Pineapple Kush

La Pineapple Kush és un encreuament entre dues soques molt populars, però la fama que s'ha guanyat és gràcies al resultat de la combinació experta d'aquestes dues soques.
 4.5/5 (72) Write a review
€ 25.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (2)
 • Opinions (72)
 • Fotos de clients (5)
 • Termes i condicions de transport

Si bé de vegades es confon amb la Pineapple Express perquè totes dues comparteixen el gust tropical de la pinya, aquesta soca destaca per l'elevada potència que desprèn com a resultat d'haver estat obtinguda a partir de la reconeguda soca OG Kush; malgrat que no és tan forta com l'original, certament, aquesta varietat ofereix una explosió mental força considerable.

La intensa barreja Indica d'aquesta soca i l'elevada proporció de CBD:THC que s'obté com a resultat, la converteixen en una excel•lent opció pels clients que busquen alguna cosa que els ajudi amb l'ansietat o amb altres problemes relacionats com la migranya, la síndrome premenstrual o l'estrès en general. Aquesta soca també ha rebut elogis pels seus efectes positius en les persones que pateixen de trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat o d'una disminució de la gana. L'efecte d'aquesta planta és principalment una pujada mental però també té efectes corporals: un dels principals atractius d'aquesta soca és la seva capacitat relaxant per a finalitats medicinals. Aquestes llavors de cànnabis, que combinen un gust tropical amb una aroma que atrau tant a fumadors experimentats com a no fumadors, generen una planta ideal per a una àmplia gama de propòsits i de clients.

Un dels aspectes més atractius d'aquesta soca és el seu gust dolç que, malgrat que té un fort toc de pinya (tal com podeu imaginar), té un regust de menta i de vainilla. Els fumadors també noten algunes pinzellades de caramel al mig d'aquesta aroma tropical; l'olor afruitat d'aquesta soca és força potent. Tal com hem dit abans, com que l'OG Kush és reconeguda com una de les soques més potents de cànnabis, aquest gir afruitat a kush conserva una mica d'aquesta potència, malgrat que el seu efecte físic és molt menys accentuat que el de la planta original. Tot i que els efectes mentals són d'alguna manera comparables, és una varietat molt atractiva per aquells que busquen una experiència cerebral sense un efecte físic massa pronunciat.

Una planta ben cultivada assoleix una alçada d'entre 70 i 120 cm si es planta en interior, i entre 120 i 180 cm si es planta a l'exterior. Normalment, les plantes produeixen un rendiment de mig quilo per metre quadrat si es cultiven a l'interior, o per planta seca si es cultiven en exterior. Aquestes llavors s'han feminitzat la qual cosa vol dir que, en circumstàncies normals, totes les plantes floriran al cap de set o vuit setmanes. Si teniu intenció de cultivar-les a l'exterior, el millor moment per collir la planta és a finals de setembre.

Si busqueu una soca que ofereixi un sabor excel•lent, una olor dolça i una pujada mental molt relaxant, la Pineapple Kush és l'opció ideal. Naturalment, els aficionats a aquesta soca us diran que mai deixeu escapar l'oportunitat de provar-la.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 70-120
 • Height Outdoor: 120-180
 • Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Pineapple x O.G. Kush
 • Tipus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor
 • Aroma: Tropical, Sweet, Pineapple
 • Clima: Mild
   

  By P. R. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By J. L. on 05/Mar/2018 :
  (5)

  Title : I enjoyed the taste!A rich fruit-scent tribe.I love these varieties of fruit.
  Comment : I enjoyed the taste!A rich fruit-scent tribe.I love these varieties of fruit.

  By R. D. on 09/Feb/2018 :
  (4)

  Title : sympa
  Comment : gout fruité tres agreable...

  By J. P. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By J. C. on 17/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Bluffant
  Comment : C'est la première fois que se sent une variété aussi fruité et même si le goût l'est moins il est quand même très agréable ! Je recommande pour les amateurs d'originalité.

  By N. N. on 15/Dec/2017 :
  (4)

  Title : Amazing
  Comment : Very good strain!

  By P. T. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By T. H. on 13/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Bombe
  Comment : Geschmacklich der Hammer und die Wirkung ist unvergesslich. Kann mich seid Jahren kaum bewegen aber der Haushalt läuft seid dem wie geschmiert.

  By J. D. on 09/Nov/2017 :
  (4)

  Title : Une saveur unique !
  Comment : A n'en pas douter une de mes variétés favorites ! Avec un temps de flo assez court, cette variété ne se distingue pas forcément par son rendement (correcte avec une croissance suffisante) ou sa concentration en THC, mais principalement par une saveur unique fruitée et sucrée qui vous rend accro et donne l'impression de ne jamais en avoir assez ! L'effet reste agréable et peut même parfois surprendre si elle est parfaitement cultivée !

  By K. C. on 23/Oct/2017 :
  (4)

  Title : Pineapple kush
  Comment : Lekker en redelijke oogst

  By R. M. on 17/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Smoooth!!!
  Comment : Super smooth & great high, ideal for daytime! =)

  By C. P. on 13/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple Kush
  Comment : Rendement pas aussi fou mais produit de qualité !

  By D. G. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By L. H. on 09/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Ananas Kush
  Comment : Une Kush arôme ananas, je recommande, ne pas hésiter, une des meilleures.

  By L. L. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From Asian Blazin | 2017-12-04 16:52:16

How many grams will I get for 3 seeds on pineapple kush?

Royal Queen Seeds Team

You can check this information, either for indoor and outdoor, in the product data sheet. Please note that this values are considering that the plant grows in optimal conditions.

From WeedGirl | 2017-11-12 07:12:26

Combien de temps de croissance lui faut il ?

Royal Queen Seeds Team

This plant needs 7-8 weeks of flowering. When planting it outdoors (in Europe) it should go into flowering in August therefore it should be ready to harvest by the end of September. You need to consider that the plant will grow more or less depending on when you put the seeds to the ground. Growing season starts in Spring.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Recommended products:
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Strain: Pineapple Kush

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Strain: Pineapple Kush

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.