La Haze Berry es va sintetitzar per primera vegada al creuar la Shining Silver Haze de domini Sativa amb la Indica Blueberry. Pertany a la mateixa classe de varietats que la Blue Dream, unes soques que van sorgir de l’encreuament entre la Blueberry i la Haze. A més, actualment, és una de les varietats medicinals més populars que es venen en els dispensaris dels estats que han medicalitzat l'ús del cànnabis, com per exemple, Califòrnia. Es diu que la soca és un 80 per cent Sativa i un 20 per cent Indica, tot i que pot variar lleugerament en funció de diversos factors de creixement. En tot cas, la Haze Berry és una varietat amb domini Sativa.

La Haze Berry té un sabor molt dolç que recorda a les varietats Blueberry i Blue Dream. Més semblant a la Blue Dream, la Haze Berry proporciona una sensació corporal energètica que pot afavorir la creativitat i reduir l'ansietat. El fum és suau i relaxant, sense gairebé cap efecte secundari. Fins i tot per als fumadors compulsius, la Haze Berry pot provocar una sensació eufòrica molt potent perquè el contingut cannabinoide, que varia en funció de com es cultiva la planta i de les condicions mediambientals on creix, supera el 20 per cent.

Durant el procés de cultiu, la Haze Berry s'assembla molt a la majoria de varietats Sativa. Produeix branques llargues que poden arribar a assolir entre 100 i 150 cm d'alçada. A més, la planta es caracteritza per unes fulles llargues i fines. En alguns casos, la Haze Berry pot arribar a tenir tonalitats morades o blaves,però això també està supeditat a les condicions mediambientals del cultiu. De mitjana, la Haze Berry ofereix un rendiment elevat per planta, amb xifres que oscil•len entre els 40 i els 50 grams.

Es creu que la història de la Haze Berry es va originar quan una planta Super Silver Haze dels Països Baixos es va creuar amb una planta Blueberry procedent de DJ Shorts. Malgrat que la història no és massa clara, els resultats són unànimes: l’encreuament ha produït una de les plantes de cànnabis més estimulants del mercat.

Haze Berry cànnabis

Com que els efectes del cànnabis poden variar en funció de la persona, és molt difícil determinar la sensació real. Molts consumidors opinen que la pujada és estimulant, eufòrica i energètica al principi i, al cap d'una estona, es torna més tranquil•la i relaxant. També indiquen que després de fumar Haze Berry se senten feliços i creatius.

Altres destaquen que primer noten l'efecte als ulls i després es comença a estendre per tot el cos. La gent nota una reducció immediata de l'ansietat en general i la gana augmenta poc després. Si es fuma en un vaporitzador, el sabor és estrany. Alguns consumidors expliquen que vaporitzar-la és gairebé com inhalar un plat de postres.

Mèdicament parlant, la Haze Berry té efectes excel•lents en l'ansietat, les migranyes i la síndrome premenstrual.


Si teniu intenció de cultivar la planta, la Haze Berry té un període de floració de 9 a 10 setmanes. El millor mes per a fer la collita és a finals d'octubre; és per això que molta gent comença a cultivar-la a mig estiu. Es pot plantar tant en interior com en exterior, malgrat que és molt probable que a l’aire lliure el resultat sigui millor. Independentment de si decidiu cultivar-la a l'interior o a l'exterior, segurament la Haze Berry produirà més que la majoria de plantes en les mateixes condicions. Per aquest gran rendiment i alta potència, fins aquest moment, la Haze Berry és una de les millors varietats per comprar i cultivar.

Feu clic aquí per llavors de cànnabis Haze Berry per comprar

La Haze Berry és molt preuada a Califòrnia i a molts altres estats on es permet la marihuana mèdica. Procedeix d’un encreuament entre la Blueberry clàssica i una soca Haze amb Sativa dominant. Aquesta barreja ofereix el millor dels dos móns: una col•locada i un sabor dolç, juntament amb un viatge suau i energètic.

COMPRA LLAVORS HAZE BERRY

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.