Algunes de les soques de marihuana nord-americanes que han estat combinades des dels anys 80 i 90 provenen dels estats d’Oregó i Califòrnia. Recentment, aquests estats s’han tornat més amigables amb el fumador de maria, permetent ambdós estats el consum d’herba per a ús medicinal. Les soques més fortes de marihuana van arribar junt amb les lleis de drogues suaus i relaxants, principalment per a ús medicinal, tot i que no són desconegudes al sabor dels usuaris recreatius. Amb una combinació exitosa de varies especies Thai de varietats Indica i Sativa, es va cultivar una nova classe d’herba, mantenint els millors atributs de cada soca combinada. Dues de les varietats més populars van ser la Blueberry i la Northern Lights. La contínua pol•linització combinada d’ambdues soques va resultar en la creació de la marihuana més coneguda en el món pel seu potent efecte i sabor afruitat caracteritzat en general per varietats de la Blueberry i en particular per la híbrida Blue Mistic. La Blue Mistic té un sabor a nabius i unes propietats ansiolítiques i relaxants que fan d’aquesta soca una de les més conegudes tant en las àrees d’ús medicinal com recreatives.

Els orígens de l’arbre familiar de la Blue Mystic es remunten en dues de les més populars i conegudes varietats d’herba, la Northern Lights i la Blueberry, que creen una híbrida de 80% Indica i 20% Sativa. La combinació d’aquestes ben conegudes varietats ofereix el millor d’ambdós mons, amb el sabor i l’alt rendiment proporcionats per la Blueberry i el substanciós i alt efecte produït per la Northern Lights.

Una altra de les característiques preferides de la soca Blue Mistic són els seus atributs de ràpid creixement.  En menys de tres mesos arriba a la maduresa i ja es pot fumar , florint en unes 7-9 setmanes. Tot i que a la planta no li agrada créixer a una alçària extrema, normalment arriba a un màxim d’uns 80-120 centímetres de llarg. El volum del rendiment pot augmentar fàcilment si es poda, permetent que creixi i s’expandeixi horitzontalment. La mitjana que la planta Blue Mistic produirà en qualssevol lloc és de 55-65 grams de porro de gran qualitat. Aquesta és una varietat càlida inestable, que necessita més calor que altres varietats. Es pot trobar florint en interiors a qualssevol zona del món, sota condicions de calor, així com creixent exitosament a l’exterior en climes més càlids com el del Mediterrani o el de Califòrnia. El nord d’Europa i altres climes exteriors menys conduents no han tingut tant d’èxit amb el cultiu exterior i es recomana que, si vius en aquestes zones, cultivis en interior o escullis una soca diferent. No obstant, la qualitat del fum produït per la Blue Mistic és de tan bona qualitat, que és preferible cultivar-la en interiors i no haver d’escollir una varietat menys potent.


La Blue Mistic és molt fàcil de localitzar, ja que la seva tonalitat és blavosa, amb tocs ocasionals de gris. El color de la planta és invariable tant si ja està assecada com acabada de collir. És altament recomanable deixar que la planta s’assequi completament abans de fumar-la, permetent que els vidres THC madurin i es concentrin completament. Així, s’obtindrà una gran concentració de THC que absorbirà l’oli per evitar que sigui redistribuït entre la tija, evitant així que no perdi les fulles. D’aquesta manera, els olis tenen tota la força per a residir als buds del producte terminat permetent la seva completa inhalació, especialment quan s’utilitza en un vaporitzador o pipa. 

Les propietats de la soca Mistic Blue permeten que aquesta s’utilitzi en situacions medicinals com a cura per a l’ansietat i l’insomni. El resultat immediat de fumar Blue Mistic és calmar l’agitació i reemplaçar-la per un efecte somnolent després d’uns 45 minuts o una hora aproximadament. És coneguda per ser extremadament potent, i no es recomana conduir i/o operar maquinària pesada sota la influencia del seu ús. Amb freqüència, els usuaris han informat de la incapacitat (o almenys de la falta de disposició) per a romandre actius, cosa que es coneix com “estar tirat”. L’efecte és potent, encara que agradable i no s’ha de confondre amb l’efecte real d’incapacitat descrit per l’ús de drogues fortes. Alguns han arribat a descriure el sabor de la Blue Mistic amb beure un got de suc de nabius o un got de vi afruitat. És més suau a la gola i permet una inhalació més fàcil que els tipus de marihuana de menys qualitat. A més, és una gran elecció per a aquells que no els hi agrada la fortalesa del fum que amb freqüència contenen soques comparables d’alta qualitat tals com varietats dièsel o només soques Indica.

La Blue Mistic és una soca feminitzada, el que significa que les llavors produeixen només plantes femella, cosa que és de gran comoditat per a aquells que cultiven per a ús propi o comercial. Les plantes mascle sovint han de ser eliminades per evitar la pol•linització del cultiu, ja que la pol•linització i la combinació de les plantes mentre s’estan cultivant, solen acabar en fracàs degut al descens de THC que produeix el cultiu. Les soques feminitzades permeten al cultivador cultivar només plantes femella, permetent una completa concentració de THC i reduint les necessitats horticultores.

Comprar llavors de cànnabis Mystic Blau en línia

Tot i que el típic olor i sabor a nabius és el suport d’aquestes soques, sovint, si les descuides més temps del que normalment necessiten durant les etapes de creixement i floriment, la solidesa d’aquests atributs disminuirà una mica. A canvi, es produirà un efecte més potent i fort. Normalment, la gent confon la força de la olor i el sabor amb un indicador de la força de les propietats que tenen les plantes embriagadores o curatives, i és tot el contrari.

La Blue Mistic s’està convertint ràpidament en una predilecta dels fumadors de tots els gèneres de la cultura de l’herba. Conté les qualitats medicinals tan desitjades en la comunitat mèdica així com l’alta potència i l’efecte de qualitat exemplificat sovint com el millor de tots en comparació amb la majoria de soques cultivades tant de manera personal com per comercialitzar-les, utilitzades per trobar plaer. És fàcil de cultivar, especialment considerant la falta d’altura característica normalment d’altres barreges. Produeix un perfecte rendiment de potent fum en condicions quasi desateses i una capacitat de creixement horitzontal extremadament viril amb cicles curts de cultiu. Per començar el teu propi jardí, pots trobar clons molt fàcilment, però per a una millor cura i millors condicions de cultiu, es recomana cultivar amb llavors. Molts dels bancs de llavors més grans venen aquesta  varietat a preus raonables. Royal Queen Seeds, un dels bancs de llavors més respectats del món, compta amb una continua varietat de paquets de llavors d’alta qualitat a preus més baixos que el preu dels clons de qualssevol altre lloc.

Comprar llavors de cànnabis Mystic Blau en línia

Al voltant de les muntanyes i turons d’Oregon i Califòrnia, un equip d’experts cultivadors de cànnabis treballava en noves soques, que finalment van establir les bases de les varietats actuals de marihuana d’Amèrica del Nord.

COMPRAR LLAVORS BLUE MYSTIC

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.