The RQS Blog

.


By Luke Sumpter


Mentre que a alguns conreadors de marihuana no els importa esperar mesos per a cultivar les seves plantes, uns altres prefereixen cultivar els fruits del seu treball molt abans. Per sort, moltes de les nostres varietats de cànnabis passen de la llavor al cultiu en qüestió de setmanes. Les varietats de creixement ràpid ofereixen una sèrie d'avantatges: estaran llestes abans de les primeres gelades en exterior, permeten aconseguir múltiples cultius en una mateixa temporada, ajuden a mantenir la discreció del cultiu, i simplement són molt pràctiques. Tant si només conrees unes poques plantes per al teu propi consum, com si ets un conreador comercial que necessita resultats ràpids, té sentit optar per varietats que aconsegueixin el cultiu al més aviat possible.

Però triar les varietats més ràpides no significa que hagis de limitar les teves opcions a varietats mediocres. Al contrari, les varietats de creixement ràpid estan disponibles en totes les nostres categories, en forma de varietats fotoperiòdiques feminitzades, autoflorescents, riques en CBD i híbrides F1. Dona un cop d'ull a les millors varietats ràpides del nostre catàleg.

Llavors de marihuana híbrides F1

Els híbrids de marihuana F1 estan disponibles en diferents formes, incloent-hi varietats feminitzades, autoflorescents i riques en CBD. Es diferencien de les genètiques tradicionals perquè s'obtenen a partir de línies parentals endogàmiques pures. Aquesta tècnica de cria dona lloc a veritables híbrids F1, que ofereixen una uniformitat excel·lent, un creixement més ràpid, majors cultius, una major producció de cannabinoids i terpens, i una gran resistència a malalties. Gràcies a la seva estabilitat, els híbrids F1 són una alternativa més fàcil als esqueixos, tant per als cultivadors casolans com comercials.

 • Híbrid F1 Epsilon

La Epsilon F1 no sols es troba entre les nostres varietats autoflorescents més ràpides, sinó que és la que més ràpid madura de tota la nostra línia d'híbrids F1. Si vols una qualitat incomparable i molta rapidesa, no busquis més. El nostre equip de cria professional va desenvolupar aquesta varietat a través de l'encreuament de dues genètiques ascendents pures, donant com a resultat un vigorós híbrid F1 amb una impressionant uniformitat i resistència a les malalties. No hauràs de bregar amb cap fenotip que no compleixi amb les teves necessitats, ja que seran tots idèntics.

L'alt contingut de THC i els compostos aromàtics de la Epsilon F1 es fusionen per a crear un subidón durador i relaxant a nivell corporal. Quan fumis un bong o un blunt, experimentaràs un perfil de sabor complex però complementari de nabius i lavanda, que activarà les teves papil·les gustatives.

La Epsilon F1 manté una grandària compacta durant tot el seu cicle de cultiu, sent adequada per als conreadors que valoren la discreció per sobre de tot. Prepara't per a cultivr les seves flors gebrades en tan sols 60 dies des de la germinació de les llavors.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 dies
29_THC_1 THC: Molt alt
22_Effect_1 Calmant, Durador, Relaxació corporal
110_harvest 60 dies després de germinar

Comprar Epsilon F1

 • Híbrid F1 Orion

Ho entenem: no vols perdre el temps amb mètodes d'entrenament complexos, tècniques intensives de millorament del sòl i cultius associats. L'única cosa que vols és posar les llavors en la terra i cultivar la teva pròpia herba al més aviat possible. Si és així, la Orion F1 no et fallarà. Gràcies al seu vigor híbrid, aquesta resistent varietat que porta el nom de la brillant constel·lació de l'equador celeste, aconseguirà madurar completament amb el mínim manteniment.

En general, la Orion F1 produeix un colocón corporal relaxant, perfecte per a passar tardes i nits tranquil·les. Com ho fa? Bé, perquè gràcies a un nivell elevat de THC, quantitats significatives de CBG i una mescla complexa de terpens entre els quals es troben el mirceno, el ocimeno i el farneseno, que s'uneixen per a proporcionar una experiència molt plaent.

Gràcies a la seva estructura índica i compacta, la Orion F1 pot créixer sense problemes en espais petits i ocults, ja que aconsegueix una altura màxima de 80cm. Prepara't per a cultivar un munt de cabdells resinosos d'aquesta varietat autoflorescent en tan sols 70 dies des de la germinació!

Orion F1

Orion F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
25_flowering time_1 35 - 40 dies
29_THC_1 THC: Molt alt
22_Effect_1 Calmant, Col·locat, Relaxació corporal
110_harvest 65 - 70 dies després de germinar

Comprar Orion F1

 • Híbrid F1 Titan

Espessa, compacta, ràpida i carregada de tricomas. Què més es pot demanar a una varietat autoflorescent? Tant si vius en una zona en la qual està prohibida la marihuana o simplement vols cultivar cabdells frescos al més aviat possible, la Titan F1 ofereix una via ràpida. Posa en remull les llavors en un got d'aigua, o sembra-les directament en el medi de cultiu definitiu, i es convertiran en plantes madures i llistes per a processar en només 73 dies.

Com a descendent de dues línies pures, la Titan F1 posseeix el vigor natural d'un híbrid que la col·loca per sobre de les varietats tradicionals pel que fa a la vitalitat, la resistència a les malalties i la productivitat general. Tant si la conrees en interior com en exterior, aquesta varietat d'estructura espessa i compacta pot enfrontar-se sense problemes a plagues i malalties.

I amb què et trobaràs en fumar els seus cabdells? Què et sembla un efecte corporal que fon els músculs i fa gust de pi, cítrics i sucre?

Titan F1

Titan F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia
25_flowering time_1 40 - 45 dies
29_THC_1 THC: Super alt
22_Effect_1 Calmant, Concentració, Estimulant, Relaxació corporal
110_harvest 70 - 75 dies després de germinar

Comprar Titan F1

Autoflorescents

Les llavors autoflorescents poden ser sativa o índica. La seva característica comuna és haver estat creuades amb una mena de cànnabis anomenat Ruderalis. Això els permet florir autònomament en tot just 2-4 setmanes sense haver d'exposar-les a estrictes rutines de llum de 12 hores diàries.

Algunes de les nostres varietats més populars dins d'aquesta categoria són:

 • Quick One

Aquesta petita i fiable autoflorescent continua sent una de les varietats més populars del nostre catàleg i una de les actuacions més ràpides del mercat, i ha proporcionat a milers de conreadors quantitats incalculables d'herba en un cicle de vida total de tan sols 9 setmanes.

Com a descendent de la Lowryder 1 i la Old School Indica, la Quick One produeix cultius considerables sense cridar molt l'atenció. Aconsegueix una altura de 50-100cm, així que pots conrear-la pràcticament en qualsevol lloc, des d'un jardí/pati posterior fins a un armari de cuina modificat.

La Quick One compta amb cabdells amb una estètica impressionant que mostren tons de verd fosc amb tocs de porpra, groc i taronja. Després de cultivar i curar aquests cabdells, podràs gaudir durant diverses setmanes d'un efecte plaent i relaxant acompanyat de sabors cítrics i terrosos.

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 Setmanes
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 8-9 setmanes després de germinar
22_Effect_1 Relaxació corporal

Comprar Quick One

 • Easy Bud

La Easy Bud va rebre el seu nom per una bona raó. A més de ser una de les varietats de marihuana més fàcils de conrear, el seu cicle de creixement és un dels més ràpids. Gràcies a la seva naturalesa ràpida i robusta és ideal tant si vols cultivar cultius ràpids com si vols fer el teu primer pas en el món del cultiu de marihuana.

Com a bona descendent de la White Indica i la genètica ruderalis, la Easy Bud produeix flors gebrades amb un contingut de THC del 12%, i conté terpens cítrics i terrosos. Aquests cabdells no peguen massa fort, però ofereixen un efecte calmant i subtil perfecte per a qualsevol moment del dia.

Quan les llavors de la Easy Bud germinen, exploten i es converteixen en plantes madures en tan sols vuit setmanes. Prepara't per a cultivar fins a 325g/m² en interior i uns 30-80g per planta en exterior.

Easy Bud

Easy Bud
23_genetic background_1 White Indica x Ruderalis
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 7 Setmanes
29_THC_1 THC: 12%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 110 cm
27_harvest period_1 8-9 setmanes després de germinar
22_Effect_1 Relaxació corporal

Comprar Easy Bud

 • Watermelon Automatic

Mai has vist uns cabdells com aquests. De debò. A més dels seus terpens afruitats i el seu alt contingut en THC, la Watermelon Automatic té uns preciosos tons de color morat, taronja i verd fosc. I no hauràs d'esperar molt per a poder gaudir d'aquesta bellesa, ja que produeix una canopia carregada de cabdells tan sols 8-9 setmanes després de germinar les llavors.

Aquesta autoflorescent d'efecte contundent té nivells abundants de THC, entorn del 20%, provocant un colocón que embolica el cos en una sensació relaxant. El seu perfil de terpens afegeix un toc extra de relaxació a la fumada, juntament amb deliciosos sabors de síndria. Prepara't per a cultivar fins a 500g/m² en interior i 50-90g per planta en exterior.

Watermelon Automatic

Watermelon Auto
23_genetic background_1 Tropicanna Cookies x Lemon OG
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 7 Setmanes
29_THC_1 THC: 20
28_Type Blend_1 20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 50 - 90 gr
32_plant height outdoors_1 100 - 120 cm
27_harvest period_1 de 8 a 9 setmanes després de brotar
22_Effect_1 Calmant

Comprar Watermelon Auto

Ceps feminitzats de creixement ràpid

Les llavors de marihuana feminitzades han estat creades per a donar lloc exclusivament a plantes femenines. Les llavors feminitzades produeixen una planta femella amb un 99,99% de probabilitats. No malgastis temps intentant aconseguir un cultiu a partir d'una planta masculina, l'única cosa que farà serà pol·linitzar les teves femelles, obtenint llavors en lloc de cabdells.

Els ceps de floració ràpida són híbrides entre aquesta mena de varietats i genètiques autoflorescents. Els seus gens els fan desenvolupar flors ràpidament sense tot just necessitar cures, encara que continuen florint segons el fotoperíodo al qual s'exposin.

Algunes de les nostres alternatives més populars en aquesta categoria són:

 • Candy Kush Express

A més d'oferir un temps de floració ràpid, la Candy Kush Express és una rica font de terpens, que emanen tocs a cítric dolç i ensucrat. Amb la seva rapidesa de creixement i el seu increïble sabor, és una gran varietat per als xefs cannábicos que busquin un cep que ofereixi bons cultius de manera habitual. Conté una genètica equilibrada, 60% índica i 40% sativa, produint un efecte que alleuja la tensió del cos, alhora que manté la ment funcional i atenta.

La Candy Kush Express és un cep fotoperiódica veloç, amb una fase de floració de tan sols 7-9 setmanes. En cultius d'interior, sota llums de bona qualitat, produeix fins a 525g/m². Les plantes conreades a l'aire lliure són capaces de produir entre 450–500g/planta.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Sweet Special x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 A principis de setembre
22_Effect_1 Col·locat, Relaxació corporal

Comprar Candy Kush Express (Fast Flowering)

 • Royal Cheese

Aquesta planta, d'origen britànic, ha heretat els seus gens de les millors Skunk de l'illa. Des de llavors, la família Cheese ha anat creixent a nivell internacional i fins i tot ha guanyat concursos cannábicos. La planta creix fins aproximadament metre i mig d'altura en interior. No obstant això, desprèn una intensa olor. Tant que sens dubte necessitaràs un filtre de carbó. La Royal Cheese es pot cultivar després de 6-8 setmanes i produeix fins a 550 grams per metre quadrat. El fum dels seus cabdells curats és dens i aromàtic. No obstant això, la potència d'aquesta varietat és el que et farà repetir una vegada i una altra.

Royal Cheese

Royal Cheese (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Old School Skunk x Afghani
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Setmanes
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 200 cm
27_harvest period_1 Principis d‘ octubre
22_Effect_1 Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Royal Cheese (Fast Flowering)

 • Speedy Xile

La Speedy Xile es va desenvolupar pensant específicament en els qui busquen els màxims cultius en el termini més breu possible amb un cep fotodependiente. Aquesta índica ofereix un gran sabor i una profunda relaxació. Es tracta d'un encreuament entre Early Skunk i una Xile Indica. El resultat és aquesta increïble marihuana medicinal. A més, les seves plantes són també unes de les més ràpides disponibles en el mercat actual. També són perfectes per a principiants, ja que la Speedy Xile no exigeix molt manteniment però és capaç d'oferir flors amb un 16% de THC.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Early Skunk x Skunk x Chile Indica
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Setmanes
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 A principis de setembre
22_Effect_1 Calmant, Riures

Comprar Speedy Chile (Fast Flowering)

Varietats de CBD

L'arxiu de RQS ofereix una àmplia gamma de varietats riques en CBD. Algunes d'elles presenten nivells increïblement alts de cannabidiol juntament amb nivells mínims de THC, mentre que unes altres ofereixen una proporció molt equilibrada dels dos cannabinoides.

Les nostres varietats de CBD feminitzades ofereixen un 99,9% de possibilitats de produir plantes femelles amb flors, la qual cosa facilita considerablement que aconsegueixis CBD d'alta qualitat. El nostre equip de cria també ha desenvolupat varietats de CBD autoflorescents que ofereixen grans quantitats d'aquest cannabinoide calmant en poquíssim temps.

 • Royal CBDV Automatic

Aquest interessant cep produeix grans quantitats de cannabidivarina (CBDV). Aquest peculiar cannabinoide activa algunes de les mateixes vies que el CBD, i ofereix els seus propis efectes únics. Gràcies al nostre experimentat equip de criadors, hem desenvolupat una dels pocs ceps amb alts nivells d'aquest cannabinoide.

La Royal CBDV Automatic també conté un 5% de CBD i una quantitat de THC insignificant, del 0,3%. En general, aquesta herba relaxa la ment i calma el cos, sense cap efecte embriagador. Pots gaudir dels seus cabdells terrosos i amb aroma a pi al llarg del dia, per a obtenir un efecte lúcid i motivador.

Les plantes d'interior aconsegueixen una altura màxima de 80cm i produeixen fins a 450g/m². En exterior, pots aconseguir fins a 150g per planta, que estaran llestos per a cultivar unes 8-9 setmanes després de la germinació.

Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic
23_genetic background_1 Solomatic x Durban Poison
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 5 - 6 Setmanes
29_THC_1 THC: 0,3%
28_Type Blend_1 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 de 8 a 9 setmanes després de brotar
22_Effect_1 Lluït, Relaxació corporal

Comprar Royal CBDV Automatic

 • Tatanka Pure CBD

La Tatanka Pure CBD produeix cabdells densos de color verd fosc amb alts nivells de cannabidiol i nivells mínims de THC (que mai superen el 0,25%). Aquestes flors generen un estat lúcid i de claredat mental sense efectes secundaris psicoactius i sense afectar la funcionalitat.

Els nostres criadors van crear aquest cep a través de l'encreuament entre l'Elixir Vitae i la Medical CBD. Després d'algunes generacions per a estabilitzar la seva genètica i ajustar els seus trets, va sorgir aquest cep fiable i apte per a fumar en qualsevol moment del dia. Els seus sabors dolços i especiados sedueixen les papil·les gustatives amb cada calada.

En termes de producció, la Tatanka Pure CBD obté els millors resultats. Les plantes d'interior produeixen fins a 450g/m² després d'un termini de floració breu, de 6-8 setmanes, i no superen 1m d'alçada. Les plantes d'exterior, conreades en tests o parterres, aconsegueixen una altura de 160cm i produeixen aproximadament 425g per planta.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
23_genetic background_1 Elixir Vitae x Medical CBD
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 8 Setmanes
29_THC_1 THC: 0,15 - 0,25%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 400 - 450 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 160 cm
27_harvest period_1 Principis d‘ octubre
22_Effect_1 Calmant, Lluït

Comprar Tatanka Pure CBD

 • Purplematic CBD

A més de que et donarà herba en molt poc temps, la Purplematic CBD ofereix un espectacle increïble per als ulls. Els seus cabdells presenten una corona de color morat fosc recolzada sobre una muntanya blanca i verda. Causaràs sensació quan serveis aquests cabdells durant una fumada entre amics i us ajudarà a reduir el consum excessiu de THC.

Aquestes flors contenen un nivell tremend de CBD, del 17%, juntament amb nivells de THC d'al voltant del 0,5%. La Purplematic CBD descendeix de la Kush Rose Auto CBD i la Afghan Rose Auto CBD, i ha heretat el millor dels seus ceps ascendents. Les seves flors estan carregades de cannabidiol i ofereixen terpens deliciosos que alliberen sabors de fruites tropicals dolços.

La Purplematic CBD ofereix una experiència de cultiu fàcil i agradable. Pot produir fins a 450g/m² en interior en tan sols vuit setmanes a partir de la germinació. Les plantes d'exterior es desenvolupen bé en climes lleugerament més càlids i produeixen cultius de 110-150g per planta.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
23_genetic background_1 Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-120
25_flowering time_1 7 - 8 Setmanes
29_THC_1 THC: 0,5%
28_Type Blend_1 5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 de 8 a 9 setmanes després de brotar
22_Effect_1 Calmant, Lluït

Comprar Purplematic CBD

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.