• Metxa de cànem gratis

Metxa de cànem gratis

La metxa de cànem gratuïta de RQS és un rotllo de 3m de metxa de cànem natural, elaborada amb només dos ingredients: cànem cultivat ecològicament aquí a la UE i cera d'abelles. Utilitza-la per a encendre porros, cassoletes o purs, i preservar les aromes i sabors naturals del teu material.
Oferta!
Preu reduït!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Compra i aconsegueix 0 punts
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)

Metxa de cànem gratis: 3 metres de metxa natural

Sempre has volgut provar la metxa de cànem? Aquesta és la teva oportunitat! A RQS regalem metxes de cànem amb les pròximes comandes. Feta de cànem cultivat ecològicament a la UE i cera d'abelles natural, la nostra metxa de cànem redueix al mínim l'exposició a les substàncies químiques tòxiques dels encenedors, i ajuda a preservar les aromes i sabors del material que fumes. Com a part del nostre compromís amb un cultiu i consum de marihuana sostenibles, regalem mostres de la nostra metxa de cànem en un rotllo de 3m fàcil d'usar.

Encendre qualsevol material amb un encenedor normal t'exposa al butà, metalls i altres gasos nocius, tots els quals són tòxics per al cos. A més, el butà i les altes temperatures dels encenedors contaminen els sabors i aromes naturals dels productes que fumes. La metxa de cànem, d'altra banda, és completament natural, no conté substàncies químiques i crema a una temperatura baixa, la qual cosa proporciona una experiència excel·lent per a fumar.

Com s'usa la metxa de cànem?

 1. Prepara el teu porro, cassoleta, cigarret, puro, etc.
 2. Tira del rotllo fins que tinguis una metxa d'uns 8-13cm.
 3. Encén l'extrem de la metxa, espera uns segons, i usa la flama per a encendre el teu material.
 4. Gaudeix d'un fum deliciós, aromàtic i sense substàncies químiques.
  Nobody has posted a review yet


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta