• Eco Rolling Tray
  • Eco Rolling Tray

Safata per a liar ecològica gratuïta

En RQS ens preocupa la sostenibilitat. I per això hem decidit que els nostres regals també siguin sostenibles. Aquesta safata per a embolicar ecològica és un obsequi opcional que pots afegir a la teva comanda de RQS. Mesura 178 x 127 x 8mm.
Oferta!
Preu reduït!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Compra i aconsegueix 0 punts
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Safata per a liar ecològica: un regal respectuós amb el medi ambient per a donar-te les gràcies

Sabies que a RQS ens prenem molt de debò el respecte al medi ambient? Poder gaudir de la marihuana sense perjudicar el planeta és molt important per a nosaltres. Al cap i a la fi, el cànnabis és un regal de la naturalesa, i consumir-lo no hauria de danyar allò que ens ho proporciona. Feta de polipropilè biodegradable i fusta triturada, aquesta safata per a liar ecològica segueix la nostra filosofia, ja que es pot desfer i retornar als seus components orgànics.

El polipropilè biodegradable és un plàstic biodegradable, és a dir, es pot descompondre per medis naturals. No obstant això, el fet que sigui biodegradable no significa que puguis tirar la safata i esperar que desaparegui de la nit al dia. Aquests compostos triguen un temps a descompondre's, per la qual cosa és important desfer-se d'ells de manera responsable.

    Nobody has posted a review yet


    No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: