Quan seleccionem una varietat per a conrear marihuana busquem característiques concretes. Hi ha els qui busquen sabor i potència per sobre de tot, mentre que altres persones es preocupen més per la velocitat. Afortunadament, tant per al primer cas com per al segon, els criadors de Royal Queen Seeds han dedicat molt de temps a desenvolupar varietats d'alta qualitat que produeixin els millors resultats el més ràpid possible.

El nostre equip ha creat tant genètiques feminitzades de floració ràpida com autoflorescents, per a satisfer a conreadors de tota mena. Les primeres ofereixen tots els avantatges dels ceps fotoperiódicas, però amb un temps de floració més curt.

D'altra banda, les nostres varietats autoflorescents són les més ràpides del nostre catàleg. Gràcies a la part de Cànnabis ruderalis que contenen, aquests ceps no requereixen senyals externs per a florir. Triguen poques setmanes a passar de la sembra a la collita, i per això són perfectes per a conrear a casa amb discreció.

Aquí tens les llavors de marihuana de RQS més ràpides per categoria. Encara que els següents terminis de temps són aproximats, s'ajusten bastant a la realitat.

AUTOFLORESCENTS

Les llavors autoflorescents poden ser sativa o índica. La seva característica comuna és haver estat creuades amb una mena de cànnabis anomenat Ruderalis. Això els permet florir autònomament en tot just 2-4 setmanes sense haver d'exposar-les a estrictes rutines de llum de 12 hores diàries.

Algunes de les nostres varietats més populars dins d'aquesta categoria són:

QUICK ONE

La Quick One és una de les varietats autoflorescents més ràpides del món. Aquesta planta està basada en el cep autofloreciente per excel·lència, la Lowryder. Aquesta varietat va ser creada mitjançant l'encreuament entre William's Wonder, Northern Lights i Ruderalis. Les plantes solen estar llestes per a la collita en només 8 setmanes des de la seva germinació. A més, poden aconseguir entre 50 i 60 cm d'altura i produir fins a 150g per exemplar.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 Setmanes
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
8-9 setmanes després de germinar
Relaxació corporal

Comprar Quick One

EASY BUD

La Easy Bud va rebre el seu nom per una bona raó. A més de ser una de les varietats de marihuana més fàcils de conrear, el seu cicle de creixement és un dels més ràpids. Gràcies a la seva naturalesa ràpida i robusta és ideal tant si vols recollir collites ràpides com si vols fer el teu primer pas en el món del cultiu de marihuana.

Com a bona descendent de la White Indica i la genètica ruderalis, la Easy Bud produeix flors gebrades amb un contingut de THC del 12%, i conté terpens cítrics i terrosos. Aquests cabdells no peguen massa fort, però ofereixen un efecte calmant i subtil perfecte per a qualsevol moment del dia.

Quan les llavors de la Easy Bud germinen, exploten i es converteixen en plantes madures en tan sols vuit setmanes. Prepara't per a collir fins a 325g/m² en interior i uns 30-80g per planta en exterior.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 Setmanes
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
8-9 setmanes després de germinar
Relaxació corporal

Comprar Easy Bud

ROYAL BLUEMATIC

La Royal Bluematic no sols ofereix resultats ràpids, sinó que també produeix flors amb un aspecte enlluernador i un efecte corporal relaxant. Aquesta varietat va sorgir arran de l'encreuament de Royal Queen Seeds entre la mítica varietat Blueberry i un cep ruderalis molt productiva. D'aquesta manera, van agafar els millors trets d'aquest clàssic i van fer una varietat molt més fàcil i ràpida de conrear.

Quan plantis les llavors en sòl, tindràs els cabdells llestos per a la collita en un termini de 8-9 setmanes. Aquesta impressionant velocitat la converteix en una gran opció per a conreadors de guerrilla que necessiten mantenir la discreció sota control.

La Royal Bluematic produeix flors acolorides amb tons taronges, verds, morats i grocs, a més d'un contingut de THC del 14%. La seva mescla de fitoquímics proporciona un efecte de colocón que s'intensifica gràcies a uns sabors dolços i terrosos.

Royal Bluematic

Royal Bluematic
Blueberry x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 75 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 14%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Col·locat, Potent

Comprar Royal Bluematic

CEPS FEMINITZATS DE CREIXEMENT RÀPID

Les llavors de marihuana feminitzades han estat creades per a donar lloc exclusivament a plantes femenines. Les llavors feminitzades produeixen una planta femella amb un 99,99% de probabilitats. No malgastis temps intentant aconseguir una collita a partir d'una planta masculina, l'única cosa que farà serà pol·linitzar les teves femelles, obtenint llavors en lloc de cabdells.

Els ceps de floració ràpida són híbrides entre aquesta mena de varietats i genètiques autoflorescents. Els seus gens els fan desenvolupar flors ràpidament sense tot just necessitar cures, encara que continuen florint segons el fotoperíodo al qual s'exposin.

Algunes de les nostres alternatives més populars en aquesta categoria són:

CANDY KUSH EXPRESS

A més d'oferir un temps de floració ràpid, la Candy Kush Express és una rica font de terpens, que emanen tocs a cítric dolç i ensucrat. Amb la seva rapidesa de creixement i el seu increïble sabor, és una gran varietat per als xefs cannábicos que busquin un cep que ofereixi bones collites de manera habitual. Conté una genètica equilibrada, 60% índica i 40% sativa, produint un efecte que alleuja la tensió del cos, alhora que manté la ment funcional i atenta.

La Candy Kush Express és un cep fotoperiódica veloç, amb una fase de floració de tan sols 7-9 setmanes. En cultius d'interior, sota llums de bona qualitat, produeix fins a 525g/m². Les plantes conreades a l'aire lliure són capaces de produir entre 450–500g/planta.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (Fast Flowering)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
A principis de setembre
Col·locat, Relaxació corporal

Comprar Candy Kush Express (Fast Flowering)

ROYAL CHEESE

Aquesta planta, d'origen britànic, ha heretat els seus gens de les millors Skunk de l'illa. Des de llavors, la família Cheese ha anat creixent a nivell internacional i fins i tot ha guanyat concursos cannábicos. La planta creix fins aproximadament metre i mig d'altura en interior. No obstant això, desprèn una intensa olor. Tant que sens dubte necessitaràs un filtre de carbó. La Royal Cheese es pot recollir després de 6-8 setmanes i produeix fins a 550 grams per metre quadrat. El fum dels seus cabdells curats és dens i aromàtic. No obstant això, la potència d'aquesta varietat és el que et farà repetir una vegada i una altra.

Royal Cheese

Royal Cheese (Fast Flowering)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Principis d‘ octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Royal Cheese (Fast Flowering)

SPEEDY CHILE

La Speedy Chile es va desenvolupar pensant específicament en els qui busquen les màximes collites en el termini més breu possible amb un cep fotodependiente. Aquesta índica ofereix un gran sabor i una profunda relaxació. Es tracta d'un encreuament entre Early Skunk i una Xile Indica. El resultat és aquesta increïble marihuana medicinal. A més, les seves plantes són també unes de les més ràpides disponibles en el mercat actual. També són perfectes per a principiants, ja que la Speedy Xile no exigeix molt manteniment però és capaç d'oferir flors amb un 16% de THC.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
A principis de setembre
Calmant, Riures

Comprar Speedy Chile (Fast Flowering)

VARIETATS DE CBD

L'arxiu de RQS ofereix una àmplia gamma de varietats riques en CBD. Algunes d'elles presenten nivells increïblement alts de cannabidiol juntament amb nivells mínims de THC, mentre que unes altres ofereixen una proporció molt equilibrada dels dos cannabinoides.

Les nostres varietats de CBD feminitzades ofereixen un 99,9% de possibilitats de produir plantes femelles amb flors, la qual cosa facilita considerablement que aconsegueixis CBD d'alta qualitat. El nostre equip de cria també ha desenvolupat varietats de CBD autoflorescents que ofereixen grans quantitats d'aquest cannabinoide calmant en poquíssim temps.

FAST EDDY AUTOMATIC

La Fast Eddy Automatic és un encreuament de creixement ràpid entre CheeseJuanita la Lagrimosa i Ruderalis, amb la qual pots obtenir una collita en només 8-9 setmanes des de la seva germinació. La Fast Eddy aconsegueix alçades d'entre 60 i 100cm quan es conrea en interior. En exterior pot arribar fins als 120cm. Estem davant una planta que també és capaç de produir rendiments de fins a 450g per metre quadro en condicions de cultiu òptimes. Una varietat amb una aroma cítrica molt intens. També provoca un efecte lúcid i agradable en el fumador. La seva fumada lleugera i funcional és perfecta per a consumir durant el dia i, per descomptat, és una gran font de CBD.

Fast Eddy

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
de 10 a 12 semanas despres de brotar
Calmant, Lluït

Comprar Fast Eddy Automatic CBD

TATANKA PURE CBD

La Tatanka Pure CBD produeix cabdells densos de color verd fosc amb alts nivells de cannabidiol i nivells mínims de THC (que mai superen el 0,25%). Aquestes flors generen un estat lúcid i de claredat mental sense efectes secundaris psicoactivos i sense afectar la funcionalitat.

Els nostres criadors van crear aquest cep a través de l'encreuament entre l'Elixir Vitae i la Medical CBD. Després d'algunes generacions per a estabilitzar la seva genètica i ajustar els seus trets, va sorgir aquest cep fiable i apte per a fumar en qualsevol moment del dia. Els seus sabors dolços i especiados sedueixen les papil·les gustatives amb cada calada.

En termes de producció, la Tatanka Pure CBD obté els millors resultats. Les plantes d'interior produeixen fins a 450g/m² després d'un termini de floració breu, de 6-8 setmanes, i no superen 1m d'alçada. Les plantes d'exterior, conreades en tests o parterres, aconsegueixen una altura de 160cm i produeixen aproximadament 425g per planta.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
Elixir Vitae x Medical CBD
400 - 450 gr/m2
70 - 110 cm
6 - 8 Setmanes
THC: 0,15 - 0,25%
Sativa 30% Indica 70%
400 - 450 gr/plant
100 - 160 cm
Principis d‘ octubre
Calmant, Lluït

Comprar Tatanka Pure CBD

PURPLEMATIC CBD

A més de que et donarà herba en molt poc temps, la Purplematic CBD ofereix un espectacle increïble per als ulls. Els seus cabdells presenten una corona de color morat fosc recolzada sobre una muntanya blanca i verda. Causaràs sensació quan serveis aquests cabdells durant una fumada entre amics i us ajudarà a reduir el consum excessiu de THC.

Aquestes flors contenen un nivell tremend de CBD, del 17%, juntament amb nivells de THC d'al voltant del 0,5%. La Purplematic CBD descendeix de la Kush Rose Auto CBD i la Afghan Rose Auto CBD, i ha heretat el millor dels seus ceps ascendents. Les seves flors estan carregades de cannabidiol i ofereixen terpens deliciosos que alliberen sabors de fruites tropicals dolços.

La Purplematic CBD ofereix una experiència de cultiu fàcil i agradable. Pot produir fins a 450g/m² en interior en tan sols vuit setmanes a partir de la germinació. Les plantes d'exterior es desenvolupen bé en climes lleugerament més càlids i produeixen collites de 110-150g per planta.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
375 - 450 gr/m2
70-120
7 - 8 Setmanes
THC: 0,5%
5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
110-150 gr/plant
100 - 140 cm
de 8 a 9 semanas después de brotar
Calmant, Lluït

Comprar Purplematic CBD

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.