Haze; aquesta varietat en particular és sens dubte ben coneguda per moltes persones pels seus grans efectes psicodèlics, i deriva específicament d’una varietat de Sativa dominant. Les soques Haze tenen un nivell molt elevat de THC. El contingut és tan alt que, de fet, molts consumidors de vegades es refereixen a la Haze com a una “amfetamina herbal”. Això és degut a que presenta propietats energitzants i excitants. Moltes persones diuen que, després de consumir Haze, tenen ganes d’anar a la discoteca i ballar tota la nit, o de passar-se la nit parlant amb els seus amics. Les soques Haze acostumen a tenir un període de floració molt més llarg. De vegades, pot duplicar el període de floració de la Indica, però això poques vegades succeeix en la Haze pura. Els cultivadors gairebé sempre opten per produir soques híbrides basades en Haze. Al mercat es poden trobar nombroses subvarietats de Haze. Una en particular és la Shining Silver Haze.

La Shining Silver Haze és un creuament de Haze amb Northern Lights i Skunk. És la combinació perfecta de soques de qualitat i resultats desitjats. El "silver" (plata) al nom es deu a la gran quantitat de glàndules brillants de THC que hi surten cobrint completament els cabdells. Algunes persones diuen que té una agradable aroma a cítrics, mentre que d’altres la comparen amb baies. Els seus efectes es descriuen com a molt "entumidors", no massa relaxants, però que provoquen una sensació de pau i tranquil•litat.

Com a cultivador, t'adonaràs que es necessiten al voltant de nou setmanes perquè la teva planta floreixi, en comparació amb les catorze setmanes habituals que triga una Haze pura. Com aquesta planta és Sativa dominant, els cabdells produïts no són densos, sinó més aviat lleugers. Estan completament coberts de tricomes brillants i el seu gust és similar a les maduixes, el sucre bru i les cireres. Un cultiu típic produeix 35 grams o, de vegades, 45 grams per planta. Es considera que és una planta relativament petita, però si es cultiva a l’aire lliure pot arribar a aproximadament 1,8 metres, depenent de la ubicació.

Per a aquells que prefereixen gaudir de la satisfacció de cultivar i controlar la seva pròpia herba aromàtica fumable, es poden obtenir llavors específiques de Shining Silver Haze. Les llavors feminitzades es poden comprar en diversos llocs, si el teu país de residència no ho prohibeix. Una llavor feminitzada és exactament el que descriu el nombre. Les llavors estan dissenyades per produir plantes femenines. Les plantes femelles són ideals per a la majoria dels productors, ja que són les que produeixen els cabdells, que és el que fumen els usuaris de cànnabis.

Royal Queen Seeds és un banc de llavors molt popular que està especialitzat en determinades soques de cànnabis. Tenen un lloc web amb descripcions perfectament detallades de productes i comentaris de compradors, la qual cosa et permet prendre la millor decisió a l'hora de comprar. D’aquesta manera, no cal perdre el temps cultivant plantes per després descobrir, en la temporada de floració, que es tractava de mascles. Pots demanar específicament llavors feminitzades. Cal tenir en compte que, fins i tot una sola planta masculina a la sala pot produir pol•len que farà que les teves plantes femenines comencin a produir llavors, en lloc de concentrar la seva energia en la producció de cabdells. Si ets venedor de cànnabis, probablement sàpigues que una bossa plena de llavors no és el que desitja el client. Quan el cànnabis es ven per pes, les llavors hi afegeixen més pes, i el clients desitgen que aquest pes sigui dels cabdells, no de les llavors.

Súper planta de cànnabis feminitzada Shining Silver Haze

Des del punt de vista de la marihuana medicinal, es creu que la Shining Silver Haze és una soca perfecta si el que vols és gaudir d’uns efectes intensos i agradables. La Shining Silver Haze és una varietat de Sativa principalment dominant. Així doncs, comprovaràs que els seus efectes són energitzants i excitants, en comparació amb una soca Indica dominant, que tendeix a induir a un estat de relaxació i adormiment. Per això els pacients que pateixen dolors, nàusees, trastorn per estrès posttraumàtic, glaucoma, migranyes i ansietat en general acostumen a triar la Shining Silver Haze per fer de la seva situació un moment més agradable.

Així doncs, tant si desitges que fumar et deixi una sensació molt agradable, experimentar marihuana de bona qualitat o cultivar una bonica planta amb moltes possibilitats, la elecció més sàvia es la Shining Silver Haze.

Super Silver Haze cannabis seeds

Cap als anys 70, un parell de germans van començar a creuar Satives de tot el món; des de llavors, els consumidors de cànnabis els estan realment agraïts per l'existència d'un tipus de planta anomenada Haze.

COMPRAR LLAVORS SILVER HAZE

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.