Camamilla Royal Guardians

Medicina ancestral de gran reputació i cultiu associat molt versàtil, la camamilla és l'aliat perfecte per a la teva plantació de cànnabis.
€ 0.99 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)
 • Termes i condicions de transport

La camamilla com a cultiu associat per al cànnabis pot augmentar la seva turgència i, una vegada seques, les seves plantes són un antiinflamatorio molt benvolgut i empleat des de temps ancestrals.

La camamilla és una planta amb un aspecte preciós però alhora molt resistent.

CAMAMILLA

La camamilla (Matricaria chamomilla) és una planta amb multitud d'aplicacions. Existeixen evidències arqueològiques que les seves flors amb aspecte de margarida, eren utilitzades una vegada seques per elaborar tes calmants pels egipcis, els grecs i els romans. Els seus efectes es consideren relaxants i digestius, encara que la camamilla també és un antiinflamatorio eficaç i el seu oli essencial és un gran tonificador per a la pell, ideal per a cremades. Es podria considerar com l'equivalent occidental del ginseng. Aquesta planta robusta, baixa i poblada, sol agrupar-se i es pot tallar i trasplantar a qualsevol altre lloc o a un test, o utilitzar-se per regalar un ram de flors a un ser estimat.

Com a cultiu associat per al cànnabis, la camamilla augmenta la turgència de les plantes adjacents, mentre repel·leix mosques i mosquits. La seva catifa de petites flors d'un color blanc resplandeciente sempre estarà plena de vida gràcies a abelles i sírfidos. Pot semblar delicada, però la camamilla és realment resistent. Ressorgeix amb més força quan es calciga o es tracta amb duresa, així que pots plantar-la en els camins que travesses o on t'agenolles per cuidar de les teves plantes. No tinguis por, la camomila pot amb tot.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: