Menta Royal Guardian

Respectada com a medicina i eficaç com a planta complementària durant milers d'anys. Emula als antics egipcis i conrea menta piperita en el teu jardí.
 5/5 (4) Write a review
€ 0.99 amb IVA In stock
Add to Saved Items

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (4)

Amb la menta piperita diràs adéu als ratolins i als áfidos al teu espai de cultiu

La menta piperita (Mentha piperita) és una planta perenne, resistent a la sequera i a les inundacions, que cobreix el sòl amb les seves fulles verda llima. Usada com a medicina durant milers d'anys, els antics egipcis la conreaven i usaven per a problemes d'indigestió, calmar inflamacions i com a tractament del refredat comú.

Estudis científics moderns han demostrat que la menta piperita és més que una medicina popular i que els grecs i els romans tenien raó en usar-la per calmar dolors i com a estimulant moderat.

La menta piperita és una gran planta complementària per al cànnabis. Té una intensa fragància que es combina perfectament amb altres plantes aromàtiques per emmascarar la inconfusible olor de la marihuana en creixement. Atreu bestioles beneficioses com les abelles, mentre repel·leix formigues, puces i áfidos, escarabats alticinos i ratolins.

Les podes freqüents incentiven un desenvolupament abundant, però vés amb compte! La menta piperita s'estén ràpidament, conquistant tot l'espai de cultiu abans que t'adonis. Arrenca-la i torna a plantar-la sovint o mantenla en tests al voltant de les teves plantes per tenir control total sobre ella.

Latin name Mentha piperita
Type Perennial, herbaceous.
Height 30 - 90 cm
Harvest 2 - 3 times during the season. Flowers - July-August (7 - 8 weeks).
Effect Aromatic, distraction and stealth/cover fast.
Climate Cool season, Full sun to partial shade, need winter protection in cold climates.
pH Prefers 6,5 to 7,0. Can grow between 5,6 and 7,5. .
Soil Rich, moist, well-drained.
Germination 10 - 16 days / 21-24°C
Spacing 45 - 60 cm
Seeds per gram 17.000 - 20.000
Note Attract beneficient insects, repels pests. To continue vegetative growth, cut the stems 3-5 inches from the ground right before flowering.
   

  By M. V. on 26/Jun/2018 :
  (5)

  Title : Top!
  Comment : Snelle levering, goed verpakt en veel gratis en zeer leuke goodies. Bij de bestelling zaten ook nog 3 gratis zaden (AK47) en die gaan volgend jaar de grond in. De Gorilla en Special Queen 1 die mee had besteld staan inmiddels lekker van het zonnetje te genieten. Ben erg benieuwd naar de opbrengst en de voordelen van deze combinatieteelt


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: