The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

La Haze Berry pertany a la coneguda família de ceps de marihuana “Blue”. Així com la Blue Mystic o la Blue Cheese, la Haze Berry és un encreuament entre l'exquisida Blueberry i un cep de cànnabis molt benvolguda, en aquest cas, la Shining Silver Haze. La Haze Berry és una varietat popular entre els apassionats del cànnabis, que l'adoren per la seva potència, el seu efecte vigorizante i el seu gran sabor. Però aquest cep també té molt a oferir als conreadors, ja que produeix bones collites i té una floració més curta que la majoria de satives.

ORÍGENS I HISTÒRIA GENÈTICA DE LA HAZE BERRY

La Haze Berry va ser creada pels criadors holandesos de Royal Queen Seeds, els qui van aconseguir hibridar amb èxit la Shining Silver Haze amb la Blueberry original de DJ Short.

La meitat del llinatge de la Haze Berry està compost per la Shining Silver Haze, aka la “reina de les satives”; aquest cep descendeix de la Silver Haze, una de les primeres varietats conreades pels “Haze brothers” a la fi de la dècada dels 60. La genètica d'aquesta varietat es va originar en les jungles de Tailàndia i a les regions tropicals de Mèxic i Colòmbia, i es va combinar amb una Skunk robusta i amb un cep molt apreciat pels sibarites: la Northern Lights.

L'altre cep ascendent de la Haze Berry, la Blueberry, és una altra llegenda del cànnabis que resulta de l'encreuament entre tres ceps parentals: Afghani, Sativa Thai i Purple Thai. La Blueberry va ser desenvolupada originalment en els anys 70 o 80 pel prolífic criador d'Oregon DJ Short, un pioner de la cria cannábica sobrenomenat el “Willy Wonka del cànnabis”.

La combinació d'aquesta llegendària genètica cannábica ha donat lloc a una de les varietats Haze més desitjades del mercat, apreciada tant per consumidors amb finalitats medicinals com recreatius.

CARACTERÍSTIQUES DE CULTIU DE LA HAZE BERRY: NO ET FA ESPERAR

La Haze Berry té una genètica 60% sativa i 40% índica, encara que la proporció exacta pot variar. Però sempre serà de dominancia sativa, la qual cosa es fa evident en la seva manera de créixer; com les típiques satives, les plantes desenvolupen fulles primes i allargades sobre unes branques mitjanes/llargues. No obstant això, en cultius d'interior només creix fins a altures manejables de 60-100cm. Depenent del fenotip i de les condicions ambientals, algunes plantes poden desenvolupar tons porpres o blaus, que els donen un aspecte fascinant.

La Haze Berry no produeix cabdells molt grans. En madurar, les seves flors adquireixen una grandària mitjana i s'agrupen en rams densos, un tret poc habitual per a una sativa. Gràcies a l'herència de la Shining Silver Haze, aquesta senyoreta també és una gran productora de resina. A mesura que la planta floreix, els cabdells es cobreixen de gran quantitat de tricomas blancs, que els donen un aspecte brillant i platejat i una textura molt enganxosa, compensant fàcilment la seva menor grandària.

Per a ser una sativa, la Haze Berry té una fase de floració relativament curta, d'unes 9-10 setmanes. En exterior, pot créixer fins a uns 180cm d'altura i estarà llesta per a collir a la fi d'octubre. Donada la seva altura moderada en interior, la Haze Berry és un cep molt atractiu per als conreadors d'interior que gaudeixin amb les Haze. Però, sempre que sigui possible, els qui vulguin maximitzar la producció haurien de considerar plantar-la en exterior, ja que aquesta varietat es desenvolupa molt millor quan rep llum solar en abundància.

Sota una llum de 600W, la Haze Berry pot produir uns 525-575g/m². A l'aire lliure, segons les condicions de cultiu, aquest cep pot generar un màxim de 650g per planta.

Haze Berry

Haze Berry
23_genetic background_1 Blueberry x Shining Silver Haze
33_Yield indoors_1 525 - 575 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 9 - 11 Setmanes
29_THC_1 THC: 20
28_Type Blend_1 Sativa 60% Indica 40%
34_yield outdoor_1 600 - 650 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 180 cm
27_harvest period_1 Finals d‘octubre
22_Effect_1 Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Haze Berry

EFECTES DE LA HAZE BERRY: EUFÒRIA I RELAXACIÓ EN UN SOL CEP

La Haze Berry és una varietat bastant fort, la qual cosa no resulta sorprenent tenint en compte la potència dels seus pares. Aquesta meravella té un contingut de THC del 20%, o més, i algunes variants contenen una bona ració de CBD.

L'efecte de la Haze Berry comença amb un subidón eufòric i energètic. De sobte, et sentiràs inspirat per a reprendre projectes creatius que havies oblidat o per a anar al gimnàs. Però tingues en compte que, després d'unes quantes calades, l'energètic colocón Haze es convertirà en un colocón més corporal i relaxant, però mantenint l'efecte motivante. Durant tot el colocón, abunda l'alegria i augmenta la motivació. Aquests trets converteixen a la Haze Berry en una excel·lent opció per a fumar durant el dia o durant acampades, trobades i festivals.

Alguns consumidors d'ús medicinal aprecien l'experiència motivante i energètica que ofereix la Haze Berry, en proporcionar-los una major capacitat per a afrontar els reptes del dia a dia. Però, per a altres consumidors, els potents efectes sativa d'aquesta varietat poden causar ansietat i paranoia en dosis elevades.

AROMA I SABOR DE LA HAZE BERRY: FRUITS DEL BOSC PER TOTS COSTATS

La Blueberry és una dels ceps més afruitats de tots els temps, per la qual cosa no és d'estranyar que la seva descendència hereti un sabor únic, que et farà la boca aigua. La Haze Berry té un sabor ric i cremós a nabius, vainilla i terra, amb un toc especiado. En triturar i fumar els seus cabdells, immediatament t'adones que aquesta no és un cep Blue corrent. El seu fum és plaentment suau; en inhalar, el teu paladar es delectarà instantàniament amb els sabors dolços i afruitats de la Blueberry, mentre que en exhalar percebràs els clars sabors cereals de les Haze. A l'ésser una varietat molt aromàtica i extraordinàriament resinosa, la Haze Berry és una opció magnífica per a fer haixix o concentrats.

HAZE BERRY: UNA GRAN SATIVA QUE NO DECEP

La Haze Berry de Royal Queen Seeds és un cep fabulós per als amants de les satives (i per als amants del cànnabis en general). Aquesta varietat ofereix un bon canvi per als qui no poden viure sense les Haze, però volen provar una cosa diferent. També és una gran opció per als qui gaudeixen d'un efecte sativa energizante que gradualment es transforma en un agradable colocón relaxant. I atès que la Haze Berry s'adapta perfectament al cultiu interior (una qualitat no gaire habitual en les varietats Haze), els amants de les satives que conreïn en interior poden plantar-la sense problemes.

HAZE BERRY AUTOMATIC

Davant l'èxit absolut de la Haze Berry, els criadors de RQS van decidir crear una versió autofloreciente d'aquesta varietat tan popular. Després d'intentar diverses combinacions, finalment van optar per un encreuament deliciós i productiu entre la Haze Berry i la Blueberry Acte. La descendència d'aquest encreuament ens ofereix alguns dels millors trets del cep original, com un tremend sabor de nabius, així com un cicle de cultiu molt més curt.

La Haze Berry Automatic també reté el perfil genètic de dominancia sativa dels seus ascendents, amb una genètica 65% sativa, 30% índica i 5% ruderalis. Produeix cues lleugerament més compactes que el cep original, però igual de gebrades. Les seves flors brillants produeixen un contingut de THC d'al voltant del 13%, suficient per a sentir el seu efecte energètic sense sentir-se aclaparat. Aquest subidón funcional i estimulant la converteix en una varietat perfecta per a consumir a primera hora del matí. Els seus sabors de nabiu, dolços i temptadors, s'aprecien particularment en vaporitzar-la.

A més de ser super fàcil de conrear, la Haze Berry Automatic compta amb una gran productivitat. Les plantes d'interior creixen entre 90-130cm i produeixen uns 350-400g/m². Podràs collir els seus cabdells aromàtics tan sols 10-11 setmanes després de germinar les llavors. Les plantes d'exterior aconsegueixen una alçada similar i produeixen entre 100-150g per planta.

Haze Berry Automatic

Haze Berry Auto
23_genetic background_1 Haze Berry x Blueberry Auto
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90-130 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 130 cm
27_harvest period_1 10–11 setmanes despres de germinar
22_Effect_1 Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Haze Berry Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.