Cannabis Haze - Colecció Royal Queen Seeds

Haze Genetics

Haze: El Cannabis Per Fumats Insaciables

Les varietats Haze són varietats sativas extraordinàries. No obstant això, tenen una història controvertida i confusa. Sam the Skunk Man té la seva pròpia versió sobre els veritables orígens de la Haze, mentre que el “Rei del Cànnabis”, Nevil Schoenmakers, proporciona una explicació més creïble sobre el llinatge i posterior refinament de la família Haze. Però ni tan sols les seves afirmacions estan exemptes de discrepàncies.

Quant als orígens de la història de la Haze, no hi ha molt del que puguem estar segurs. Les dues teories esmentades anteriorment afirmen sense reserves que els “germans Haze”, de la costa oest d'Estats Units, són els creadors de la varietat. Els germans eren coneguts per conrear una àmplia selecció de genètiques sativa, aparentment conreaven de tot, des de varietats tailandeses fins a colombianes, i fins i tot mexicanes i varietats del sud de l'Índia. Al llarg de la major part de les dècades dels 60 i 70, l'encreuament de tantes varietats i tan diverses va acabar resultant en el que avui coneixem com l'híbrid Haze original.

Ascens De La Haze

Durant els 80, aquesta genètica va arribar als Països Baixos. Mitjançant la combinació de reproducció selectiva i adaptació al cultiu d'interior, es van desenvolupar les varietats Haze modernes. Molts bancs de llavors i criadors europeus passarien la major part de les següents tres dècades continuant i perfeccionant aquest treball.

Els experts en sativas triaran varietats Haze sobre altres varietats sense dubtar-ho. Fumar Haze és una experiència única que expandeix la ment. És el pol oposat de les Kush, que et deixen “enganxat” al sofà. La Haze és molt més psicodèlica i cerebral que física. Mentre que les índicas potents apaguen la llum, la Haze original encén la imaginació. La Haze sempre és la primera opció per fumadors insaciables que busquen efectes cerebrals, realment es tracta d'una varietat per a somiadors.

Per Què Les Varietats Haze De RQS Són Tan Especials?

Royal Queen Seeds va ser fundada per amants de sativas, per la qual cosa no és cap sorpresa que algunes de les varietats més extraordinàries de Haze es trobin exclusivament en la Col·lecció Haze de RQS. La Haze autèntica és sovint objecte d'imitacions, però poca gent aconsegueix acostar-se-li. I és que les Haze de la millor qualitat indueixen sensacions eufòriques al·lucinants incomparables a les de cap altra herba.

Pocs bancs de llavors de cànnabis posseeixen la genètica Haze autèntica. Menys encara tenen l'experiència per creuar la Haze amb èxit si la tinguessin. Royal Queen Seeds accepta el repte. Gràcies a una increïble genètica Haze i dècades d'experiència com a mestres de la cria, les nostres llavors estan feminitzades i són molt possiblement les millors varietats cerebrals al mercat actual.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

A partir de la combinació genètica de la Northern Light, Skunk i Haze s'han engegat molts bancs de llavors. Fusionant amb èxit aquestes tres varietats mítiques, Royal Queen Seeds et porta la Shining Silver Haze, la varietat híbrida de Haze definitiva.

Barrejar genètica índica amb Haze és una tasca realment complicada. Aconseguir l'equilibri perfecte entre temps de floració reduïts i condicions òptimes de Haze, no és una missió senzilla. Amb la Shining Silver Haze, RQS conserva els efectes cerebrals d'aquesta varietat amb temps de floració mes ràpids. De fet, el conreador pot aconseguir una gran collita de cogollos que el faràn volar en un període de només 9-10 setmanes de floració!

A més, les plantes són molt més compactes i manejables quan es conreen en interior, aconseguint aproximadament 1m. A l'aire lliure, aquesta varietat pot elevar-se fins als 2 metres, desenvolupant cogollos de la millor qualitat al llarg de tota la planta. Si desitges una Haze de primera sense un manteniment exigent, no acceptis cap substitut de la Shining Silver Haze al teu espai de cultiu.

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Finals d‘octubre
Fort

Comprar Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

La Amnesia Haze és, sens dubte, la varietat més popular de Haze entre conreadors de tot el món. Aquesta varietat ha guanyat totes les copes cannabiques més importants a nivell internacional, i com a resultat s'ha convertit la varietat més venuda en l'actualitat.

L'Amnesia Haze és tremendament potent, amb nivells de THC que freguen el 22%. Atenció novells: l'Amnesia podria volar-te el cap. Aquesta varietat genuïna de fama mundial pot induir una eufòria molt duradora i un sabor tropical únic.

Les collites poden ser generoses, sempre que tinguis la paciència necessària per a un cicle de floració de 12 setmanes. Molt recomanada per als conreadors de sativas més experimentats que busquen alguna cosa extraordinari!

Amnesia Haze
Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 Setmanes
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Finals d‘octubre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Amnesia Haze

Royal Haze Automatic

Royal Haze Auto

Permet-nos presentar-te la Royal Haze Automatic,una sativa cerebral de poc manteniment, ideal tant per al conreador principiant com per al veterà. A dia d'avui, si necessites una sativa amb un nivell de THC superior al 15% en un cicle de cultiu total de 10-12 setmanes, aquesta és la teva varietat.

El programa de cria d'última generació de Royal Queen Seeds ha creat amb èxit una sèrie de varietats autoflorecents que rivalitzen amb les alternatives de fotoperiode. La Royal Haze Automatic és una mescla de pedigrí d'Amnèsia Haze, Skunk i Ruderalis.

Compacta i normalment per sota de 1m d'alçada, la Royal Haze és fàcil de conrear i produeix una gran quantitat de cogollos. La Royal Haze Automatic et convertirà en creient. Capaç de produir fins a 350g/m² en interior i fins a 180g per planta en exterior, senzillament no hi ha una bona raó per no donar-li una oportunitat.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 setmanes després de brotar
Estimulant, Lluït

Comprar Royal Haze Auto

Haze Berry

Haze Berry

La fusió de la Shining Silver Haze amb una DJ Short Blueberry ha donat lloc a un híbrid Haze replet de sabors dolços i un subidón encara més dolç. La Haze Berry definitivament no és la típica Haze. Una vegada més, els mestres criadors de Royal Queen Seeds han creat una varietat que canviarà la teva percepció sobre les varietats Haze.

Visualment, la Haze Berry mostra una excel·lent combinació d'atributs índica i sativa. Les fulles primes allargades i la seva escassa demanda de fertilització la perfilen com una sativa clàssica, mentre que l'estructura compacta i els cogollos densos i abundants demostren la seva herència índica.

Amb una floració de 9-11 setmanes i una mica de cura i afecte, es poden obtenir fins a 575g/m² en interior i 650g per planta en exterior. En condicions més fresques, les plantes poden desenvolupar colors porpra/blava. Un 20% de THC i una mescla d'efectes entre cos i ment diferencien a la Haze Berry de qualsevol altre varietat. Una ràfega d'eufòria inicial dóna pas a un colocón corporal progressiu, la qual cosa converteix a la Haze Berry en una varietat preferida entre els experts que troben les altres Hazes, una mica radicals i excessives a nivell cerebral.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 20
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Finals d‘octubre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Haze Berry

Chocolate Haze

Chocolate Haze

A qui no li agraden les versions modernes dels clàssics? Royal Queen Seeds ha reestructurat i recalibrat les Chocolate Thai OG i Cannalope Haze originals per reinventar la Chocolate Haze. Durant els anys 80, la marihuana amb aromes a xocolata i sabors dolços van ser les més benvolgudes i buscades pels experts. Per desgràcia, així com va arribar, la Chocolate Thai s'en va anar.

La nostra Chocolate Haze del segle XXI és un cànnabis de primera categoria amb concentracions de THC superiors al 20%. Coneguda per l'efecte cerebral inspirador i de llarga durada, aquest clàssic modern no manté cap dels inconvenients de manteniment associats a les varietats Thai. No obstant això, els sabors originals a cafè i xocolata dolça s'han conservat i potenciat.

Pots esperar un cicle de cultiu més raonable, amb un període de floració escurçat a 9-10 setmanes. A més, el rendiment de plantes d'interior de 90-160cm, pot aconseguir els 500g/m². En exterior, en condicions càlides i seques, arbres de marihuana de 2m d'altura poden produir fins a 500g cadascun. Amb aquesta Chocolate Haze, les collites seran delicioses i els efectes potents.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 20
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Finals d‘octubre
Fort

Comprar Chocolate Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

La Lemon Shining Silver Haze és la Haze amb un toc a cítric. Creuant la tropical Amnèsia Haze amb la Lemon Skunk més sucosa, Royal Queen Seeds ha proporcionat a tot amant de les sativa un motiu per somriure. Les aromes a llimona fresca picant perfumaran la teva sala de cultiu. A més, aquesta Haze dolça i cítrica és tan exquisida com el seu aspecte i sempre t'obligarà a tornar a per més.

Els efectes d'aquesta varietat són gairebé completament cerebrals i es perceben immediatament. Les ràfegues d'energia i creativitat són habituals. Pots ordenar el teu dormitori o potser pintar una obra d'art impressionista! Tot depèn del teu estat d'ànim i de la dosi d'aquests dolços cogollos amb aroma a llimona.

La Lemon Shining Silver Haze es conrea millor amb mètodes de poda o entrenament primerencs. Tria el mètode Screen of Green (ScrOG) per aconseguir rendiments màxims. Conrea-la en interior o a l'aire lliure en climes meridionals. Aquesta varietat és guanyadora de molts premis del sector del cànnabis i els resultats que ofereix al conreador casolà així ho demostren. Fes espai en la teva plantació de cànnabis aquesta temporada per a la reina de les Hazes i la seva 25% de THC.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 Setmanes
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Mitjans d‘octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Lemon Shining Silver Haze

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.