de floració, 0,7ml durant la setmana 6, 0,8ml durant la 7, i 1ml durant la 8.

Guarda els tres fertilitzants en un lloc fresc i fosc, amb una temperatura superior a 10 °C. Mantelos fora de l'abast dels nens i les mascotes. Agitar abans d'usar.


  De P. N. on 28/Apr/2022 :

  Títol : Pascal Niro
  Comentaris : excellant produit le résultat est formidable


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: