Speedy Chile (Fast Flowering)

A Royal Queen Seeds, hem dissenyat les nostres noves llavors de cànnabis feminitzades Speedy Chile per combinar les millors característiques de les nostres soques preferides.
 4.5/5 (106) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (106)
 • Fotos de clients (6)

Les versions ràpides dels nostres cultivadors són una alternativa ideal a les soques de cànnabis autoflorescents perquè són més potents i tenen un període de floració més curt. La varietat Speedy Chile es va aconseguir a partir d'un encreuament entre una planta autoflorescent de tercera generació i un clon, que va donar com a resultat una llavor de cànnabis feminitzada ideal tant pels cultius de marihuana interiors com exteriors. Com que alguns productors eren reticents a adoptar les plantes autoflorescents degut als seus baixos nivells de THC, vam dissenyar la nostra nova versió ràpida de cànnabis que proporciona uns cabdells d'una potència increïblement elevada.

L'Speedy Chile, un encreuament entre la nostra Early Skunk x Skunk i la Chile Indica, té un gust sorprenent i una pujada relaxant. La Early SKunk és un clon d'elit que s'ha guanyat la reputació gràcies a la producció de flors de marihuana medicinal de la més alta qualitat. La potència de la Early SKunk és ideal per al dolor, per les alteracions del son i per estimular la gana de manera natural. L'híbrida d'Speedy Chile té un 30% de Sativa i un 70% d'Indica; per tant, les plantes només s'estiren una mica i agafen volum durant el període de floració. La combinació també ofereix una pujada de qualitat excepcional. La influència Sativa atrapa lentament i l'Speedy Chile dispara una sensació d'eufòria que és ideal per aquells que han de fer diferents tasques durant el dia.

La característica Indica, que també deixa una sensació relaxant agradable en els cabdells acabats, fa que l'Speedy Chile sigui ideal per aquells que volen fumar durant tot el dia. Les llavors feminitzades d'Speedy Chile tenen un cicle de vida ràpid; per tant, en tan sols vuit setmanes ja podreu collir excel•lents cabdells. La soca de floració ràpida és una de les més àgils del mercat, amb una composició genètica que és ideal per aquells que volen treure el màxim rendiment de la seva zona de cultiu amb uns temps de processament ràpid entre collites. Les nostres llavors Speedy Chile són una excel•lent opció per als cultivadors d'interior o d'exterior i la planta és perfecta tant per a principiants com per a experts. Els principiants apreciaran el fet que l'Speedy Chile necessita poques atencions i els cultivadors experimentats podran escollir els seus nutrients i fer meravelles.

En interior, s'aconsegueix una planta de cànnabis de poca estatura, la qual cosa permet deixar espai lliure en un armari de cultiu petit. Les llavors de cànnabis feminitzades s'han dissenyat per a un cicle de floració curt i els cultivadors d'interior valoren molt el nombre de collites que poden aconseguir de la seva plantació. L'Speedy Chile pot assolir entre 50 i 100 cm d'alçada al final del cicle i dona un rendiment de fins a 525 grams per metre quadrat.

Els cultivadors d'exterior també valoren l'Speedy Chile perquè, normalment, la planta està a punt per a collir una o dues setmanes abans que la resta de soques. Els cabdells acabats es poden collir a principis de setembre; per tant, com que el producte sol estar a punt abans que arribin les pluges de la tardor, es redueixen les possibilitats de floridura. Amb sol natural, les plantes de marihuana feminitzades donen uns rendiments excepcionals; els cultivadors poden arribar a collir fins a 500 grams per planta. Amb una pujada excel•lent i una potència destacada, l'Speedy Chile pot arribar a tenir un 16% de THC, i els cabdells acabats tenen molt poc CBD. Aquesta barreja personalitzada proporciona una pujada que és lleugerament relaxant i, al mateix temps, increïblement eufòrica.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 170 cm
 • Temps de Floració: 6 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
 • Tipus: Sativa 30% Indica 70%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor
 • Aroma: Afruitat, Pi, Especiat
 • Clima: Warm
   

  By M. K. on 18/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Empfehlenswert für erst-grower.
  Comment : Used this Strain for my first grow, did some fails but still got a nice result and yield. Taste was very nice too ++

  By B. S. on 18/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Very quick grower
  Comment : So far as grow very quickly without any special cares, I'm still to wait for flowering and to see what yield I get from it. My very first one so very happy so far! Great product and website!

  By M. S. on 18/Mar/2019 :
  (4)

  Title : Tutto alla grande
  Comment : Attendo il cambio cicl Ma vanno che è un amore

  By D. L. on 15/Mar/2019 :
  (3)

  Title : Germination
  Comment : Deux graines ont germées sur trois ...

  By J. S. on 13/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Fast strain
  Comment : Verry early strain that is alsof a great tasting one

  By M. S. on 01/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Exelent strains
  Comment : Wery good strains , very fast , only 6 wek... 😎

  By I. H. on 01/Mar/2019 :
  (5)

  Title : speed auch beim Keimen
  Comment : 3 von 3 in 48 Stunden mit 2cm Wurzeln . Kann so weitergehen...............

  By Q. B. on 01/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Enthousiaste
  Comment : 5 graines sur 5 ont germé, bientôt en Flo.. J’ai hâte de voir le résultat mais c’est plutot bien parti.!

  By A. H. on 01/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Tres bien
  Comment : 100 % germées À voir a la récolte!

  By B. A. on 18/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Tres bonne variété
  Comment : Tres bonne variété pour les débutant, bon rendement peu d'entretien

  By C. L. on 11/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Rapide belle et bonne , nickel si débutant 👍

  By A. M. on 28/Jan/2019 :
  (5)

  Title : RQS Speedy Chile
  Comment : Effettivamente più veloce delle altre e più grande di quanto mi aspettassi. Ottima.

  By D. G. on 14/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Good and healthy seedling
  Comment : Speedy is really speedy ;)

  By M. F. on 04/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Seriously early doors !
  Comment : All 3 seeds germinated and one plant was finished in the first week of September ! Unbelievable. Healthy, fast growing plants outdoors(near Rome) but I just found a seed in the bag I'm currently consuming. Yield was good not great. Nice relaxing buzz.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Fast Flowering

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Fast Flowering

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.