The RQS Blog

.By Ryan Najjar

La White Widow, sortida dels Països Baixos i Green House Seeds, va aparèixer en l'escena del cànnabis durant la dècada dels 90. Des del primer moment, tothom va saber que es tractava d'una cosa especial. I tal vegada la major prova d'això va ser la High Times Cànnabis Cup de 1995, on la White Widow va arrasar amb facilitat

Va ser una cosa important, però podries pensar: "Això va passar fa més de dues dècades. La ciència del cànnabis està avançant més ràpid que mai. Com es compara avui amb la resta?". Perquè estem encantats de confirmar-te que continua estant entre les millors, fins i tot enfront de les espectaculars varietats d'avui dia.

HISTÒRIA GENÈTICA DE LA WHITE WIDOW

Encara que desconeixem els noms exactes de les varietats que es van creuar per a obtenir la White Widow, sabem d'on procedien. La White Widow és una mescla genètica de dues varietats autòctones: una sativa brasilera i una índica del sud de l'Índia, sent aquesta última una gran productora de resina. Procedents d'aquests dos racons del món, es van unir als Països Baixos. I així va ser com va néixer la White Widow.

SABOR, AROMA I POTÈNCIA DE LA WHITE WIDOW

Encara que es tracta d'una varietat molt famosa, el sabor de la White Widow és molt discret. Però tampoc és insípida. Ofereix unes notes subtils però perceptibles a cítrics, herbes, i fins i tot pebre, que es dispersen per tot el paladar. Aquestes notes perfumen l'ambient de la mateixa forma, acariciant el teu nas sense deixar l'habitació empestant.

Si jutges la potència d'una herba pel seu sabor i olor, et portaràs una sorpresa. Aquests cabdells sacsegen al consumidor amb un 19% de THC, i malgrat ser un híbrid equilibrat, provoca el tipus de subidón cerebral i edificant que proporcionen les grans icones sativa dominants.

White Widow

White Widow

White Widow Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow S1
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 190 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely stoned
 

Buy White Widow

CONREAR LA WHITE WIDOW

Podries pensar que el cultiu d'una llegenda és només cosa d'experts, però et sorprendria saber que la White Widow és una planta més manejable que la majoria. La teva principal preocupació serà assegurar-te que rebi molta llum. Encara que si tens en compte que aquesta varietat va ser popularitzada primer als Països Baixos, és d'esperar que sobrevisqui en climes freds.

És apta per al cultiu interior i exterior, encara que hi ha una gran diferència entre tots dos. Els qui la conreïn a l'aire lliure obtindran plantes de 2 metres d'altura i collites mitjanes de 550-600g/cap. Els conreadors d'interior, no obstant això, veuran com les seves plantes aconsegueixen la meitat d'aquesta grandària i produeixen uns 450-500g/m². En tots dos casos, la fase de floració només dura unes 9 setmanes. Si vols maximitzar el creixement d'aquestes plantes, utilitza els mètodes SOG o ScrOG.

La White Widow és famosa per la seva enorme producció de resina. Quan cullis i retallades els teus cabdells, et sorprendràs del seu enorme volum de tricomas. Tracta'ls amb cura perquè no perdin gens de resina, i tingues en compte aquesta varietat per a fer haixix i concentrats de qualitat.

White Widow Auto

White Widow Automatic

White Widow Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow x Ruderalis
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 40% Indica, 20% Ruderalis
Yield outdoor 190 - 240 g/per plant (dried)
Height outdoor 50 - 110 cm
Harvest time 10 - 12 weeks after germination
Effect Physically stoned
 

Buy White Widow Automatic

 

WHITE WIDOW AUTOMATIC

Si el temps és un aspecte vital, o no et ve de gust molestar-te amb el procés estàndard de cultiu, t'alegrarà saber que existeix la White Widow Automatic. Mitjançant l'encreuament d'aquest clàssic amb una genètica ruderalis de primera categoria, aconseguim una versió de la llegenda que triga a estar llesta 10-12 setmanes des de la germinació.

Amb un contingut de THC entorn del 14%, aquesta herba és perfecta per al fumador ocasional que busca alguna cosa per a animar-se. Curiosament, la versió automàtica té un efecte més similar al d'una varietat índica dominant, amb un colocón físic suau. Però donada la diferència en potència i efecte, et recomanem conrear totes dues variants d'aquesta mítica varietat. Pugen de manera diferent, però això sí, les dues ho fan de luxe.

RESUM DE LA WHITE WIDOW: UNA VARIETAT MÍTICA QUE PERDURA

La White Widow és un dels híbrids de marihuana més famosos que existeixen. A més de la seva abundant producció de resina i efecte equilibrat, és fàcil de conrear i ofereix un punt de potència òptim. I per a completar l'experiència, també proporciona una mescla de sabors delicats però complexos que fan que aquesta herba enigmàtica sigui veritablement única.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.