• Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)

Speedy Chile (Fast Flowering)

A Royal Queen Seeds, hem dissenyat les nostres noves llavors de cĂ nnabis feminitzades Speedy Chile per combinar les millors caracterĂ­stiques de les nostres soques preferides.
 4.5/5 (162) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Les versions ràpides dels nostres cultivadors són una alternativa ideal a les soques de cànnabis auto florescents perquè són més potents i tenen un període de floració més curt. La varietat Speedy Chile es va aconseguir a partir d'un encreuament entre una planta auto florescent de tercera generació i un clon, que va donar com a resultat una llavor de cànnabis feminitzada ideal tant pels cultius de marihuana interiors com exteriors. Com que alguns productors eren reticents a adoptar les plantes auto florescents a causa dels seus baixos nivells de THC, vam dissenyar la nostra nova versió ràpida de cànnabis que proporciona uns cabdells d'una potència increïblement elevada.

L'Speedy Chile, un encreuament entre la nostra Early Skunk x Skunk i la Chile Indica, té un gust sorprenent i una pujada relaxant. La Early SKunk és un clon d'elit que s'ha guanyat la reputació gràcies a la producció de flors de marihuana medicinal de la més alta qualitat. La potència de la Early SKunk és ideal per al dolor, per les alteracions del son i per estimular la gana de manera natural. L'híbrida d'Speedy Chile té un 30% de Sativa i un 70% d'Indica; per tant, les plantes només s'estiren una mica i agafen volum durant el període de floració. La combinació també ofereix una pujada de qualitat excepcional. La influència Sativa atrapa lentament i l'Speedy Chile dispara una sensació d'eufòria que és ideal per aquells que han de fer diferents tasques durant el dia.

La característica Indica, que també deixa una sensació relaxant agradable en els cabdells acabats, fa que l'Speedy Chile sigui ideal per aquells que volen fumar durant tot el dia. Les llavors feminitzades d'Speedy Chile tenen un cicle de vida ràpid; per tant, en tan sols vuit setmanes ja podreu collir excel·lents cabdells. La soca de floració ràpida és una de les més àgils del mercat, amb una composició genètica que és ideal per aquells que volen treure el màxim rendiment de la seva zona de cultiu amb uns temps de processament ràpid entre collites. Les nostres llavors Speedy Chile són una excel·lent opció per als cultivadors d'interior o d'exterior i la planta és perfecta tant per a principiants com per a experts. Els principiants apreciaran el fet que l'Speedy Chile necessita poques atencions i els cultivadors experimentats podran escollir els seus nutrients i fer meravelles.

En interior, s'aconsegueix una planta de cànnabis de poca estatura, la qual cosa permet deixar espai lliure en un armari de cultiu petit. Les llavors de cànnabis feminitzades s'han dissenyat per a un cicle de floració curt i els cultivadors d'interior valoren molt el nombre de collites que poden aconseguir de la seva plantació. L'Speedy Chile pot assolir entre 50 i 100 cm d'alçada al final del cicle i dóna un rendiment de fins a 525 grams per metre quadrat.

Els cultivadors d'exterior també valoren l'Speedy Chile perquè, normalment, la planta està a punt per a collir una o dues setmanes abans que la resta de soques. Els cabdells acabats es poden collir a principis de setembre; per tant, com que el producte sol estar a punt abans que arribin les pluges de la tardor, es redueixen les possibilitats de floridura. Amb sol natural, les plantes de marihuana feminitzades donen uns rendiments excepcionals; els cultivadors poden arribar a collir fins a 500 grams per planta. Amb una pujada excel·lent i una potència destacada, l'Speedy Chile pot arribar a tenir un 16% de THC, i els cabdells acabats tenen molt poc CBD. Aquesta barreja personalitzada proporciona una pujada que és lleugerament relaxant i, al mateix temps, increïblement eufòrica.

 • Tipus de varietat: Feminitzades
 • THC: 16%
 • CBD: Baix
 • Collita en interior: 475 - 525 gr/m2
 • Collita en exterior: 450 - 500 gr/plant
 • Alçada en Interior: 60 - 100 cm
 • Alçada en exterior: 100 - 170 cm
 • Temps de Floració: 6 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
 • Tipus: Sativa 30% Indica 70%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor
 • Clima: Càlid
 • Aroma: Afruitat, Pi, Especiat

  De J. B. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Títol : Service parfait
  Comentari : Apres soucis avec transporteur, RQS m'a renvoyé ma commande sans perte de temps. Reste à voir si les graines sont aussi généreuses que le service client.

  De M. S. on 06/Jul/2020 :
  (5)

  Títol : 4/5
  Comentari : Super fast growth and great delivery service

  De F. R. on 03/Jul/2020 :
  (4)

  Títol : Ăśberraschend einfach
  Comentari : Naja was soll ich sagen. Ziemlich easy und das Ding wächst und wächst. Eig kann man nichts falsch machen. Würde es empfehlen

  De V. R. on 02/Jul/2020 :
  (4)

  Títol : Chouette graines
  Comentari : Vraiment au top cette variété, je recommande

  De T. B. on 01/Jul/2020 :
  (5)

  Títol : First Time Grow
  Comentari : 2/2 nice plants so far. Smells a bit like pineapple. Medium strength.

  De B. L. on 22/Jun/2020 :
  (5)

  Títol : Speedy Chily
  Comentari : Super fast growth and great delivery service

  De M. L. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Títol : Great for the summer heat
  Comentari : This variety is quick to germinate and easy to grow on a sunny window cill. looking like a good yield too.

  De V. P. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Títol : Super
  Comentari : Très bon service client, les graines ont toutes germées en 48 h et les plantes poussent très bien jusque là. Merci

  De T. L. on 28/May/2020 :
  (5)

  Títol : Great stuff
  Comentari : I also bought some seeds in the netherlands and these are as good as the original. :)

  De F. M. on 25/May/2020 :
  (5)

  Títol : So spicy
  Comentari : Bonne et rapide

  De R. U. on 18/May/2020 :
  (4)

  Títol : super fast
  Comentari : vero fast growing and very easy to grow up. It was my first time, and i think is perfect if you are a beginner.

  De E. V. on 12/May/2020 :
  (5)

  Títol : Happy
  Comentari : 4 Out of 5 grown up not bad. Had the plant last year and i really liked the fast flowering almost as much glitter as an automatic flowering plant & without the worries of bad weather with normal flowering plants.

  De C. M. on 11/May/2020 :
  (4)

  Títol : La maria y yo
  Comentari : Es excelente me encanta cada dia que me la fumo me acuerdo de un guardia civil

  De N. D. on 08/May/2020 :
  (5)

  Títol : Service rapide et discret
  Comentari : Très bien, expédié rapidement et packaging discret. 1ère graine germée en attente de la floraison et de la dégustation. Je recommande Royal Queen Seeds et y ferait sûrement d’autres achats !

  De O. C. on 08/May/2020 :
  (5)

  Títol : 5+
  Comentari : 3/3 star really strong plant


  No pots publicar una opinió perqué no has iniciat sessió

  Iniciar sessió / Registrar-se
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.