Entre les milers de varietats de soques de marihuana que s’han fet populars al llarg del temps, la White Widow encapçala la llista amb diferència. Fa molt de temps que la White Widow va assolir el primer lloc a nivell mundial. Aquesta varietat premium era cultivada originàriament als Països Baixos, però moltes persones no són conscients de les seves arrels holandeses. És el producte més popular en gairebé tots els coffee shops d’Amsterdam. La White Widow va crear-se en combinar un 60% de Sativa brasilera amb un 40% d’una varietat híbrida Indica de l’Índia. Com succeeix amb molts altres tipus de marihuana, sempre hi haurà controvèrsia sobre qui va inventar realment la soca.

Quins efectes té?
Royal Queen Seeds pot ser un dels millors bancs de llavors per trobar una soca White Widow de qualitat superior. La White Widow acostuma a produir uns efectes duradors a causa de la seva alta potència i tricomes blancs. La soca rep el nom de White Widow perquè està coberta de tricomes blancs que semblen neu i produeixen uns efectes intensos. Els nombrosos cristalls de la White Widow fan recordar a terrossos de deliciós sucre. La gent sovint descriu la White Widow com a una soca increïblement relaxant que pot produir molta gana. Aquesta soca no necessàriament provoca adormiment, sinó que el component sativa sovint millora l’estat d'ànim després de la inhalació. Molts experts creuen que la White Widow pot ser sigui la varietat de marihuana més forta del món.

La soca de l’èxit
La introducció de la White Widow al increïble món de la marihuana va ser tot un esdeveniment. Algunes varietats de la White Widow tenen un contingut de THC al voltant del 20%. La soca va guanyar la High Times Cannabis Cup el 1995. Així doncs, es va convertir ràpidament en una soca molt popular al sector comercial. A més, la White Widow ha estat utilitzada als darrers anys per crear moltes altres soques noves. Aquesta soca va sortir per primer cop al mercat a principis dels anys 90, i l’any 1994 ja començava a rebre premis arreu del món. A molta gent li agrada la White Widow perquè es pot cultivar en climes més frescos, sempre que tingui prou llum solar. Diuen que les cigarretes de White Widow tenen gust a pi o cítrics.

La nota més alta
Com que la tenen en tan gran estima, la White Widow acostuma a ser una de les varietats més cares del mercat. L'època ideal de collita de la White Widow és al voltant de principis de setembre. Aquesta soca creix bé a l’interior i normalment no arriba al metre d’alçada. El seu cultiu es recomana només a productors o aficionats amb un cert nivell d’experiència. El període de floració de la White Widow té una durada mitjana d’aproximadament dos mesos. La soca pot produir fins a 450 grams per metre quadrat. De vegades hi ha tants tricomes blancs amb contingut en THC a la planta que el cabdell amb prou feines es veu. Sens dubte la White Widow és una marihuana amb la qualificació A.

La White Widow produeix cabdells gruixuts i densos que de vegades presenten pèls de color taronja i tricomes abundants. Afortunadament, malgrat la seva densitat, la White Widow té un gust suau i picant que fa que en vulguis més. A molta gent li agrada l’aroma que fa aquesta soca d’alta qualitat quan la cultiven o trenquen els cabdells compactes. Fins i tot els fumadors més experimentats afirmen que els efectes de fumar White Widow duren tot el dia. La fumada d’aquesta soca ha estat descrita com a una sensació psicodèlica que de vegades dura entre tres i nou hores. Productors de tot el món estan constantment treballant per desenvolupar noves variants d’aquesta excel•lent soca.

White Widow llavors de marihuana feminitzades

Ús medicinal
A més del seu ús recreatiu, la White Widow també és una varietat molt popular a la indústria de la marihuana medicinal. Una mostra de més de 1200 persones la van qualificar amb un 8,6 sobre 10 per la seva eficàcia mèdica. El principal ús medicinal de la White Widow és la reducció de l’estrès. Aquesta soca també és utilitzada pels pacients per alleujar el dolor, l’ansietat, la depressió i l’insomni. Els pacients gaudeixen dels seus efectes d’eufòria i relaxació, a diferència d’altres soques amb qualificació alta que de vegades causen sentiments de paranoia o desorientació. Molts consumidors consideren que la White Widow és la millor híbrida del mercat.

No hi ha dubte que les versions dels autèntics orígens d’aquesta soca de cànnabis varien, però el seu estatus entre les millors varietats de tots els temps és inqüestionable. El sabor i l’olor d’aquesta soca és totalment diferent de qualsevol altra que hi hagi al mercat actualment. Psychedelic és la paraula que s’empra una i altra vegada per descriure els efectes de les cigarretes de White Widow. Tots els artistes de la indústria de l’entreteniment que consumeixen marihuana fumen White Widow sempre que tenen ocasió. Fer servir un vaporitzador sembla ser la millor manera de treure el màxim profit dels alts nivells de THC d’aquesta híbrida única. L’experiència de fumar aquest cànnabis és ideal tant per a fumadors experimentats com per a novells. No obstant això, fins i tot els fumadors amb més experiència diuen que els efectes que produeix la vaporització d’aquesta varietat de cànnabis sovint fa que se sentin aclaparats.

 White Widow llavors de marihuana feminitzades

Amb el pas dels anys, s'han descobert, creuat i fumat milers de soques de marihuana. Possiblement no hi hagi cap altra soca més famosa i llegendària que la White Widow.

COMPRA LLAVORS WHITE WIDOW

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.