By Max Sargent

Cultivar marihuana en exterior és extremadament gratificant, sobretot per les grans collites i el baix cost de les infraestructures. Moltes de les varietats de Royal Queen Seeds es desenvolupen molt bé a l’aire lliure, i es desenvolupen perfectament sota la llum natural del sol. Dit això, si cultives en exterior, la varietat que triïs pot marcar la diferència entre l’èxit o el fracàs. Per això, hem recopilat una llista de les nostres 5 millors varietats d’exterior: ceps que estaran llestes per a collir a la fi de setembre.

Amb les varietats d’aquesta llista, pots evitar els problemes innecessaris que comporten la pluja i les gelades d’octubre i novembre. Mentre els altres cultivadors estaran ocupats inspeccionant els seus cabdells en ple desenvolupament, i buscant indicis de floridura, tu estaràs assecant els teus cabdells i omplint els flascons. Si no has vist nostres 5 millors varietats per a climes freds i càlids, tira’ls un ull també!


AVANTATGES DE TRIAR LA VARIETAT CORRECTA SI CULTIVES EN EXTERIOR

Quan es tria una varietat de marihuana per a exterior, la velocitat no hauria de ser l’única preocupació. També és important que les plantes siguin productives, que tinguin una bona aroma i que indueixin un efecte agradable en fumar-les.

Aquestes són les característiques que ha de tenir la teva varietat d’exterior:

  • Floració ràpida, perquè pugui evitar les pluges de tardor
  • Bona resistència natural a la floridura i les plagues
  • Productivitat alta
  • Gran potència, aroma i sabor
  • Grans efectes

LES 5 MILLORS VARIETATS DE MARIHUANA DE CICLE RÀPID PER A CULTIUS EN EXTERIOR EN 2022

Ara que ja sabem el que ha de tenir una bona varietat d’exterior, és hora que vegem algunes dels ceps recomanats. Aquí tens 5 de les millors varietats d’exterior de cicle ràpid per a cultivar aquest 2022:

1. HONEY CREAM FAST FLOWERING

La Honey Cream Fast Flowering és una de les nostres favorites més recents. És una varietat molt popular a Espanya, per la seva aroma dolça i cremosa, però pot cultivar-se pràcticament en qualsevol lloc d’Europa.

El seu temps de floració notablement curt, de només 6-7 setmanes, la converteix en una varietat genial per a zones on el clima pot posar-se lleig a principis de tardor. No obstant això, si la cultives al juliol i agost, tindràs suficient marge perquè la Honey Cream rebi molta llum solar i pugui créixer en gran. D’aquesta manera, al setembre obtindràs unes collites bastant substancioses, de cabdells dolços i potents.

A més del seu curt termini de floració i el seu increïble sabor, la Honey Cream té una sòlida base índica molt convincent, composta per la BlueBlack (Blueberry x Black Domina), la Maple Leaf Indica (100% índica afghana) i la White Rhino. Aquests tres ceps li donen a la Honey Cream FF un perfil genètic de dominancia índica, però també una bona quantitat de la potència sativa de la White Widow, el cep ascendent de la White Rhino. En exterior i sota condicions adequades, les plantes aconsegueixen una altura de 180-250cm i produeixen fins a 675g per planta.

Honey Cream

Honey Cream (Fast Flowering)
BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 35% Indica 65%
625 - 675 gr/plant
180 - 250 cm
Principis d‘ octubre
Psicodèlic

Comprar Honey Cream (Fast Flowering)

2. SPEEDY CHILE FAST FLOWERING

La següent és la Speedy Chile. Aquesta nena combina la genètica Early Skunk amb diversos ceps índica autòctons de Xile, encara que una planta autoflorescent de tercera generació té part de responsabilitat del seu temps de floració tan curt, de només 6 setmanes (42 dies!).

Però no t’equivoquis, la Speedy Chile és un cep fotoperiódica que floreix depenent de la quantitat d’hores de llum que rep al dia. Es podria dir que els ceps de floració ràpida són el següent pas evolutiu des de la genètica autoflorescent: aquests ceps produeixen nivells elevats de THC i tenen un període total de cultiu increïblement curt.

Si sols cultivar en exterior, o ets principiant en cultiu, la Speedy Chile Fast Flowering és una elecció encertada. Podràs omplir els flascons d’herba a principis de setembre, eliminant la incertesa respecte al clima o els problemes de floridura. I els cabdells són una meravella en si mateixos, amb sabors deliciosos a fruita i pi, i un contingut de THC del 16%.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
A principis de setembre
Calmant, Riures

Comprar Speedy Chile (Fast Flowering)

3. NORTHERN LIGHT

La Northern Light és un veritable clàssic de la marihuana, una superestrella índica creada a partir d'onze llavors diferents amb genètiques afganeses i tailandeses. Ha estat creuada moltes vegades, per la qual cosa la seva composició genètica exacta continua sent un misteri. No obstant això, la mateixa Northern Light és la base de moltes varietats de marihuana amb un gran palmarès.

La Northern Light feminitzada és una varietat fantàstica per a exterior, on pot aconseguir una altura de més de 2 metres. I quan arriba el moment de la collita, recompensa a qui la cultivi amb uns cabdells densos i coberts de resina, i una cua principal gegant. Les seves collites són bastant impressionants. Si rep suficient llum i abonament, pot produir fins a 575-625g per planta a la fi de setembre (al voltant de 8-9 setmanes de floració en interior).

La Northern Light s'ha convertit en llegenda per una bona raó. Aquesta potent índica té la capacitat de palanquejar-te immediatament. Es tracta del cep ideal per a aconseguir un fort "colocón" nocturn que t'ajudi a relaxar-te i dormir. Podràs apreciar els seus increïbles sabors de cítrics, espècies i fruites tant si la fumes com si la vapejes.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Northern Light

4. SWEET ZZ

La Sweet ZZ és la nostra pròpia versió de la mítica Zkittlez. Amb la seva aroma afruitada i el seu deliciós sabor, és la favorita dels cultivadors de marihuana que no poden viure sense llaminadures.

Aquest híbrid de dominancia índica és un encreuament entre l’Engrapi Ape i la Grapefruit, i triga solament entre 7-9 setmanes a florir, per la qual cosa si la cultives en exterior la tindràs llista per al tall a la fi de setembre. Quan arribi el moment, prepara una bossa ben gran, perquè aquesta nena pot produir fins a 600g per planta, sota condicions adequades.

Encara que la Sweet ZZ és de dominancia índica, els seus efectes se centren fermament en la ment, no en el cos. Et colpejarà amb onades de pensaments inspiradors i molt bon rotllo. Afegeix-li els seus deliciosos sabors cítrics, a baies i llaminadures, i aconseguiràs la felicitat materialitzada en forma d’una herba increïble. El bo és que no és excessivament potent, té un nivell de THC del 15-20%. Per tant, abans d’arribar a un punt sense retorn, podràs assaborir bé el seu gust i els seus efectes durant una bona estona.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Setmanes
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Finals de setembre
Calmant, Col·locat

Comprar Sweet ZZ

5. GREEN CRACK PUNCH

La Green Crack Punch descendeix de la Purple Punch i la Green Crack, i és un gran exemple del que ocorre quan els pols oposats s'atreuen. La Purple Punch és una varietat premium de dominància índica, excel·lent per a relaxar-se i alleujar la tensió, mentre que la Green Crack és un cep tipus conillet de Duracell, que et manté en un estat continu d'optimisme i motivació.

El resultat? Un híbrid equilibrat amb un contingut mitjà de THC del 20%, que proporciona energia i inspiració. Els seus efectes s'apoderen dels músculs i relaxen el cos. La Green Crack Punch és una delícia per als sentits, ja que es caracteritza per uns cridaners matisos roses i taronja intensos, acompanyats d'un fum suau amb sabor de fruites.

La Green Crack Punch és una excel·lent opció per a principiants en el cultiu exterior, perquè necessita molt poc manteniment i tolera ben petits fluxos de fertilització i il·luminació. És adequada per a una gran varietat d'entorns, i està llesta per a la collita a la fi de setembre (al voltant de 7-8 setmanes de floració en interior), amb una producció 550-600g per planta.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Calmant, Eufòric

Comprar Green Crack Punch

VOLS CULTIVAR UNA MARIHUANA INCREÏBLE AL 2022?

Si no veus l’hora de començar a cultivar una herba increïble en 2022, dóna un cop d’ull a la resta d’estupendes llavors de la nostra botiga online. Aquí, en Royal Queen Seeds, tenim molts tipus de llavors de marihuana per a cultivar en interior i exterior, incloent llavors de marihuana feminitzades, autoflorescents i llavors riques en CBD.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.