• Borratja Royal Guardians

Borratja Royal Guardians

La Borratja és una gran incorporació per a qualsevol cultiu de cànnabis, afegint vitamines i nutrients al sòl mentre ajuda a repel·lir diverses plagues. D'altra banda, té un aspecte molt atractiu, afegint una mica de color en la teva plantació de marihuana. Un cultiu associat molt interessant en tots els sentits!
(16)
Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 0.94

€ 0.94 (--1%)

Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (10)

La borratja (Borago officinalis) és un altre cultiu associat molt eficaç i que aporta un aspecte més atractiu al teu jardí.

BORRATJA

La borratja (Borago officinalis) és un altre cultiu associat molt eficaç i que aporta un aspecte més atractiu al teu jardí. Desplega flors color espígol contínuament durant tota la temporada de cultiu. Els seus brots més joves i les seves precioses flors es poden menjar en amanides. Les flors són picants i donen un toc especial a qualsevol recepta cuinada en wok. En qualsevol cas, les dones embarassades no haurien de menjar borratja.

La borratja és bastant resistent i es desenvoluparà bé en gairebé qualsevol entorn. Millora la salut de les plantes de marihuana en potenciar la qualitat del sòl amb les seves vitamines i minerals. Si vols acompanyar-la d'altres plantes, les maduixes es porten molt bé amb la borratja i els proporcionarà un sabor molt més intens i sucós. Les diminutes flors atreuen abelles i vespes depredadores, que repel·liran o s'alimentaran d'espècies no desitjades com les larves del cuc de la col i de la mosca blanca.

El contingut mineral de la borratja és tan elevat que constituirà un mantell ideal per al teu terreny. Quan les fulles es marceixen i s'assequen, pots empolvorar prop de la base de les altres plantes. Rica en potassi, calci i vitamina C, la borratja millora la qualitat del compost amb la seva aportació de vitamines i minerals. Les teves plantes de marihuana sabran apreciar l'alliberament progressiu de potassi i calci naturals, que incentivaran un desenvolupament cel·lular completament sa.


  De H. G. on 21/Nov/2021 :

  Títol : Hynek
  Comentaris : Rychlost. Z jara až zasádím uvidíme.

  De J. K. on 19/Sep/2021 :

  Títol : Midnight toker
  Comentaris : This plant is a pleasant refreshment of the garden. I have the impression that other plants also like it. I was surprised that it is quite a powerful, nice surprise.

  De S. A. on 05/Jul/2021 :

  Títol : qualidade ótima
  Comentaris : Fácil germinação e muito bonita

  De V. K. on 28/May/2021 :

  Títol : Great cover!!!
  Comentaris : I recommend using this plant as a cover when growing outside. The plant it self is poisonous, so don´t consume it. Very bushy type. If you plant this out to your garden, it will remain there forever. I recommend pots, and take care that the borage officialis will not cover your entire backyard, by taking out the seeds after flovering. Good plant. Be careful.

  De C. C. on 21/Apr/2021 :

  Títol : Super Borragine
  Comentaris : Semi da combattimento. Ci sono stati cambi climatici repentini e loro sono sbocciati e cresciuti lo stesso. finora i semi migliori.

  De D. S. on 26/Feb/2021 :

  Títol : Izumy
  Comentaris : Fast growth

  De M. A. on 03/Nov/2020 :

  Títol : BehindTHeCorner
  Comentaris : Wow ces graines ont vraiment germées en 24 heures. Et quasi toutes ont pris!

  De B. S. on 01/Jun/2020 :

  Títol : Awesome
  Comentaris : Looking very healthy plants and growing fast.

  De J. C. on 29/Jan/2020 :

  Títol : Plantas
  Comentaris : Crescem Rápido

  De A. R. on 31/Dec/2018 :

  Títol : Mignone et pas chère
  Comentaris : Un peu de bleu dans un monde de brutes.


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
Clients que van comprar aquest producte també compraren:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.