The RQS Blog

.


By Max Sargent


Si vols conrear en exterior no has d'esperar una eternitat per a fumar la teva pròpia herba. És cert que les pluges de tardor i les nits fredes poden danyar les plantes just en el moment crític, però les següents varietats d'exterior t'ajudaran a aconseguir collites ràpides malgrat els elements. La Royal Cheese, la Speedy Xile, la Honey Cream i la Candy Kush són varietats de floració ràpida i, de fet, algunes de les millors del mercat per a complir aquests objectius. Però les següents varietats que et vam mostrar podrien competir amb aquestes llegendes sense problemes pel que fa a rapidesa i qualitat general.

Continua llegint i consulta els nostres consells per a conrear aquestes varietats de creixement ràpid. També trobaràs informació sobre el seu llinatge genètic, perfil de sabor, contingut de THC i efectes!

Grape Ape

Si conrearàs la Grape Ape en exterior, tingues en compte que a la marihuana no li agraden les gelades. Procura sembrar les llavors unes dues setmanes abans de les últimes gelades i deixa les plàntules en interior fins que desenvolupin diverses parelles de fulles veritables. Trasplanta-les a un hivernacle o cobreix-les amb un teixit especial per a protegir-les de les últimes gelades al principi de la temporada.

La Grape Ape pot aconseguir la seva altura màxima durant la fase vegetativa. Si es conrea en un test de 11L, pot créixer fins a 190cm. Per a alleugerir la seva densa copa índica i afavorir la penetració de la llum i la ventilació en la part superior, pots aplicar una mica de defoliació una setmana abans que les plantes entrin en floració. La Grape Ape és una de les millors varietats de floració ràpida per a conrear en exterior, amb un termini d'unes 7-9 setmanes. Lava les arrels de les plantes durant 2-3 setmanes abans de la collita per a millorar el sabor, i prepara't per a recollir fins a 600g per planta a la fi de setembre.

La Grape Ape descendeix de les varietats parentals Afghani, Mendocino Purps i Skunk #1. Aquest híbrid de forta dominància índica exerceix un efecte corporal relaxant i calmant, impulsat per un contingut de THC del 20% i acompanyat de sabors de nabius i Skunk en cada calada.

Grape Ape
23_genetic background_1 Afghani x Mendocino Purps x Skunk 1
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 20
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 190 cm
27_harvest period_1 Finals de setembre
22_Effect_1 Calmant, Relaxació corporal, Somnolent

Comprar Grape Ape

Sweet ZZ

Per a tenir més probabilitats d'èxit amb les llavors de la Sweet ZZ és millor germinar-les en interior. Una vegada que hagi passat l'última gelada i les plàntules mesurin uns 10cm, trasplanta-les a tests més grans o directament al sòl, procurant col·locar-les en el lloc més assolellat del jardí. Abans del final de la fase vegetativa, i sempre que no hagin rebut entrenament, les plantes hauran aconseguit una altura d'uns 140cm.

Continua aplicant defoliació durant la resta de la fase vegetativa, ja que la petita copa índica de la Sweet ZZ pot tornar-se molt densa ràpidament. A mesura que els dies comencen a fer-se més curts a mitjan juliol, la Sweet ZZ començarà a florir. Procura retallar les fulles groguenques durant aquest període perquè la planta centri la seva energia en els cabdells. Prepara't per a collir fins a 550g per planta després de 7-9 setmanes de floració, cap a finals de setembre.

La Sweet ZZ descendeix de la Grape Ape i la Grapefruit, per la qual cosa compta amb un perfil de terpens increïblement dolç i afruitat. Amb un contingut de THC del 22%, aquest híbrid de dominància índica provoca un efecte relaxant i calmant.

Sweet ZZ stages

Sweet ZZ
23_genetic background_1 Grape Ape x Grapefruit
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Finals de setembre
22_Effect_1 Calmant, Col·locat

Comprar Sweet ZZ

Punch Pie

Per a germinar ràpidament les llavors de la Punch Pie utilitza una estora tèrmica i un planter i deixa-les en interior baix llueixes LED potents, fins que desenvolupin el seu primer conjunt de fulles veritables. Després, trasplanta-les a tests de 10cm plenes de terra i un polsim de fongs micorrizes, i deixa-les ben il·luminades fins que aconsegueixin una altura d'uns 10cm. Quan sàpigues amb certesa que ja no hi haurà més gelades, trasplanta les plantes en vegetatiu a la zona més assolellada del jardí. En ser bastant resistent a la floridura, la Punch Pie no requereix entrenament, i això li permet desenvolupar una gran cua central i una altura de 150cm.

Durant la primera setmana de floració cal aplicar bastant defoliació per a augmentar l'exposició a la llum dels cabdells inferiors. I per a protegir-la de les tempestes al final de l'estiu, es pot aplicar suport a les branques. Comença a rentar les arrels durant la sisena setmana de floració i prepara't per a collir fins a 750g per planta a la fi de setembre.

La Punch Pie compta amb un llinatge genètic que la converteix en una de les millors varietats feminitzades per a conrear en exterior. Es tracta d'una col·laboració entre Tyson 2.0 i RQS que descendeix de dues resistents varietats parentals, la Purple Punch i la Purple Kush. Ofereix un contingut de THC del 22%, sabors de nabius i caramels, i un efecte eufòric i relaxant.

Punch Pie
23_genetic background_1 Purple Punch x Purple Kush
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 650-750 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Finals de setembre
22_Effect_1 Calmant, Eufòric, Relaxació corporal, Somnolent

Comprar Punch Pie

Gelato 44

Podràs germinar les llavors de la Gelato 44 directament en els tests definitius quan hagi passat l'última gelada. Prova d'usar una campana de cultiu per a accelerar el temps de germinació. Quan apareguin els primers brots, retira la campana durant el dia per a evitar que s'humitegin, però torna a posar-la a la nit per a protegir-los de possibles gelades nocturnes. Per a estimular el creixement de les fulles i protegir-les dels patògens, fertilitza setmanalment amb esprai foliar a base d'algues marines orgàniques, emulsió de peix i te de compost. Si la conrees en un test gran, la Gelato 44 pot aconseguir una altura màxima de 180cm. Pots mantenir-la a una grandària de 140cm usant un test més petit o aplicant LST durant les primeres fases de creixement.

Quan les preflors comencin a desenvolupar-se, passa a un fertilitzant amb major contingut de potassi i fòsfor. Si conrees en hivernacle, és important que hi hagi una ventilació adequada durant la floració per a reduir el risc de desenvolupament de floridura. Aquesta varietat pot donar collites de fins a 600g per planta després d'una fase de floració de 8-9 setmanes.

La Gelato 44 de Tyson 2.0 és un fenotip de la Gelato original que descendeix de la Sunset Sherbet i la Thin Mint Girl Scout Cookies. És millor consumir aquesta herba a les nits, quan puguis gaudir al màxim la sensació afable que proporcionen la seva 22% de THC i els seus terpens dolços i mentolats.

Gelato 44
23_genetic background_1 Sunset Sherbet X Thin Mint Girl Scout Cookies
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 25% Indica 75%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Finals de setembre
22_Effect_1 Creatiu, Durador, Eufòric, Relaxació corporal

Comprar Gelato 44

Green Crack Punch

Vols saber quina és la nostra última varietat d'exterior de floració ràpida? Aquesta planta vola durant la floració, però l'èxit comença amb la germinació. Per a obtenir els millors resultats, cal germinar les llavors de la Green Crack Punch en interior, a temperatures constants que estimulin el desenvolupament ràpid de les plàntules. Podran passar a l'exterior quan hagin desenvolupat dos jocs de fulles veritables i una tija gruixuda i resistent.

Durant la fase vegetativa, aquesta varietat requereix menys defoliació i entrenament que les anteriors. En tenir una distància internodal més àmplia i fólis més prims, la llum natural penetra de forma més uniforme. Si no rep entrenament pot aconseguir una altura màxima de 220cm, la qual cosa la converteix en una de les varietats de floració ràpida més grans.

És aconsellable aplicar suport a les seves branques més llargues durant la floració per a evitar danys per tempestes i vents forts. Els seus cabdells solament triguen 8-9 setmanes a desenvolupar-se, inflar-se i madurar. Si la fertilitzes bé, pot donar-te 600g per planta a la fi de setembre.

La Green Crack Punch ha heretat la productivitat i meravellosos efectes de les seves varietats parentals Green Crack i Purple Punch. És una herba suau, amb un 18% THC i un perfil de terpens saborós compost per aromes de cítrics i fruites dolces.

Green crack punch stages

Green Crack Punch
23_genetic background_1 Green Crack x Purple Punch
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 60% Indica 40%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Finals de setembre
22_Effect_1 Calmant, Eufòric

Comprar Green Crack Punch

Les millors varietats per a tenir collites ràpides en exterior

Les varietats anteriors són perfectes per a conrear en exterior i aconseguir collites ràpides. Són genètiques ideals, ja sigui per a conrear en zones amb temporades de cultiu breus, conrear amb discreció o simplement no esperar tant per a fumar la teva pròpia herba. Consulta els seus perfils de sabor i efectes per a veure quins s'adapten millor a les teves necessitats, compra unes quantes llavors i prepara't per a la pròxima temporada de cultiu.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.