• Alfàbrega Royal Guardians

Alfàbrega Royal Guardians

L'alfàbrega és una gran herba aromàtica per cuinar, però també un gran repel·lent quan s'usa com a cultiu associat per al cànnabis. És fàcil de conrear i aportarà flexibilitat al teu espai de cultiu. Aquestes llavors d'alfàbrega dolça et proporcionen tot el necessari per començar.
 5.00/5 (2) Escriu una opinió
€ 0.99 No stock
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

L'alfàbrega ajudarà a protegir la teva plantació de cànnabis

Com a cultiu associat al cànnabis, l'alfàbrega dolça atreu les papallones i a una sèrie d'insectes depredadors beneficiosos per al teu cultiu. La dolça aroma de l'alfàbrega en l'ambient actua com a repel·lent per a àcars, escarabats de l'espàrrec, mosquits, arnes del tomàquet i mosquitas blanques. Es pot sembrar directament a la terra o en un test i conrear tots els anys a partir de llavors. Col·loca unes quantes llavors en la superfície i cobreix-les lleugerament amb mescla de substrat. Arrenca les flors sovint i talla els brots més recents, per aconseguir una planta sana i amb aspecte exuberant.

L'alfàbrega, també coneguda com a Ocimum basilicum, té tanta història que es considera una herba de la reialesa. Amb les seves fulles grans, suaus, brillants i aromàtiques, és una de les herbes més utilitzades per cuinar a tot el món. L'alfàbrega és fonamental en les cuines malàisies i indonèsies, i un curri verd tailandès no és el mateix fins que no s'afegeix alfàbrega. Fàcil de cuidar i especialment indicada per a les estacions més càlides, les seves fulles amples fan que pugui tolerar ombra parcial i florir abundantment si se li permet.


  By L. L. on 17/Jun/2019 :
  (5)

  Title : qualità e velocità
  Comment : ottimo prodotto

  By M. B. on 10/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Genial
  Comment : Las pedí para completar mi jardín junto con la lavanda, planté unas cuantas hace dos semanas y están creciendo preciosas.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.