• Borratja Royal Guardians

Borratja Royal Guardians

La Borratja és una gran incorporació per a qualsevol cultiu de cànnabis, afegint vitamines i nutrients al sòl mentre ajuda a repel·lir diverses plagues. D'altra banda, té un aspecte molt atractiu, afegint una mica de color en la teva plantació de marihuana. Un cultiu associat molt interessant en tots els sentits!
(7) Escriu una opinió
€ 0.99
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (3)

La borratja (Borago officinalis) és un altre cultiu associat molt eficaç i que aporta un aspecte més atractiu al teu jardí.

BORRATJA

La borratja (Borago officinalis) és un altre cultiu associat molt eficaç i que aporta un aspecte més atractiu al teu jardí. Desplega flors color espígol contínuament durant tota la temporada de cultiu. Els seus brots més joves i les seves precioses flors es poden menjar en amanides. Les flors són picants i donen un toc especial a qualsevol recepta cuinada en wok. En qualsevol cas, les dones embarassades no haurien de menjar borratja.

La borratja és bastant resistent i es desenvoluparà bé en gairebé qualsevol entorn. Millora la salut de les plantes de marihuana en potenciar la qualitat del sòl amb les seves vitamines i minerals. Si vols acompanyar-la d'altres plantes, les maduixes es porten molt bé amb la borratja i els proporcionarà un sabor molt més intens i sucós. Les diminutes flors atreuen abelles i vespes depredadores, que repel·liran o s'alimentaran d'espècies no desitjades com les larves del cuc de la col i de la mosca blanca.

El contingut mineral de la borratja és tan elevat que constituirà un mantell ideal per al teu terreny. Quan les fulles es marceixen i s'assequen, pots empolvorar prop de la base de les altres plantes. Rica en potassi, calci i vitamina C, la borratja millora la qualitat del compost amb la seva aportació de vitamines i minerals. Les teves plantes de marihuana sabran apreciar l'alliberament progressiu de potassi i calci naturals, que incentivaran un desenvolupament cel·lular completament sa.


  De B. S. on 01/Jun/2020 :

  Tractament : Awesome
  Comentaris : Looking very healthy plants and growing fast.

  De J. C. on 29/Jan/2020 :

  Tractament : Plantas
  Comentaris : Crescem Rápido

  De A. R. on 31/Dec/2018 :

  Tractament : Mignone et pas chère
  Comentaris : Un peu de bleu dans un monde de brutes.


  Per deixar un comentari has d'iniciar sessió

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.