• Algues

Algues

Oblida't dels adobs sintètics i passa't al cultiu natural; la vida del teu substrat t'ho agrairà. Comença afegint algues marines al teu jardí o quart de cultiu. Aquest bioestimulant natural conté una gran quantitat de nutrients (incloent una llarga llista de minerals i vitamines) que porten la salut i vitalitat de les plantes a un nivell superior.
(6)
Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 17.00

€ 17.00 (-0%)

Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (6)

Algues: un tònic per a les plantes de marihuana

Encara que les algues creixen en un entorn molt diferent del de les plantes de marihuana, exerceixen un paper integral en la jardineria ecològica. Aquests vegetals aquàtics estan replets de minerals i vitamines clau que ajuden al fet que les plantes de cànnabis creixin sense problemes. Les algues converteixen les plantes comunes i corrents en exemplars florents que compleixen amb escreix el seu destí genètic, amb uns cabdells gruixuts i resinosos.

Algues i kelp: nutrients potents per a les teves plantes de marihuana

El nostre producte d'algues marines utilitza el poder de tres espècies d'algues, una de les quals pertany a la categoria de kelp. Però per què usar algues i kelp per al cànnabis? Els cultivadors casolans i les produccions agrícoles orgàniques a gran escala els utilitzen com bioestimulants per a protegir les seves plantes contra l'estrès, millorar la qualitat de les collites, i potenciar l'eficiència nutricional. A diferència dels fertilitzants sintètics, les algues no contenen nutrients amb base de sal que puguin danyar els microorganismes beneficiosos i interrompre el cicle de nutrients del sòl. En canvi, serveixen com a font d'aliment dins de la xarxa alimentària del sòl; els microbis les descomponen de manera gradual i alliberen els compostos disponibles per a les plantes. En l'etapa de floració, el kelp també proporciona nutrients que permeten a les plantes desenvolupar cabdells voluminosos i recoberts de tricomes i resina amb cannabinoides.

Algues RQS: anàlisi detallada

Què ofereix l'administració d'algues a les teves plantes de marihuana? Amb el temps, les teves plantes gaudiran d'un banquet de nutrients que satisfaran funcions fisiològiques clau, com:

Fertilitzants
Total de nitrogen (N) 5%
Fòsfor (P2O5) >1%
Alginat 7.8%
Magnesi (MgO) 2%
Potassi (K) 6%
Ferro (Fe) 0.96%
Vitamines A, B1, B2, B12, C, D, E, K
Matèria orgànica <55%
Tipus d'Algues
Ascophyllum sp.
Sargassum sp.
Macrocystis sp.

Nutrients RQS: Els millors fertilitzants per al cànnabis

GERMINACIÓ
VEGETATIVA
FLORACIÓ
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Trichoderma
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Algues
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(preparació del sól)
trasplantament
trasplantament
trasplantament
trasplantament
trasplantament
trasplantament
Incompatible (excepte en fases de creixement diferents) Ric en fòsfor (consulta les Consideracions Especials de cada producte)

  De N. J. on 15/Feb/2024 :

  Títol : Cultiver respectueusement
  Comentaris : Très bon rapport qualité prix, que du bonheur pour nos bébés.

  De M. H. on 17/Oct/2023 :

  Títol : Seaweed
  Comentaris : I’ve just purchased this product and I’m very excited to use this when I start my next grow I’ve read all the reviews and I must say I’m very impressed I’ve been using royal queen seeds for years but decided to join the family permanently so I’ve ordered all the nutrients from royal queen seeds and can’t wait to see my babies florist I never use any other products again and less it’s royal queen seeds 👍

  De D. P. on 11/Aug/2023 :

  Títol : really good! enough for a very long time!
  Comentaris : Very good Product!! My plants looked a bit sad till it came in the mail. After the first application as a tea / foliar spray which was bubbling for 24h, my plants started praying untill this moment and it seems like they grow much faster! This is worth full 5 Stars. Especially when growing materials are on sale the price is unbeatable. Thats also when i grabbed one to test and it came in very handy! Great price / performance. Thanks RQS! I will sure buy it again when the bag is nearly empty. :)

  De G. E. on 26/Jun/2023 :

  Títol : ******
  Comentaris : Davvero un prodotto TOP a 6 stelle GTA

  De B. Z. on 20/Mar/2023 :

  Títol : Bilbo B.
  Comentaris : One of the must have products for organic farming! Thanks RQS and Team

  De P. R. on 02/Mar/2023 :

  Títol : Master P
  Comentaris : Moin, danke RQS für dieses erstklassische natürliche Düngungsergänzungadditive. Einfach mit ins Substrat geben. Vorsicht bei der Dosierung gerade in der Growphase, später in der Blütephase zeigt sich die geballte Algenpower. Danke RQS für dieses ergiebige Produkt in perfektem Preis-Leistungs-Verhältnis


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
Clients que van comprar aquest producte també compraren:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.