• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla

Mother Gorilla (Anteriorment Royal Madre)

La  Mother   Gorilla  combina la potència de la  Gorilla   Glue  #4, famosa a nivell internacional, amb l'encant ric en terpens de la Reina Madre.
 4.5/5 (52) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Mother Gorilla: Una sativa inspiradora

La Mother Gorilla és una nova versió millorada de la Royal Madre. La varietat original és un encreuament entre la Jack the Ripper i la Reina Mare. És una varietat sativa contundent i d'efecte cerebral, però vam veure una possibilitat de millora. Volíem elevar la seva potència fins a noves dimensions. L'única cosa que ens quedava era convidar a la genètica Gorilla a la festa. Els nostres experts criadors van emprendre l'ambiciós desafiament de capturar l'essència de la Reina Mare i creuar-la amb la Gorilla Glue (GG #4).

La Reina Mare va aportar a l'encreuament l'excel·lència del seu perfil genètic. El seu nivell impressionant de THC i el seu efecte sativa estimulant ens van donar una gran base sobre la qual treballar. A més, conté un perfil de terpens complex, amb tons dolços, agres i especiados. La Mother Gorilla va heretar molts d'aquests trets.

La Reina Mare va posar el sabor, però la Gorilla Glue va ficar una potència inigualable. Aquesta varietat és famosa a tot arreu per produir un efecte al·lucinant. El seu efecte, principalment sativa, està carregat d'un contingut de THC colossal, de fins a un 30%. També compta amb aromes fantàstiques, a pi i xocolata, i sabors de dièsel molt plaents. Aquests trets tan impressionants van permetre que la varietat rebés premis a la High Times Cànnabis Cup i la High Times World Cup.

Juntes, aquestes varietats van donar lloc a un híbrid excel·lent. La Mother Gorilla ofereix nivells brutals de THC, sabors espectaculars i un temps de floració breu. Té una dominancia fortament sativa i produeix collites gratificants.

EFECTE, SABOR I AROMA DE LA MOTHER GORILLA

La Mother Gorilla proporciona un efecte estimulant típic de les varietats de dominancia sativa. No obstant això, el seu efecte no provoca nerviosisme ni paranoies desagradables. Al contrari, té el nivell perfecte d'energia i excitació. Desperta ràpidament la ment i activa les neurones, sense arribar a ser aclaparadora. Gaudiràs d'un estat mental motivador i creatiu que, en petites dosis, pot ajudar-te a emprendre projectes artístics i esportius. Però si fumes prou, l'efecte es tornarà completament eufòric.

La varietat és ideal per a quedades i festes, i et donarà moltes ganes de socialitzar. Una altra opció és consumir-la a fons a casa, quan vulguis buscar una mica d'inspiració o introspecció.

Les flors de la Mother Gorilla contenen un nivell de THC impressionant, d'un 23-25%, més que suficient per a proporcionar efectes terapèutics significatius a nivell medicinal. Aquesta varietat té el potencial de reduir el dolor i obrir l'apetit. Les seves flors també contenen nivells elevats del terpè cariofilè, un tipus de "cannabinoid dietètic". El cep també és ric en els terpens llimonè i mircè, que pugen l'estat d'ànim i relaxen. Aquest perfil de terpens culmina en uns sabors de xocolata i terra, que es complementen amb altres dolços i especiats.

CONREAR LA MOTHER GORILLA

La Mother Gorilla és una varietat fotoperiódica fàcil de cultivar. Manté una alçada mitjana entorn de 140-180cm i estarà llesta per a collir després d'un termini de floració molt raonable, per a ser un cep de dominancia sativa. Si la cultives en interior, pot donar-te collites de fins a 500g/m², després de tan sols 8-9 setmanes. Les plantes d'exterior produeixen un màxim de 650g per planta i estaran llestes per a la collita a principis d'octubre.

 • Tipus de varietat: Feminitzades
 • THC: 25%
 • CBD: Baix
 • Collita en interior: 450 - 500 gr/m2
 • Collita en exterior: 600 - 650 gr/plant
 • Alçada en Interior: 60 - 100 cm
 • Alçada en exterior: 140-180 cm
 • Temps de Floració: 8 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Principis d‘ octubre
 • Genètica: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
 • Tipus: Sativa 70% Indica 30%
 • Efecte: Relaxat i eufòric
 • Clima: Càlid
 • Aroma: Chocolate, Dolç, Terròs

  By P. L. on 05/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Parfait comme d'habitude. Je recommande

  By Y. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : 3 sur 3
  Comment : 3 Mother Gorilla commandées, bien reçu avec 3 Critical cadeau. Les 6 ont germées: 2 en 24h 3 en 36h, 1 en 72h (Critical). Pousse correctement, hauteur +/- 8cm après 10jours. Satisfait de mon achat

  By A. K. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Fast FREE Delivery and full of gifts!!! :D
  Comment : Yup.Exactly as the tittle say!

  By I. P. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : M gorila
  Comment : Супер рослина

  By M. C. on 22/May/2020 :
  (4)

  Title : 2/3
  Comment : Sólo germinaron 2 de las 3 semillas que planté. Una en el plazo estimado (3-5 días) y la otra al cabo de una semana y 2 días de su plantación. Después de casi 2 semanas desde la plantación aun tengo la esperanza de que la 3º salga y sigo dejando caer, de vez en cuando, algunas gotas del líquido "bacto" que guardé el día que las planté.

  By D. J. on 21/May/2020 :
  (5)

  Title : Io
  Comment : Vsekakor ste najboljši ponudnik. 🏆

  By L. P. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : my first time
  Comment : this bank seeds is high quality in the strain in the shipping I'm very happy with my order and my plants 3 seeds and all germinaid, so good

  By F. G. on 06/May/2020 :
  (5)

  Title : Impresionante calidad
  Comment : Me han salido 5/5

  By R. C. on 05/May/2020 :
  (5)

  Title : gorilla
  Comment : produit au top un grand merci

  By Y. T. on 01/May/2020 :
  (5)

  Title : seeds
  Comment : Satisfait de la commande, bonne germination

  By D. H. on 29/Apr/2020 :
  (1)

  Title : didn't germinate - pas de germination
  Comment : Aucune germination sur cette variété. Le support me dit de me rabattre sur les graines d'une autre variété qui m'ont été envoyé et n'envoi rien d'autre. No germination on this variety. The support tells me to fall back on the seeds of another variety sent to me and send nothing else.

  By M. M. on 27/Apr/2020 :
  (5)

  Title : royal marbre
  Comment : Satisfait du produit envoie rapide bien emballé content satisfait .

  By C. H. on 14/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Schnelle Lieferung
  Comment : Noch kann ich nichts zu sagen, bin gespannt auf den unterschied zu royal Gorilla!

  By C. D. on 11/Apr/2020 :
  (5)

  Title : 💥😜👍
  Comment : 😉🤙🏿🎉

  By F. V. on 18/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Taste really good
  Comment : I tried it outdoor in Belgium. I had so much shitty water. Worst in ten years. I had a a small harvest obviously. But the weed tasted REALLY good


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.