The RQS Blog

.By Luke Sumpter

Per a crear la Shining Silver Haze, Royal Queen Seeds ha utilitzat una genètica internacionalment coneguda. Hem provat una gran selecció de varietats Haze i coneixem bé els efectes vigorizantes d'aquesta família de varietats. Però sempre faltava alguna cosa. L'estimulació cerebral produïda sempre era satisfactòria, però li faltava un toc índica. El nostre equip de criadors experts es va proposar remeiar això.

QUAN ES FUSIONEN LES LLEGENDES: HISTÒRIA GENÈTICA DE LA SHINING SILVER HAZE

Probablement pensaràs que hem perdut el cap en intentar millorar la genètica Haze. No arreglis el que no està trencat, veritat? No podem contradir això, encara que la nostra intenció mai va ser reemplaçar a la Haze original – el nostre desig era simplement crear un híbrid diferent, que estigués a l'altura del cep original.

Els criadors de marihuana fan servir els ceps Haze per a establir la base de les satives modernes. Les Haze es caracteritzen pels seus sabors dolços, efectes eufòrics i collites abundants. Els historiadors del cànnabis no han aconseguit identificar els orígens d'aquest llinatge. Es creu que els ceps purs originals provenen de tot el món; i s'ha especulat que els ceps Colombian Gold, Acapulco Gold, Mexican Sativa, Thai i Indian Sativa podrien haver jugat algun paper.

Van ser els “Haze Brothers”, un hàbil duo de criadors de Califòrnia, els qui van combinar les varietats recentment esmentades. Es rumoreja que el llegendari criador Nevil Schoenmakers va ser el responsable de portar aquest material genètic a la meca del cànnabis a Europa: Amsterdam. Allí és on Schoenmakers va fundar el primer banc de llavors europeu (The Seed Bank of Holland) i va començar a distribuir el seu estoc.

La Haze va conquistar el món cannàbic. Aquest cep va enamorar als amants de les satives i es va usar per a crear gran quantitat d'híbrids. Un d'aquests híbrids és la Shining Silver Haze, que està liderant la nova generació de ceps Haze.

El nostre objectiu era aportar-li un toc índica, per a equilibrar el potent colocón sativa. Però no volíem atenuar aquest tret essencial, sinó simplement alterar-lo; com afegir un polsim de condiment a un plat per a completar-lo. Per a això, decidim usar la genètica índica dels ceps més impressionants del mercat. Qualsevol altra cosa hauria estat un sacrilegi.

Els nostres millors criadors van seleccionar els encreuaments de dos titanes del cànnabis: la Skunk i la Northern Light. Aquestes premiades són clarament relaxants i estan repletes de sabor. La Skunk és un cep híbrid molt fiable que combat el dolor i provoca un efecte motivador; però va ser la incorporació de la Northern Light el que va aportar el toc índica perfecte.

Els criadors de la costa oest dels EUA van crear la Northern Light (una varietat 100% índica) usant la genètica de les varietats pures originals d'Afganistan. Es va fer popular a Nord Amèrica, i més tard en la resta del món, gràcies al seu colocón sedant. Els consumidors aprecien la Northern Light per la seva capacitat de fondre els músculs i alleujar l'estrès.

La descendència de la Skunk i la Northern Light es va creuar amb la Haze durant diverses generacions. Amb el temps, desenvolupem un híbrid estable i impressionant, amb una genètica 75% sativa i 25% índica. La Shining Silver Haze ja estava preparada per a delectar al món.

MOTIVANT AMB TOCS RELAXANTS: EFECTES DE LA SHINING SILVER HAZE

La Shining Silver Haze provoca un efecte instantani que calma les tensions físiques i combat l'estrès. És un cep d'acció ràpida que dirigeix altes quantitats de cannabinoides als receptors compatibles – resultant en un estat meravellós. Els elements sativa envien un impuls d'energia al cervell, provocant una onada de pensaments creatius que et farà buscar una llibreta, pinzells o instruments musicals.

Els efectes de la Shining Silver Haze poden comparar-se amb la fumada d'una Haze de la vella escola. El que abans era un colocón aclaparador, ara ha baixat un nivell - però continua sent igual d'agradable. El toc índica impedeix que el colocón et fregeixi totalment el cervell i resulti aclaparador. Això és exactament el que estàvem buscant.

Aquest cep es gaudeix més durant el dia. El seu efecte motivant permet als consumidors realitzar les seves activitats diàries sense un moment de vacil·lació. També pots fumar els seus cabdells al final del dia, però llavors prepara't per a passar més temps pensant que dormint.

Les flors de la Shining Silver Haze són visualment cristal·lines, amb tricomas glandulars. Aquestes estructures produeixen un 21% de THC, juntament amb nivells mitjans de CBD. Aquesta varietat hereta els sabors i aromes de cadascun dels seus ancestres. El perfil de terpens dels seus cabdells ofereix tocs dolços, cítrics i terrosos.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high
 

Buy Shining Silver Haze

COLLITES ABUNDANTS I CUES GRANS: CULTIU DE LA SHINING SILVER HAZE

Els conreadors principiants solen sentir-se intimidats per les satives. La seva llarga fase de floració, la seva estructura llargueruda i el seu cultiu exigent són suficients per a preferir una índica o una autofloreciente. La Shining Silver Haze eludeix aquests trets intimidantes, sent més fàcil de conrear satives pures. El seu botí consisteix en cues grans i llargues, decorades amb tricomas resplendents i fulles de sucre grans.

Les plantes d'interior mantenen una altura manejable de 80-120cm i poden conrear-se fàcilment en quarts de cultiu petits. Ofereixen collites gratificants d'uns 600-650g/m² després d'una fase de floració relativament breu de 9-11 setmanes. A l'aire lliure, les plantes aconsegueixen altures majors, uns 180-200cm, i generen grans collites de fins a 600g per planta. Les plantes d'exterior estaran llestes per a collir a la fi d'octubre.

La Shining Silver Haze és una dama robusta, que pot tolerar els climes freds. És una opció perfecta per als qui conreen lluny de l'equador.

LA SHINING SILVER HAZE ESTAVA DESTINADA A l'ÈXIT

La tríade de varietats llegendaries usades per a crear aquesta, li confereixen grandesa des d'un principi. La Haze, la Skunk i la Northern Light mantenen posicions elevades en el panteó dels eterns clàssics del cànnabis, i els criadors de RQS van aconseguir fusionar-les amb precisió i destresa. La Shining Silver Haze és una varietat de dominancia sativa que produeix un colocón índica-corporal subjacent. Aquest cep es mereix un buit en la col·lecció dels sibarites cannábicos i en els quarts de cultiu dels amants de les Haze. Supera a la majoria de satives i produeix cues enormes carregades de sabor i THC.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.