The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

Royal Queen Seeds va crear la Blue Mystic combinant la genètica de dues mecas mundials del cànnabis: Amsterdam i la costa oest dels EUA Els nostres criadors van barrejar la Blueberry amb la Northern Light (varietats llegendaries de l'escena cannàbica) amb la intenció de crear una varietat de dominancia índica carregada de sabor.

ARBRE GENEALÒGIC IMPRESSIONANT: ANÀLISI GENÈTICA DE LA BLUE MYSTIC

Per a crear una varietat índica sense igual, amb un efecte corporal i relaxant i uns sabors afruitats incomparables, era lògic que triéssim una dels ceps més magnífics de tots els temps.

La Blueberry és una veterana guardonada, coneguda pel seu sabor dolç i impressionant. Les seves flors han delectat molts paladars, però aquest cep ofereix molt més que el seu sabor. La Blueberry és una varietat amb alts nivells de THC, que indueix un profund colocón corporal i relaxant. Amb només unes calades, una ona sedant s'apodera dels consumidors, deixant-los pegats als seus seients. Aquest efecte calmant i integral el va ajudar a aconseguir la victòria en la High Times Cànnabis Cup de l'any 2000, on va guanyar en les categories de Millor Índica i Millor Cep En general.

La Blueberry va ser creada durant la dècada dels anys 70 per DJ Short, el criador pioner de la costa oest estatunidenc, conegut com el “Willy Wonka de la marihuana”. Per a crear aquesta explosió de sabor, va utilitzar varietats pures exòtiques i híbrides de Tailàndia i Afganistan.

Els criadors de RQS van arribar a la conclusió que l'única manera de millorar aquesta genètica era creuar-la amb una genètica igual de relaxant. Els efectes de la Blueberry són intensos i només un cep com la Northern Light podria millorar-los.

La Northern Light és tot un clàssic. Els fumadors porten dècades gaudint de l'efecte profundament relaxant d'aquesta índica pura. És coneguda per les seves flors resinoses i protuberantes que provoquen un colocón corporal contundent i durador. El llinatge exacte de la Northern Light continua sent un misteri, encara que es creu que també descendeix de ceps purs afganesos i tailandeses.

UNA DELÍCIA RELAXANT PER A la TARDA: EFECTES DE LA BLUE MYSTIC

La unió d'aquests dos clàssics va donar lloc a un tità ric en THC, capaç d'alleujar fins i tot els dies més estressants. Amb una genètica 80% índica i un nivell de THC del 18%, ofereix una experiència meravellosa. Poc després d'inhalar-la, els consumidors senten com comencen a pesar-los les parpelles, mentre una ona relaxant s'apodera del teu cos.

La Blue Mystic alleuja les tensions musculars i estimula l'apetit. Prepara't per a un atac de fam tan intens, que pot deixar mig buida fins i tot la nevera més plena.

A més dels seus efectes a nivell físic, la Blue Mystic també produeix efectes interessants a nivell mental. Amb poca quantitat – unes calades a un porro o una cazoleta de bong – sentiràs com t'inunda una sensació d'eufòria. En elevar considerablement l'estat d'ànim, provoca una onada de creativitat que millora notablement el rendiment d'artistes, músics i escriptors.

En general, la Blue Mystic és una varietat ideal per a tardes ocioses i nits solitàries. El seu colocón deté el temps i permet un moment de reflexió. Si tens una hamaca, usa-la, perquè és el moment de desconnectar terapèuticament.

Les seves flors també produeixen nivells mitjans de CBD, contribuint al “efecte seguici” d'aquesta varietat.

Blue Mystic

Blue Mystic

Blue Mystic Feminized

Genetic background Blueberry x Northern Light
Yield indoor 375 - 425 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 20% Sativa, 80% Indica
Yield outdoor 400 - 450 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Stoned

Buy Blue Mystic

UN ASSORTIMENT DE BAIES SALVATGES: SABOR DE LA BLUE MYSTIC

La Blueberry és, sens dubte, una de les varietats amb millor sabor del mercat. La Blue Mystic ha heretat el seu temptador perfil de terpens – un còctel de cariofileno, humuleno i mirceno.

El cariofileno és un sesquiterpeno que aporta tocs a espècies i pebre. Aquesta molècula també és coneguda pel seu potencial analgèsic i antiinflamatori.

El humuleno produeix sabors terrosos, almizclados i especiados. Aquest terpè pot apreciar-se en els característics sabors del llúpol, la sàlvia i el gingebre.

El mircè ofereix sabors a fruites, terra i claus d'olor. Es creu que aquest terpè també realça els efectes dels cannabinoids, com el THC, mitjançant un efecte sinèrgic.

La combinació d'aquesta tríade de terpens saborosos produeix un sabor ric i afruitat, on destaquen els sabors a nabius salvatges i flors.

CABDELLS GRUIXUTS DE FLORACIÓ RÀPIDA: CONREAR LA BLUE MYSTIC

La Blue Mystic tolera bé els ambients d'interior i exterior, i es desenvolupa millor en els climes temperats. Produeix cues llargues i còniques, plenes de tricomas i fulles de sucre punxegudes. Per a ser un cep fotoperiódica, la Blue Mystic té una fase de floració ràpida, per la qual cosa és ideal per als conreadors impacients o per als qui viuen en regions amb estius curts.

Les plantes d'interior produeixen uns 375-425g/m² i creixen a altures manejables de 60-100cm. En exterior, produeixen fins a 450g per planta i s'estiren a altures més elevades de 180-220cm. La Blue Mystic té una fase de floració de 8-9 setmanes i les plantes d'exterior estaran llestes per a collir a l'octubre.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.