The RQS Blog

.


By Max Sargent

Si fumes marihuana amb freqüència, probablement arribarà un moment en el qual la màgia començarà a desaparèixer i trobis a faltar aquestes primeres vegades increïblement emocionants. Pot ser que mai tornis a la fase de lluna de mel, però pots desenvolupar una nova relació amb la marihuana igual de satisfactòria.

A continuació comentem vuit mètodes per a ajudar a potenciar i millorar l'experiència en consumir herba. Pots triar entre diverses possibilitats, des de provar varietats diferents fins a deixar de fumar per un temps.


1. Tria bé les varietats

Si no saps com potenciar els efectes, un dels mètodes més senzills és triar la varietat adequada! Si conrees la teva pròpia herba, tria una varietat amb nivells elevats de THC (o THCA) quan madura. Però això és només un punt de partida, ja que no hi ha garanties reals que una planta aconsegueixi la seva màxima potència: cal proporcionar-li les condicions ambientals ideals perquè ho aconsegueixi! En teoria, una varietat amb una mitjana de THC més baixa podria acabar sent més potent que uneixi amb nivells més alts de THC, si la primera es conrea en condicions ideals i la segona en condicions desfavorables.

Choose strains wisely

Pel que fa a la potència de la marihuana, el THC no és l'únic responsable. Hi ha uns certs terpens que desvien l'efecte en diferents direccions, creant una varietat que pot proporcionar experiències diverses. Si saps que vols una experiència més energètica, per exemple, prova varietats riques en terpens vigoritzants, com el limoneno. I si prefereixes un efecte més relaxant i calmant, opta per varietats riques en mirceno i altres terpens relaxants.

Si necessites ajuda per a seleccionar la varietat adequada pots utilitzar la nostra eina Seedfinder, que t'indicarà la direcció correcta i t'estalviarà hores de cerca sense resultats. I si necessites ajuda per a maximitzar el perfil de terpens i de THC, les nostres guies de cultiu són una gran font d'informació.

2. Emmagatzema l'herba correctament

Fins i tot la millor herba al final acaba perdent potència si no s'emmagatzema correctament. Si vols conservar al màxim el nivell de THC i terpens, has de guardar l'herba adequadament, sobretot si és de collita pròpia.

Per a això, la millor solució sol ser fer-ho en recipients hermètics de cristall o acer. L'intercanvi constant d'aire pot fer que els cabdells s'assequin o que s'acumuli massa humitat (el que provoca floridura), així que, en aquest cas la hermeticidad no és un luxe sinó una necessitat. Per a mantenir millor l'equilibri ideal d'humitat i sequedat, pots usar packs d'humitat (58-62% RH). Si no tens possibilitats d'aconseguir-los, obre els flascons de tant en tant per a deixar sortir la humitat i que entre aire fresc.

També cal guardar els cabdells en un lloc fosc, perquè la llum pot degradar el THC amb bastant rapidesa, i això redueix la intensitat dels efectes. A més, es conserva millor en temperatures més fredes, ja que la calor també pot degradar el THC. Si tens la certesa que els cabdells estaran a temperatura ambient, no hauries de tenir molts problemes.

Consell: Si vols realçar el sabor de l'herba, pots conservar-la amb peles de diverses fruites (les millors són la taronja i la llimona). Els terpens d'aquestes fruites afegiran sabor als cabdells.

3. Canvia La Teva Rutina

Tens unes bones provisions i et preocupes per la seva cura. Però, per què tens la sensació que el seu rendiment està disminuint? Per definició, tot en excés és dolent. Si estàs fumant molta herba, pot ser un inconvenient. Mentre el teu cos s'ajusta per a tenir més cannabinoids en l'organisme, la teva tolerància augmenta.

Fes-li un volt a com pots canviar el teu consum de cànnabis. Fumes a primera hora del matí? Intenta esperar fins a la nit, o almenys fins a les 4:20pm. Fuma més d'hora si ho fas massa de nit. Evita fumar amb cada menjar. Revisa quan fumes i veuràs com pots agafar al teu cervell desprevingut si canvies una mica l'horari.

4. Canvia els teus mètodes

També pots ajustar la forma en la qual et col·loques. A molts els agrada fer-ho fumant, però l'experiència pot ser diferent si provem altres mètodes. Potser prefereixes la sensació d'un "subidón" després d'una sessió de vapeig o després de donar-li unes calades al bong. Però pot ser que no t'agradi, tot dependrà de la constitució de cada persona.

Pots evitar usar els teus pulmons provant amb comestibles. En general, els comestibles i els dabs es consideren dos dels productes de cànnabis més potents. Però sempre amb precaució.

Una altra manera d'intensificar l'experiència és substituir les flors per concentrats o comestibles. Els concentrats poden aconseguir un nivell de THC fins i tot superior al 80%, i els comestibles tenen efectes més forts i duradors que el THC inhalat. Però tingues en compte que, encara que totes dues opcions ofereixen resultats més potents, fan que els efectes de la marihuana fumada siguin molt menys intensos.

Si optes per comestibles o extractes, comença sempre amb dosis baixes fins que comprovis com reacciona el teu cos.

Change your methods

5. Alimenta't De Manera Correcta

Hi ha un gran nombre d'acompanyaments molt plaents que augmentaran l'impacte de la marihuana. Una simple tassa de te negre o verd conté catequina, un antioxidant que actua sobre els receptors CB1 del cervell. Això ajudarà al fet que augmentin els efectes dels cannabinoids de forma més eficient.

La xocolata negra té un efecte similar quan conté un 72% o més de cacau. No actuarà només com a antioxidant, sinó que reduirà la descomposició de la anandamida, el compost químic del cervell que deriva de la paraula sànscrita "ananda" (felicitat interna). Això mantindrà la durada del subidón.

Els aliments rics en àcids grassos omega-3 també sintetitzaran de manera eficaç els endocannabinoids i els receptors cannabinoids. A més, busca aliments amb terpens, com pot ser el mircè, estimulant del THC o el pinè d'alta potència. El pinè el podem trobar en la sàlvia, farigola i altres herbes. El mircè en el mango, el bròcoli i les nous. Si tot això falla, un multivitamínic es convertirà en una gran opció, i a més millora l'absorció cel·lular i el flux del sistema circulatori. Una cosa molt útil per a la circulació del THC.

6. Fes Exercici

Revisa com de sans són els teus hàbits en general. Pots modificar la teva dieta per a millorar la qualitat dels teus "subidones". El greix corporal és el lloc on el THC s'absorbeix i emmagatzema. A vegades el seu alliberament pot ser lent, disminuint la qualitat del "colocón". Així que una dieta i una rutina d'exercici que redueixi la quantitat total de greix corporal sempre és recomanable.

Això pot significar el pas del gelat a l'esmentada xocolata negra. L'exercici també és molt important. No sols és bo per a la salut en general, els estudis apunten al fet que afecta el cervell de manera similar al cànnabis. No sols eleva l'estat d'ànim, també pot desencadenar l'alliberament de THC del greix corporal emmagatzemat. Un estudi de 2013 de la revista Drug and Alcohol Dependence va revelar que una sessió de cardio augmenta els nivells del THC en sang en un 15%.

Exercise

7. Dóna-li Un Descans a La Teva Tolerància

Si has provat tot això i no aconsegueixes col·locar-te, ho sentim. Has optimitzat tot el que està al teu abast per a intensificar el teu "subidón" però no funciona. Hauries de començar a considerar per què estàs buscant un "colocón". El cànnabis pot millorar la nostra vida en moltes formes, però no resoldrà un problema emocional. Sigues honest amb tu mateix sobre els teus nivells de consum. Si t'has passat, potser la sobreexposició al cànnabis està creant un resultat menor.

Està bé prendre's un descans de tolerància al cànnabis. Prova si pots estar un mes o varis sense consumir cànnabis. Com més temps ho deixis, més fort serà el teu pròxim "colocón". S'estima que es necessita un mes perquè els cannabinoids abandonin completament el teu organisme. Si trencar la tolerància no et convenç, busca ajuda per a superar-ho. Observa com és la teva vida sense herba. Si trobes un lloc responsable per a ella en la teva vida, torna i aconseguiràs un "subidón" més fort que mai.

8. Incorpora efectes naturals

L'entorn que t'envolta també pot servir-te d'ajuda per a potenciar els efectes. A vegades la qüestió no és que el efecte sigui fluix, sinó que els estímuls no són els adequats. Llavors, en lloc d'augmentar la dosi, prova d'incorporar una de les següents activitats quan fumes herba i descobriràs que no necessites afegir res més.

  • Jardineria o estar en la naturalesa: Se sap que sortir a gaudir de la naturalesa és bo per a la salut. Doncs bé, pots aplicar això per a millorar la teva experiència cannàbica. Sal al jardí o fes-te una passejada pel bosc i de seguida t'adonaràs que els sentits s'intensifiquen i el món es torna més bonic.
  • Exercicis de respiració i ioga: Existeixen moltes pràctiques diferents de respiració i ioga, algunes calmen i altres donen energia. En qualsevol cas, practicar qualsevol d'aquestes disciplines sota els efectes de la marihuana pot portar l'experiència a un nou nivell, elevant la ment i alleujant el cos.
  • Escoltar música: La pròxima vegada que consumeixis herba, prova d'escoltar música en lloc de veure alguna cosa en la tele. Quan veiem una peli o una sèrie, tendim a desconnectar en certa manera i prestar menys atenció a les sensacions. No obstant això, l'experiència d'escoltar música pot ser molt més activa. Si combinem música i marihuana, els efectes d'ambdues poden adquirir un caràcter molt més intens.
Incorporate natural highs

Potenciar un efecte: Múltiples possibilitats

Si notes que els efectes de la marihuana ja no són tan intensos, pots intentar remeiar-ho de diverses maneres. Ara bé, abans de provar d'augmentar la dosi, recomanem fer un descans de tolerància, primer perquè pot ser una cosa bona per a la teva salut i segon perquè potser simplement t'has cansat una mica de la teva herba. Així que, fes una pausa d'unes quantes setmanes.

Després de provar això, prova també les solucions anteriors i comprova quin et funciona millor. Tingues en compte que pot ser que el problema no sigui el nivell d'eufòria, sinó el que fas quan consumeixes herba. Si no et ve de gust fer res i simplement vols passar una bona estona, és lògic que no et resulti molt emocionant. Així que prova de fer una cosa nova i segur que tornes a enamorar-te de l'experiència que pot oferir la marihuana.

RQS destaca la importància de consumir herba de manera responsable.Encara que moltes persones consumeixen marihuana amb freqüència sense problemes, algunes podrien desenvolupar comportaments negatius. Creiem que el cànnabis ha de millorar la vida de la gent, no empitjorar-la.

Un consum responsable consisteix a limitar la seva ingesta a les persones adultes, no conduir vehicles ni operar maquinària sota els seus efectes, i fer un esforç per a resistir el consum excessiu.

Stay Cultivated.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.