Amnesia haze és una soca de marihuana sinònima de la ‘millor experiència de fumar’ gràcies al seu alt contingut de THC i a la seva contínua popularitat fins i tot entre els fumadors més experimentats. Els seus orígens es remunten als anys 70, a Califòrnia, tot i que va assolir realment la fama en arribar a Europa. La cosa va començar a moure’s ràpidament quan la seva excel•lent genètica va arribar a Holanda per primera vegada, ja que allà ja s’havien creat amb entusiasme nombroses soques híbrides. La cosa es va tornar encara més interessant quan un expatriat nord-americà, com tothom sap, va combinar una d’aquestes híbrides holandeses amb llavors haze originals, creant així la Amnesia Haze, una soca que s’ha fet llegendària i que anys després continua sent tan popular com sempre. 

Les plantes Amnesia Haze són conegudes per la seva gran mida tant si es cultiven a l’exterior com a l’interior. No obstant això, aquesta soca sol cultivar-se en interiors, ja que si es cultiva en l’exterior requereix de climes càlids que no són sempre una opció per als cultivadors que viuen fora d’aquestes zones geogràfiques específiques.

El període de floració de l’Amnesia Haze és conegut per la seva durada de 12 setmanes. Això  normalment desanima a molts cultivadors, petits i grans, però tot aquell que entén que aquesta soca pot arribar a ser meravellosa, s’adonarà de que l’espera i el petit esforç que suposa arribar al moment de la collita valen la pena. La Amnesia Haze pot créixer fàcilment en una varietat de sistemes de cultiu que inclou scrog, normal i hidro. S’ha de tenir en compte que les plantes Amnesia Haze són conegudes per la seva delicadesa, així que si esculls cultivar-les, simplement no li treguis l’ull de sobre a les condicions de cultiu allà on les tinguis, elimina tots els insectes de la zona i assegura´t de regar-les sempre adequadament. També compensarà utilitzar només llavors d’alta qualitat.

Pel que fa a la collita, la Amnesia Haze és coneguda per produir grans quantitats de producte Premium. En interiors, una planta pot produir normalment uns 70-80 grams sota una il•luminació i un sistema de cultiu adequats. Aquestes plantes també poden produir grans quantitats a l’exterior, creant fins a 200 grams per planta, un gran rendiment que farà que la llarga espera valgui encara més la pena. Després de dues setmanes d’assecat, et sorprendrà la potent i agradable Amnesia Haze que hauràs cultivat amb precisió. Aquesta és una de les soques que recordaràs per sempre un cop l’hagis tastada.

Amnesia Haze Feminized

El potent efecte pel qual l’Amnesia Haze és tan coneguda es considera un efecte psicodèlic. Fins i tot els fumadors que han gaudit d’una marihuana forta durant molts anys i hi han desenvolupat una tolerància, es sorprenen normalment per la seva força. Aquesta soca té un contingut de cannabinoide extremadament alt i és una barreja de 80% Sativa i 20% Indica. És densa, amb vapor o encens afruitat i floral i crea una durada de dues o tres hores d’efecte per a molts usuaris. Degut a la seva potencia, aquesta soca s’utilitza sovint per a propòsits medicinals. La majoria dels usuaris medicinals consideren que és la millor per a reduir l’estrès i la sensació de dolor, a la vegada que els fa sentir-se animats i eufòrics mentre dura l’efecte. Tot i que fumar Amnesia en un bong, pipa o porro són molt bones opcions, molts usuaris escullen vaporitzar-la per a obtenir un millor sabor i millors resultats. 

La Amnesia Haze va guanyar la gran desitjada High Times Cannabis Cup l’any 2004 i va ser guardonada amb l’etiqueta de soca global número 1, cosa que va confirmar el que molts usuaris ja sabien: que aquesta soca no es podia comparar amb les altres. Aquesta distinció de la Cannabis Cup va ser molt important, ja que aquest esdeveniment no s’ha vist abans en la seva competitivitat i atrau molt l’atenció tant dels fumadors com dels mitjans de comunicació d’arreu del món. L’any 2012, l’Amnesia va guanyar la High Times Sativa Cup, solidificant així la seva posició com una de les soques més valorades del món. 

Ara ja t’hauria d’entusiasmar la idea de cultivar tu mateix una mica d’Amnesia Haze. Royal Queen Seeds pot proporcionar-te totes les llavors feminitzades que necessitis, així sabràs que el teu cultiu tindrà èxit des d’un principi. Només hauries de confiar en llavors que saps que funcionaran bé i que produiran el màxim rendiment possible i això és el que Royal Queen Seeds pot oferir-te, ja que és una de les empreses de llavors de cànnabis més exitoses i de ràpid creixement que existeixen. Fumar-s’hi un guanyador del premi Cannabis Cup ja no serà només un somni.  Ara ja pots començar ràpidament amb el teu propi cultiu i tenir accés a una soca que us encantarà a tu i aquells amb els que fumes. Aquesta soca és altament versàtil, ja que es pot utilitzar per a simple gaudiment recreatiu així com en situacions mèdiques per a aquells que experimenten dolor, depressió i un ampli ventall d’altres problemes de salut. Sigui com sigui, agradarà i val la pena cultivar-la.


Buy Feminized Amnesia Haze Cannabis Seeds

Després de l’arribada de la genètica haze a Holanda i de l’obtenció de diferents hibrides, un expatriat americà va combinar una d’aquestes híbrides amb un mascle derivat de llavors haze de la vella escola per a crear l’Amnesia Haze.

COMPRA LLAVORS AMNESIA HAZE

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.