The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

Els gens Haze són dels més benvolguts i prolífics del món del cànnabis. Estan associats amb pujades cerebrals intenses, collites generoses, i perfils aromàtics complexos. L'Amnèsia Haze és un dels membres més coneguts d'aquesta família, i prové d'una estirp complicat però impressionant. Aquest híbrid sativa dominant descendeix de satives autòctones de Tailàndia, Hawaii, Jamaica, i Cambodja, així com de varietats índica d'Àsia del sud i Afganistan.

Història de l'Amnèsia Haze

Aquesta combinació genètica va donar lloc a les primeres Haze de la costa oest dels Estats Units durant la dècada dels 70. La popularitat d'aquests gens, recolzada per uns efectes deliciosament enèrgics, va aconseguir que fossin reconeguts a nivell internacional. Molt aviat, aquestes llavors van arribar a la meca europea del cànnabis: Amsterdam.

Els criadors de l'altre costat de l'Atlàntic van començar a experimentar amb les Haze i a desenvolupar diversos híbrids. Quan un immigrant estatunidenc va procedir a creuar aquests híbrids amb la Haze original, va néixer l'Amnesia Haze. El resultat d'aquest projecte de cria va donar vida a una varietat que molt aviat conquistaria el món de la marihuana.

Efecte de l'Amnesia Haze

Hi ha moltes raons per les quals l'Amnesia Haze s'ha fet tan popular, i el seu efecte només és una d'elles. Té una predominança sativa forta, ja que està composta d'un 70% de gens sativa i un 30% índica. Això fa que el seu efecte sigui més estimulant que sedant. Poc després de donar unes calades al bong, vaporitzador o porro, els consumidors sentiran una onada d'energia recorrent-los el cervell. Començaran a tenir idees noves i creatives, l'ansietat i les preocupacions seran substituïdes pel riure, i no transcorrerà molt temps abans que comencin les converses filosòfiques.

L'Amnèsia Haze ofereix un nivell de THC del 22%, la qual cosa es tradueix en un subidón instantani que dura diverses hores. Les seves flors també proporcionen un nivell mitjà de CBD, la qual cosa indueix un efecte relaxant, lúcid i terapèutic.

L'estimulació cerebral que ofereix l'Amnèsia Haze fa que sigui una fumada diürna estupenda. Encén un canó d'aquestes flors després del desdejuni per a obtenir un efecte motivador que t'ajudi a dur a terme les tasques diàries i a gaudir de passatemps actius, com el senderisme, el surf, o el patinatge.

El seu efecte eufòric i edificant també té propietats terapèutiques que alleugen els símptomes de l'estrès i acaben amb un estat d'ànim decaigut, a més de combatre el dolor.

Una gamma complexa de sabors

Les flors de l'Amnèsia Haze produeixen una gran varietat de terpens, les molècules aromàtiques que li donen al cànnabis el seu sabor i aroma característics. Després de cremar l'Amnèsia Haze, l'habitació s'omplirà d'una agradable fragància a fruites, flors, terra i cítrics. A més d'infondre cada calada d'un sabor deliciós, el perfil terpenoide d'aquesta varietat la converteix en una candidata ideal per a preparar comestibles.

Amnesia Haze

Amnesia Haze
23_genetic background_1 Amnesia Haze
33_Yield indoors_1 600 - 650 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Setmanes
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 175 - 210 cm
27_harvest period_1 Finals d‘octubre
22_Effect_1 Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Amnesia Haze

Trets de creixement de l'Amnèsia Haze

L'Amnesia Haze aconsegueix una altura intermèdia tant a l'interior com a l'aire lliure. És una varietat altament productiva que ofereix collites molt gratificants, fins i tot quan es conrea en armaris i espais exteriors relativament petits. Si es conrea a l'interior, l'Amnèsia Haze arriba fins als 80-140cm d'altura. Si vols que conservi una grandària manejable, hauràs d'usar tècniques com l'entrenament de baix estrès, per a controlar la seva altura. Produeix collites de 600 i 650g/m² després d'un període de floració de 9 a 11 setmanes.

Aquesta varietat prefereix els climes temperats quan es conrea a l'aire lliure. En tiestos grans o parterres, aconsegueix una altura màxima de 210cm, i és capaç de generar fins a 700g/planta. Aquest espècimen està llest per a la collita a la fi d'octubre.

Premis I reconeixements

La producció alta, efecte eufòric i sabor agradable de l'Amnesia Haze li han assegurat l'èxit en diverses competicions. Ha estat catalogada com una de les millors 25 varietats de tots els temps per la revista High Times, va obtenir el primer premi en la High Times Cànnabis Cup del 2004, i va guanyar la High Times Sativa Cup del 2012.

Amnesia Haze Automatic: L'Amnesia, En Un Instant

L'Amnesia Haze Automatic fusiona els millors trets del cep original amb l'eficiència i senzillesa de la genètica autofloreciente. Després de veure l'esclat de popularitat de l'Amnesia Haze, RQS es va proposar que la varietat fos més accessible per a conreadors casolans ocasionals.

En creuar l'Amnesia amb una planta de Cànnabis ruderalis d'alta qualitat, van crear una varietat amb un perfil genètic compost per un 50% sativa, 20% índica i 30% ruderalis. Després de mostrar els millors trets, l'Amnesia Haze Automatic va sorgir com un cep fiable i impressionant, perfecta tant per a principiants com experts en cultiu.

Produeix flors denses carregades de tricomas que en fumar-les o vapearlas causen un efecte cerebral i estimulant. Aquests cabdells són ideals per a consumir durant el dia, quan necessites un extra de motivació o inspiració creativa. Els sabors de terra i cítrics són presents en cada calada, alguna cosa que aporta un element refrescant a l'experiència.

L'Amnesia Haze Automatic aconsegueix una altura màxima de 1m en interior. Si apliques tècniques com el LST pots mantenir-la a una altura super discreta, d'uns 50cm. Les plantes d'interior poden produir fins a 400g/m² i passen de la sembra a la collita en tan sols 8 setmanes. Les plantes d'exterior creixen una mica més, fins a aconseguir 100-120cm, i produeixen uns 130-180g per planta.

Amnesia Haze Auto
23_genetic background_1 Amnesia x Ruderalis
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Setmanes
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 130 - 180 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 120 cm
27_harvest period_1 11 - 12 setmanes després de brotar
22_Effect_1 Estimulant, Lluït

Comprar Amnesia Haze Auto


És l'Amnesia Haze una varietat adequada per a tu?

L'Amnesia Haze és una varietat ideal per als fumadors que gaudeixen d'un fort cop energètic. És una herba per a les persones agosarades i actives, així com per als qui prefereixen fumar abans de treballar en projectes creatius. El seu deliciós sabor també fa que sigui una de les varietats favorites dels xefs creatius. Encara que necessita bastant espai per a desenvolupar tot el seu potencial, les seves collites fan que valgui la pena l'esforç d'acomodar-la.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.