• Algues

Algues

Oblida't dels adobs sintètics i passa't al cultiu natural; la vida del teu substrat t'ho agrairà. Comença afegint algues marines al teu jardí o quart de cultiu. Aquest bioestimulant natural conté una gran quantitat de nutrients (incloent una llarga llista de minerals i vitamines) que porten la salut i vitalitat de les plantes a un nivell superior.
Oferta!
Preu reduït!
€ 17.00

€ 17.00 (-0%)

  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Algues: un tònic per a les plantes de marihuana

Encara que les algues creixen en un entorn molt diferent del de les plantes de marihuana, exerceixen un paper integral en la jardineria ecològica. Aquests vegetals aquàtics estan replets de minerals i vitamines clau que ajuden al fet que les plantes de cànnabis creixin sense problemes. Les algues converteixen les plantes comunes i corrents en exemplars florents que compleixen amb escreix el seu destí genètic, amb uns cabdells gruixuts i resinosos.

Algues i kelp: nutrients potents per a les teves plantes de marihuana

El nostre producte d'algues marines utilitza el poder de tres espècies d'algues, una de les quals pertany a la categoria de kelp. Però per què usar algues i kelp per al cànnabis? Els cultivadors casolans i les produccions agrícoles orgàniques a gran escala els utilitzen com bioestimulants per a protegir les seves plantes contra l'estrès, millorar la qualitat de les collites, i potenciar l'eficiència nutricional. A diferència dels fertilitzants sintètics, les algues no contenen nutrients amb base de sal que puguin danyar els microorganismes beneficiosos i interrompre el cicle de nutrients del sòl. En canvi, serveixen com a font d'aliment dins de la xarxa alimentària del sòl; els microbis les descomponen de manera gradual i alliberen els compostos disponibles per a les plantes. En l'etapa de floració, el kelp també proporciona nutrients que permeten a les plantes desenvolupar cabdells voluminosos i recoberts de tricomes i resina amb cannabinoides.

Algues RQS: anàlisi detallada

Què ofereix l'administració d'algues a les teves plantes de marihuana? Amb el temps, les teves plantes gaudiran d'un banquet de nutrients que satisfaran funcions fisiològiques clau, com:

Fertilitzants
Total de nitrogen (N) 5%
Fòsfor (P2O5) >1%
Alginat 7.8%
Magnesi (MgO) 2%
Potassi (K) 6%
Ferro (Fe) 0.96%
Vitamines A, B1, B2, B12, C, D, E, K
Matèria orgànica <55%
Types of seaweed
Ascophyllum sp.
Sargassum sp.
Macrocystis sp.
    Nobody has posted a review yet


    No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.