By Luke Sumpter

Cannabis Haze - Colecció Royal Queen Seeds

Haze Genetics

Haze: El Cannabis Per Fumats Insaciables

Les varietats Haze són varietats sativas extraordinàries. No obstant això, tenen una història controvertida i confusa. Sam the Skunk Man té la seva pròpia versió sobre els veritables orígens de la Haze, mentre que el “Rei del Cànnabis”, Nevil Schoenmakers, proporciona una explicació més creïble sobre el llinatge i posterior refinament de la família Haze. Però ni tan sols les seves afirmacions estan exemptes de discrepàncies.

Quant als orígens de la història de la Haze, no hi ha molt del que puguem estar segurs. Les dues teories esmentades anteriorment afirmen sense reserves que els “germans Haze”, de la costa oest d'Estats Units, són els creadors de la varietat. Els germans eren coneguts per conrear una àmplia selecció de genètiques sativa, aparentment conreaven de tot, des de varietats tailandeses fins a colombianes, i fins i tot mexicanes i varietats del sud de l'Índia. Al llarg de la major part de les dècades dels 60 i 70, l'encreuament de tantes varietats i tan diverses va acabar resultant en el que avui coneixem com l'híbrid Haze original.

Ascens De La Haze

Durant els 80, aquesta genètica va arribar als Països Baixos. Mitjançant la combinació de reproducció selectiva i adaptació al cultiu d'interior, es van desenvolupar les varietats Haze modernes. Molts bancs de llavors i criadors europeus passarien la major part de les següents tres dècades continuant i perfeccionant aquest treball.

Els experts en sativas triaran varietats Haze sobre altres varietats sense dubtar-ho. Fumar Haze és una experiència única que expandeix la ment. És el pol oposat de les Kush, que et deixen “enganxat” al sofà. La Haze és molt més psicodèlica i cerebral que física. Mentre que les índicas potents apaguen la llum, la Haze original encén la imaginació. La Haze sempre és la primera opció per fumadors insaciables que busquen efectes cerebrals, realment es tracta d'una varietat per a somiadors.

Per Què Les Varietats Haze De RQS Són Tan Especials?

Royal Queen Seeds va ser fundada per amants de sativas, per la qual cosa no és cap sorpresa que algunes de les varietats més extraordinàries de Haze es trobin exclusivament en la Col·lecció Haze de RQS. La Haze autèntica és sovint objecte d'imitacions, però poca gent aconsegueix acostar-se-li. I és que les Haze de la millor qualitat indueixen sensacions eufòriques al·lucinants incomparables a les de cap altra herba.

Pocs bancs de llavors de cànnabis posseeixen la genètica Haze autèntica. Menys encara tenen l'experiència per creuar la Haze amb èxit si la tinguessin. Royal Queen Seeds accepta el repte. Gràcies a una increïble genètica Haze i dècades d'experiència com a mestres de la cria, les nostres llavors estan feminitzades i són molt possiblement les millors varietats cerebrals al mercat actual.

Shogun

Shogun Cannabis Strain

La Shogun és una de les descendents Haze més potents de tot el catàleg de Royal Queen Seeds. El nostre equip de cria professional va crear aquest portent de THC a través de l'encreuament entre l'Amnèsia Haze i la Gorilla Glue #4. Aquesta combinació va donar lloc a una descendència amb una densitat excepcional de tricomas i flors especialment resinoses.

La Shogun ha heretat característiques típiques de les dues famílies de les quals procedeix. Els seus avantpassats Haze li han proporcionat terpens refrescants i un subidón energitzant, mentre que els seus ascendents Gorilla l'han transmès un enorme contingut de THC, d'un 25%. Quan et fumes un porro d'aquesta herba sents un subidón cerebral d'acció immediata que, la majoria de les vegades, provoca atacs de riure i de creativitat. Ofereix sabors intensos de cítrics, terra i pi, que converteixen les fumades en un veritable plaer.

La Shogun es conrea molt bé tant en interior com en exterior. Les plantes d'interior aconsegueixen una altura de tan sols 90-140cm, però produeixen bones collites, de 550-600g/m², en 9-11 setmanes. En exterior, aquesta varietat pot créixer un màxim de 190cm i produir fins a 750g per planta, i estarà llesta per a collir a la fi d'octubre.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Finals d‘octubre
Calmant, Estimulant, Lluït, Riures

Comprar Shogun

AMG

AMG Cannabis Strain

La AMG, també coneguda com a Amnèsia Mac Ganja, mostra clarament el millor de la genètica Haze. El nostre equip de cria va desenvolupar aquest híbrid de dominància sativa a través de l'encreuament entre l'Amnèsia i la Mexican Haze. El resultat? Una varietat amb molt de caràcter, amb un contingut de THC del 22% i terpens cítrics i terrosos. Aquest perfil fitoquímic dona lloc a una experiència típicament Haze, amb onades d'energia i motivació. Si la fumes al matí amb una tassa de cafè fort, et donarà energia per a afrontar el dia. Si t'agraden els comestibles de marihuana, prova aquesta experiència amb la AMG. Sentiràs un super colocón, però també una bona capacitat d'atenció i molta energia.

En interior, la AMG pot aconseguir una altura de fins a 80-120cm, per la qual cosa és ideal per a espais petits. Si li proporciones una il·luminació i fertilització adequades, pot produir fins a 500g/m² després d'un període de floració de 10-11 setmanes. Les plantes d'exterior prefereixen temporades de cultiu llargues i poden créixer fins a 140-200cm. Col·loca-la en un lloc assolellat i et donarà collites de 550-600g per planta, a la fi d'octubre o principis de novembre.

AMG - Amnesia Mac Ganja
Amnesia x Mexican Haze
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
10 - 11 Setmanes
THC: 22%
Sativa 80% Indica 20%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar AMG - Amnesia Mac Ganja


Royal Moby

Royal Moby Cannabis Strain

La Royal Moby, també coneguda com Moby Dick, conté el poder de la genètica Haze i les seves collites pesen com una balena. Com a descendent de la Haze i la White Widow originals, conté genètica llegendària en cada cèl·lula de la seva ser. Juntes, les seves varietats parentals li han transmès un bon nivell de THC, un perfil de terpens complex i una capacitat productiva impressionant.

Quan provis aquests cabdells experimentaràs un subidón equilibrat, caracteritzat per relaxació física i lucidesa mental. Els sabors intensos de nabius, cítrics, terra, herbes i pebre, converteixen cada calada en un viatge salvatge per a les papil·les gustatives. Si la fumes, aquestes notes es poden apreciar fins a un cert punt, però amb el vaporitzador, les flors de la Royal Moby et donaran una idea real del seu perfil de terpens.

A molts conreadors de marihuana els crida l'atenció la Royal Moby per les seves gegantesques collites. Les plantes d'interior aconsegueixen una altura de tan sols 80-140cm i poden produir fins a 600g/m², després d'un període de floració de 9-10 setmanes. En exterior, les plantes poden aconseguir altures impressionants de fins a 3m, i produir 700g cadascuna, a la fi d'octubre.

Royal Moby
Haze x White Widow
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 Setmanes
THC: 21%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
200 - 300 cm
Finals d‘octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Royal Moby


El Patron

El Patron Cannabis Strain

La varietat El Patron, fa honor a l'autoritat que expressa el seu nom. Té una ascendència impressionant, en la qual participa la genètica Haze, produeix molt THC i ha guanyat un munt de premis, inclòs el primer lloc en la categoria de “Marihuana comuna conreada en terra” en la Highlife. Aquesta reeixida varietat descendeix de la AMG i la Shiva, i produeix cabdells verds amb forma de con i de color morat.

El seu contingut de THC del 22% i el seu nivell elevat de mirceno i limoneno convergeixen per a provocar un subidón físicament relaxant, que calma el cos alhora que buida la ment. Pots gaudir d'aquests cabdells a la nit, per a relaxar-te sense col·locar-te massa.

Les plantes del Patron es poden conrear en interior en armaris de cultiu petits i caixes modificades. Pots aplicar LST i poda apical per a mantenir-la a una altura de tan sols 90cm, i et donarà collites de fins a 550g/m² després d'un termini de floració de 9-10 setmanes. En exterior, es desenvolupa millor en zones amb temporades de cultiu llargues. Per a controlar el risc de plagues de manera natural, pots conrear-la en un hivernacle, on és capaç de produir fins a 600g per planta a la fi d'octubre.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90-130 cm
9 - 10 Setmanes
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Finals d‘octubre
Col·locat, Potent

Comprar El Patron


Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

A partir de la combinació genètica de la Northern Light, Skunk i Haze s'han engegat molts bancs de llavors. Fusionant amb èxit aquestes tres varietats mítiques, Royal Queen Seeds et porta la Shining Silver Haze, la varietat híbrida de Haze definitiva.

Barrejar genètica índica amb Haze és una tasca realment complicada. Aconseguir l'equilibri perfecte entre temps de floració reduïts i condicions òptimes de Haze, no és una missió senzilla. Amb la Shining Silver Haze, RQS conserva els efectes cerebrals d'aquesta varietat amb temps de floració mes ràpids. De fet, el conreador pot aconseguir una gran collita de cogollos que el faràn volar en un període de només 9-10 setmanes de floració!

A més, les plantes són molt més compactes i manejables quan es conreen en interior, aconseguint aproximadament 1m. A l'aire lliure, aquesta varietat pot elevar-se fins als 2 metres, desenvolupant cogollos de la millor qualitat al llarg de tota la planta. Si desitges una Haze de primera sense un manteniment exigent, no acceptis cap substitut de la Shining Silver Haze al teu espai de cultiu.

Shining Silver Haze
Haze x (Skunk x Northern Light)
600 - 650 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Finals d‘octubre
Fort

Comprar Shining Silver Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

La Amnesia Haze és, sens dubte, la varietat més popular de Haze entre conreadors de tot el món. Aquesta varietat ha guanyat totes les copes cannabiques més importants a nivell internacional, i com a resultat s'ha convertit la varietat més venuda en l'actualitat.

L'Amnesia Haze és tremendament potent, amb nivells de THC que freguen el 22%. Atenció novells: l'Amnesia podria volar-te el cap. Aquesta varietat genuïna de fama mundial pot induir una eufòria molt duradora i un sabor tropical únic.

Les collites poden ser generoses, sempre que tinguis la paciència necessària per a un cicle de floració de 12 setmanes. Molt recomanada per als conreadors de sativas més experimentats que busquen alguna cosa extraordinari!

Amnesia Haze
Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 Setmanes
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Finals d‘octubre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Amnesia Haze

Royal Haze Automatic

Royal Haze Auto

Permet-nos presentar-te la Royal Haze Automatic,una sativa cerebral de poc manteniment, ideal tant per al conreador principiant com per al veterà. A dia d'avui, si necessites una sativa amb un nivell de THC superior al 15% en un cicle de cultiu total de 10-12 setmanes, aquesta és la teva varietat.

El programa de cria d'última generació de Royal Queen Seeds ha creat amb èxit una sèrie de varietats autoflorecents que rivalitzen amb les alternatives de fotoperiode. La Royal Haze Automatic és una mescla de pedigrí d'Amnèsia Haze, Skunk i Ruderalis.

Compacta i normalment per sota de 1m d'alçada, la Royal Haze és fàcil de conrear i produeix una gran quantitat de cogollos. La Royal Haze Automatic et convertirà en creient. Capaç de produir fins a 350g/m² en interior i fins a 180g per planta en exterior, senzillament no hi ha una bona raó per no donar-li una oportunitat.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 setmanes després de brotar
Estimulant, Lluït

Comprar Royal Haze Auto

Haze Berry

Haze Berry

La fusió de la Shining Silver Haze amb una DJ Short Blueberry ha donat lloc a un híbrid Haze replet de sabors dolços i un subidón encara més dolç. La Haze Berry definitivament no és la típica Haze. Una vegada més, els mestres criadors de Royal Queen Seeds han creat una varietat que canviarà la teva percepció sobre les varietats Haze.

Visualment, la Haze Berry mostra una excel·lent combinació d'atributs índica i sativa. Les fulles primes allargades i la seva escassa demanda de fertilització la perfilen com una sativa clàssica, mentre que l'estructura compacta i els cogollos densos i abundants demostren la seva herència índica.

Amb una floració de 9-11 setmanes i una mica de cura i afecte, es poden obtenir fins a 575g/m² en interior i 650g per planta en exterior. En condicions més fresques, les plantes poden desenvolupar colors porpra/blava. Un 20% de THC i una mescla d'efectes entre cos i ment diferencien a la Haze Berry de qualsevol altre varietat. Una ràfega d'eufòria inicial dóna pas a un colocón corporal progressiu, la qual cosa converteix a la Haze Berry en una varietat preferida entre els experts que troben les altres Hazes, una mica radicals i excessives a nivell cerebral.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 20
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Finals d‘octubre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Haze Berry

Chocolate Haze

Chocolate Haze

A qui no li agraden les versions modernes dels clàssics? Royal Queen Seeds ha reestructurat i recalibrat les Chocolate Thai OG i Cannalope Haze originals per reinventar la Chocolate Haze. Durant els anys 80, la marihuana amb aromes a xocolata i sabors dolços van ser les més benvolgudes i buscades pels experts. Per desgràcia, així com va arribar, la Chocolate Thai s'en va anar.

La nostra Chocolate Haze del segle XXI és un cànnabis de primera categoria amb concentracions de THC superiors al 20%. Coneguda per l'efecte cerebral inspirador i de llarga durada, aquest clàssic modern no manté cap dels inconvenients de manteniment associats a les varietats Thai. No obstant això, els sabors originals a cafè i xocolata dolça s'han conservat i potenciat.

Pots esperar un cicle de cultiu més raonable, amb un període de floració escurçat a 9-10 setmanes. A més, el rendiment de plantes d'interior de 90-160cm, pot aconseguir els 500g/m². En exterior, en condicions càlides i seques, arbres de marihuana de 2m d'altura poden produir fins a 500g cadascun. Amb aquesta Chocolate Haze, les collites seran delicioses i els efectes potents.

Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 20
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Finals d‘octubre
Fort

Comprar Chocolate Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

La Lemon Shining Silver Haze és la Haze amb un toc a cítric. Creuant la tropical Amnèsia Haze amb la Lemon Skunk més sucosa, Royal Queen Seeds ha proporcionat a tot amant de les sativa un motiu per somriure. Les aromes a llimona fresca picant perfumaran la teva sala de cultiu. A més, aquesta Haze dolça i cítrica és tan exquisida com el seu aspecte i sempre t'obligarà a tornar a per més.

Els efectes d'aquesta varietat són gairebé completament cerebrals i es perceben immediatament. Les ràfegues d'energia i creativitat són habituals. Pots ordenar el teu dormitori o potser pintar una obra d'art impressionista! Tot depèn del teu estat d'ànim i de la dosi d'aquests dolços cogollos amb aroma a llimona.

La Lemon Shining Silver Haze es conrea millor amb mètodes de poda o entrenament primerencs. Tria el mètode Screen of Green (ScrOG) per aconseguir rendiments màxims. Conrea-la en interior o a l'aire lliure en climes meridionals. Aquesta varietat és guanyadora de molts premis del sector del cànnabis i els resultats que ofereix al conreador casolà així ho demostren. Fes espai en la teva plantació de cànnabis aquesta temporada per a la reina de les Hazes i la seva 25% de THC.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 Setmanes
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Mitjans d‘octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Lemon Shining Silver Haze

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.