The RQS Blog

.


By Luke Sholl


Els porros han estat durant molt de temps una part emblemàtica de la cultura de la marihuana. A molta gent li encanten per la seva senzillesa, la seva comoditat i el seu sabor. No obstant això, poden sorgir situacions en les quals no es tingui paper de fumar a mà. A més, a algunes persones no els agrada fumar porros a causa de la idea de fumar paper. Uns altres simplement prefereixen consumir marihuana a través de diferents mètodes que poden ser més agradables o apropiats per a ells. Sigui com sigui la raó, hi ha una àmplia varietat de tècniques diferents que pots usar per a col·locar-te. A continuació trobaràs una llista d'algunes de les alternatives més conegudes al paper de fumar.

VAPORITZADORS

Els vaporitzadors s'han convertit en una de les formes més habituals de consumir productes de marihuana. Herbes seques, olis, ceres, destil·lats i altres concentrats com shatter o budder es poden convertir en vapor i inhalar.

Els vaporitzadors no sols són flexibles en el seu ús, sinó que també són una alternativa considerablement més saludable que fumar. Això es deu al fet que el vapor de marihuana conté moltes menys toxines i carcinògens que el fum de marihuana.

Els vaporitzadors es van inventar per primera vegada com a mètode més saludable per a consumir tabac, però s'han convertit en una de les formes més segures, còmodes i agradables de consumir marihuana.

Els vaporitzadors funcionen millor a temperatures que oscil·len entre 140 i 205 °C. Les temperatures fora d'aquest marge corren el risc de perdre cannabinoides o cremar-los en fum. Assegura't de moldre l'herba abans de vaporitzar-la per a garantir que s'evapori per complet i de manera uniforme.

Vaporizers from Royal Queen Seeds

Existeixen molts tipus de vaporitzadors. Tant si vols vapear a casa com fora d'ella, hi ha una àmplia gamma d'opcions i preus entre els quals triar. Alguns tipus de vaporitzadors, com els vaporitzadors bolígraf per exemple, han tingut molt d'èxit i, en conseqüència, són molt cars.

Finalment, no tots els vaporitzadors estan fabricats per a durar. En l'actualitat, en els dispensaris de tota Amèrica del Nord es venen bolígrafs d'un sol ús o cartutxos. Aquests vaporitzadors utilitzen bateries simples, petites i barates en lloc d'unitats de calefacció complexes. Normalment es venen com un paquet amb alguna mena de concentrat com a oli o destil·lat de THC. Una vegada que el concentrat subministrat s'hagi evaporat per complet, és probable que el bolígraf es tiri a les escombraries.

PIPES

Existeixen pipes de totes les formes i grandàries. També es poden fer d'una gran varietat de materials, incloent vidre, metall, fusta i argila. Diferents materials produeixen fum amb un sabor lleugerament diferent, per la qual cosa molta gent té preferències quan es tracta de pipes. Les pipes són molt còmodes perquè solen ser molt fàcils de transportar i usar.

Perquè els materials es cremin uniformement en una pipa, s'han de moldre finament abans. Si la pipa té un orifici de carburació en el costat, assegura't de tapar-lo mentre encens la teva herba i de deixar-lo anar quan inhalis.

Si tens els materials adequats, fins i tot es poden fer pipes a casa si és necessari. Continua llegint per a descobrir com pots fer pipes amb articles com a pomes, fulles de blat de moro i ampolles d'aigua.

PIPES


BONGS

Molta gent prefereix fumar marihuana en bongs perquè poden col·locar-te molt, molt ràpid. Els bongs no sols et col·loquen molt més que els porros, sinó que són molt més còmodes perquè t'estalvien el temps d'haver d'embolicar-te un canó. L'únic inconvenient real dels bongs és que necessiten aigua per a funcionar correctament. Això pot ser un problema si no es disposa d'aigua fàcilment, o si l'aigua es vessés fora del bong.

Els bongs poden estar fets de tota mena de materials incloent vidre, metall, plàstic, ceràmica i fins i tot uns certs tipus de fusta com el bambú. També poden venir en molts dissenys diferents incloent bongs de carburador, bongs de percolador, bongs multicàmera, bongs de tub recte, bongs en forma de proveta, i bongs de gravetat.

BONGS

BONGS DE GRAVETAT

Els bongs de gravetat es denominen així per la tècnica que utilitzen per a produir fum. A vegades també se'ls coneix com bongs d'aigua, encara que bàsicament són el mateix. Els bongs de gravetat es poden fer amb una àmplia gamma de materials fàcils d'aconseguir, com a síndries, carabasses, gerres de llet i galledes de pintura. Fonamentalment, per a fer una pipa d'aigua, necessitaràs un recipient que pugui contenir aigua i una ampolla de plàstic que pugui contenir fum.

Per a fer i usar una pipa de gravetat, segueix aquests passos:

 1. Tala l'ampolla de plàstic per la meitat.
 2. Cobreix l'orifici de la boca amb paper d'alumini. Modela-ho en forma de cassoleta.
 3. Fes forats en el paper d'alumini perquè flueixi l'aire.
 4. Omple el recipient amb aigua.
 5. Col·loca l'ampolla en el recipient amb el filtre per sobre del nivell d'aigua.
 6. Col·loca l'herba en el paper d'alumini i cala-li foc.
 7. Tira de l'ampolla cap amunt mentre li dónes foc perquè s'ompli de fum.
 8. Empeny l'ampolla cap avall en l'aigua a mesura que inhales per a forçar el fum cap als teus pulmons.

BUBBLER

Els bubbler són com una barreja entre una pipa i un bong. En certa manera, tenen el millor de tots dos. Prou petits per a manejar-se còmodament com una pipa, però construïts per a col·locar-te tant com un bong. Normalment, els bubblers es fabriquen de vidre i tenen una cambra rodona en la part inferior o en el lateral. La cambra s'omple d'aigua i l'herba entra en el recipient. Si vols provar una cosa diferent, o si busques una versió més portàtil de la teva bong, dóna un cop d'ull a un bubblers.

BUBBLER

OPCIONS ALTERNATIVES Al PAPER D'EMBOLICAR

Si et trobes sense paper d'embolicar, no t'oblidis que altres materials a base de paper poden funcionar com a substituts. Articles com el paper de tabac, embolcalls de xiclet i fins i tot les Pàgines Grogues, es poden utilitzar com a substitut dels papers de fumar normals. El paper utilitzat en les guies telefòniques és molt fi i molt similar al paper d'embolicar normal. La primesa del paper també ajudarà al fet que es tanqui fàcilment amb saliva, igual que ho faries amb els papers normals. Encara que el paper del tabac sol ser més gruixut, els embolcalls de xiclet també són molt prims i fràgils.

Quan es tracta d'usar papers alternatius, assegura't de manejar-los amb cura per a evitar que es trenquin. A més, vés amb compte en col·locar els filtres, ja que és possible esquinçar accidentalment el paper amb ells.

LLUM SOLAR

Aquest és un mètode que s'adapta bé als fumetes aficionats a MacGyver. Aprofitant el poder del sol, pots col·locar-te amb relativa facilitat. Per descomptat, això depèn d'una bona font de llum solar per a funcionar, però si et trobes en un lloc assolellat una tarda qualsevol i vols gaudir d'una calada sense necessitat de tenir un encenedor, aquesta opció podria ser per a tu.

Hi ha un parell de formes diferents d'aconseguir-lo. Una d'elles és utilitzar una lupa per a encendre la cassoleta i aconseguir unes calades purament amb energia solar. Sense el butà d'un encenedor o una flama forta, el resultat és cànnabis pur.

O, si et ve de gust fabricar el teu propi dispositiu per a fumar amb energia solar, és perfectament possible col·locar un o dos cabdells en una ampolla de cristall i utilitzar un suro per a tancar-la. Agafa l'ampolla i posa-la a la llum directa del sol. Alguns fins i tot col·loquen l'ampolla sobre superfícies calentes, com una vella antena parabòlica de televisió. No obstant això, pots recórrer a la lupa si vols una font de calor més controlada. Només farà falta un minut més o menys perquè l'ampolla s'ompli de fum. Destapa i inhala. Així de fàcil.

LLUM SOLAR

PIPES HOOKAH

El terme hookah es deriva de la paraula urdu "huqqa", que significa "pipa". Aquest tipus de dispositius per a fumar es va originar en el subcontinent indi i es va estendre ràpidament per tot l'imperi otomà. A mesura que es van convertir en un mètode molt popular per a fumar tabac, aquest tipus d'eines es va estendre per Europa i Àsia. Fumar marihuana en una pipa hookah pot semblar una cosa complicada, però no ho és.

Per a això, necessitaràs un tub de narguile, carbó, paper d'alumini, pinces, aigua i, si vols, shisha per a barrejar. Si decideixes barrejar la teva herba amb shisha o tabac, col·loca-la en la part inferior, amb el cànnabis en la part superior. Això proporcionarà una mica d'humitat a l'herba perquè no s'assequi durant el procés de fumar-la.

El mètode del narguile també és molt eficaç amb l'haixix. Simplement recorda manejar el carbó amb cura i no tirar del filtre perquè la pipa no caigui.

PIPES HOOKAH

RIGS PER A DABS

Els rigs de dabbing et permeten consumir extractes de cànnabis extremadament potents com shatter, honeycomb i budder. En essència, els aparells per a dabs utilitzen un mètode de vaporatge flaix per a processar els concentrats. Per a aconseguir-ho, cal utilitzar un bufador en lloc d'un encenedor. L'avantatge d'usar rigs per a dabs és, per descomptat, el cec que et poden donar. Atès que els extractes que es consumeixen en aquests rigs són extremadament potents, es pot dir que et col·loquen més que qualsevol altre mètode en aquesta pàgina.

Moltes persones creuen que el dabbing és un mètode més saludable de consumir marihuana que fumar, ja que generalment no implica combustió. Això fa que el vapor resultant sigui més "pur" que el fum de cànnabis normal.

RIGS PER A DABS

POMES

són una de les fruites més consumides i accessibles en el món, i es poden convertir fàcilment en dispositius per a fumar. L'única cosa que es necessita per a fer una pipa de poma és una poma, un bolígraf i potser una mica de paper d'alumini.

Abans de començar, assegura't de triar una poma fresca que no es desintegri. Li faràs forats, així que ha de resistir. A més, es poden utilitzar substituts per al bolígraf com a tapes, llapis o palletes fortes, però no es recomanen.

Per a fer i usar una pipa de poma, segueix aquests passos:

 1. Clava el bolígraf en la poma per a crear un túnel des de la part superior (tija) fins al punt mig/inferior de la poma.
 2. Usa el bolígraf per a crear un altre túnel en un costat de la poma. Aquest túnel ha d'estar connectat al túnel central, proporcionant un flux d'aire sense restriccions.
 3. Folra el motlle natural de la poma per on va sortir la tija amb paper d'alumini perquè actuï com a cassoleta.
 4. Fes forats en el paper d'alumini per a permetre el flux d'aire.
 5. Col·loca la teva herba damunt del paper d'alumini, encén-la i tira pel forat lateral.
 6. Algunes persones prefereixen tallar un tercer túnel a l'altre costat de la poma perquè funcioni com a carburador. Això és possible, però per a res necessari.
POMES

ULLA DE BLAT DE MORO

Les fulles de blat de moro s'han tornat molt populars entre els fumadors conscienciats amb la seva salut. A Jamaica i Califòrnia, les fulles de blat de moro s'utilitzen habitualment com a alternativa al paper d'embolicar i a altres dispositius. Atès que les peles són totalment naturals, es considera que és un dels mètodes més saludables per a fumar cànnabis.

Després d'assecar-se, les fulles de blat de moro són fàcils d'enrotllar. A més, són fibroses, cosa que significa que es poden subjectar fermament per a mantenir la marihuana dins i fumar lentament com si fos un paper. Si busques una manera divertida, saludable i creativa de fumar marihuana, prova les fulles de blat de moro seques.

ULLA DE BLAT DE MORO

GANIVETS CALENTS

El mètode del ganivet calent és una de les formes més antigues conegudes de fumar cànnabis o haixix. L'única cosa que necessites són un o dos ganivets i un element calefactor. Si utilitzes un fogó, encén-lo a foc mitjà i col·loca els ganivets d'acer sobre el cremador. Això els permetrà escalfar-se i fer que l'herba es pegui a ells. Quan els ganivets estiguin prou calents, col·loca un tros de cabdell en un d'ells i estreny-lo amb l'altre. Inhala la marihuana a mesura que comença a tirar fum.

En manipular ganivets calents, vés amb compte de no cremar-te amb els seus mànecs. En tocar la marihuana, començarà a generar fum immediatament, així que prepara't per a inhalar-la.

Es poden fer algunes modificacions menors al mètode si es prefereix. Algunes persones prefereixen tallar una ampolla de plàstic per la meitat i usar-la com a eina de succió. També es pot utilitzar un rotllo de paper tovallola de cartó. A més, algunes persones trien ometre els ganivets per complet i col·locar la seva marihuana directament sobre l'element calefactor usant una fulla d'alumini. Aquest mètode funciona igual de bé, però també proporciona menys control sobre la direcció del fum (sense esmentar el risc de cremar-se la cara), fent que sigui imprescindible l'ús d'un rotllo de cartó o una ampolla de plàstic tallada.

GANIVETS CALENTS

PULMÓ DE PLÀSTIC

Els pulmons de plàstic no sols són fàcils de fer, sinó que també et col·locaran molt. Els pulmons imiten la mateixa funcionalitat de flux d'aire que els bongs. Per a fabricar un pulmó de plàstic, necessitaràs un recipient de plàstic com una ampolla de 2 litres, tisores, paper d'alumini, cinta adhesiva i una bossa de plàstic. Les ampolles de 2 litres solen funcionar molt bé, no obstant això, també pots usar un envàs de 4 litres si prefereixes.

Per a fabricar i utilitzar un pulmó, segueix aquests passos:

 1. Tala el recipient de plàstic per la meitat.
 2. Usa la cinta adhesiva per a fixar la bossa de plàstic al fons del recipient, tancant-lo.
 3. Col·loca paper d'alumini en el filtre del recipient. Modela-ho en forma de cassoleta.
 4. Forada el paper d'alumini.
 5. Col·loca marihuana en la cassoleta.
 6. Tira de la bossa a mesura que encens l'herba, creant succió.
 7. Quan la bossa estigui plena, aixeca el paper d'alumini i inhala.

Quan es fabrica un pulmó, la capacitat del recipient dependrà de la grandària de la bossa utilitzada. Com a tal, com més gran sigui la bossa, més fum contindrà el pulmó i més et col·locarà.

PULMÓ DE PLÀSTIC

LLAUNA DE REFRESC

Fumar marihuana d'una llauna de refresc és el més adolescent que hi ha. Les llaunes de refresc són un mètode favorit dels nous fumadors i es poden convertir fàcilment en aparells per a fumar. Simplement doblega la llauna per la meitat, fes alguns forats en el nou plec i un altre orifici per al carburador en un costat. Posa l'herba dins del plec, encén-la i inhala a través del filtre.

Encara que les llaunes de refresc funcionen com a dispositius per a fumar, moltes persones es preocupen pels possibles efectes negatius per a la salut. L'alumini del qual està feta la llauna pot no ser tan segur per a fumar com el paper d'alumini. A més, la tinta de la llauna pot alliberar productes químics quan s'escalfa. Per això, encara que el mètode funciona, ha d'utilitzar-se amb moderació.

Però d'altra banda, algunes persones prefereixen fumar amb una llauna de refresc. Els defensors afirmen que l'efecte pot millorar amb les molècules de sucre i cafeïna residuals de la llauna. Òbviament, no hi ha estudis que confirmin aquestes hipòtesis.

LLAUNA DE REFRESC

BOTELLA DE AGUA

Al igual que las latas y los envases de 2 litros, las botellas de agua de plástico se pueden adaptar como herramientas para fumar. Simplemente haz un agujero en el lateral de la botella, coloca un poco de papel de aluminio en la boquilla (en forma de cuenco), haz unos agujeros en el papel de aluminio y ¡voilá! Tienes una pipa de botella de agua. Algunos prefieren hacer el agujero en el fondo de la botella, pero en realidad funciona en cualquier lugar. Usar pipas hechas con botellas de agua puede ser frustrante ya que es necesario sujetarlas en un ángulo un tanto extraño durante su uso. Por lo tanto, ten cuidado de no tirar la hierba accidentalmente fuera de la cazoleta al encenderla.

BOTELLA DE AGUA

BLUNTS DE ROSA

Los blunts de rosa normalmente no se mencionan cuando se trata de métodos alternativos de fumar. Sin embargo, muchas personas afirman que son tan eficaces como cualquier otro método de consumo de cannabis. Para preparar un blunt con una rosa, solo necesitarás 3 pétalos de rosa y un horno.

Para preparar el blunt, precalienta el horno para asar y separa 3 pétalos de rosa. Cuando el horno esté lo suficientemente caliente, colócalos en una bandeja dentro del horno durante unos 10 segundos. Saca la sartén, lame los pétalos de rosa y pégalos juntos para hacer un envoltorio de blunt. Colócalos de nuevo en el horno durante otros 10 segundos. Recuerda no dejar que se sequen o crujan demasiado, ya que esto podría causar problemas al liar. Simplemente sácalos del horno, déjalos enfriar y hazte tu propio blunt de rosa.

BLUNTS DE ROSA

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.