Borratja Royal Guardians

La Borratja és una gran incorporació per a qualsevol cultiu de cànnabis, afegint vitamines i nutrients al sòl mentre ajuda a repel·lir diverses plagues. D'altra banda, té un aspecte molt atractiu, afegint una mica de color en la teva plantació de marihuana. Un cultiu associat molt interessant en tots els sentits!
€ 0.99 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)
 • Termes i condicions de transport

La borratja (Borago officinalis) és un altre cultiu associat molt eficaç i que aporta un aspecte més atractiu al teu jardí.

BORRATJA

La borratja (Borago officinalis) és un altre cultiu associat molt eficaç i que aporta un aspecte més atractiu al teu jardí. Desplega flors color espígol contínuament durant tota la temporada de cultiu. Els seus brots més joves i les seves precioses flors es poden menjar en amanides. Les flors són picantes i donen un toc especial a qualsevol recepta cuinada en wok. En qualsevol cas, les dones embarassades no haurien de menjar borratja.

La borratja és bastant resistent i es desenvoluparà bé en gairebé qualsevol entorn. Millora la salut de les plantes de marihuana en potenciar la qualitat del sòl amb les seves vitamines i minerals. Si vols acompanyar-la d'altres plantes, les maduixes es porten molt bé amb la borratja i els proporcionarà un sabor molt més intens i sucós. Les diminutes flors atreuen a abelles i vespes depredadores, que repel·liran o s'alimentaran d'espècies no desitjades com la larves del cuc de la col i de la mosca blanca.

El contingut mineral de la borratja és tan elevat que constituirà un mantillo ideal per al teu terreny. Quan les fulles es marceixen i s'assequen, pots espolvorearlas prop de la base de les altres plantes. Rica en potassi, calci i vitamina C, la borratja millora la qualitat del compost amb la seva aportació de vitamines i minerals. Les teves plantes de marihuana sabran apreciar l'alliberament progressiu de potassi i calci naturals, que incentivaran un desenvolupament cel·lular completament sa.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: