Nuevo buscador de semillas - Descubre tu variedad

By Max Sargent

Cultivar marihuana en exterior és extremadament gratificant, sobretot per les grans collites i el baix cost de les infraestructures. Moltes de les varietats de Royal Queen Seeds es desenvolupen molt bé a l’aire lliure, i es desenvolupen perfectament sota la llum natural del sol. Dit això, si cultives en exterior, la varietat que triïs pot marcar la diferència entre l’èxit o el fracàs. Per això, hem recopilat una llista de les nostres 5 millors varietats d’exterior: ceps que estaran llestes per a collir a la fi de setembre.

Amb les varietats d’aquesta llista, pots evitar els problemes innecessaris que comporten la pluja i les gelades d’octubre i novembre. Mentre els altres cultivadors estaran ocupats inspeccionant els seus cabdells en ple desenvolupament, i buscant indicis de floridura, tu estaràs assecant els teus cabdells i omplint els flascons. Si no has vist nostres 5 millors varietats per a climes freds i càlids, tira’ls un ull també!


AVANTATGES DE TRIAR LA VARIETAT CORRECTA SI CULTIVES EN EXTERIOR

Quan es tria una varietat de marihuana per a exterior, la velocitat no hauria de ser l’única preocupació. També és important que les plantes siguin productives, que tinguin una bona aroma i que indueixin un efecte agradable en fumar-les.

Aquestes són les característiques que ha de tenir la teva varietat d’exterior:

  • Floració ràpida, perquè pugui evitar les pluges de tardor
  • Bona resistència natural a la floridura i les plagues
  • Productivitat alta
  • Gran potència, aroma i sabor
  • Grans efectes

LES 5 MILLORS VARIETATS DE MARIHUANA DE CICLE RÀPID PER A CULTIUS EN EXTERIOR EN 2020

Ara que ja sabem el que ha de tenir una bona varietat d’exterior, és hora que vegem algunes dels ceps recomanats. Aquí tens 5 de les millors varietats d’exterior de cicle ràpid per a cultivar aquest 2020:

1. HONEY CREAM FAST FLOWERING

La Honey Cream Fast Flowering és una de les nostres favorites més recents. És una varietat molt popular a Espanya, per la seva aroma dolça i cremosa, però pot cultivar-se pràcticament en qualsevol lloc d’Europa.

El seu temps de floració notablement curt, de només 6-7 setmanes, la converteix en una varietat genial per a zones on el clima pot posar-se lleig a principis de tardor. No obstant això, si la cultives al juliol i agost, tindràs suficient marge perquè la Honey Cream rebi molta llum solar i pugui créixer en gran. D’aquesta manera, al setembre obtindràs unes collites bastant substancioses, de cabdells dolços i potents.

A més del seu curt termini de floració i el seu increïble sabor, la Honey Cream té una sòlida base índica molt convincent, composta per la BlueBlack (Blueberry x Black Domina), la Maple Leaf Indica (100% índica afghana) i la White Rhino. Aquests tres ceps li donen a la Honey Cream FF un perfil genètic de dominancia índica, però també una bona quantitat de la potència sativa de la White Widow, el cep ascendent de la White Rhino. En exterior i sota condicions adequades, les plantes aconsegueixen una altura de 180-250cm i produeixen fins a 675g per planta.

Honey Cream

Honey Cream (Fast Flowering)
BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 35% Indica 65%
625 - 675 gr/plant
180 - 250 cm
Principis d‘ octubre
Psicodèlic

Comprar Honey Cream (Fast Flowering)

2. SPEEDY CHILE FAST FLOWERING

La següent és la Speedy Chile. Aquesta nena combina la genètica Early Skunk amb diversos ceps índica autòctons de Xile, encara que una planta autofloreciente de tercera generació té part de responsabilitat del seu temps de floració tan curt, de només 6 setmanes (42 dies!).

Però no t’equivoquis, la Speedy Chile és un cep fotoperiódica que floreix depenent de la quantitat d’hores de llum que rep al dia. Es podria dir que els ceps de floració ràpida són el següent pas evolutiu des de la genètica autofloreciente: aquests ceps produeixen nivells elevats de THC i tenen un període total de cultiu increïblement curt.

Si sols cultivar en exterior, o ets principiant en cultiu, la Speedy Chile Fast Flowering és una elecció encertada. Podràs omplir els flascons d’herba a principis de setembre, eliminant la incertesa respecte al clima o els problemes de floridura. I els cabdells són una meravella en si mateixos, amb sabors deliciosos a fruita i pi, i un contingut de THC del 16%.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
A principis de setembre
Calmant, Riures

Comprar Speedy Chile (Fast Flowering)

3. CRITICAL KUSH

És probable que ja t’hagis creuat amb la Critical en la teva experiència com a cultivador aficionat, una autèntica campiona quant a productivitat que recomanem per a aquells cultivadors d’interior i exterior que busquen la millor relació entre producció i temps de floració.

La Critical, que també forma part de les nostres 5 millors ceps per a climes freds, és una índica vigorosa i de floració ràpida que mereix estar en totes les llistes de varietats de marihuana. Però en creuar la Critical amb la famosa OG Kush, la potència va aconseguir nivells completament nous.

La Critical Kush presenta alguns dels efectes cerebrals, i més aviat sativa, de la OG Kush, a més del potent colocón apalancador de la Critical. Ja saps, el típic cas de “compra un subidón i porta’t un altre gratis”. Si busques una varietat resistent, potent i productiva per a exterior, amb la Critical Kush no fallaràs. Els resultats que aconseguiràs a la fi de setembre seran tremends: collites d’exterior de fins a 550g per planta, un efecte intens i durador, i un producte final amb un nivell de THC del 20%.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 20
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Finals de setembre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Critical Kush

4. SWEET ZZ

La Sweet ZZ és la nostra pròpia versió de la mítica Zkittlez. Amb la seva aroma afruitada i el seu deliciós sabor, és la favorita dels cultivadors de marihuana que no poden viure sense llaminadures.

Aquest híbrid de dominancia índica és un encreuament entre l’Engrapi Ape i la Grapefruit, i triga solament entre 7-9 setmanes a florir, per la qual cosa si la cultives en exterior la tindràs llista per al tall a la fi de setembre. Quan arribi el moment, prepara una bossa ben gran, perquè aquesta nena pot produir fins a 600g per planta, sota condicions adequades.

Encara que la Sweet ZZ és de dominancia índica, els seus efectes se centren fermament en la ment, no en el cos. Et colpejarà amb onades de pensaments inspiradors i molt bon rotllo. Afegeix-li els seus deliciosos sabors cítrics, a baies i llaminadures, i aconseguiràs la felicitat materialitzada en forma d’una herba increïble. El bo és que no és excessivament potent, té un nivell de THC del 15-20%. Per tant, abans d’arribar a un punt sense retorn, podràs assaborir bé el seu gust i els seus efectes durant una bona estona.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Setmanes
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Finals de setembre
Calmant, Col·locat

Comprar Sweet ZZ

5. FAT BANANA

Amb la Fat Banana, els criadors de RQS van aconseguir creuar els exemplars més grans i més grossos de la Banana OG. Aquesta varietat Kush et seduirà amb els seus sabors de fruites, i podria tombar-te en el sofà amb una herba que és increïblement potent.

És una varietat perfecta per a cultivar en exterior, només necessita 7-8 setmanes per a madurar les seves flors. Sota condicions adequades, pot produir fins a 500g per planta per a mediats de setembre.

La Fat Banana és una d’aquestes varietats que atrapen, per la qual cosa hauràs de prendre’t les coses amb calma. L’efecte comença amb una suau ona d’eufòria acompanyada de sabors de fruites deliciosos, la qual cosa fa que passar el peta costi un gran esforç. És fàcil oblidar-se que estem davant un cep immensament potent, arribant fins i tot a superar un nivell de THC del 25%. Abans que t’adonis, un potent colocón corporal s’apoderarà de tu i et trobaràs tirat en el sofà plenament relaxat.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Finals de setembre
Calmant

Comprar Fat Banana

VOLS CULTIVAR UNA MARIHUANA INCREÏBLE AL 2020?

Si no veus l’hora de començar a cultivar una herba increïble en 2020, dóna un cop d’ull a la resta d’estupendes llavors de la nostra botiga online. Aquí, en Royal Queen Seeds, tenim molts tipus de llavors de marihuana per a cultivar en interior i exterior, incloent llavors de marihuana feminitzades, autoflorescents i llavors riques en CBD.